Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért nem játszol barikat? Edzened kéne, hogy tudjon fejlődni a csapatod.
Mi a csapat neved?:DBobberto írta:Sziasztok!
Nézzetek be a csapatomhoz, 14 játékos van átadólistán vegyétek vigyétek
Többek között mozambiki válogatott, edzőnek való, igen esélyes, sőt már játszott 2 meccse is, csak ideiglenesen nincs benne az u-20-ban.
Ghánai gyerekem is közel van a válogatottsághoz.
Isteni pontrúgó középpályásom, még egy szuper védekező középpályás, öreg, de tapasztalt szélső pontrúgással!
4 világklasszis védő 21-22ig technikás és jól fejelő speccel
Licitáljatok ma este 18:30 és 19:30 között járnak le!
Auron írta:http://www77.hattrick.org/Club/Matches/ ... port=False
Ezen a meccsen hogy sikerülhetett nyernie az ellenfelemnek???
Leginkább jókora szerencsével. De sokat hozzátehettél volna, ha nem teszed be felesleges a széleken támadás taktikát. Ezzel átjáróház lett a középső védelmed, amit ő meg is büntetett. Ráadásul okod sem volt rá, hogy szélen támadj, mivel középen volt legerősebb a támadásod.Auron írta:Ezen a meccsen hogy sikerülhetett nyernie az ellenfelemnek???
Szóvivővel lehet növelni a hangulatukat. Azt mondják, hogy kb. 250 szurkolónként érdemes felvenni 1-et, ezzel maximalizálva a szponzori bevételt.Barcaman1993 írta:Ja és azt megmondanátok, hogy milyen a szponzorotok hangulata. Nekem tavaly egész évben boldog volt, meg most is az. Nem tudjátok mivel lehetne esetleg hatásosan fölvinni? Vagy ez egyszerűen normális, hogy ilyen a hangulatok?
nekem is egy akadémiás középpályás figyelő mondta, hogy esélyes lehet, ezért írtam, nem magamtól találtam kiMichaaBee írta:Akadémiás középpályás figyelőként biztosra mondhatom, hogy ez a játékos esélytelen az U20-ra.Ettől függetlenül nagyon szép játékos szerencsés árbecsléssel, így szép summát fogsz kapni érte.
![]()
Gratulálok a pozíciódhozMichaaBee írta:Akadémiás középpályás figyelőként biztosra mondhatom, hogy ez a játékos esélytelen az U20-ra.Ettől függetlenül nagyon szép játékos szerencsés árbecsléssel, így szép summát fogsz kapni érte.
![]()
kösziPuyol05 írta:Gratulálok hozzá, szép kis ifironi009 írta:eladó...![]()
![]()
Eddig a bajnokságban két meccsből kettőt nyertem. Ez aztán a meglepetés.Ha így folytatom, akkor még talán a harmadik helyre is lehet majd esélyem. Igaz most játszok majd a csoport esélyesével, kis arányú vereségre számítok. De majd meglátjuk. Hajrá mindenkinek!
Gratulálok hozzá, szép kis ifironi009 írta:eladó...
Most néztem meg, és hirtelen eszembe jutott, hogy nekem néhány idénnyel ez előtt volt egy remek formájú játékosom (1 hétig), de ezer, hogy nem edzettem formát akkor. Lehet bug-os volt a rendszer, vagy ez egy új keletű dolog volt és gyorsan vissza is változtatják? Valamilyen nálam jobban informált embert kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy elvileg melyik szezonban vezették ezt be.Hattrick vezércikk írta:A remek formát illetően
Egy ideje a remek forma nem érhető el Általános edzés nélkül. Ez most megváltozik, a remek forma ismét elérhető lesz.
Igen. Elég nagy lehetett az erőnlétkülönbség.Cumbee írta:Valaki látott már olyat, hogy a 2 csapat totál ugyan olyan értékelést kap a középpályán, (jelen estben: pocsék (Átlag felett) mindkettőnké) és ennek ellenére az egyik csapat (naná, hogy ő) az első félidőben 53-47 arányban nyeri a birtoklást a második félidőben pedig már 57!-43-al?
Nem jó nálam se. A rendszerinformáció szerint be kell frissíteni az elromlott CHPP programokat. E tekintetben én is el vagyok maradva.Cumbee írta:2. kérdés: Nálatok jó a psico TSI? Nekem jó pár napja nem megy és nemtom, hogy nálam van-e a hiba, vagy az egyik HT-s fejlesztés ölte-e meg.
Nem bravúrozik az ő kapusa se.kennyke04 írta:az hogy az ellenfél kapusa, akinek van kemény 200TSI-je bravúrozik az én 2240es kapusom, meg kiérdemelte a legrosszabb címet, hát lol![]()
Nem tudsz mit tenni a formákkal sajnos.kennyke04 írta:azt hogy most miként lehet javítani a formát én se tudom és én is kíváncsi lennék rá, mi a legjobb megoldás, mert van 2 játékosom, nekem is így (pedig játszatom is őket rendszeresen)
azt hogy most miként lehet javítani a formát én se tudom és én is kíváncsi lennék rá, mi a legjobb megoldás, mert van 2 játékosom, nekem is így (pedig játszatom is őket rendszeresen)messideco írta:Jaja, gyenge a formája. Talán egy-két meccsen a másik kapust kellene játszatnom?
igaz én még mindig csak amatőr vagy HT-ben, de én nem vennék a helyedben, mert ezek elég jó mutatók, talán a formája gyengemessideco írta:Hamár kapus: az én kapusom szinte mindig a mezőny leggyengébbike. Védése jó, pontrugása remek. Szerintetek vegyek új kapust?