Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.02. 09:53:13

Slither, ez mi?

We are aware of an issue with your opponent's daily totals on your matchup page.
:arrow:
There's currently a problem with your matchup page not displaying your opponent's daily stat totals correctly.

Ez a legújabb cheated, vagy mi? :mrgreen: :mrgreen:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.02. 07:02:35

NBA FANTASY 2. forduló

Újabb győzelem a részemről 166-155-re =D> , az én kezdő 5-ösöm 11 perccel többet volt pályán :roll: A legtöbb fantasy pontot LeBron James (25+13+4=42) szerezte, nálam ismét Rose (27) volt a leggyengébb :oops: és HARDEN (41) a legjobb a havernál Durant (18), LJ6 (42).2-0 ide :mrgreen:

haver:LeBron James, Kevin Durant, Tony Parker, Chris Bosh, Marc Gasol

én:James Harden, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Dwight Howard, Blake Griffin

Érdekesség hogy a kettőnk cserecsapatában játszó legjobban teljesítők 174 pontot kotortak össze :wink:

Chris Paul (59), Stephen Curry (50), Paul George (43), Amar'e Stoudemire (7), Kevin Garnett (15)
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.01. 19:10:43

Game90 írta:

Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is :mrgreen: ), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.
Ezt én is most vettem észre, gondoltam naivan a draft kezdetekor ez a szavazás le is zárul. Mondván a draftra is akkor úgy készül mindenki, hogy tudja 3 vagy 4-5 keeper van. Én továbbra is nemmel szavaztam, a csapat egyharmadát megtartani szerintem egyenlőtlen erőviszonyokat eredményezne. Ráadásul szerintem a cserék is kevésbé pörögnének, mert mondjuk, aki tankolni akar s szeretne picket szerezni annak keepert is kell, mert hiába van x pickje, ha nem tud 5 embert megtartani. Plusz úgy vettem észre keepereket nem nagyon cserélnek az emberek, 5 esetén még inkább ragaszkodna mindenki a sajátjaihoz. Ez csak elméleti sík, de úgy gondolom 5 megtartandó ember nagyon sok, ez a 3 pont jó, mert lehet szépen építkezni, s nem szakadnak le csapatok vagy erősödnek meg brutál mód. Itt az idei év, van 1-2 kiemelkedő csapat s 1-2 gyengébb, de a középmezőny nagyon sűrű, s abszolút kiegyenlített, szerintem pont ez a jó, hogy nincs az hogy valakinek 5 erős keepere van, s kiemelkedik abszolút a mezőnyből. 3 keeper esetén még nem hiszem, hogy nagyon ellehetne húzni vagy lemaradni.

szerk: Ez így nagyon meleg lesz 3 játékosom sem tud ma pályára lépni, Harrisnek továbbra is fáj a bokája, Knight-Nene meg kisebb húzódással küzd. 9-3 kicsit csalóka, sok kategória elég szoros (na nem a steal :D ) főleg így hogy nálam csak 8 ember van Cumbeenál 10. Persze hogy ilyenkor nem tudok teljes csapatot kitenni, mikor kisebb előnyöm van, nehogy megmaradjon. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.01. 19:00:19

Game90 írta:Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is :mrgreen: ), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.
Ez engem is érdekelne... Így sokkal kiszámíthatóbbá és kevésbé izgalmassá válna a liga szerintem, egy gyengébb keeperállományon kevesebbet lehetne javítani egy jó drafttal, akinek meg 4-5 elég jó keepere van, az olyan lazán sétálna be a PO-ba, mint amilyen lazán fogja szórni PP a pontokat idén ( :mrgreen: ).

