Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt én is most vettem észre, gondoltam naivan a draft kezdetekor ez a szavazás le is zárul. Mondván a draftra is akkor úgy készül mindenki, hogy tudja 3 vagy 4-5 keeper van. Én továbbra is nemmel szavaztam, a csapat egyharmadát megtartani szerintem egyenlőtlen erőviszonyokat eredményezne. Ráadásul szerintem a cserék is kevésbé pörögnének, mert mondjuk, aki tankolni akar s szeretne picket szerezni annak keepert is kell, mert hiába van x pickje, ha nem tud 5 embert megtartani. Plusz úgy vettem észre keepereket nem nagyon cserélnek az emberek, 5 esetén még inkább ragaszkodna mindenki a sajátjaihoz. Ez csak elméleti sík, de úgy gondolom 5 megtartandó ember nagyon sok, ez a 3 pont jó, mert lehet szépen építkezni, s nem szakadnak le csapatok vagy erősödnek meg brutál mód. Itt az idei év, van 1-2 kiemelkedő csapat s 1-2 gyengébb, de a középmezőny nagyon sűrű, s abszolút kiegyenlített, szerintem pont ez a jó, hogy nincs az hogy valakinek 5 erős keepere van, s kiemelkedik abszolút a mezőnyből. 3 keeper esetén még nem hiszem, hogy nagyon ellehetne húzni vagy lemaradni.Game90 írta:
Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.
Ez engem is érdekelne... Így sokkal kiszámíthatóbbá és kevésbé izgalmassá válna a liga szerintem, egy gyengébb keeperállományon kevesebbet lehetne javítani egy jó drafttal, akinek meg 4-5 elég jó keepere van, az olyan lazán sétálna be a PO-ba, mint amilyen lazán fogja szórni PP a pontokat idén (Game90 írta:Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.
Értelek, csak 1 hete még teljesen más volt a véleményed...neobarca írta: Hehe. Szerkezeti változtatásokat kellett tennem a csapatban. Továbbá jelenleg messze ő volt a leggyengébb láncszem nálam. Így mivel nem hiányoznak az 1/9es dobóátlagai, könnyes búcsút kellett vennünk...![]()
Hehe. Szerkezeti változtatásokat kellett tennem a csapatban. Továbbá jelenleg messze ő volt a leggyengébb láncszem nálam. Így mivel nem hiányoznak az 1/9es dobóátlagai, könnyes búcsút kellett vennünk...Game90 írta:Dolphins D![]()
![]()
Neo, látom McLemore sokáig húzta nálad...
Csak hogy megnyugtassalak: deGareth Tello írta:én meg végül inkább Batumot választottam. Remélem, azért nem fogom megbánni...![]()
Hát eddig nálam is a legszarabb (17 pont)kanty írta:Azért az szép, hogy egyik espn-es ligámban Rose -4 pontot volt képes összehozni.
Ne aggódj biztos hogy nem. Egész évben nagy sáskázás lesz. Mindig baromi aktív vagyok az FA piacon, s idén sem lesz másképp. Ezért is írtam, hogy plusz még olyan előnyt kapni, hogy meccs alatt is lehet húzni az már "pofátlan" előny.Gareth Tello írta:És Bob fogja felszedni az összes valamirevaló embert.neobarca írta:Az elkövetkezendő pár napban hatalmas nagy sáskázás lesz az FA-ról, már előre látom.![]()
És Bob fogja felszedni az összes valamirevaló embert.neobarca írta:Az elkövetkezendő pár napban hatalmas nagy sáskázás lesz az FA-ról, már előre látom.![]()
Csak azokat a játékosokat zárja le a rendszer, akik játszanak/játszottak az adott napon.Cumbee írta:Slither azt megnézhetnéd még esetleg, hogy olyan lehetőség nincs-e, hogy lezárja az adott embert. Tehát nem waiverre kerül, csak nem lehet módosítani az állapotát. Vagy időzített waiver periódusok.
