Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.08. 22:57:00

Perrero írta:klasszikus fifás irányítás: http://kepfeltoltes.hu/101008/fifa_www. ... es.hu_.png csak a lövés, passz, szöktetés, beadásra figyeltem
Boxon játszok, de ez sántít. X a lövés B az ívelés? Nem igazán. Ez inkább a PES gombkiosztása.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Messithebest
Director del Fútbol

2010.10.08. 21:45:22

Na haladok a 4. szezonommal is,a GTA IV mellett :D

December elején járok,ott hagytam abba hogy 4-1re leütöttem a Realt és ezzel átvettem tőlük a vezetést. Több érdekesség nem nagyon történt. BLbe lazán továbbmentem a Tottenham-Celtic-Galatasaray 3asból,kupában a Tenerife és a Bilbao kapott tőlem nagy zakót.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2010.10.08. 19:08:50

Valaki nekem azt kellene elmondja, hogy melyik a gyorsítógomb...Azt sem bánnám, ha a joystickon megmutatnátok. Abszolút nem tudok gyorsítani, így elég nehéz nyerni...
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.10.08. 19:08:47

Na sikerült megverni az átkozott Realt és meg sem álltam a bajnoki címig. 99 ( 8) ) ponttal megnyertem a bajnokságot viszont mást nem nyertem :(
Kezdőm:
Valdés
Alves-Piqué-Puyol-Clishy
Jésus Navas-Xavi-Busquets-Iniesta
Messi-Villa
Messivel 29 David Villával 25 gólt lőttem de CR lett a gólkirály 31 góllal.
Annyira nem tudok semmiről sem beszámolni. Megállás nélkül játszottam 9-10 gyors meccsel.
Kérdés: Be lehet-e állítani PC-n hogy ne csak konzolon tudjam beállítani az irányítást hanem a billentyűzeten is?
blaugrana!?
Barça B

2010.10.08. 18:57:45

valaki esetleg nem tudja hogy hogyan tudnék kisablakban játszani a fifa 11-el? :-k
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.10.08. 17:05:10

Végre kicsit több időm van/volt és kezdtem egy manager módot. Nekem eddig nagyon tetszik, bár egy kicsit nehéz volt igazolni az elején. Télen azért leigazoltam Balotellit és Quaresmát 8).
Eddig simán vezeten a bajnokságot, vertem a Realt, az Atleticot és a Sevillát is. A kupában is ott vagyok még, bár az nekem nem annyira számit.

Egyedül ami nem tetszik az a magyar kommentár. Sok a hiba benne és helyenként már nem vicces, hanem röhejes.
A játék többi részével teljesen megvagyok elégedve.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.10.08. 16:13:51

Üdv! Xboxos verzióban van valahol Ifiakadémia,vagy kivették?? mert szeretnék 1-2 fiatalt a csapatba. Más: Elkezdtem a 4. szezont a Barcával,most már leigazoltam végleg Coutinhot az Interből,és igazoltam egy cserét,Ljalic-ot a Fiorentinából,elég ügyes.Szóval mostmár egész jó a keret.

Kezdő: De Gea-Alves,Piqué,Badstuber,Fábio Coentrao-Busquets,Özil,Coutinho-Messi,Pato,Benzema
Cserék:Sakho,Rafael,Ramsey,JdS,Ljalic,Hazard,Agüero,Neymar
Tartalék: Valdes,Mino,Thiago,Iniesta,Keita,Bojan,Xavi,Villa,Ibra,Pedro,Milito.