Szóval maradjon csak három keeper szerintem.
PCsabi
aka Game90

2013.11.01. 18:22:18

neobarca írta: Hehe. Szerkezeti változtatásokat kellett tennem a csapatban. Továbbá jelenleg messze ő volt a leggyengébb láncszem nálam. Így mivel nem hiányoznak az 1/9es dobóátlagai, könnyes búcsút kellett vennünk... :D :P
Értelek, csak 1 hete még teljesen más volt a véleményed... :D

Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is :mrgreen: ), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.01. 17:09:52

Game90 írta:Dolphins D 8) :P

Neo, látom McLemore sokáig húzta nálad... :mrgreen:
Hehe. Szerkezeti változtatásokat kellett tennem a csapatban. Továbbá jelenleg messze ő volt a leggyengébb láncszem nálam. Így mivel nem hiányoznak az 1/9es dobóátlagai, könnyes búcsút kellett vennünk... :D :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.01. 16:45:12

A haverral nyomott NBA FANTASY-ban lezajlott az első forduló.Levertem 150-134-re =D> , igaz az én kezdő 5-ösöm 23 perccel többet volt pályán :roll: A legtöbb fantasy pontot Kevin Durant (42+1+6=49) szerezte :wink: Nálam Rose (17) volt a leggyengébb és DH12 (45) a legjobb a havernál Tim Duncan (11), KD (49).1-0 ide :mrgreen:

haver:LeBron James, Kevin Durant, Tony Parker, Dwyane Wade, Tim Duncan

én:James Harden, Derrick Rose, Carmelo Anthony, Dwight Howard, Blake Griffin
PCsabi
aka Game90

2013.11.01. 11:59:43

Dolphins D 8) :P

Neo, látom McLemore sokáig húzta nálad... :mrgreen:
Gareth Tello írta:én meg végül inkább Batumot választottam. Remélem, azért nem fogom megbánni... :D
Csak hogy megnyugtassalak: de :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.30. 23:01:55

kanty írta:Azért az szép, hogy egyik espn-es ligámban Rose -4 pontot volt képes összehozni.
Hát eddig nálam is a legszarabb (17 pont) :| , a havernál LeBron (31 pont) :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.11.01. 13:25:34-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 18:40:58

Gareth Tello írta:
neobarca írta:Az elkövetkezendő pár napban hatalmas nagy sáskázás lesz az FA-ról, már előre látom. :lol: 8)
És Bob fogja felszedni az összes valamirevaló embert. :lol:
Ne aggódj biztos hogy nem. Egész évben nagy sáskázás lesz. Mindig baromi aktív vagyok az FA piacon, s idén sem lesz másképp. Ezért is írtam, hogy plusz még olyan előnyt kapni, hogy meccs alatt is lehet húzni az már "pofátlan" előny.
Amúgy egy csomó érdekes ember van még FA-n 10-15 ember legalább van a watchlistemen. :D Úgyhogy lehet bőven válogatni még.

Cumbee én is emlékszek valami hasonlóra, mondom tisztán emlékszek olyan volt, hogy felakartad venni, s kiírta hogy a játékos aznapra nem mozdítható.
Ezek szerint van ilyen, de akkor pl tegnap hogy lehetett mozgás már régen az elkezdődött meccsek alatt.

Azon gondolkoztam, hogy lehet az óraátállítás kavart be, s mivel itt most 1 órával hamarabb van a megszokottól ezért a meccs első órájában lehet felvenni embert, amúgy meg nem. Mert ahogy Cumbee is írta én is hasonlóra emlékszek, meg amúgy is logikátlan lenne a dolog, hogy miért lehessen felvenni olyat aki játszik, s még ha csak holnapra is tudod betenni.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.30. 16:54:57

neobarca írta:Az elkövetkezendő pár napban hatalmas nagy sáskázás lesz az FA-ról, már előre látom. :lol: 8)
És Bob fogja felszedni az összes valamirevaló embert. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.30. 16:50:11

Az elkövetkezendő pár napban hatalmas nagy sáskázás lesz az FA-ról, már előre látom. :lol: 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.30. 15:16:48

Cumbee írta:Slither azt megnézhetnéd még esetleg, hogy olyan lehetőség nincs-e, hogy lezárja az adott embert. Tehát nem waiverre kerül, csak nem lehet módosítani az állapotát. Vagy időzített waiver periódusok.
Csak azokat a játékosokat zárja le a rendszer, akik játszanak/játszottak az adott napon.
Időzített waiver periódusokat meg továbbra is csak folyamatos waiver esetén lehet. Nekem ezzel se lenne probléma, ha van rá igény akkor arról is feldobok egy szavazást (vagy bárki más is csinálhat egy pollt erről).

Úgy néz ki hogy a többség megszavazta a lottery rendszert, szóval jövőre a következő oddszokkal lesz kisorsolva az alsóházi draft sorrend (erre jöhet más javaslat):
Helyezés - esély az 1/1-re:
12. - 28,6% (6 labda)
11. - 23,8% (5 labda)
10. - 19% (4 labda)
9. - 14,3% (3 labda)
8. - 9,5% (2 labda)
7. - 4,8% (1 labda)
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.30. 14:25:21

Bob_Marley írta:Hmmm, akkor nincs megoldás, hihetetlen amatőr ez a yahoo. :D Akkor ez így van, nem is emlékszem, hogy tavaly is ilyen lett volna. NFL-ben ez tök jó dolog, hogy ha játszik, akkor waiver mondjuk persze ott 1 hét 1 meccs. De itt is simán lehetne, hogy a meccs kezdetekor lezárja a választási lehetőségeket, s csak reggel nyitja meg a rendszer. De igazából esküszöm úgy rémlik, hogy tavaly is olyan volt, hogy kiírt valami hibaüzenetet ha felakartad venni az embert hajnalban. Mindegy akkor az egész, licittel kapcsolatban már szavaztunk, folyamat waiver nem lenne rossz megoldás, de úgy gondolom azt ellenezné jó pár ember. Köszi a segítséget Slither.
Tavaly is így volt már szerintem mint most, de én is meg mernék esküdni, hogy valamikor volt ilyen rendszerünk, mint amit mondtál. Szerintem az első évben lehetett, vagy nemtom. Azért is gondolom, mert nekem az NFL-nél már nem volt újdonság, más fantasy játékot pedig nem játszottam előtte. Slither azt megnézhetnéd még esetleg, hogy olyan lehetőség nincs-e, hogy lezárja az adott embert. Tehát nem waiverre kerül, csak nem lehet módosítani az állapotát. Vagy időzített waiver periódusok.
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.30. 14:13:24

Bob_Marley írta:Hmmm, akkor nincs megoldás, hihetetlen amatőr ez a yahoo. :D Akkor ez így van, nem is emlékszem, hogy tavaly is ilyen lett volna. NFL-ben ez tök jó dolog, hogy ha játszik, akkor waiver mondjuk persze ott 1 hét 1 meccs. De itt is simán lehetne, hogy a meccs kezdetekor lezárja a választási lehetőségeket, s csak reggel nyitja meg a rendszer. De igazából esküszöm úgy rémlik, hogy tavaly is olyan volt, hogy kiírt valami hibaüzenetet ha felakartad venni az embert hajnalban. Mindegy akkor az egész, licittel kapcsolatban már szavaztunk, folyamat waiver nem lenne rossz megoldás, de úgy gondolom azt ellenezné jó pár ember. Köszi a segítséget Slither.

Szerintem, ha elkezdődiak a meccs, már nem tudsz változtatni a kereten. Pl cserepadról sem tudod berakni a játékost. Vagy tévedek?

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 13:58:09

Hmmm, akkor nincs megoldás, hihetetlen amatőr ez a yahoo. :D Akkor ez így van, nem is emlékszem, hogy tavaly is ilyen lett volna. NFL-ben ez tök jó dolog, hogy ha játszik, akkor waiver mondjuk persze ott 1 hét 1 meccs. De itt is simán lehetne, hogy a meccs kezdetekor lezárja a választási lehetőségeket, s csak reggel nyitja meg a rendszer. De igazából esküszöm úgy rémlik, hogy tavaly is olyan volt, hogy kiírt valami hibaüzenetet ha felakartad venni az embert hajnalban. Mindegy akkor az egész, licittel kapcsolatban már szavaztunk, folyamat waiver nem lenne rossz megoldás, de úgy gondolom azt ellenezné jó pár ember. Köszi a segítséget Slither.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.30. 13:53:58

Game90 írta:Nyugi, GT-t még így is megelőzöd majd a végén... :mrgreen:
:mrgreen:
Jövök fel, mint a talajvíz. :lol:
Game90 írta:GT helyében 1 mp-ig nem gondolkodtam volna, volt már 3 kicsim, azonnal választottam volna Cousins-t.
Két kiszemeltem volt egyébként a legelején, Batum és Cousins, de azt gondoltam, Eazzy úgyis elviszi valamelyiküket az első pickkel, aztán nem kell sokat gondolkodnom, viszem a másikat. :D Csak ugyebár bekavart az autodraft, Ibakát húzta be, én meg végül inkább Batumot választottam. Remélem, azért nem fogom megbánni... :D

Az FA-rendszerről való vitába nem akarok belefolyni, nekem egyelőre megfelel a mostani.
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.30. 13:36:56

Azért az szép, hogy egyik espn-es ligámban Rose -4 pontot volt képes összehozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.30. 13:11:14

Bob_Marley írta:
Mondom még egyszer NFl rendszer szerintem jó, ez itt kivitelezhetetlen ha jól értem, viszont a felvázolt lehetőség, hogy "Egy olyat lehet csinálni, hogy minden játékos folyamatosan a waiveren van, és a hét adott napján feldolgozásra kerülnek a waiver kérések (ha átállnánk erre akkor nálunk ez minden nap feldolgozásra kerülne). " megoldható, akkor ezt felvethetnénk. Én olvasatomban ez úgy néz ki, hogy mindenki waiver egy adott időszakban éjféltől reggel kilencig, s utána, s akik nem keltek el a waiver listán FA-k lesznek 9-től éjfélig. Remélem jól értelmezem a dolgot. Szerintem ez egy jobb fajta rendszer mint, ami most van, de hangsúlyozom nem akarok akadékoskodni, ha a mostani jó, akkor a mostani, nekem ez csak előny. :lol:
Kiemelt rész ajánlom figyelmedbe. :wink:
Szóval a felvázolt lehetőség esetén megszűnne az FA piac.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 12:59:14

Mielőtt az jönne, hogy Bob akadékoskodik, ez nem így van. :D Tudom, hogy ha kiteszed 2 nap múlva tudod felvenni, meg azt is, hogy nem tudod kezdőbe rakni. De érted ha meccs alatt is fellehet venni embereket, azzal rögtön lehet reagálni sérülésekre stb, ezzel mondjuk mindenki ösztönözve lenne, hogy nézzen meccseket, de nyilván valakinek ez kivitelezhetetlen, mert szeret aludni. :lol:

Mondom még egyszer NFl rendszer szerintem jó, ez itt kivitelezhetetlen ha jól értem, viszont a felvázolt lehetőség, hogy "Egy olyat lehet csinálni, hogy minden játékos folyamatosan a waiveren van, és a hét adott napján feldolgozásra kerülnek a waiver kérések (ha átállnánk erre akkor nálunk ez minden nap feldolgozásra kerülne). " megoldható, akkor ezt felvethetnénk. Én olvasatomban ez úgy néz ki, hogy mindenki waiver egy adott időszakban éjféltől reggel kilencig, s utána, s akik nem keltek el a waiver listán FA-k lesznek 9-től éjfélig. Remélem jól értelmezem a dolgot. Szerintem ez egy jobb fajta rendszer mint, ami most van, de hangsúlyozom nem akarok akadékoskodni, ha a mostani jó, akkor a mostani, nekem ez csak előny. :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.30. 12:35:30

Bob_Marley írta:Kérdés gyanánt felmerült, lehet tavaly is így volt a franc se emlékszik már mindenre.
A licites dolgot leszavaztuk, viszont ha valaki elkezdi már a meccsét, azt tavaly is fellehetett venni FA-ról? Nem úgy volt, hogy ha játszik, waiver, s mikor lejár a waiver idő, akkor FA. Ez azért fontos, mert jelenleg fellehet venni úgy embert, hogy közben játszik. Ez nem biztos hogy jó dolog, mert mondjuk én vagy még pár ember rendszeresen fent marad 1-1 meccsre, ez nem igaz mindenkire, s ők eléggé nagy hátrányba kerülnek. Szóval véleményem szerint erre megoldást kellene találni. Mondom lehet tavaly is így volt, én már tavaly is próbáltam meggyőzni az embereket, hogy az FA rendszerünk nem jó, volt is változás, ami legalább kicsit egyenlőbbé tette a dolgokat, de ez a probléma aukciósban merült fel, s lehet keeperben is így van/lesz. Szóval ha valaki elkezdte a meccsét, az legyen már automatikusan waiveren, szvsz.