Tavaly is így volt már szerintem mint most, de én is meg mernék esküdni, hogy valamikor volt ilyen rendszerünk, mint amit mondtál. Szerintem az első évben lehetett, vagy nemtom. Azért is gondolom, mert nekem az NFL-nél már nem volt újdonság, más fantasy játékot pedig nem játszottam előtte. Slither azt megnézhetnéd még esetleg, hogy olyan lehetőség nincs-e, hogy lezárja az adott embert. Tehát nem waiverre kerül, csak nem lehet módosítani az állapotát. Vagy időzített waiver periódusok.Bob_Marley írta:Hmmm, akkor nincs megoldás, hihetetlen amatőr ez a yahoo.Akkor ez így van, nem is emlékszem, hogy tavaly is ilyen lett volna. NFL-ben ez tök jó dolog, hogy ha játszik, akkor waiver mondjuk persze ott 1 hét 1 meccs. De itt is simán lehetne, hogy a meccs kezdetekor lezárja a választási lehetőségeket, s csak reggel nyitja meg a rendszer. De igazából esküszöm úgy rémlik, hogy tavaly is olyan volt, hogy kiírt valami hibaüzenetet ha felakartad venni az embert hajnalban. Mindegy akkor az egész, licittel kapcsolatban már szavaztunk, folyamat waiver nem lenne rossz megoldás, de úgy gondolom azt ellenezné jó pár ember. Köszi a segítséget Slither.
Bob_Marley írta:Hmmm, akkor nincs megoldás, hihetetlen amatőr ez a yahoo.Akkor ez így van, nem is emlékszem, hogy tavaly is ilyen lett volna. NFL-ben ez tök jó dolog, hogy ha játszik, akkor waiver mondjuk persze ott 1 hét 1 meccs. De itt is simán lehetne, hogy a meccs kezdetekor lezárja a választási lehetőségeket, s csak reggel nyitja meg a rendszer. De igazából esküszöm úgy rémlik, hogy tavaly is olyan volt, hogy kiírt valami hibaüzenetet ha felakartad venni az embert hajnalban. Mindegy akkor az egész, licittel kapcsolatban már szavaztunk, folyamat waiver nem lenne rossz megoldás, de úgy gondolom azt ellenezné jó pár ember. Köszi a segítséget Slither.
Game90 írta:Nyugi, GT-t még így is megelőzöd majd a végén...![]()
Két kiszemeltem volt egyébként a legelején, Batum és Cousins, de azt gondoltam, Eazzy úgyis elviszi valamelyiküket az első pickkel, aztán nem kell sokat gondolkodnom, viszem a másikat.Game90 írta:GT helyében 1 mp-ig nem gondolkodtam volna, volt már 3 kicsim, azonnal választottam volna Cousins-t.
Kiemelt rész ajánlom figyelmedbe.Bob_Marley írta:
Mondom még egyszer NFl rendszer szerintem jó, ez itt kivitelezhetetlen ha jól értem, viszont a felvázolt lehetőség, hogy "Egy olyat lehet csinálni, hogy minden játékos folyamatosan a waiveren van, és a hét adott napján feldolgozásra kerülnek a waiver kérések (ha átállnánk erre akkor nálunk ez minden nap feldolgozásra kerülne). " megoldható, akkor ezt felvethetnénk. Én olvasatomban ez úgy néz ki, hogy mindenki waiver egy adott időszakban éjféltől reggel kilencig, s utána, s akik nem keltek el a waiver listán FA-k lesznek 9-től éjfélig. Remélem jól értelmezem a dolgot. Szerintem ez egy jobb fajta rendszer mint, ami most van, de hangsúlyozom nem akarok akadékoskodni, ha a mostani jó, akkor a mostani, nekem ez csak előny.
