Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hazai pálya előnye miatt általában oda billen a mérleg nyelve.Cumbee írta: 53-47 arányban nyeri a birtoklást a második félidőben pedig már 57!-43-al?
Vétel vagy eladás?fanbarca írta:Hibából 9szer annyi pénzt írtam, mint akartam( MIt tehetek? Semmit?
Támadásépítés edzéssel a védők átadása is fejlődik. Viszont a helyedben én szezon közben csak védekezést edzenék és csak azon a 2 héten tolnám az átadást, amikor csak 1 meccs van.looka írta:Sziasztok!
Segítséget kérnék védőedzéssel kapcsolatban. Hogy edzem a védőim átadását, játszassak velük kp-t?Vagy van valami más módja?
Köszi a segítséget, előre is!
Grat az eredményhez neked is és az összes szervezőnek. Nagyon kicsin múlott. Kár, hogy a rendszer miatt, csak annyit tudtunk(mi átlagos userek) segíteni, hogy nem csináltunk semmit. Jövőre remélem meglesz már a győzelem is.MichaaBee írta:Íjj, fél ponton múlott, hogy nem sikerült Magyarországra hoznunk a vb-t.No mindegy, a pályázat főszervezőjeként így is nagyon boldog vagyok a szép eredmény miatt. Majd jövőre újra megpróbáljuk, s akkor már előnyben leszünk a többiekkel szemben!
![]()
Az volt a baj, hogy kevés volt a támadásod. Mindenhármat 2 szinttel űberelte az ellenfeled, ugyanígy te is az övét, így kb jogos a 0-0-s döntetlen. A büntetőrúgókat pedig mindig be kell állítani.Barcaman1993 írta:Ezt nem hiszem el. Kiestem a Kupából egy nálam sokkal gyengébb ellenfél ellen. Ezt a meccset nézzétek meg:(302360068)
Mindenben jobb voltam, mint az ellenfelem a pontrúgást és a jobboldali védekezést leszámítva, de gól nem volt a meccsen. A labdabirtoklásom is jobb volt, egyedül csak a laza játékot nyomtam be. Ha megnézitek a játékosok értékeléseit minden játékosom jobb volt szinte, mint az övé. Erre büntetőkkel kikapok, mert azt elfelejtettem beállítani... Röhej...