Kékkel az eladóakat írtam.
MessiFan írta:
Az igen. Jól haladsz. Am én még 1 meccset sem játszottam a bajnokságban. Vagyis játszottam vagy 10-et de azt mind a Reál ellen mert nem vagyok képes megverni őket!!! Nagyon idegesítő. Mindig bekapok vagy 3-mat és kiegyenlítek vagy 0-0 vagy simán elver. Ha lejjebb veszem a nehézséget akkor meg én rúgok nekik 4-et.
Lehet inkább átugrom a meccset. :D
Jah de engem az idegesít h BLbe első meccsen,nagy nehezen elverem őket 2-0ra,mondom akkor lazítok 1 kicsit és 2at nem játszom le.
Persze hogy ott elvernek 3mal......
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.08. 07:31:49

PC-s verzióban, hol lehet edzéseket kijelölni Manager módban?Visszaolvasgattam, s láttam, hogy valaki már kérdezett hasonlót, de erre még nem láttam "megoldást"!Én speciel le se merem írni, kiket adtam ela csapatból, mert megköveztek!Persze én is csak azért vagyok "Júdás",mert csak játék, s nekem az az elvem, hogy 25 év alatti játékosok kellenek:)Így sajnos Xavi Puyol, Milito, VillaAbidal, Maxwell, Valdes már elhagyta a csapatomat :oops: És a fiatalokra esküszöm, s a tehetségekre!Marín-t Rakitic-et L. Suarezt Pastore-t, megg tehetségkutatóból kapust, bhv-t, jhv igazolgattam!De nehéz összeírni mert rengeteget alakítottam a csapaton!Mindig 2 kapus 3 KH 2-2 bal illetve jobbhátvédre törekszek!2 VKP, 1 KTK 4 szélső kp+ egy KK, és 3 csatár!
MEg van még más is, csak azok nem jutnak eszembe :D Jah David Luz is jött a Benficából, meg Romero az AZ-től!Első évadban vagyok első a bajnokságban 20 forduló után 15 GY 3 D 2 V, jah és nem láttam a tabella, stat fülnél, de mintha kupa is lenne!Ott a Santandert első meccsen 5:0val zúztam :lol: Felállásom klasszikus 4-4-2, s hát Suarez a gólvágóm, meg Rakitic:)

SZERK:Messithebest te hogy tudsz ennyit játszani? :roll: Ha 2 szezon lenyomtál az v90-100 meccs vagy még több!
daffy
Madridista

2010.10.07. 23:12:25

Perrero írta: :?: :?: :?: nálam ugyanúgy mint eddig jön az ablak, ahol 1szerre tudok a csapatnak és a játékosnak is ajánlatot tenni, annyi h meccs után jön a cucc h télleg kell-e
szerintem nem pc-re gondolt.
daffy
Madridista

2010.10.07. 22:53:41

Frank Rijkaard írta:X-Boxon játszó kollégáktól kérdezném: melyik kamerállásban találtátok meg a számításaitokat? :)
A távoliabbaknál nem látszanak normálisan a cselek, viszont a közeli kameránál meg csak egy csapatrész látszik egyszerre, és nem látom például, hogy megjátszható-e az ékem középpályáról.
tele
én mindig az alap kamerát használom,nekem az vált be a legjobban. elég távol van,mindent látok,de elég közel is a cselekhez. arról nem is beszélve,hogy tudod állítani valamilyen szinten a zoom-ot.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.07. 22:51:39

Bobberto írta:
Fernando írta:Szerintem sincs benne, de ez nem is baj. Ne te rendelkezz már a klub összes pénzével. Egyébként tök jó, hogy a költségvetést amit igazolásokra kapsz áttudod csoportosítani. Ez hasznos.
Nem akarok én sem az összes pénzzel rendelkezni :), de azért jó lenne látni, hogy fejlődik a játékosom vagy, hogy egyáltalán tojik e vagy pisil :)

Az nekem is tetszik. Az átigazolás menete is klubbal megegyezni várni rá pár napot utána a játékossal, aztán az egészet véglegesíteni.

Lehet, hogy csak nekem ilyen nehéz az új fifa, hogy csak profi szinten tolom? :oops: :)
A személyzetet lehet fejleszteni ott a klub kezelése menüpontban. Ugyanúgy, mint az előző részben. Súlyos milliókat rááldozva :)
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2010.10.07. 22:48:20

X-Boxon játszó kollégáktól kérdezném: melyik kamerállásban találtátok meg a számításaitokat? :)
A távoliabbaknál nem látszanak normálisan a cselek, viszont a közeli kameránál meg csak egy csapatrész látszik egyszerre, és nem látom például, hogy megjátszható-e az ékem középpályáról.
Bobberto
Capitá del Barça