Ha vkit kiteszel a csapatodból, az 2 napig waiveren van, utána FA és szabadon igazolható lesz. Nincs olyan opció hogy meccsek alatt is waiveren vannak, de az úgyse számítana, mert aki fennmarad a meccsek idejére az a meccs után is ugyanúgy felceszi majd akit akar, meccse közben meg úgyse lehet senkit berakni a kezdő csapatba.Bob_Marley írta:Kérdés gyanánt felmerült, lehet tavaly is így volt a franc se emlékszik már mindenre.
A licites dolgot leszavaztuk, viszont ha valaki elkezdi már a meccsét, azt tavaly is fellehetett venni FA-ról? Nem úgy volt, hogy ha játszik, waiver, s mikor lejár a waiver idő, akkor FA. Ez azért fontos, mert jelenleg fellehet venni úgy embert, hogy közben játszik. Ez nem biztos hogy jó dolog, mert mondjuk én vagy még pár ember rendszeresen fent marad 1-1 meccsre, ez nem igaz mindenkire, s ők eléggé nagy hátrányba kerülnek. Szóval véleményem szerint erre megoldást kellene találni. Mondom lehet tavaly is így volt, én már tavaly is próbáltam meggyőzni az embereket, hogy az FA rendszerünk nem jó, volt is változás, ami legalább kicsit egyenlőbbé tette a dolgokat, de ez a probléma aukciósban merült fel, s lehet keeperben is így van/lesz. Szóval ha valaki elkezdte a meccsét, az legyen már automatikusan waiveren, szvsz.
Amúgy Chalmers papa oktat.5 labdaszerzés, elég pofás.
Félre értesz, licites dolgot hagyjuk, azt leszavaztátok megyünk tovább.MichaaBee írta:Elég nagy kavarodás van itt fa meg waiver ügyben, úgyhogy tisztázzuk a dolgokat.Előszöris, aukciósban és keeperben ugyanaz a rendszer, csak aukciónsban ledraftoltunk egy hete, ezért ott már nem.volt aktív a 2 napos draft utáni waiver szabály.
Ami pedig Bob waiver javaslatát illeti, az mint a nevében is szerepel, csak a waiverekre van hatással, fa-kat ugyanúgy lehetne továbbra is felszedni. Annyi módosulna, hogy a kidobás után még waiveren lévő jatekosert nem sorban állni kellene, hanem licitálni, de aki már fa lett, arra semmilyen licit nem menne, csak ugyanúgy add player és tizedmasodpercek múlva már csapattag. Tehát nem értem ez hogyan oldaná meg az fa-problémát.
Van viszont olyan beállítás, hogy a felvett játékos csak a következő napi rosterbe kerül be, amivel lényegében megint nem változik semmi, viszont előre kell.gondolkodni és meccs közben nem lehet senkit felvenni. (bár tapasztalataim alapján ha megy a meccs, akkor már nem lehet aznapi rosterhez hozzaadni.)
Korrekt vagy Bob, hogy szóltál! (Fair Play díj jelöltBob_Marley írta:Kérdés gyanánt felmerült, lehet tavaly is így volt a franc se emlékszik már mindenre.
A licites dolgot leszavaztuk, viszont ha valaki elkezdi már a meccsét, azt tavaly is fellehetett venni FA-ról? Nem úgy volt, hogy ha játszik, waiver, s mikor lejár a waiver idő, akkor FA. Ez azért fontos, mert jelenleg fellehet venni úgy embert, hogy közben játszik. Ez nem biztos hogy jó dolog, mert mondjuk én vagy még pár ember rendszeresen fent marad 1-1 meccsre, ez nem igaz mindenkire, s ők eléggé nagy hátrányba kerülnek. Szóval véleményem szerint erre megoldást kellene találni. Mondom lehet tavaly is így volt, én már tavaly is próbáltam meggyőzni az embereket, hogy az FA rendszerünk nem jó, volt is változás, ami legalább kicsit egyenlőbbé tette a dolgokat, de ez a probléma aukciósban merült fel, s lehet keeperben is így van/lesz. Szóval ha valaki elkezdte a meccsét, az legyen már automatikusan waiveren, szvsz.