Fifa, PES, FM
- ozsimiki
- Adminisztrátor
jah, jó kis csörte volt.Fecooo írta:nah mög van oldva a lan játék
Ozsival nyomtunk pár meccset hajnali 2-3 közt, az utolsó rangadón(amikor is olasz rangadóban maradtunk) már volt is esélyem győzni () (Roma-Juventus 4-4, ahol két potyagólt is adtam neki
nem lesz a kedvenc csapata a Juve, nem sikerült jól fociznia velük
)
előtte csúnyán kikaptam 3-0-ra és 8-3-ra is tőle
én is most toltam először Fifa11el online, hiszen most segítettél megoldani

Offline:
másoktól is kérdezném,hogy nekik is kilép néha meccs után a játék? Amikor kiírja a meccs legjobbját,mennék a továbbra,és kilép az egészből, így értelem szerűen nem is kerül mentésre az adott meccs. Elég zavaró tud lenni 3,4-0ás rangadók után :S
immxpc-s verzióm van, természetesen crackelve meg minden. Ez általános probléma, esetleg lesz hozzá valami javítás?
Gépem nem lehet probléma.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Köszi a segítséget!!!!bence-barca írta:online játékmódP_e-d_r-o írta:srácok aki tudja hogy hogyan lehet neten egymás ellen játszani a fifa 11-el az lécci irja le!
Előre is köszi a segítséget!online előszobák
választasz egy szobát pl.: Normál1
és van akinél megjelenik egy kis kontroller arra rákattintasz és vársz míg elfogadja a "hívásod" vagy te csinálsz egy külön szobát és vársz míg vki nem csatlakozik

-
- Llegenda del Barça
online játékmódP_e-d_r-o írta:srácok aki tudja hogy hogyan lehet neten egymás ellen játszani a fifa 11-el az lécci irja le!
Előre is köszi a segítséget!

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Féligmeddig ide tartozik, ugy ide írom. Volt a fórumról valaki szerda-csütörtökön Gameshow-on?
Csak mert én voltam és be is neveztem az xboxos Fifa bajnokságba, a 'King of the Hill'-be. Az volt a szabály hogy 5 meccset kell nyerni, és értékes ajándékokat kapok bla-bla.
Nyertem is 4 meccset, az utolsónál már annyira izgultam, hogy ki is kaptam egy 10-12ésves gyerektől.
Mondhatom kicsit sem voltam ideges...
De biztos, hogy jövőre megpróbálom újra.
Csak mert én voltam és be is neveztem az xboxos Fifa bajnokságba, a 'King of the Hill'-be. Az volt a szabály hogy 5 meccset kell nyerni, és értékes ajándékokat kapok bla-bla.
Nyertem is 4 meccset, az utolsónál már annyira izgultam, hogy ki is kaptam egy 10-12ésves gyerektől.

De biztos, hogy jövőre megpróbálom újra.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
srácok aki tudja hogy hogyan lehet neten egymás ellen játszani a fifa 11-el az lécci irja le!
nah mög van oldva a lan játék 
Ozsival nyomtunk pár meccset hajnali 2-3 közt, az utolsó rangadón(amikor is olasz rangadóban maradtunk) már volt is esélyem győzni (
) (Roma-Juventus 4-4, ahol két potyagólt is adtam neki
nem lesz a kedvenc csapata a Juve, nem sikerült jól fociznia velük
)

Ozsival nyomtunk pár meccset hajnali 2-3 közt, az utolsó rangadón(amikor is olasz rangadóban maradtunk) már volt is esélyem győzni (

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én az Athletickel egyszerűen megoldottam a helyzetet, Muniesát, Thiagot és a többi ifit visszaigazoltam, így kezdtem velük menedzsert.
Egyébként fifában fel lehet jutni az első osztályba is akár. Ez tök jó szerintem. Egyébként sem teljesen valósághű a játék, nem is baj, hogy ennyit elcsaltak benne.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Jó hogy szűk a keret (vagyis hát nem jó de nincs mit tennibence-barca írta: Fifa-ban nem nagyon törődnek a szabályokkal, sztem még fel is juthatsz...![]()
![]()
Thiago meg JdS is érthető, h a felnőtt keretben vannak, mert a keret nagyon szűk az A csapatnál

