Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előző szezonban velem ugyanez volt. Képességek alapján simán dobogós lehetett volna a csapatom, ennek ellenére kiestem, magam sem tudom, hogy miért. Mindenben jobb voltam az ellenfeleim nagy részénél, mégis megvertek (taktika szintje kiemelkedő volt nálam..).10Messi4ever írta:Mélyponton van a csapatom...
Fullra edzetted az ifi csapatodban? Mert ez szerintem közel sem U20. Max úgy tudom elképzelni, hogy volt még benne pár szint mielőtt felhoztad.kamaj írta:Felhoztam egy új játékost az ifiből, akiről már sokszor érdeklődtek az U-20-as játékosmegfigyelők.
Szerintetek mennyit érhet meg Ő valójában, és fentebb tudom-e valahogy vinni az árát (van-e ilyen fórum vagy valami ilyesmi):
István Rajk (291002403)
Hungary 17 éves és 11 napos,
Védés: katasztrofális
Védekezés: jó
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: gyenge
Átadás: gyenge
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: középszerű
Valószínűleg sok csillagot hozott, ezért érdeklődtek, de nem hiszem, hogy válogatott esélyes lenne.Felhoztam egy új játékost az ifiből, akiről már sokszor érdeklődtek az U-20-as játékosmegfigyelők.
Itt az enyém: (582015). 20 320-as, ha megfelel, használd egészséggel.sjay írta:Valaki tud adni egy stadiont szerdára ?
Auron írta:Okés nyerjen a jobbik csapatRisu92 írta:
Ki is hívtalakélvezd ki a sikert, mert kénytelen leszek megállítani téged
![]()
:D:D:D
![]()
ha te nyersz akkor szerencséd van
![]()
Igen...levproff írta:Ezt nem hiszem el..![]()
114:41 perc..2 gólos előny.
Auron írta:Newpest Ground - Katalán FC 4 - 1
0 - 1 Sırat Gürbüz 9'
1 - 1 Walter Cigoj 24'
2 - 1 János Lénárd 80'
3 - 1 Joan Escobet 81'
4 - 1 Ricco Zagermann 84'
A tapasztalatit kösz.MichaaBee írta:A tapasztalati fejlődéshez minden esetben 26-28 tapasztalati pont kell. A bajnoki ad 1-et, a kupameccs 2-t, a barimeccs 0,1-et, a nemzetközi barimeccs 0,2-t. Alltiden meg tudod nézni, hogy eddig hány tapasztalati pontot szerzett, s ez alapján ki tudod számolni, hogy mennyi kell neki a következő szintig.ElBartimaeus írta:Valaki nem tudja, hogy megfelelő tapasztalatról kb hány pont kell (ha a bajnokit vesszük 1-nek) a jó szinthez?
És katasztrofális vezetői képességű játékosból milyen edzőt lehet képezni? (Mert csapnivalónál rosszabbat nem lehet venni... És akkor kiképezném és elpasszolnám, ha azt lehet.)
A vezetői képesség nem befolyásolja, hogy mennyibe kerül edzőt képezni a játékosból, azt csupán a tapasztalat határozza meg. Egyébként egyáltalán nem éri meg, mivel az edzőt (ha már volt a csapatod edzője), nem tudod eladni, csak kirúgni.
Azt tudom, hogy nem befolyásolja az árban, csak nem tudom, hogy lehet-e csapnivaló vezetői képességűnél rosszabb edzőt képezni? (Mert van egy remek tapasztalatú, de katasztrofális vezetői képességű játékosom) És nem saját edzőnek szeretném, hanem az érdekel, hogy lehet-e egyből továbbadni, tehát csak kidobni a piacra, hogy én majd abból pénzt szerezzek? (Ilyenről még nincs tapasztalatom)
A tapasztalatit kösz.MichaaBee írta:A tapasztalati fejlődéshez minden esetben 26-28 tapasztalati pont kell. A bajnoki ad 1-et, a kupameccs 2-t, a barimeccs 0,1-et, a nemzetközi barimeccs 0,2-t. Alltiden meg tudod nézni, hogy eddig hány tapasztalati pontot szerzett, s ez alapján ki tudod számolni, hogy mennyi kell neki a következő szintig.ElBartimaeus írta:Valaki nem tudja, hogy megfelelő tapasztalatról kb hány pont kell (ha a bajnokit vesszük 1-nek) a jó szinthez?
És katasztrofális vezetői képességű játékosból milyen edzőt lehet képezni? (Mert csapnivalónál rosszabbat nem lehet venni... És akkor kiképezném és elpasszolnám, ha azt lehet.)
A vezetői képesség nem befolyásolja, hogy mennyibe kerül edzőt képezni a játékosból, azt csupán a tapasztalat határozza meg. Egyébként egyáltalán nem éri meg, mivel az edzőt (ha már volt a csapatod edzője), nem tudod eladni, csak kirúgni.
Ha már stabilizáltad az anyagi helyzeted (normálisan edzel, nem vagy minuszban, a kétheti mérleged pozitív, nem igazolsz feleslegesen a csapat erősítésére), akkor nem egy rossz dolog. Nem ebből fogsz meggazdagodni, de odafigyeléssel simán lehet nyereségesen üzemeltetni. Legnagyobb előnye szerintem, hogy szórakoztató.benjo014 írta:Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy megéri-e ificsapatot létesíteni:)