Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
- kennyke04
- Entrenador del Barça
hazai pálya előnye miatt általában oda billen a mérleg nyelve.Cumbee írta: 53-47 arányban nyeri a birtoklást a második félidőben pedig már 57!-43-al?
én 3:2re kaptam ki idegenbe(3. gól 2-2nél egy kapufa utáni ellentámadásból kaptam

az meg a kedvencem, hogy amikor valamelyik játékosom, végre elkezdene fejlődni jó kis ütemben, megsérül meccsen, mert alárúgnak... másfél hónapja csinálom, de már felhúz...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Jó forduló volt. Kikaptam 6.-od osztályban egy kb botcsapat erősségű csapattól. A hétközi kupafordulóra készültem, úgyhogy az ő 100 környéki hatstats értékeléséhez igazítottam a csapatot, erre erősített és kierőlködött magából 110 pontot. Mondjuk még így is nekem volt 68, neki meg 18%-a a győzelemre, de azért magabiztosan behúzta a meccset 2-0-ra. Úgy látszik ez a szezonom is olyan lesz mint a tavalyi, hogy simán hozós meccseket bukok.
Egyébként ehhez a meccshez kapcsolódóan lenne 1 kérdésem. Valaki látott már olyat, hogy a 2 csapat totál ugyan olyan értékelést kap a középpályán, (jelen estben: pocsék (Átlag felett) mindkettőnké) és ennek ellenére az egyik csapat (naná, hogy ő) az első félidőben 53-47 arányban nyeri a birtoklást a második félidőben pedig már 57!-43-al?
2. kérdés: Nálatok jó a psico TSI? Nekem jó pár napja nem megy és nemtom, hogy nálam van-e a hiba, vagy az egyik HT-s fejlesztés ölte-e meg.
Egyébként ehhez a meccshez kapcsolódóan lenne 1 kérdésem. Valaki látott már olyat, hogy a 2 csapat totál ugyan olyan értékelést kap a középpályán, (jelen estben: pocsék (Átlag felett) mindkettőnké) és ennek ellenére az egyik csapat (naná, hogy ő) az első félidőben 53-47 arányban nyeri a birtoklást a második félidőben pedig már 57!-43-al?
2. kérdés: Nálatok jó a psico TSI? Nekem jó pár napja nem megy és nemtom, hogy nálam van-e a hiba, vagy az egyik HT-s fejlesztés ölte-e meg.
- banok
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
eladó
László Schwarz (287448396)
Hungary 21 éves és 0 napos, következő születésnap: 2011-04-02
Forma: remek, erőnlét: remek
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-10-10 óta)
TSI: 2 820
Fizetés: 142 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidő: 2010-12-12 21:08
Kikiáltási ár: 40 000 eFt
László Schwarz (287448396)
Hungary 21 éves és 0 napos, következő születésnap: 2011-04-02
Forma: remek, erőnlét: remek
Népszerű fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2010-10-10 óta)
TSI: 2 820
Fizetés: 142 eFt/hét
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 4/20 gyenge
Határidő: 2010-12-12 21:08
Kikiáltási ár: 40 000 eFt
- faithnomore
- Entrenador del Barça
van egy elég jó eladó játékosom, pénz hiánya miatt kell megválnom tőle
Rene Bang (77120657)
35 éves és 73 napos, következő születésnap: 2011-01-17
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata ragyogó, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Borrascarincón (2010-08-05 óta) (16/42)
TSI: 2 770
Fizetés: 914 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Sérülések: 2 hét
Specialitása: Gyors
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-12-11 13:14
Kikiáltási ár: 30 000 eFt
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: nem létező
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsőjáték: pocsék
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: középszerű
Rene Bang (77120657)
35 éves és 73 napos, következő születésnap: 2011-01-17
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata ragyogó, és pocsék vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Borrascarincón (2010-08-05 óta) (16/42)
TSI: 2 770
Fizetés: 914 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Sérülések: 2 hét
Specialitása: Gyors
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-12-11 13:14
Kikiáltási ár: 30 000 eFt
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: nem létező
Védekezés: gyenge
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsőjáték: pocsék
Átadás: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: középszerű
UNICEF Cup (265896)
ifibajnokságra lehet jelentkezni
ifibajnokságra lehet jelentkezni
Nekem írtak, hogy kikéne maxolnom az egyik ifistámat, de gyorsan, mert vinnék el, U20-ba.. Az jó nem? 
Mit élek még meg....