Feljutni meg sok esélyem már nincs. Igaz a 7. vagyok de 8 pontra a 3.tól (asszem az az utolsó feljutó hely)

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Llegenda del Barça
Fifa-ban nem nagyon törődnek a szabályokkal, sztem még fel is juthatsz...torrentkiller írta:Lenne egy pár észrevételem.
Ugye tolok egy szezont a Athletic-el. Először is az szerintetek mennyire reális elvárás, hogy végezzek a középmezőny elején?(A szezon elején szerintem azért kicsit más volt a célkitűzés a valóságban.)
A másik meg hogy egyáltalán indulhat-e a csapat a kupában? Csak mert nekem volt, igaz ki is estem az 1. körben (de a madrid 1. csapata volt az ellenfél, otthon 2-1re nyertem is de a visszavágón sima 3-0ás vereség).
Jah és a legdühítőbb, hogy amíg a valóságban Thiago a B csapatban tolja, csak néha kerül fel a nagyokhoz, addig a játékban az 1. csapat tagja, pedig elég jól jönne. Igaz a Carmona - Soriano - Nolito 3as csak ugy szórja a gólokat, és nagyon szépen fejlődnek.

Thiago meg JdS is érthető, h a felnőtt keretben vannak, mert a keret nagyon szűk az A csapatnál

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Lenne egy pár észrevételem.
Ugye tolok egy szezont a Athletic-el. Először is az szerintetek mennyire reális elvárás, hogy végezzek a középmezőny elején?(A szezon elején szerintem azért kicsit más volt a célkitűzés a valóságban.)
A másik meg hogy egyáltalán indulhat-e a csapat a kupában? Csak mert nekem volt, igaz ki is estem az 1. körben (de a madrid 1. csapata volt az ellenfél, otthon 2-1re nyertem is de a visszavágón sima 3-0ás vereség).
Jah és a legdühítőbb, hogy amíg a valóságban Thiago a B csapatban tolja, csak néha kerül fel a nagyokhoz, addig a játékban az 1. csapat tagja, pedig elég jól jönne. Igaz a Carmona - Soriano - Nolito 3as csak ugy szórja a gólokat, és nagyon szépen fejlődnek.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Én sem tudom feltolni a középcsatáromat, de Villa gyakorlatilag így is ott játszik, mintha tök elöl lenne.Barcaádám írta:ti sem tudjátok(eredeti gammel sem?) feltolni a középcsatárt fullosan kapuig?
ahogy a képen látható
http://www.kepfeltoltes.hu/view/101113/ ... es.hu_.jpg ??
ott a nyíl és az üres hely de nem engedi se középcsatárral se kt poszton!
előre is köszi a választ!
- Barcaádám
- Capitá del Barça
ti sem tudjátok(eredeti gammel sem?) feltolni a középcsatárt fullosan kapuig?
ahogy a képen látható
ahogy a képen látható

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Messidona10
- Entrenador del Barça
De bírom, még mindig megvan ez a hülyeség... Bokáját fogja a játékos, és kulcscsont- vagy arckoponyatörés.Fecooo írta:Bojan nekem is szinte egész idényre kidőlt, Iniesta 3 hónapra...
Messi meg 1 meccsre(<=ez mennyire hajaz a valóságra
)

Bojan nekem is szinte egész idényre kidőlt, Iniesta 3 hónapra...
Messi meg 1 meccsre
(<=ez mennyire hajaz a valóságra
)
Messi meg 1 meccsre

