Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.the-west.hu én ezen játszom 3 világon. nagyon szeretem ezt a játékot mert jó vele elütni az időt.barca1615 írta:batinho írta:Sziasztok!
Tudna vki ajánlani nekem online netes játékokat? Traviannal játszottam eddig, az nagyon tetszett, de ráuntam. Lehet bármilyen, nem muszáj stratégiának lennie, csak az a lényeg h ha már felmegyek netre, vmivel el tudjam ütni az időt. Előre is köszönöm!
www.klanhaboru.hu
neked ez ajánlatos akkor:) vagy van kingsage is
batinho írta:Sziasztok!
Tudna vki ajánlani nekem online netes játékokat? Traviannal játszottam eddig, az nagyon tetszett, de ráuntam. Lehet bármilyen, nem muszáj stratégiának lennie, csak az a lényeg h ha már felmegyek netre, vmivel el tudjam ütni az időt. Előre is köszönöm!
Hát én is be akartam linkelni 1 képet hogy nekem milyen a 800x600-oson(mivel nekem megvan a fifa 10 demo) és megnyomtam print screenbence8 írta:(beismerem hogy ezt a képet a gamekapocs fifa 10 topikból "loptam" de a cél szentesít)
szóval ez a képa fifa 10 pc portjáról készült
hát ezt nem kommentálnám![]()
![]()
igaz 800x600 meg minden low de...
tökéletesen működőképes release, annyi a különbség, h a speciális effektekhez az Ageia PhysX nevű engine még nem teljesen befejezett (bővebb infó erről: http://physx.hu)feltöltő írta: Telepítés:
1. Írd ki az ISO-kat vagy csatlakoztatsd a BAA D1.iso-t
2. Ha ki van kapcsolva az autorun, akkor autorun.exe indítása
3. Válassz ki egy nyelvet a telepítésnek
4. Telepítés közben kéri a 2. lemezt, ilyenkor cseréld/csatlakoztatsd (BAA D2.iso)
5. Telepítés után a lemezen lévő CRACK mappából másold át a BmStartApp.exe-t a telepített játék Binaries mappájába és írd felül az eredetit
6. Játék indítása a BmLauncher.exe-vel (elindul a BmStartApp.exe-vel is, csak akkor nem tudod módosítani a beállításokat)
(a mentéshez lehet, hogy kell készítened egy Offline Live profilt)
Egyéb infó:
a torrent az újabb crack-et tartalmazza, azaz lehet menteni (1. kép) és tovább lehet jutni a pályán, ahol az előző crack-kel nem lehetett rendesen repülni (3. kép)
Perrero írta:fel van telepítve, nyomtam is vele mársenzu írta:
az valami fake torrent, eddig egyedül Xbox360ra jött ki, arra is 6.73 Gb
nem fake, én is láttam már torrenten pc-re, és 8 giga körül vanPerrero írta:Az lehetséges, hogy a Batman Arkham Asylum nálam már telepítve vanMármint az lehet, de ez milyen verzió
Tuti nem Demó, mert majdnem 8,5GB a 2 iso amit lekaptam..
az valami fake torrent, eddig egyedül Xbox360ra jött ki, arra is 6.73 GbPerrero írta:Az lehetséges, hogy a Batman Arkham Asylum nálam már telepítve vanMármint az lehet, de ez milyen verzió
Tuti nem Demó, mert majdnem 8,5GB a 2 iso amit lekaptam..
És sokkal inkább a GRID másolatának fog tűnni, ami nekem egyszer elég is volt....merx írta:a videók, a képek, a leírások, a beszámolók alapján nagy változás történt sokkal inkább hasonlít majd egy szimulátorra, bár mégsem lesz teljesen az. mindenesetre ennyire még egyik részt sem vártam, igazi verseny hangulatot várok nem úgy mint az eddigi részekben
Nem sokat olvastam róla eddig,direkt,hiszen az eddigi részek mindig fantasztikus alkotásként voltak beharangozva,aztán láttuk mi lett a legtöbből..merx írta:kevesebb mint 3 hét és megjelenik a shift![]()
ha valakit érdekel
-ShiftLM10 írta: Egyébbként elég jó kis játékok fognak kijönni az őszön.
-FIFA10
-PES10
-Batman: Arkham Asylum