Mit élek még meg....
Hattrick: Tatabánya City
Vétel vagy eladás?fanbarca írta:Hibából 9szer annyi pénzt írtam, mint akartam( MIt tehetek? Semmit?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Szerintetek ha kupába megkaptam a 647. et, 3-5-2 játszat, akkor érdemes lenne 5-4-1;5-5-0 választanom, ha nem akarok nagy verést-csak probléma, ilyet még nem is nagyon játszattam-vagy maradjak a szokásos 4-4-2nél? kicsit sajnálom hogy meg fog szakadni a 4tét meccses győzelmi sorozatom, jó volt egynek (habár barátságoson kaptam a gombócokat, csak ott inkább próbálgattam ezt azt:))
"A fociban az a lényeg,
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Mindig is lehetett nagyszerű az erőnlét. Csak tényleg kevés ember olyan állat, hogy ezt fenntartsa.
Amúgy nézzetek be hozzám, nagy kiárusítást tartok. Van ott kb minden árkategóriában.
Amúgy nézzetek be hozzám, nagy kiárusítást tartok. Van ott kb minden árkategóriában.
Csak, hogy okosodjak. Mióta érhet el az erőnlét nagyszerű szintet? Eddig azt hittem, hogy az is max remek lehet, de az alap csapatom egyik játékosát most tette ki a jelenlegi gazdája átadólistára, mondom ránézek és látom, hogy nagyszerű az erőnléte.
Mondjuk az is egy beteg ember lehet, aki olyan erőnléti edzéssel dolgozik, hogy egy 27 éves játékos nagyszerűt elérjen belőle.
:D
Mondjuk az is egy beteg ember lehet, aki olyan erőnléti edzéssel dolgozik, hogy egy 27 éves játékos nagyszerűt elérjen belőle.

Támadásépítés edzéssel a védők átadása is fejlődik. Viszont a helyedben én szezon közben csak védekezést edzenék és csak azon a 2 héten tolnám az átadást, amikor csak 1 meccs van.looka írta:Sziasztok!
Segítséget kérnék védőedzéssel kapcsolatban. Hogy edzem a védőim átadását, játszassak velük kp-t?Vagy van valami más módja?
Köszi a segítséget, előre is!
@Cumbee: köszi.

H a t t r i c k
Sziasztok!
Segítséget kérnék védőedzéssel kapcsolatban. Hogy edzem a védőim átadását, játszassak velük kp-t?
Vagy van valami más módja?
Segítséget kérnék védőedzéssel kapcsolatban. Hogy edzem a védőim átadását, játszassak velük kp-t?

Grat az eredményhez neked is és az összes szervezőnek. Nagyon kicsin múlott. Kár, hogy a rendszer miatt, csak annyit tudtunk(mi átlagos userek) segíteni, hogy nem csináltunk semmit. Jövőre remélem meglesz már a győzelem is.MichaaBee írta:Íjj, fél ponton múlott, hogy nem sikerült Magyarországra hoznunk a vb-t.No mindegy, a pályázat főszervezőjeként így is nagyon boldog vagyok a szép eredmény miatt. Majd jövőre újra megpróbáljuk, s akkor már előnyben leszünk a többiekkel szemben!
![]()
Íjj, fél ponton múlott, hogy nem sikerült Magyarországra hoznunk a vb-t.
No mindegy, a pályázat főszervezőjeként így is nagyon boldog vagyok a szép eredmény miatt. Majd jövőre újra megpróbáljuk, s akkor már előnyben leszünk a többiekkel szemben!

H a t t r i c k
Az volt a baj, hogy kevés volt a támadásod. Mindenhármat 2 szinttel űberelte az ellenfeled, ugyanígy te is az övét, így kb jogos a 0-0-s döntetlen. A büntetőrúgókat pedig mindig be kell állítani.Barcaman1993 írta:Ezt nem hiszem el. Kiestem a Kupából egy nálam sokkal gyengébb ellenfél ellen. Ezt a meccset nézzétek meg:(302360068)
Mindenben jobb voltam, mint az ellenfelem a pontrúgást és a jobboldali védekezést leszámítva, de gól nem volt a meccsen. A labdabirtoklásom is jobb volt, egyedül csak a laza játékot nyomtam be. Ha megnézitek a játékosok értékeléseit minden játékosom jobb volt szinte, mint az övé. Erre büntetőkkel kikapok, mert azt elfelejtettem beállítani... Röhej...

H a t t r i c k