2010.10.07. 22:33:33

Fernando írta:Szerintem sincs benne, de ez nem is baj. Ne te rendelkezz már a klub összes pénzével. Egyébként tök jó, hogy a költségvetést amit igazolásokra kapsz áttudod csoportosítani. Ez hasznos.
Nem akarok én sem az összes pénzzel rendelkezni :), de azért jó lenne látni, hogy fejlődik a játékosom vagy, hogy egyáltalán tojik e vagy pisil :)

Az nekem is tetszik. Az átigazolás menete is klubbal megegyezni várni rá pár napot utána a játékossal, aztán az egészet véglegesíteni.

Lehet, hogy csak nekem ilyen nehéz az új fifa, hogy csak profi szinten tolom? :oops: :)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.07. 22:27:14

Szerintem sincs benne, de ez nem is baj. Ne te rendelkezz már a klub összes pénzével. Egyébként tök jó, hogy a költségvetést amit igazolásokra kapsz áttudod csoportosítani. Ez hasznos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bobberto
Capitá del Barça

2010.10.07. 22:21:11

Kalap1988 írta:
Bobberto írta:
Fernando írta:Egyébként nem tudom ki játszik úgy mint én. Magyar a játékom, van magyar kommentátor, de büdös életbe nem raknám magyarra. 1-2 meccset bírtam, kész. "mgetámadná, visszaszerezné, ejj de csintalan" stb sstb... kíméljetek... Olasz bajnokságban játszok, olasz kommentátorral. Sokkal élvezetessebb. Magyarba ki sem mondja a csapatneveket, olaszul igen, sőt minden játékost ejt az oalsz ligába, magyarba 2-3 játékosomét mondta.
Én is valószínűleg át fogom állítani... egyszer még jó meghallgatni, de amikor 5x! egymás után mondja, hogy "labdát szerezni" hát beáll az ideg a kezembe és felrúgok egy játékost :D

Kezdtem Barca-val, de nem élvezetes, sokkal jobb egy közép csapattal, így kezdtem egyet Palermo-val :) Jött Badstuber+Evans a védelembe és Rodwell a középpályára és kölcsön Willshere. Visszahívtam Cavanit sebtiben és kész is a csapat :) 5 tét meccs eddig 4 győzelem 1 vereség... természetesen a vereség az újonctól :D és ilyen Sampdoriat vertem... noh mindegy...

Csak nekem nem tetszik a manager mód, úgy igazán? Hova lett a személyzet fejlesztés? Az edzéseket sem csinálták meg normálisra... Első üzenetemet kaptam, hogy a kapusod nagyon jó formában van jól dolgozik 79 :arrow: 80ra felugrott a teljesítménye... jupii :) de kb ennyi szerintem ez kevés...
Dehogynem, mindent lehet, amit eddig, csak meg kell találni :wink: Klub kezelése menüpont alatt vannak ezek.
köszi akkor már biztos, hogy én vagyok vak, mert még mindig nem találom :S:D keret :arrow: csapat kezelése és ott vannak az alakzatok egyéni taktika stb.

A játékosfejlődés pl megvan, de semmi csík vagy valami, hogy éppen, hogy áll semmi...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.07. 22:09:04

Bobberto írta:
Fernando írta:Egyébként nem tudom ki játszik úgy mint én. Magyar a játékom, van magyar kommentátor, de büdös életbe nem raknám magyarra. 1-2 meccset bírtam, kész. "mgetámadná, visszaszerezné, ejj de csintalan" stb sstb... kíméljetek... Olasz bajnokságban játszok, olasz kommentátorral. Sokkal élvezetessebb. Magyarba ki sem mondja a csapatneveket, olaszul igen, sőt minden játékost ejt az oalsz ligába, magyarba 2-3 játékosomét mondta.
Én is valószínűleg át fogom állítani... egyszer még jó meghallgatni, de amikor 5x! egymás után mondja, hogy "labdát szerezni" hát beáll az ideg a kezembe és felrúgok egy játékost :D

Kezdtem Barca-val, de nem élvezetes, sokkal jobb egy közép csapattal, így kezdtem egyet Palermo-val :) Jött Badstuber+Evans a védelembe és Rodwell a középpályára és kölcsön Willshere. Visszahívtam Cavanit sebtiben és kész is a csapat :) 5 tét meccs eddig 4 győzelem 1 vereség... természetesen a vereség az újonctól :D és ilyen Sampdoriat vertem... noh mindegy...

