Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rúgd ki a jelenlegi megfigyelőket, vegyél fel három másikat helyettük. Minden héten miután olvastad a jelentéseket, küldd át őket másik városba, hogy minden héten mindig máshol legyenek. Előbb-utóbb szerencséd lesz majd, no para.Gareth Tello írta:Viszont komolyan gondolkodom azon, hogy bezárom az ifiakadémiát, mert már hónapok óta csak stagnál a csapat, alig-alig tudok felhozni olyan játékost, akit 200 eFt-nál magasabb áron el lehet adni, és a megfigyelők is olyan gyerekeket találnak már emberemlékezet óta, akik valószínűleg a részecskegyorsítókhoz is jobban értenek, mint a focihoz.
Mindenképp használd ki mind az öt helyet szerintem. Legalábbis ha nincs maximális számú segédedződ, akkor mindenképp. A 2db 4 csillagos segédedző helyett 3db 3 csillagossal jobb hatást érhetsz el és ráadásul olcsóbb is.MQuC írta:ELső blikkre jónak tűnik, aztán meglátjuk mennyit dobnak a dolgokon. Pl a medikus csapatot, ha jól látom, összevonták, úgyhogy azt nem tudom, abból mi lesz.
Már össze is dobtam a jövő évi stábomat, kicsit drágábbra jött ki, mint a mostani. VAn két 4* os segédedzőm, egy medikus 5*-val és egy 3*-os szóvivőm.
Ne haragudj, hogy későn reagálok, nem néztem túl sűrűn a topicot.Barca+ írta:Előre is köszi!
http://www91.hattrick.org/World/Series/" target="_blank ... mID=583750 Itt Az Idő... a csapatom de az a baj,hogy most kezdem el mérteni a játékot.Sebaj innen jó visszajönni.Nem adom fel.(majd csapatnevet kell még változtatnom
) Az edzéseket,hogy érdemes csinálni,hogy eredményes is legyen?
A taktikának nem kell annak lennie. Az az egész csapatra vonatkozóan fejti ki hatását. Középen támadásnál tehát erősödik a pálya közepe, de a széled gyengül, és így le van szépen írva a súgóban minden a taktikai résznél. Tehát játszhatsz Te akárhogyan, egyetlen egy dologra kell figyelned, hogy amilyen képességet edzetsz, a neki megfelelő poszton legyenek az edzetni kívánt játékosok (vagyis jsz - középpálya, szélsőj. - szélen, stb.). Ennyi az egész.MQuC írta:Ha mondjuk szélsőjátékot és gólszerzést edzek ifiben és a taktikám nem széleken támadás, hanem mondjuk kreatív játék, az azt jelenti, hogy nem kapják meg a megfelelő edzést a játékosok? Tehát ilyen esetben célszerű széleken támadás utasítást adni? Ugyan ez a kérdés adott a felnőttre is. Ha pl játékszervezést edzek, legyen a taktika középen támadás?
Az edzés nem függ a taktikától. Ha gólszerzést edzel, akkor pakolj fel 3 csatárt és édes mindegy a taktika. Ha szélsőjátékot akkor 2 szélsőt és 2 szélső hátvédet.MQuC írta:Ha mondjuk szélsőjátékot és gólszerzést edzek ifiben és a taktikám nem széleken támadás, hanem mondjuk kreatív játék, az azt jelenti, hogy nem kapják meg a megfelelő edzést a játékosok? Tehát ilyen esetben célszerű széleken támadás utasítást adni? Ugyan ez a kérdés adott a felnőttre is. Ha pl játékszervezést edzek, legyen a taktika középen támadás?
Látod, hogy mennyien játszanak a Ht-val.zola8787 írta:Köszi a választ és ezek után meggyőztél, hogy kell az ifi
A mostani keretben talán a legjobb ifim:
Zsolt Paulus: 16 éves és 105 napos
Védekezés: középszerű (maximum megfelelő)
Szélsőjáték: középszerű (maximum megfelelő)
Meg van még egy, akinek a góllövése, szélsőjátéka meg a játékszervezése is középszerű.
Hát nem túl acélos az ifim
Ahhoz a játékosodhoz meg grat, ahhoz képest, hogy az elején hitelt kellett felvennem egy 53 ezret érő edzőnek, más meg milliókért vesz játékostNem semmi, jó időtöltés, nekem nagyon tetszik.
