Mr. Master írta:Sziasztok, nem vagyok otthon az utóbbi években annyira a számitogépes játékok terén és azt kérdezném meg, hogy az utóbbi egy-másfél mi volt az az FPS meg autószimulátor, amit be kéne szereznem? most a suli végeztével rámszakadt rengeteg szabadidő na meg kedv, hogy bepótoljam valamennyire a lemaradásom

Call of Duty 4 Modern Warfare -> a mai időkben játszódó FPS. (A legjobb egy előre de november 10-én jön a kövi rész

) Akkor én a CoD5-öt nem ajánlom annyira, sok bug főleg multiban de a zombik nagyon jók. CoD4 után elég ratyinak tűnik

Crysis: Elég fantázia dús és élethűtlen, nekem nem jött be de ez izlés kérdése

Ja és ehhez nagyon jó gép kell ( ha csak a PC részt nézzük akkor 120 ezerért kapsz hozzá olyan gépet ami jól viszi de nem max grafon...) Source: hát CoD után elég ratyi... szvsz. Nem olyan jó a grafja, nincs singleje, és elég merev a multi (minden maphoz a kászítők rendelnek hozzá játékstílust pl.: túszszabadítás, bomba letevés, asszem más nincs is...) Én nem ajánlom
Összegezve: CoD4-et mindenképpen ajánlom mert az a legjobb (szvsz: kötelező darab FPS kedvelők számára

) Crysis: atomerőmű kell hozzá és eléggé ízlés dolga

CoD5 : sokat fogalalkoznak vele a fejlesztők : map pack-ek de sok bug de zombiek nagyon királyak

Remélem jól jött ez a kis szösszenet