Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boxon játszok, de ez sántít. X a lövés B az ívelés? Nem igazán. Ez inkább a PES gombkiosztása.Perrero írta:klasszikus fifás irányítás: http://kepfeltoltes.hu/101008/fifa_www. ... es.hu_.png csak a lövés, passz, szöktetés, beadásra figyeltem
Jah de engem az idegesít h BLbe első meccsen,nagy nehezen elverem őket 2-0ra,mondom akkor lazítok 1 kicsit és 2at nem játszom le.MessiFan írta:
Az igen. Jól haladsz. Am én még 1 meccset sem játszottam a bajnokságban. Vagyis játszottam vagy 10-et de azt mind a Reál ellen mert nem vagyok képes megverni őket!!! Nagyon idegesítő. Mindig bekapok vagy 3-mat és kiegyenlítek vagy 0-0 vagy simán elver. Ha lejjebb veszem a nehézséget akkor meg én rúgok nekik 4-et.
Lehet inkább átugrom a meccset.
szerintem nem pc-re gondolt.Perrero írta:![]()
![]()
nálam ugyanúgy mint eddig jön az ablak, ahol 1szerre tudok a csapatnak és a játékosnak is ajánlatot tenni, annyi h meccs után jön a cucc h télleg kell-e
teleFrank Rijkaard írta:X-Boxon játszó kollégáktól kérdezném: melyik kamerállásban találtátok meg a számításaitokat?
A távoliabbaknál nem látszanak normálisan a cselek, viszont a közeli kameránál meg csak egy csapatrész látszik egyszerre, és nem látom például, hogy megjátszható-e az ékem középpályáról.
A személyzetet lehet fejleszteni ott a klub kezelése menüpontban. Ugyanúgy, mint az előző részben. Súlyos milliókat rááldozvaBobberto írta:Nem akarok én sem az összes pénzzel rendelkezniFernando írta:Szerintem sincs benne, de ez nem is baj. Ne te rendelkezz már a klub összes pénzével. Egyébként tök jó, hogy a költségvetést amit igazolásokra kapsz áttudod csoportosítani. Ez hasznos., de azért jó lenne látni, hogy fejlődik a játékosom vagy, hogy egyáltalán tojik e vagy pisil
Az nekem is tetszik. Az átigazolás menete is klubbal megegyezni várni rá pár napot utána a játékossal, aztán az egészet véglegesíteni.
Lehet, hogy csak nekem ilyen nehéz az új fifa, hogy csak profi szinten tolom?![]()
Nem akarok én sem az összes pénzzel rendelkezniFernando írta:Szerintem sincs benne, de ez nem is baj. Ne te rendelkezz már a klub összes pénzével. Egyébként tök jó, hogy a költségvetést amit igazolásokra kapsz áttudod csoportosítani. Ez hasznos.
köszi akkor már biztos, hogy én vagyok vak, mert még mindig nem találom :S:D keretKalap1988 írta:Dehogynem, mindent lehet, amit eddig, csak meg kell találniBobberto írta:Én is valószínűleg át fogom állítani... egyszer még jó meghallgatni, de amikor 5x! egymás után mondja, hogy "labdát szerezni" hát beáll az ideg a kezembe és felrúgok egy játékostFernando írta:Egyébként nem tudom ki játszik úgy mint én. Magyar a játékom, van magyar kommentátor, de büdös életbe nem raknám magyarra. 1-2 meccset bírtam, kész. "mgetámadná, visszaszerezné, ejj de csintalan" stb sstb... kíméljetek... Olasz bajnokságban játszok, olasz kommentátorral. Sokkal élvezetessebb. Magyarba ki sem mondja a csapatneveket, olaszul igen, sőt minden játékost ejt az oalsz ligába, magyarba 2-3 játékosomét mondta.![]()
Kezdtem Barca-val, de nem élvezetes, sokkal jobb egy közép csapattal, így kezdtem egyet Palermo-valJött Badstuber+Evans a védelembe és Rodwell a középpályára és kölcsön Willshere. Visszahívtam Cavanit sebtiben és kész is a csapat
5 tét meccs eddig 4 győzelem 1 vereség... természetesen a vereség az újonctól
és ilyen Sampdoriat vertem... noh mindegy...
Csak nekem nem tetszik a manager mód, úgy igazán? Hova lett a személyzet fejlesztés? Az edzéseket sem csinálták meg normálisra... Első üzenetemet kaptam, hogy a kapusod nagyon jó formában van jól dolgozik 7980ra felugrott a teljesítménye... jupii
de kb ennyi szerintem ez kevés...
Klub kezelése menüpont alatt vannak ezek.
Dehogynem, mindent lehet, amit eddig, csak meg kell találniBobberto írta:Én is valószínűleg át fogom állítani... egyszer még jó meghallgatni, de amikor 5x! egymás után mondja, hogy "labdát szerezni" hát beáll az ideg a kezembe és felrúgok egy játékostFernando írta:Egyébként nem tudom ki játszik úgy mint én. Magyar a játékom, van magyar kommentátor, de büdös életbe nem raknám magyarra. 1-2 meccset bírtam, kész. "mgetámadná, visszaszerezné, ejj de csintalan" stb sstb... kíméljetek... Olasz bajnokságban játszok, olasz kommentátorral. Sokkal élvezetessebb. Magyarba ki sem mondja a csapatneveket, olaszul igen, sőt minden játékost ejt az oalsz ligába, magyarba 2-3 játékosomét mondta.![]()
Kezdtem Barca-val, de nem élvezetes, sokkal jobb egy közép csapattal, így kezdtem egyet Palermo-valJött Badstuber+Evans a védelembe és Rodwell a középpályára és kölcsön Willshere. Visszahívtam Cavanit sebtiben és kész is a csapat
5 tét meccs eddig 4 győzelem 1 vereség... természetesen a vereség az újonctól
és ilyen Sampdoriat vertem... noh mindegy...
Csak nekem nem tetszik a manager mód, úgy igazán? Hova lett a személyzet fejlesztés? Az edzéseket sem csinálták meg normálisra... Első üzenetemet kaptam, hogy a kapusod nagyon jó formában van jól dolgozik 7980ra felugrott a teljesítménye... jupii
de kb ennyi szerintem ez kevés...
És valakinek sikerült már így kölcsönvenni vkit? Mert én sosem tudok úgy kölcsönvenni, hogy nem a kölcsönözhetők kategóriában vannak. Kis szóismétlés...L.Messi 10 írta:A Vásárlás opciót átállitod kölcsönzésre.neobarca írta:Hali!
Átigazolási időszakban kölcsön tudok venni úgy játékost, hogy nincs a kölcsönözhetők között? Ha igen akkor hogy?
Én is valószínűleg át fogom állítani... egyszer még jó meghallgatni, de amikor 5x! egymás után mondja, hogy "labdát szerezni" hát beáll az ideg a kezembe és felrúgok egy játékostFernando írta:Egyébként nem tudom ki játszik úgy mint én. Magyar a játékom, van magyar kommentátor, de büdös életbe nem raknám magyarra. 1-2 meccset bírtam, kész. "mgetámadná, visszaszerezné, ejj de csintalan" stb sstb... kíméljetek... Olasz bajnokságban játszok, olasz kommentátorral. Sokkal élvezetessebb. Magyarba ki sem mondja a csapatneveket, olaszul igen, sőt minden játékost ejt az oalsz ligába, magyarba 2-3 játékosomét mondta.
Az igen. Jól haladsz. Am én még 1 meccset sem játszottam a bajnokságban. Vagyis játszottam vagy 10-et de azt mind a Reál ellen mert nem vagyok képes megverni őket!!! Nagyon idegesítő. Mindig bekapok vagy 3-mat és kiegyenlítek vagy 0-0 vagy simán elver. Ha lejjebb veszem a nehézséget akkor meg én rúgok nekik 4-et.Messithebest írta:Na véget ért a 3. szezonom és azt kell h mondjam h már a tököm tele van a Reallal..... Bajnokságot utcahosszal nyerték előttem....(Ők 104 pont én 85....)
A BL-be is megint ők ütöttek ki....Viszont amolyan "vigaszdíjként" a kupát elorroztam előlük.....
Igazolások terén elhoztam Fabio Coentrao-t balhátvédnek,egész ügyes a srác.Aztán jött csere-jobbszélsőnek Hazard a Lilletől és cserehátvédnek Sakho a PSG-től. Kiraktam Muniesa-t és Jeffrent. Illetve eladtam Adrianot is.