Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vedd meg az eredetit pl.Sanama írta:Hogy lehet beállítani,hogy lehessen neten is tolni a Modern Warfare 2-t?
Tudok adni linket,vegyél fel msn-en.Ronaldinho&Barca írta:Srácok, már csorog a nyálam erre az új CoD-ra, azt mondják eddigi legjobb játék lett. Nem tudnátok valami oldalt adni, vagy linkeket esetleg PÜ-ben, honnan tudnám lehúzni gyorsan?Sok helyről próbáltam, de valahol 4 oldalnyi link van, valahol pedig 10-20 kb-el húzza csak..
Én már 2 napja ezzel tolom!
Nagyon jó kis játék! Marha jó története van.Fecooo írta: egyébként vmelyikőtök végigvitte már? vélemények?
(sztem negatív kritika nem nagyon fog jönni a játékra)
Még csak most jött ki pcre?Perrero írta:SW The Force Unleashed tölthetőVan 1 gépigénye..
![]()
Igaz billentyűzettem nem tom hogyan lehetne játszani...Perrero írta:Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller
sztem sehogy.carlos636 írta:hello
valaki nem tudja hogy kell a sima xbox-os san andreas-t kiírni h menjen xbox360-on?
Úgy-úgy, mikor még a 2K9-cel játszottam, én is így voltam a nézőrésszel, aztán mára már megszokottá vált. A hangulata iszonyat jó a játéknak, például mikor visszük fel a labdát, és szólnak ezek a zenék, hatalmas.socio66 írta:Én játszogatok néha,de elég szokatlan az egész.Kovi írta:...
Magát a kosárlabdát nem nagyon látom át,így pl. meccsenként kb. 3-4 támadást tudok kivédekezni.![]()
Mondjuk azt egyébként sem értem,hogy ebben a sportban miért ennyire korlátozott a test-test elleni párharc,de mindegy.
Ezt a játékmódot még nem is próbáltam,kösz,hogy írtad.
A játék amúgy tetszetős,az animációk,a grafika nagy ütős. A nézőket meg kb. egy az egyben át kellene tenni a focis játékokba is,elképesztően jól meg vannak csinálva,a szurkolásukon meg leesett az állam.