Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szívesen jelentkeznék, azt szeretném megkérdezni, h mikor kezdődne ez?sjay írta:http://perfectinsanity.blog.hu/2011/02/ ... 11_verseny
Akinek van kedve, jelentkezzen
PC-s Fifáról van szó. (Akár nálam is jelentkezhettek, PÜ-ben)
Befejeztem az első szezonomatvíscaelbarca!forever írta:Kezdtem a Juventussal 1 új karrier módot. Kicseréltem az egész csapatot![]()
Eladtam majdnem mindenkit és vettem csak fiatal játékosokat.
Az új Juvém:
De Gea-Rafael,Bartra,David Luiz,Fabio-Hulk,J.Dos Santos,Wilshere,Nolito-Neymar,Lukaku
cserék: Muniesa,M.Motta,Pablo Sarabia,G.Dos Santos,Oriol Romeu,Bojan,Morata
tartalékok: Adán,Jeffren,Juanfran,Mateos,Fontás,Bebe
még csak a felkészülési meccseimet játszottam lemind3at megnyertem. ( Racing Satander 3-0, Ajax 4-2, Milan 3-1) + még 1 bajnokit sikerrel vettem a Cagliari ellen 5-0) Aztán majd meglátjuk mi lesz
meg hozzá neymart,gyors és minden szögből belöviMessiFan írta:Embereeeeek!
Luis Fabiano egy állat!
28 meccs 34 gól és abból legalább 10-et a 16-oson kívülről lőttem.
Vegyétek meg mind1 hova és ha 2 csatár van akkor baloldalra tegyétek
Most lőttem vele egy mesterhármast a Levante ellen
Fifa11:Messidona10 írta:Távoli gól? Dani Alvessel lőttem eddig a legnagyobbat: ahogy átléptem a felezővonalat a jobb oldalon, megsuhintottam és beakadt a jobb felsőbeŐszintén szólva meglepődtem. Azóta minden meccsen megpróbálom, de nem járok sikerrel...
gyakorló módok a kezdő képernyőn tudod elérni,amikor 1:1ben viszed a kapusra,alapból kakaval. nekem ott kell megnyomni a "back" gombot a boxon és előjön egy ablak,ahol tudsz választani,hogy mit gyakorolj.messideco írta:Nincs gyakorló mód, és a tizit csak középre tudom én lőni. A szabadrúgást a kapus fogja. Jah, s cselezni sem tudok![]()
szabad: én boxon játszom,így a pc-t csak tippelem. a kapufához célzom és miközben az erősséget állítom,nyomom az előrefelé nyilat,hogy lefelé csapódjon a bogyó.Saviola írta:Hogy lehet szabadot rúgni rendesen?Sosem sikerül,elképesztő..mit kell nyomni,meddig,stb.?Ugyanez kérdéses a tizinél is.
Valamint 16-on kívülről sosem sikerül gólt rúgnom,a nagy gól számomra tabu.Megoldás?Mit kell nyomni,meddig?
Köszi előre is!
Igazolni általában mindig sikerül még ha nem is azt akit akarok.bence-barca írta:Nektek sikerült már játékossal szerződést hosszabbítani? Nekem még egyszer se...![]()
![]()
Meg igazolni se, mindig csak tehetségkutatásból tudok igazolni....
asszem nem az összeset adtam el, csak nem játszatom a megmaradt játékosokat, meg a nevüket se tudom megjegyezniMessiFan írta:De neked miért engedte eladni az összes játékosod? Nekem 10-nél többet eddig sosem engedett.
Azt hittem az a másik Motta. Akkor értem. Alázd le a Serie mezőnyét. Ha ajánlhatok egy jó ktkp-t akkor a Parmabol hozd vissza Giovincot.víscaelbarca!forever írta: azért 1 maradtelég olcsón meg tudtam szerezni ezeket a játékosokat
azért 1 maradtL.Messi 10 írta:Szép takarítást csináltál, egy játékos nem maradt, még csak a cserék közül sem az eredeti csapatból.víscaelbarca!forever írta:Kezdtem a Juventussal 1 új karrier módot. Kicseréltem az egész csapatot![]()
Az új Juvém:
De Gea-Rafael,Bartra,David Luiz,Fabio-Hulk,J.Dos Santos,Wilshere,Nolito-Neymar,Lukaku
még csak a felkészülési meccseimet játszottam lemind3at megnyertem. ( Racing Satander 3-0, Ajax 4-2, Milan 3-1) + még 1 bajnokit sikerrel vettem a Cagliari ellen 5-0) Aztán majd meglátjuk mi lesz
Szép takarítást csináltál, egy játékos nem maradt, még csak a cserék közül sem az eredeti csapatból. De legalább a mezed szép lesz.víscaelbarca!forever írta:Kezdtem a Juventussal 1 új karrier módot. Kicseréltem az egész csapatot![]()
Az új Juvém: