Mielőtt az jönne, hogy Bob akadékoskodik, ez nem így van.

Tudom, hogy ha kiteszed 2 nap múlva tudod felvenni, meg azt is, hogy nem tudod kezdőbe rakni. De érted ha meccs alatt is fellehet venni embereket, azzal rögtön lehet reagálni sérülésekre stb, ezzel mondjuk mindenki ösztönözve lenne, hogy nézzen meccseket, de nyilván valakinek ez kivitelezhetetlen, mert szeret aludni.
Mondom még egyszer NFl rendszer szerintem jó, ez itt kivitelezhetetlen ha jól értem, viszont a felvázolt lehetőség, hogy
"Egy olyat lehet csinálni, hogy minden játékos folyamatosan a waiveren van, és a hét adott napján feldolgozásra kerülnek a waiver kérések (ha átállnánk erre akkor nálunk ez minden nap feldolgozásra kerülne). " megoldható, akkor ezt felvethetnénk. Én olvasatomban ez úgy néz ki, hogy mindenki waiver egy adott időszakban éjféltől reggel kilencig, s utána, s akik nem keltek el a waiver listán FA-k lesznek 9-től éjfélig. Remélem jól értelmezem a dolgot. Szerintem ez egy jobb fajta rendszer mint, ami most van, de hangsúlyozom nem akarok akadékoskodni, ha a mostani jó, akkor a mostani, nekem ez csak előny.