Csak nekem nem tetszik a manager mód, úgy igazán? Hova lett a személyzet fejlesztés? Az edzéseket sem csinálták meg normálisra... Első üzenetemet kaptam, hogy a kapusod nagyon jó formában van jól dolgozik 79 :arrow: 80ra felugrott a teljesítménye... jupii :) de kb ennyi szerintem ez kevés...
Dehogynem, mindent lehet, amit eddig, csak meg kell találni :wink: Klub kezelése menüpont alatt vannak ezek.
neobarca
Director del Fútbol

2010.10.07. 20:49:08

L.Messi 10 írta:
neobarca írta:Hali!
Átigazolási időszakban kölcsön tudok venni úgy játékost, hogy nincs a kölcsönözhetők között? Ha igen akkor hogy?
A Vásárlás opciót átállitod kölcsönzésre.
És valakinek sikerült már így kölcsönvenni vkit? Mert én sosem tudok úgy kölcsönvenni, hogy nem a kölcsönözhetők kategóriában vannak. Kis szóismétlés... :lol:
Bobberto
Capitá del Barça

2010.10.07. 20:47:07

Fernando
Llegenda del Barça

2010.10.07. 20:38:19

Egyébként nem tudom ki játszik úgy mint én. Magyar a játékom, van magyar kommentátor, de büdös életbe nem raknám magyarra. 1-2 meccset bírtam, kész. "mgetámadná, visszaszerezné, ejj de csintalan" stb sstb... kíméljetek... Olasz bajnokságban játszok, olasz kommentátorral. Sokkal élvezetessebb. Magyarba ki sem mondja a csapatneveket, olaszul igen, sőt minden játékost ejt az oalsz ligába, magyarba 2-3 játékosomét mondta.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.10.07. 20:24:37

Messithebest írta:Na véget ért a 3. szezonom és azt kell h mondjam h már a tököm tele van a Reallal..... Bajnokságot utcahosszal nyerték előttem....(Ők 104 pont én 85....)
A BL-be is megint ők ütöttek ki....Viszont amolyan "vigaszdíjként" a kupát elorroztam előlük.....

Igazolások terén elhoztam Fabio Coentrao-t balhátvédnek,egész ügyes a srác.Aztán jött csere-jobbszélsőnek Hazard a Lilletől és cserehátvédnek Sakho a PSG-től. Kiraktam Muniesa-t és Jeffrent. Illetve eladtam Adrianot is.
Az igen. Jól haladsz. Am én még 1 meccset sem játszottam a bajnokságban. Vagyis játszottam vagy 10-et de azt mind a Reál ellen mert nem vagyok képes megverni őket!!! Nagyon idegesítő. Mindig bekapok vagy 3-mat és kiegyenlítek vagy 0-0 vagy simán elver. Ha lejjebb veszem a nehézséget akkor meg én rúgok nekik 4-et.
Lehet inkább átugrom a meccset. :D
Messithebest
Director del Fútbol

2010.10.07. 20:18:15

Na véget ért a 3. szezonom és azt kell h mondjam h már a tököm tele van a Reallal..... Bajnokságot utcahosszal nyerték előttem....(Ők 104 pont én 85....)
A BL-be is megint ők ütöttek ki....Viszont amolyan "vigaszdíjként" a kupát elorroztam előlük.....

Igazolások terén elhoztam Fabio Coentrao-t balhátvédnek,egész ügyes a srác.Aztán jött csere-jobbszélsőnek Hazard a Lilletől és cserehátvédnek Sakho a PSG-től. Kiraktam Muniesa-t és Jeffrent. Illetve eladtam Adrianot is.
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.07. 19:53:35

köszi köszi köszi :D :D :lol:
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Válasz küldése