Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom, mi lehet a problémád megoldása.Perrero írta:Telepíteném az rfactort, de hibát ír ki telepités közben.. vmi error decompressing data! Corrupted Installer? cuccot ír ki, amikor a H6.MAS nevü filet 83%ig telepítette...
Na kérem szépen!!! Tessssék jelentkezni. azonos tullal rendelkezik minden kocsi, szóval nem lesz/tek hátrányba egyik csapatnál sem! Továbbá nagyon kellemes kis kikapcsolódás,és ami még hízelgőbb legyőzhetitek Kralo-t, Robertfcb-t, VV19et, Kovi-t, még engem isKralo írta:2 játékost/versenyzőt várunk egy F1 Ligába.
Amivel játszunk: rFactor F1RFT 2008 v3.1
Március elején indul, és onnantól 2 hetente lesznek a futamok. (májusban-júniusban a vizsgaidőszak és érettségi miatt csak 1-1 futam).
12 induló lesz. 1-1 üres hely van még a Toyotánál és Force Indiánál.
Ha ez csalogató tényező, akkor elmondom, hogy eubarcaról már játszottak páran tavaly is, és idén is rajthoz állnak.
Jelentkezni lehet: http://www.societyspirit.extra.hu
Jertek!
Nem baj már megvettemMcLovin írta:VAN. Csak én nem szeretném eladni, sorry!baguvixXx írta:Szerintem ilyen ember NINCS max aki előtte véletlenül belehányt a tokba(amibe cd is volt). Máshogy nem tudom elképzelniDrukker írta:Nincs valakinek felesleges EREDETI CoD4 nem bannolt IP-vel úgy 7-8000Ft-ért???![]()
![]()
![]()
És persze úgyhogy el is adná nekem
De akkor az Ő gépéről letörölve legyen:D Pls ha vki ismer ilyen embert vagy netalán-tán Ő az akko írjon pü-t is meg erre is válaszoljon. PLSPLSPLS
VAN. Csak én nem szeretném eladni, sorry!baguvixXx írta:Szerintem ilyen ember NINCS max aki előtte véletlenül belehányt a tokba(amibe cd is volt). Máshogy nem tudom elképzelniDrukker írta:Nincs valakinek felesleges EREDETI CoD4 nem bannolt IP-vel úgy 7-8000Ft-ért???![]()
![]()
![]()
De akkor az Ő gépéről letörölve legyen:D Pls ha vki ismer ilyen embert vagy netalán-tán Ő az akko írjon pü-t is meg erre is válaszoljon. PLSPLSPLS
Szerintem ilyen ember NINCS max aki előtte véletlenül belehányt a tokba(amibe cd is volt). Máshogy nem tudom elképzelniDrukker írta:Nincs valakinek felesleges EREDETI CoD4 nem bannolt IP-vel úgy 7-8000Ft-ért???![]()
![]()
![]()
A kérdésre fogalmam sincs, hogy mi a válasz, s javít-e még valamit, azonban ajánlom az FMHungary-t..., s ITT a link, ahonnan letölthetedLM10 írta:Megjelent állítólag a Fifa manager 09-hez az 1. update.Ez javítja azt hogy a szezon végén nem rúgnak ki automatán.De ez más hibát is javít?Aki tudja hogy honnan lehet szedni PLS linkeljen![]()
tedd fel a crackfixet...szajko írta:Valaki tolja/tolta a Mirror's Edgével? Mert ha igen segíthetne... Annál a résznél mikor ilyen napenergiás valamik vannak, ott nekem belassúl az egész csak lefegyverezni tudok meg kumma lassan sétálni. Ott mit kell csinálni? Vagy nektek be se lassúl?![]()
Előre is thx.