Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Keress rá youtubeon.LM10 írta:Visszamentem oda, de ott már minden kész....ott kell vmit csinálnom, ahonnan küldtem a képet is.
Azon már túl vagyok....nemtom, h itt mit kell, ha megnyomo az x-et akkor bejön az az "éjszakai mód"xD és ott narancssárgán világít a 2 szellőzőnyílás. Azt kéne sztem vhogy áttörni...Perrero írta:az ilyen szellözőgépeket cuccokat kell kilőni -gyárilag q gombLM10 írta:Aki már batmanezet, segítsen! ElakadtamItt mit kell?
http://kepfeltoltes.hu/090916/batman_ww ... es.hu_.jpg
pici dobozt keress a falakon -ha jól emlékszem
LM10 írta: max kitömöríteni szokták, de hogy kitelepíteni, azt biztos nem (max a cigányokat Olaszországból...)
fel is tettem, probléma nélkül megyPerrero írta:Töltöm az nfs:shiftet, jól láttam a képeken h van benne e36os BMW![]()
max kitömöríteni szokták, de hogy kitelepíteni, azt biztos nem (max a cigányokat Olaszországból...)LM10 írta:Sokan használják azt , h kitelepíteni, de ez mind1. Kipróbálta már vki az új Batmant? Szvsz nagyon nagy játékPerrero írta: -telepíteni gépen felfelé szokás lm10Már vagy 2 órát letoltam és 2-3%-nál járok csak. Vélemények,tapasztalattaitok?
Sokan használják azt , h kitelepíteni, de ez mind1. Kipróbálta már vki az új Batmant? Szvsz nagyon nagy játékPerrero írta: -telepíteni gépen felfelé szokás lm10
Most olvastam ezt máshol is, és ez csak a megjelenés előtti pc-s kalózverziókra vonatkozikPerrero írta: Nekem nincs vele ilyen bajom![]()
én már tolom vele, nagyon zabálja a procit, úgyhogy ha tudod, húzd fel minél jobban!Perrero írta:red faction - guerrilla megjelent, most töltöm izéé hozza a futárjónak tűnik, a robbanások zseniálisak