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Párszor kezdtem már menedzsert a fifa 11-gyel újratelepítés, meg elbocsátás (kirúgtak:D) miatt, most stabil szezont zárok majd, még 5 meccs van. Kupát megnyertem.
A csapatot csak a Barca B-ből erősítem, és mindenkit meg fogok tartani visszavonulásig. Eddig Nolito, Rochina és Victor Vázquez kerültek fel, utóbbi fél évet kölcsönben a Chelsea-nél van.
A második szezonra szeretnék a védelembe egy új embert, szerintetek Bartra vagy Fontás legyen inkább? Hozom még Riverolát a középpályára, illetve talán egy csatárt, de ezen még gondolkozom.
Sérülések nem kerültek el, Bojan rögtön év elején a bokáját törte, volt egy vállficama is (11+4 hét), Piquének térdszalagsérülése van (8 hét), Villának és Mascheranónak kulccsönttörése volt (8-8 hét). Egy szezonra szép sok sérülés jött össze.
A csapatot csak a Barca B-ből erősítem, és mindenkit meg fogok tartani visszavonulásig. Eddig Nolito, Rochina és Victor Vázquez kerültek fel, utóbbi fél évet kölcsönben a Chelsea-nél van.
A második szezonra szeretnék a védelembe egy új embert, szerintetek Bartra vagy Fontás legyen inkább? Hozom még Riverolát a középpályára, illetve talán egy csatárt, de ezen még gondolkozom.
Sérülések nem kerültek el, Bojan rögtön év elején a bokáját törte, volt egy vállficama is (11+4 hét), Piquének térdszalagsérülése van (8 hét), Villának és Mascheranónak kulccsönttörése volt (8-8 hét). Egy szezonra szép sok sérülés jött össze.
-
- Llegenda del Barça
??bence-barca írta:Lenne pár kérdésem, remélem tudtok rá válaszolni:
Most fogunk venni egy új sz.gépet és rászeretném rakni a Fifa-t. Eddig laptopon játszottam, mert a sz.gépen nem ment, de ha lesz új azon szeretnék játszani. Nekem a Fifa-m eredeti és azt szeretném kérdezni, h ha arra fel akarom telepíteni és regisztráltaltatni a játékot, akkor elfogja fogadni azt az e-mailt, amit már megadtam egyszer a laptopon?
Az online módban, meg ugye játszhatok a mostani profilommal (e-mail cím, jelszó+felhasználói név) ?
Mert remélem nem kell új online profilt csinálni, mert akkor kezdhetem elölről felépíteni a győzelmeimet, pontjaimat (és vereségeimet)

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nos, a 11-nek az irányítása gyakorlatilag teljesen más, mint a korábbiaké... Ráadásul itt két gólos hátránynál is előrejön a kapus, az ellenfélé is, minden esetben. A shiftek nálam semmit sem csinálnak, nincs rájuk állítva semmi. Valami más módszer valakitől?tomabence írta:Csak akkor lehet szögletnél előrehívni a kapust, ha kiírja a kapus előrehívás opciót ( vagy valami hasonlót) . Ezt akkor dobja ki, amikor a hajrában 85. perc körül 1 gólos hátrányban vagy. Ekkor megnyomod a valamelyik shiftet ( nálam így van ) és előrefut a kapus. De ez egyéni beállítástól függ. ( 09es szisztéma szerint. )
- tomabence
- Jugador d'estrella
Csak akkor lehet szögletnél előrehívni a kapust, ha kiírja a kapus előrehívás opciót ( vagy valami hasonlót
) . Ezt akkor dobja ki, amikor a hajrában 85. perc körül 1 gólos hátrányban vagy. Ekkor megnyomod a valamelyik shiftet ( nálam így van ) és előrefut a kapus. De ez egyéni beállítástól függ. ( 09es szisztéma szerint. )

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Hát, 11-ben nálam a jobb shift semmit nem csinál, az R-t pedig játékosváltásra használom, illetve a kontroller LB gombjának felel meg. Tehát ez nem jött be...vargaakos írta:J Shift+RMessidona10 írta:Már igazság szerint a 08 óta foglalkoztat ez a kérdés, mivel ott sem ment. Most jutott eszembe, hátha itt kapok segítséget. Egyszerűen nem tudok rájönni.
Hogyan lehet szögletnél előrehívni a kapust???
Egyszerűen nem tudom kitalálni, de most, hogy a 11-ben ennyire nagy hangsúlyt fektettek az irányításra, hátha valaki tudja. Segítsetek!
De csak akkor lehet ha kiírja a lehetőséget a hajrában. (09,10-ben így van)

