Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi a csapatod neve?fanbarca írta:MIt tudjak tenni? Eddig 5 meccsből ötöt buktam. A gólarányom 0-25, siralmas. Mit tehetek?
A forma változása random. Játssza csak a meccseket szépen, és akkor egyszer csak javulni fog a formája.Barcaman1993 írta:Edzés hatásfoka: 100%
Edzés erőnléte: 12%
Vki árulja már el nekem, hogy az hogyan lehetséges, hogy van 2 játékosom (többi is van, de azt fölösleges lenne leírni), abból az egyik 33 míg a másik 19 éves. Mind2-en játszottak 90 percet ezen a héten
a 33 éves formája jóról fölment remekre, míg a 19 éves játékosomnak gyengéről lement csapnivalóra. Ezt magyarázza meg nekem vki
A 90% arra elég, hogy jól elrontsd a csapatod formáját.rhynn írta:Elég gyenge a csapatom erőnléte. A sztárjátékos szélsőmé csak 4-es. Gondoltam rá, hogy egy hétig felraknám 90%-ra az erőnlétit (most vittem fel egy szezon 5% után 10-re). Ez elég lehet valamire? Inkább maradjon ki egy hét edzést, mint hogy 10 fölé emeljem.
Tudtok segíteni?
Tapasztalataim alapján pedig 28.Bobberto írta:kennyke04 írta:cirka hány meccs szükséges h a tapasztat szintje emelkedjen? szezon kell hozzá?26-28 pontnál lép a játékos tapasztalati szintje. Tudtommal 26 a pontos érték.* Bajnoki: 1
* Kupa: 2
* Barátságos: 0,1
* Nemzetközi barátságos: 0,2
* Hattrick Masters: 2-3
* Válogatott tétmeccs: 10
* Válogatott barátságos: 3-4
kennyke04 írta:cirka hány meccs szükséges h a tapasztat szintje emelkedjen? szezon kell hozzá?
26-28 pontnál lép a játékos tapasztalati szintje. Tudtommal 26 a pontos érték.* Bajnoki: 1
* Kupa: 2
* Barátságos: 0,1
* Nemzetközi barátságos: 0,2
* Hattrick Masters: 2-3
* Válogatott tétmeccs: 10
* Válogatott barátságos: 3-4
Köszi szépen. Akkor ezek szerint minden feltételnek megfelelek. Edző jó/csapnivaló, 10 segédező, 10 fiatal edzendő játékos és +90 ezerben vagyok.MichaaBee írta:Elég hosszadalmas lenne ezt most ide kigyűjteni, úgyhogy adok egy kis útmutatást, hogy hol találsz róla.![]()
Vagy végiglapozod a Hattrick Press utolsó 10 oldalát és megkeresed az akadémiás cikkeket, vagy a fórumban a kérdések és köszönés újoncoknak topic fejlécében megtalálod azokat a cikkeket, amelyek kimondottan ezzel foglalkoznak. Minden jól le van írva bennük. Elöljáróban talán csak annyit, hogy ha már stabil az anyagi helyzeted (jó/csapnivaló edző, maximális edzendő játékosok edzett posztra és nem vagy minuszban), akkor már megéri szerintem elkezdeni. A megfelelő menedzseléshez pedig az említett cikkekben kaphatsz útmutatást.[/color]
Elég hosszadalmas lenne ezt most ide kigyűjteni, úgyhogy adok egy kis útmutatást, hogy hol találsz róla.Barcaman1993 írta:Srácok azt szeretném kérdezni, hogy mikor érdemes ifiakadémiát indítani? Vki össze tudná foglalni, hogy mire érdemes figyelni és mit kell róla tudni?
Dehogy! Sőt, köszönöm szépen elfelejtettem odabiggyeszteni :S még 1x köszönömPuyol05 írta:Itt az övé:sjay írta: Mi a csapat neved?:D
Csapatnév: Röpködő Galambok
Azonosító: 584772
szerk.: remélem nem baj Bobberto