sziasztok !
a fifa 11et xboxon tolom. kb 2-3 hónapja főleg karriermód azon belül maneger módban játszok vele. Amikor elkezdtem játszani néhány próba meccs után neki kezdtem az 1 maneger módomat a Liverpoollal vágtam neki, hogy kicsit nehezebb legyen a játék, és mindig jóérzés egy válságban levő klubot kihúzni a bajból

még ha csak játékban is
legelső dolgom az volt, hogy felmértem a játékosokat hogy a legerősebb keret játszhasson a legjobb felállásban. 40 millióm volt igazolásokra
a 4-2-3-1es felállás mellet döntöttem. leigazoltam Thiago Mottát a kpra 24millióért és Juant az AS Romából 10millió és Cahill ( nagyon tehetséges,fiatal védő 78as stattal) a Bolton Wanderstől igazoltam.
ezután a csapat: Reina-Johnson-Caragher-Cahill-Juan-Meireles-Poulsen-Joe Cole-Gerrard-Motta-Torres. cserék: Pálson,Bruma,Pacheco,Kuyt-Maxi Rodrígez,Jovanovic,Agger tartalékok: Kelly,Lucas , Babel.
Találtam nagyon fiatal tehetségeket, mint pl: Pacheco,Bruma,Pálson akiket próbálok beépíteni a csapatba. A bajnokságban 1. helyen végeztem: Torres lett a gólirály, az FA kupából a Chelsea, a Liga kupából a M.City ejtet ki. A 2. szezon elején eladtam: Babel,NGog,M.Rodríguez, a fiatalokat akiket a gép tehetségként titulált kölcsön adtam és csak tartalékok voltak kölcsön adtam. Viszont érkezett: Essien,G.Bale akik tartós tagjai a csapatnak.Motta a kispadra szorult, viszont nagyon jó kiegészítő ember és sokat játszatom mivel szinte minden poszton bevehető. A téli átigazolások alatt elhoztam a Citytől Adebayort Torres ékpárjának.
Így a felállás: Reina-Johnson-Agger-Cahill-Juan-Essien-Bale-Joe Cole-Gerrard-Torres-Adebayor cserék: Meireles,Caragher,Kuyt-Pacheco,Bruma,Motta,Kelly bajnokság 1.hely 10 ponttal végeztem a Chelsea előtt, FA kupa bajnok a döntőben 8-0 a Blackpool ellen

a Bl (Bk) is megnyertem 1.nek jutottam tovább a csoportból majd a Fenerbachét, a Bayer Münchent, és Milan búcsúztatva bejutottam a döntőbe ahol megvertem a Barcát 3-1re. Torres,Adebayor,Gerrard góljával ill. Messi a nyáron érkezett Kolarov és Robben ezért Cole és Juan a padra szorultak.Megnyertem a Community Shieldet és az Europaszuperkupát is jelenleg 2.vagyok a bajnokságba a City mögött.
bocs ha hosszúra sikeredet