Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én mindenképp javaslom a hdd vételét. a 20gigás egész pontosan 2 játékra elég. nekem fent van rajta a fifa és a fight night 4,ezen kívül fennmaradt 1.6 giga. nem tudom,hogy lenne-e baja hdd nélkül,de értelemszerűen nagyobb rá az esélybarca_bome írta:Nekem itt ladányban eladták a verbatimet 750-ért darabját üzletben, de majd havertól veszek verbatimet 140-ért nagy tételben, csak most kellett sürgősen, ugyanis holnap hozza a futár a boxot ha minden igaz és csak ki kéne próbálni!![]()
Pont 2 db volt a boltban, ki is írtam rá a FIFA10-et meg a World Cup 2010-et! már csak abban bízok, hogy vinni is fogja a gép.
Csak játékra fogom használni a boxot, semmi másra, így mennyire fogja igénybevenni az olvasófejet? szükségszerű venni bele hdd-t? egy 20 gigásra még lehet rá kéne szánnom, az elég nem? 1-2 játékkal játszom úgyis egyszerre.
Meg most úgyis csak a fifát zúzom, tehát ha benne hagyom állandóra a lemezt az úgy jó nem? nem rongálja úgy gondolom annyira...
bezonybarca_bome írta:Na kiírtam az első xboxos játékot. olyan mappák vannak rajta, hogy audio ts, video ts, meg $SystemUpdate. ez jó így?
nem kell előtte lefuttatni semmit. arcade pack is viszi a játékokat,csak annyi a hátránya,hogy folyamatosan használni fogja a dvd-t,mert nincs a merevlemezre telepítve a játék,így gyorsabban tönkremegy/mehet az olvasófej. csere itt arra figyeljetek,hogy hogyan írjátok a játékot,mert ugye nagyon nem mind1. nem tudom,hogy a sima dvd-t is olvassa-e a box,én nem próbáltam. ha más cuccot akarok rátenni,pendrive a megoldás.(neked nem,mert nem lesz hova telepíteni hdd hiányában) am néztem neked külön hdd-t 20giga 6ezerér 250giga 19ér 14500ft 120 gigabarca_bome írta:flashlet xbox360-nál első használat előtt kell valamit lefuttatni rajta, vagy egyből viszi majd a játékokat?
És ha nincs benne merevlemez csak memória, attól még lehet vele rendesen játszani?
Arcade pack-os xbox 360-am lesz 1.61-es FW!-vel azért kérdezem!
Azért érdekel, hogy kell-e valami programot lefuttatni, mert akkor azt is kikell írni gondolom dual lemezre, de nekem csak sima íróm van és havernál írjuk ki a fifát!
Vagy a programokat és egyéb dolgokat lehet sima DVD-re is?
Tudtommal csak a játékoknak kell dual lemez...... Jól tudom? Köszi a segítséget előre is!
A windows 8 biztos nemStevenny írta:Sziasztok! MI lehet? A pes10et miután letöltöttem, s kicsomagoltam, kötelez, hogy DVD-re írjam meg! Lehetséges , hogy a Windows 8 az oka?
http://x-unit.hu/dvd-rrw-lg-gsa-h58n-oem-feketeszajko írta:Nézd meg, hogy rá van e írva az írodra az, hogy DVD+R DL. Esetleg keress rá google-ba...LM10 írta:Nekem LG DVD íróm van? Az nem képes jól kiírni egy XBOX játékot?
Nézd meg, hogy rá van e írva az írodra az, hogy DVD+R DL. Esetleg keress rá google-ba...LM10 írta:Nekem LG DVD íróm van? Az nem képes jól kiírni egy XBOX játékot?
Minuszosat nem viszi a box(csak néhány) és pluszosat(ezt viszi mind) kapsz minden számítógépes boltba.torrentkiller írta:DLből +osat nagyon nem kapsz, a - os gyakoribb és biztos olcsóbb is. Mostanában meg valahogy az euró meg nemtom mi ellenére is lement az áruk, 240 Ft-ért lehet darabját venni.barca_bome írta:és - vagy + ost ajánlatok?
DLből +osat nagyon nem kapsz, a - os gyakoribb és biztos olcsóbb is. Mostanában meg valahogy az euró meg nemtom mi ellenére is lement az áruk, 240 Ft-ért lehet darabját venni. Jah és csak Verbatimot!barca_bome írta:és - vagy + ost ajánlatok?
és ahhoz kell külön író?Perrero írta:verbatim DL...barca_bome írta:de ugye nem kell kétrétegű lemez, mert nekem csak sima íróm van, LG!daffy írta:én ez alapján írtam ki és működik.
verbatim dl 8.5gigás lemezeket ajánlom,ezek kímélik legjobban az olvasófejet
innen meg is tudod rendelni,3000ft lesz a 10 darab
dl=dual layer=két réteg
de ugye nem kell kétrétegű lemez, mert nekem csak sima íróm van, LG!daffy írta:én ez alapján írtam ki és működik.
verbatim dl 8.5gigás lemezeket ajánlom,ezek kímélik legjobban az olvasófejet
innen meg is tudod rendelni,3000ft lesz a 10 darab
Köszi a segítséget, már alig várom, hogy toljam neki, remélem minden rendben lesz ha mégis a golem-nél rendelném meg!daffy írta:én vásároltam náluk 2008ban azt hiszem. akkor nem volt baj semmivel,sőt még ők hívtak engem,ha valamit nem mondtam meg. persze ennek már 2 éve. ajánlom figyelmedbe a prohardver.hu nevű oldalt,aholis van apróhirdetés. ott lehet találni új és használt boxokat. nekem fél éve megy rendesen az ott vásárolt boxom. alant láttam monitoros kérdésed. nekem egy 19"-os monitoron megy a box,hd ready felbontásban (13xx*7xx). egy sima vga kábel kell a boxhoz,valamint egy rca átalakító a hangnak(ha jack dugós hangfallal nyomnád),mert nekem nincs hangfal a monitoron.
Olvasgattam a Golemkonzol fórumát és a kérdések topkban egyetlen válasz sem érkezett a kérdésekre. Idézek egy üzenetet:szajko írta:Megy a live flashelten is, de lebannolnak majd max 1 hét alatt.barca_bome írta: Ahan, köszi, de az flashelt és ahhoz is van Xbox live előfizetés, tehát flashlet gépen is megy a live? értetlenvagyok![]()
![]()
Szóval nem érdemes liveozni. Csak alapgéppel ami nincs flashelve.
Megy a live flashelten is, de lebannolnak majd max 1 hét alatt.barca_bome írta: Ahan, köszi, de az flashelt és ahhoz is van Xbox live előfizetés, tehát flashlet gépen is megy a live? értetlenvagyok