Köszi a választ és ezek után meggyőztél, hogy kell az ifiRinku írta:...zola8787 írta:Van értelme ifiket edzeni? Tudtatok már ifiből felvinni jó játékosokat?
Végre sikerült 1 új edzőt igazolnom, csapnivaló vez. képességgel és jó edzői képességgel.
Persze. Megadja a külön pikantériáját a játéknak. Edzetsz valakit, akit a piacról vettél? Igen? Azok is mind az ifiből futkorásztak elő. Megéri edzeni, hogyne érné meg. Három tehetségkutatóval, heti 4.000 az egésznek a fenntartása, aprópénz. Mellette meg húzhatsz olyan játékosokat... Én például húztam anno egy srácot, akiből U20-s középpályás lett és 900.000-ért adtam el, 17 év 3 naposan.zola8787 írta:Van értelme ifiket edzeni? Tudtatok már ifiből felvinni jó játékosokat?
Végre sikerült 1 új edzőt igazolnom, csapnivaló vez. képességgel és jó edzői képességgel.
MichaaBee írta:Dobj egy linket vagy teamID-t és rápillantok. Egyébként így kezdésnek rosszul hangzik, hogy tűrhető csapatot dobtál össze, az elején az a jó, ha olyan trágya a csapatod amennyire csak lehet és helyette normális fiatalokat edzegetsz. Az azonnali feljutás, főleg mostmár ötödosztályba egyrészt nehéz, másrészt tuti nem ragadsz meg fent, harmadrészt hosszútávon semmilyen fejlődéssel nem kecsegtet. Hitelt összehalmozni pedig különösen nem érdemes, mert ha csak most jónak tűnő, de amúgy abszolút középszerű játékosokkal adósságcsapdába sodortad magad, akkor edzett játékosok nélkül halálra van ítélve a csapatod. De azért mondom, ha látom a csapatodat, akkor jobban tudok ítélkezni.Barca+ írta:Sziasztok Én most kezdtem el játszani elég tűrhető csapatot tudtam összerakni igaz 48000 hitellel.![]()
még egy jó kapust szeretnék igazolni de már nem engedi pedig (200eFt tudtam volna igazolni az utolsó percben)nem 100,000,e Ft a hitelkeret?
Ezzel mit tudok csinálni?
inkább törlesztek de legyen egy olyan csapatom amivel van esélyem feljutni.
szerk.: ha már benéztem ebbe a topicba, akkor beszámolok a kupaélményeimről is. Mai továbbjutással sikerült a klubcsúcsot beállítani, viszont ez gyakorlatilag végállomásnak is tekinthető. A következő ellenfelem garristop, nekem idegenben. Ha valakinek nem mond ez a név semmit, akkor elöljáróban annyit, hogy 5-szörös kupagyőztes 2002 óta...
Teljes mértékben. Jó edzői képesség, csapnivaló vezetői képesség, ilyenre érdemes beruházni az elején.zola8787 írta:Egyik ismerősöm mondta, hogy edzővételnél a heted osztályba még nem igazán lényeges a vezetői képesség és inkább azt figyeljem, hogy minél jobb edzői képességgel rendelkezzen. Ez igaz szerintetek is?
sztem több az mint 7zola8787 írta:Azaz 7szer bukott. Nem értem a félelmeidet, többször nem nyert, mint nyert...MichaaBee írta:szerk.: ha már benéztem ebbe a topicba, akkor beszámolok a kupaélményeimről is. Mai továbbjutással sikerült a klubcsúcsot beállítani, viszont ez gyakorlatilag végállomásnak is tekinthető. A következő ellenfelem garristop, nekem idegenben. Ha valakinek nem mond ez a név semmit, akkor elöljáróban annyit, hogy 5-szörös kupagyőztes 2002 óta...![]()
Amúgy grat, történelmet írtál a csapatoddalA meccseiden biztos megemlíti a kommentátor
Azaz 7szer bukott. Nem értem a félelmeidet, többször nem nyert, mint nyert...MichaaBee írta:szerk.: ha már benéztem ebbe a topicba, akkor beszámolok a kupaélményeimről is. Mai továbbjutással sikerült a klubcsúcsot beállítani, viszont ez gyakorlatilag végállomásnak is tekinthető. A következő ellenfelem garristop, nekem idegenben. Ha valakinek nem mond ez a név semmit, akkor elöljáróban annyit, hogy 5-szörös kupagyőztes 2002 óta...