Én benne vagyokMichaaBee írta:Valaki ifibari erre a hétre?

Én benne vagyokMichaaBee írta:Valaki ifibari erre a hétre?
Akkor az edződ vezetői képessége kevés és nem tartja meg a csapatszellemet, így visszaesik hűvösre a következő meccsig. De lazázás után a meccset követően mindig látszódik az egyharmados növekedés.messideco írta:De lazázok, már egy jó ideje. Megfogadtam a tanácsotokat, de így is hüvös. De legalább az eredmények jönnek
Annyit nem várunk, viszont épp 6 hét múlva fog végetérni a most elinduló bajnokság, úgyhogy akkor utána várunk!rhynn írta:Még kellene 6 hét, hogy vége legyen a mostaninak. Gondolom, addig nem vártok
Ha nem lazázol, akkor mindig hűvös lesz.messideco írta:Küldj át nekem egy párat
Nekem még mindig hüvös...Nem tudom, mi lehet a baj.
Tolom, gyere msnre.socio66 írta:popmundo-t aki tolja,írjon már.
Most épp gólszerzést edzek 4 fiatal és 1 22 évesnél. Őket (a 22 évest leszámítva, bár ki tudja) fölviszem remek szintre, 1-et max. talán még a 22 évest megtartom, hogy azért már legyen 1 normális csatárom, meg egy elfogadható cseréje a többit meg eladom. Ezután akkor majd átállok a 4-5-1-re meg edzésmódszert váltok. Egyébként van 4 jó középpályásom: 1 remek játékszervező, 1 remek átadóm és jó játékszervezőm, 1 jó átadóm és nagyszerű pontrugóm és 1 jó szélső és átadó játékosom. A fiatalok meg a cserék...bowlinggolyo írta:1 nem értem minek ez a sok fiatal.Barcaman1993 írta:FC Catala
VIII.630 osztály
Ha csapatot szeretnél építeni akk először is idősebb jobb játékosokat kell venni azokat meg tudod fizetni.Jelenleg annyit tudok ajánlani h csak a legfontosabb meccsen mots-olj(szezon legfontosabb...),a többi laza/átlagos és ha már tudsz taktikát állítani akk még most vegyél egy remek-kiem kpt viszonylag jó formával (min. középszerű-megfelelő) erőnléttel(10-20 körül már kapsz ilyet) és a barátságos meccsen már 4-5-1et játssz.Persze ez függ attól is h mit edzel bár ezen a szinten a kapus edzés a legkifizetődőbb.
1 nem értem minek ez a sok fiatal.Barcaman1993 írta:FC Catala
VIII.630 osztály
Ha dobsz egy csapatnevet akk lehet tudok segíteniBarcaman1993 írta:Egy eléggé kellemes problémám van, szeretnék tőletek tanácsot kérni. A csapatszellemem egy "kicsit túlzott" szintre lépett. A következő 3 meccsem laza, mind a 3 simán kéne hoznom, utána viszont 3 rangadó jön. Szerintetek mit csináljak? Esetleg küldjem "legfontosabb meccs" típusú játékkal őket a pályára, vagy esetleg próbáljam tartani a mostani szintet, vagy akár még emelni és akkor talán több meccsre a végén benyomhatom a legfontosabb meccs funkciót?
Még kellene 6 hét, hogy vége legyen a mostaninak. Gondolom, addig nem vártokMichaaBee írta:Megüresedett egy hely a 4 fős Eurobarca Ifibajnokságban és szeretnénk minél hamarabb feltölteni a bajnokságot, hogy indulhassunk jövőhéten. A meccsek szerdán 14:45-kor vannak.csabooo írta:engem érdekel az ügy, miről is van szó ?
Nálad mi a helyzet az ifibajnoksággal? Tudnál ehhez most csatlakozni?
Prémium vagyok még egy évig. Benne volnékBobberto írta:Sziasztok!
Szeretnék egy föderációt készíteni a Hattrick csodálatos világában.![]()
Ezért is adatot szeretnék gyűjteni, hogy ki rendelkezik támogatói funkcióval? Vagy kik tervezik, hogy a közeljövőben előfizetnek rá?:)
Egy minimális főnek meg kellene lennie, ugyanis, ha 2en vagyunk benne ( vagy 4, mindegy...) akkor sok értelme nincs, pedig szerintem megérdemelne az Eurobarca egy szép föderációt!
Köszönöm a választ és azt aki ezt elolvasta!
üdv
Bobberto
Szerintem kapsz visszamenőleg is.Tunce3y írta:Sziasztok!
Ha jól tudom akkor az érmeket és kupákat csak támogatók látják.A kérdésem az lenne,hogy ha én megnyerem a bajnokságot és csak az utána leszek támogató akkor is látni fogom-e a kupát?A másik kérdésem hogy csak a bajnoknak jár kupa vagy másért is kapsz?Ha nem vagyok támogató akkor semmiféleképp nem látom a kupát vagy érmet???
Előre is köszönöm!!!
Rinku írta:Üdv!
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy van e olyan oldal, ahol meg tudnám nézni, hogy az ifistáim jelenleg milyen szinten tartanak? Gondolok én itt példának a Pszicho TSI-re, ahol látom, hogy mikor tud lépni újabb szintre az adott képességnél az adott játékos!
Mivel ifiben nem lehet használni a Pszicho TSI-t, nekem meg fontos lenne megnézni az egyik játékosomat, ha valaki tud egy ilyen oldalt vagy egy programot, nagyon megköszönném!
Előre is thnx dudes!![]()
Nem baj. Vannak regionális, nemzeti és nemzetközi bajnokságok. Az eurobarca ifibajnokság nemzetközi. Jöhetsz egyébként nyugodtan, de csak akkor, ha a bajnokságod vége után megvárod az eurobarcásnak a kezdetét, mivel mi nem tudunk várni senkire. De ha neked 1 vagy 2 hét kimaradás még belefér, akkor örömmel várunk.csabooo írta:nekem is kéne egy hely ha van még..
amúgy az gond, ha nem Magyarországon lakom és egy magyar bajnokságban játszom ?