Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahan, köszi, de az flashelt és ahhoz is van Xbox live előfizetés, tehát flashlet gépen is megy a live? értetlenvagyokGolemkonzolnál 44 ezer a flashelt xbox, ami azt jelenti, hogy viszi az írott lemezeket + egy év garancia. HD tv nem kell hozzá én is játszom a saját 55 cm es tv-men is vele és megy rendesen.
Golemkonzolnál 44 ezer a flashelt xbox, ami azt jelenti, hogy viszi az írott lemezeket + egy év garancia. HD tv nem kell hozzá én is játszom a saját 55 cm es tv-men is vele és megy rendesen.barca_bome írta:Már régóta gondolok rá, hogy vennem kéne egy Xbox 360-at. 40-50k lenne az amit még rá tudnék szánni. Nincs HD tv-nk, de van egy jó kis monitorom 1440*900-as képaránnyal. Szóval monitorra rá lehet kötni? illetve kell hozzá venni ebben az esetben valamilyen kábelt, csatlakozót?
Kinéztem egyet a neten (http://www.konzolstudio.hu/index.php?ac ... pt_id=4178)
Itt az áll, hogy 1 hónapos xbox live előfizetés. A konzolhoz hozzá kell majd csatlakoztatni a netem? Egyáltalán hogy működik ez? Illetve ha csippelt gépet veszek azon még futnak majd az eredeti játékok?
Természetesen elsősorban FIFÁzni szeretnék rajta!![]()
Még az sem érdekelne, ha csak offline működne a konzol, de egyáltalán nem látom át ezt a csippeltetés meg nem csippeltetés és xboxlive dolgot!![]()
Már rég beszaladtam volna a boltba és vettem volna egy boxot, de nem akarok vakon beleszaladni a dologba, mert ez a live-os dolog meg a csippeltetés bekavar.
Segítsetek pls! Köszi!
Simán jó. És sztem az Arcade is bőven elég, ha nem akarsz mindn cumot a boxon tárolni. (filmek zenék stb)
Olvass vissza...nekem is hagyományos Tv-m van, csak annyi, hogy síkképernyős. És azon is baromi szép.LM10 írta:Hagyományos TV-re nem érdemes XBOX-ot venni? Mert itthon nincs HD tv.
Am én ezt jónak látom:
http://www.golemkonzol.hu/index.php?cat ... roduct=248
Nekem sincs HDtv-m. Sima 72 centis tv-m van, de így is jó. Haveromnak ráadásul még kisebb tvje van.LM10 írta:Hagyományos TV-re nem érdemes XBOX-ot venni? Mert itthon nincs HD tv.
az elite-hez van hdd.Bobberto írta:Ez is jó, de nem tudom nekem valahogy az Elit jobban tetszik, bár nem tudom mi a különbség Arcade és Elite között?LM10 írta:Hagyományos TV-re nem érdemes XBOX-ot venni? Mert itthon nincs HD tv.
Am én ezt jónak látom:
Ez is jó, de nem tudom nekem valahogy az Elit jobban tetszik, bár nem tudom mi a különbség Arcade és Elite között?LM10 írta:Hagyományos TV-re nem érdemes XBOX-ot venni? Mert itthon nincs HD tv.
Am én ezt jónak látom:
Hol van az az oldal?:)Bobberto írta: Tudna nekem segíteni valami igazán hozzá értő ember, hogy elmagyarázzon nekem 1-2 dolgot xbox 360ról?:)
Először is találtam 1 oldalt ahol 42ezerért tudnék venni Elite xbox 360at 120gb merevlemezzel.
A merevlemezre lehet játékokat másolni és onnan futtatni, így kímélheted a dvd meghajtót és gyorsíthatod be pár játéknál a pályák közti töltést. Egy játék átlag 5-7 Gb, te döntöd el mennyit másolsz rá. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy gépremásolt játékkal csak úgy tudsz játszani, hogy a dvd is bent van a boxba ellenőrzés céljából. Szerintem bőven elég a 120-as isBobberto írta: 1. Mennyit számít a merevlemez nagysága? Mert 59ért van Elite 250gb-os vinyóval+ 1 játékkal...
A flashelés kb 7-10 eFt (ahogy előttem szajko is írta), a legújabb flasheknél legjobb tudomásom szerint simán fut minden játék active.iso és patchelés nélkül is, de persze amint a Micro$oft beújít, változhat pár dolog.Bobberto írta: 2. Mennyibe kerül a csippeltetés? és azt hol tudnák nekem elintézni olcsón?
3. Eddig nálatok minden játék eredeti és másolt is futott rajta rendesen?:)
Nekem anno a flash-sel együtt lett babrálva a hűtés és így volt egy 10-es. Szerintem máshol is így mehet a dolog. Venni rá annyira szerintem nem éri meg. Ha úgy is új boxot veszel azon már az alapvető melegedési probléma ki lett javítva, ha mégis probléma lenne azon a kis miniatűr plusz hűtés nem segít....Bobberto írta: 4. A hűtésről is azt hallottam, hogy meg lehet babráltatni. Ez igaz és hogy? Tudtommal lehet rá hűtőt is venni milyet érdemes?
60 ezres LCD tv-t szerintem nem érdemes venni hozzá, akkor már inkább egy monitor. Kezdetben én is monitoron játszottam. Szép volt, jó volt. Majd egy nyári fizum ráment egy fullHD-s tévére. Hááát megérte. Havernak csak HDReady a tv-je és mindig mondogatja, hogy nálam milyen éles a kép, tehát érezhető a különbség. De ha olcsón akarod kihozni, akkor Boxhoz monitorkábel kb 3-4 eFt + egy jó monitor simán 30tól indul és úgy is nagyon jó, főleg, ha csak egyedül akarsz játszani és nem haverokkal ossztottképernyőn. Mondjuk mi még úgy is elvoltunk a 21'-os monitorral...Bobberto írta: 5. Egy LCD tévét szeretnék hozzá venni olcsón kihozni kb 60ezerből. Milyet érdemes? egyáltalán érdemes LCD tévét vennem hozzá? kihozza a minőségét? Mekkora legyen am ax felbontása a tv-nek?
Végre eljutottam odáig, hogy kiírtam x360-ra. De nekem csak annyi látszik, hogy mozog a wc ajtó. Egyébként tényleg nagyon jó game.socio66 írta:Baromi jó az új Gta,legalábbis a Gay Tony-s része,azzal kezdem el játszani.
Hangulatos küldetések,jó a város is,tetszik.
Az meg mi már,hogy felszedek egy csajt a diszkóban,aztán rendesen lehet látni ahogy akcióznak a vécében..lol
Ebből perelés lesz,azt hiszem.
Én úgy tudom, hogy nem, hisz ha felülírsz valamit, akkor az olyan mintha törölnéd a lomtárbólCharlie írta:Egy kérdésem volna, miután crackeltem egy játékot, visszatudom valahogy hozni az eredeti .exe fájlt?
Épp felraktam a SW-Force Unleashed -t és menetközbe hibaüzenettel kiszokott dobálni valamiért. Leszedtem az 1.1-s patchet hátha segít, de nem engedi felrakni, azt olvastam, hogy telepítés után, crackelés előtt kell patchelni. Ezért szeretém visszaállítani.
C.
Köszönöm szépen! Ha ne adj Isten elmenne róla neked írok előszörszajko írta:Szerintem megmarad. De ha mégse, akkor segítek elmagyarázni, hogy tudod rátenni a legújabb flasht 15 perc alatt, egy DVD elhasználásával.fcbarcelona10 írta:Lécci akinek van Xbox 360-a segítsen!!!
Télen vettem a konzolt és ma reggel megjelent a 3LED hiba! Szervizbe megjavitanák 7000Ft-ért de attól ugye a flash megmarad? Fogja még vinni az írott játékokat?? Vagy megint kikell flashelni?
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem megmarad. De ha mégse, akkor segítek elmagyarázni, hogy tudod rátenni a legújabb flasht 15 perc alatt, egy DVD elhasználásával.fcbarcelona10 írta:Lécci akinek van Xbox 360-a segítsen!!!
Télen vettem a konzolt és ma reggel megjelent a 3LED hiba! Szervizbe megjavitanák 7000Ft-ért de attól ugye a flash megmarad? Fogja még vinni az írott játékokat?? Vagy megint kikell flashelni?
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem is ugyanez a problémám, csak nekem Modern Warfare 2 kéne. Tud valaki segíteni egy linkkel?Fernando írta:Honnan tudnám lehúzni X360-ra a WC2010-et? Próbáltam torrentről de baromi lassú, pedig többfajtát is megnéztem. Oda volt írva, hogy kb 1500-an seed-elik, de általában olyan 600-70-nél nem volt több. 2 napja töltöm 10%-on van. Kihagyom inkább.