Naná hogy játszom velelionel_messi írta:Valaki játszik a CoD-4el?

Naná hogy játszom velelionel_messi írta:Valaki játszik a CoD-4el?
ha már stratégia, akkor Warcraft 3ElBartimaeus írta:Hát nemtom mennyire szereted a stratégiát, de talán minden idők legjobb rts-e sztem a CNC3 Tiberium Wars ( kieg nélkül!!! ), avagy Company of heroes és a Wolrd in conflict is nagyon jó. De jó kis történettel rendelkezik az mmo rpg Witcher. Arra azért figyelj, hogy ezek azért elég durva gépigényűek, főleg, ha szépségre is vágyszLM10 írta:Már rég óta nem játszok szinte semmin( FM09MPES09,FIFA09) de már kipróbálnék mást is. Tud valaki ajánlani vmi új játékot amit érdemes kipróbálni?
Hát nemtom mennyire szereted a stratégiát, de talán minden idők legjobb rts-e sztem a CNC3 Tiberium Wars ( kieg nélkül!!! ), avagy Company of heroes és a Wolrd in conflict is nagyon jó. De jó kis történettel rendelkezik az mmo rpg Witcher. Arra azért figyelj, hogy ezek azért elég durva gépigényűek, főleg, ha szépségre is vágyszLM10 írta:Már rég óta nem játszok szinte semmin( FM09MPES09,FIFA09) de már kipróbálnék mást is. Tud valaki ajánlani vmi új játékot amit érdemes kipróbálni?
nekem a virtua tennis 2 az etalon, de a top spin-ek is jók...ozsimiki írta:Please aki tud írjon nekem, egy új hullámú élvezhető, látványos, TENISZES gammát![]()
ha lehetséges olyan,aki játszott is vele,és jónak találta.
de jöhet egyéb ügyességi is, amit Ti nagyon jónak találtok.
De még mennyire hogy azfaithnomore írta:a rainbow six vegas 2 az multis játék? sose próbáltam vele multizni, régebben pedig megvolt
kíváncsi vagyok milyen lehetett
nekem ilyen problémám még sose volt egy játéknál sem, mit lehet tenni a driver hibával? GeForce 8600Gt videokarim van, sose volt vele ilyen gondFecooo írta: nekem nem volt problémám vele, mindössze annyi, h nekem túlságosan nehéz volt, ez nem nekem való(tegnap miután eszembe jutott, le is szedtem és felraktam... sztem driver problémád lehet, mert még a lapostopon is gond nélkül futott