- vargaakos
- Capitá del Barça
J Shift+RMessidona10 írta:Már igazság szerint a 08 óta foglalkoztat ez a kérdés, mivel ott sem ment. Most jutott eszembe, hátha itt kapok segítséget. Egyszerűen nem tudok rájönni.
Egyszerűen nem tudom kitalálni, de most, hogy a 11-ben ennyire nagy hangsúlyt fektettek az irányításra, hátha valaki tudja. Segítsetek!
De csak akkor lehet ha kiírja a lehetőséget a hajrában. (09,10-ben így van)

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Már igazság szerint a 08 óta foglalkoztat ez a kérdés, mivel ott sem ment. Most jutott eszembe, hátha itt kapok segítséget. Egyszerűen nem tudok rájönni.
4dik évemet kezdtem el a Genoával. Meguntam, hogy a csapat 90%a olasz, ez az igazolásaimban is meglátszik:
Pedro (Barcelona)
Demba Ba ( Hoffenheim)
Vorsah (Hoffenheim)
Cigarini (Sevilla, na jó ő olasz
)
Elég jó kis csapatom van mág így
Eduardo - Ranocchia - Vorsah - Bonucci - Nocerino - Cigarini - Marchisio - Abate - Pedro - Lavezzi - Balotelli
Cél: mindent megnyerni
Pedro (Barcelona)
Demba Ba ( Hoffenheim)
Vorsah (Hoffenheim)
Cigarini (Sevilla, na jó ő olasz

Elég jó kis csapatom van mág így

Eduardo - Ranocchia - Vorsah - Bonucci - Nocerino - Cigarini - Marchisio - Abate - Pedro - Lavezzi - Balotelli
Cél: mindent megnyerni

-
- Llegenda del Barça
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok rá válaszolni
:
Most fogunk venni egy új sz.gépet és rászeretném rakni a Fifa-t. Eddig laptopon játszottam, mert a sz.gépen nem ment, de ha lesz új azon szeretnék játszani. Nekem a Fifa-m eredeti és azt szeretném kérdezni, h ha arra fel akarom telepíteni és regisztráltaltatni a játékot, akkor elfogja fogadni azt az e-mailt, amit már megadtam egyszer a laptopon?
Az online módban, meg ugye játszhatok a mostani profilommal (e-mail cím, jelszó+felhasználói név) ?
Mert remélem nem kell új online profilt csinálni, mert akkor kezdhetem elölről felépíteni a győzelmeimet, pontjaimat (és vereségeimet
)

Mert remélem nem kell új online profilt csinálni, mert akkor kezdhetem elölről felépíteni a győzelmeimet, pontjaimat (és vereségeimet

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na elővettem megint a fifát,jó hosszú idő után,de a karrier módot már nem volt kedvem folytatni,ezért egy sima bajnokságot kezdtem a Barcával.(Utána a Barca B-vel fogok)Az első 3 meccset megnyertem,a Zaragozát 5-1re,a Real Madridot és a Deport pedig 3-1re vertem.Amit észrevettem: Bojant elég jól lehet kiugratni 1-1 elleni helyzetre,és rendre be is lövi őket.Messivel akármilyen cselt meglehet csinálni....Villa pedig szélről nagyon jól fut befelé.
Ebben a Felállásban vagyok:
------------------------------------Valdés-----------------------------------------
---------Alves/---------Piqué------------------Puyol-------------Abidal----------
-----------------------------------Busquets---------------------------------------
-------------------------Xavi------------------Iniesta-----------------------------
---------------Messi-------------------Bojan--------------------Villa-------------
Cserék:Kapus: Pinto,Jobbhátvéd: Adriano,Középhátvédek: Muniesa,Milito,
Balhátvéd:Maxwell,Vkp: Mascherano,Xavi és Ini: Keita,JdS,Thiago
Csatár:Jeffren,Pedro
Ebben a Felállásban vagyok:
------------------------------------Valdés-----------------------------------------
---------Alves/---------Piqué------------------Puyol-------------Abidal----------
-----------------------------------Busquets---------------------------------------
-------------------------Xavi------------------Iniesta-----------------------------
---------------Messi-------------------Bojan--------------------Villa-------------
Cserék:Kapus: Pinto,Jobbhátvéd: Adriano,Középhátvédek: Muniesa,Milito,
Balhátvéd:Maxwell,Vkp: Mascherano,Xavi és Ini: Keita,JdS,Thiago
Csatár:Jeffren,Pedro

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James