Amúgy Chalmers papa oktat. :mrgreen: 5 labdaszerzés, elég pofás.
Ha vkit kiteszel a csapatodból, az 2 napig waiveren van, utána FA és szabadon igazolható lesz. Nincs olyan opció hogy meccsek alatt is waiveren vannak, de az úgyse számítana, mert aki fennmarad a meccsek idejére az a meccs után is ugyanúgy felceszi majd akit akar, meccse közben meg úgyse lehet senkit berakni a kezdő csapatba.

Egy olyat lehet csinálni, hogy minden játékos folyamatosan a waiveren van, és a hét adott napján feldolgozásra kerülnek a waiver kérések (ha átállnánk erre akkor nálunk ez minden nap feldolgozásra kerülne).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 11:38:49

MichaaBee írta:Elég nagy kavarodás van itt fa meg waiver ügyben, úgyhogy tisztázzuk a dolgokat. :D Előszöris, aukciósban és keeperben ugyanaz a rendszer, csak aukciónsban ledraftoltunk egy hete, ezért ott már nem.volt aktív a 2 napos draft utáni waiver szabály.

Ami pedig Bob waiver javaslatát illeti, az mint a nevében is szerepel, csak a waiverekre van hatással, fa-kat ugyanúgy lehetne továbbra is felszedni. Annyi módosulna, hogy a kidobás után még waiveren lévő jatekosert nem sorban állni kellene, hanem licitálni, de aki már fa lett, arra semmilyen licit nem menne, csak ugyanúgy add player és tizedmasodpercek múlva már csapattag. Tehát nem értem ez hogyan oldaná meg az fa-problémát. :)

Van viszont olyan beállítás, hogy a felvett játékos csak a következő napi rosterbe kerül be, amivel lényegében megint nem változik semmi, viszont előre kell.gondolkodni és meccs közben nem lehet senkit felvenni. (bár tapasztalataim alapján ha megy a meccs, akkor már nem lehet aznapi rosterhez hozzaadni.)
Félre értesz, licites dolgot hagyjuk, azt leszavaztátok megyünk tovább.
Tavaly is biztos így volt mint most, de olyan kellene szerintem mint NFL-ben. Mindenki FA, ha elkezdi a meccsét egy adott ember, akkor automatikus waiver lesz belőle, illetve ha valakit kiteszel a csapatodból az is. Tőlem maradhat ez a rendszer is, de így, aki ül a meccsek előtt hajnalban elég nagy előnyben van, meccs közben lesérül valaki, rögtön FA húzás, esélye sincs annak, aki reggel félkómásan felébredve hallja a hírt. Az hogy ma kerül be a rosterbe, holnap vagy jövő héten a dolgon nem változtat. Szerintem így gyorsabban pörögne a waiver dolog, mert tavaly pl szinte nem is volt waiver igazolás, annyi csak a kérdés nem jobb rendszer egy olyan, hogy ha xy játszik mondjuk ma hajnalban, akkor őt csak holnap lehessen felvenni. Régen szerintem volt valami olyasmi hogy no timetable for this process vagy valami hasonló üzenet, adott embert a gép zárolta. Mondom lehet most is így van, tegnap meccs közben fellehetett venni embert, szerinte ez nem jó.

Stephensontól nem kell elájulni neo, s kapásból van legalább 5-6 ember a piacon, akik több mint ígéretesek.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.10.30. 11:20:26

Elég nagy kavarodás van itt fa meg waiver ügyben, úgyhogy tisztázzuk a dolgokat. :D Előszöris, aukciósban és keeperben ugyanaz a rendszer, csak aukciónsban ledraftoltunk egy hete, ezért ott már nem.volt aktív a 2 napos draft utáni waiver szabály.

Ami pedig Bob waiver javaslatát illeti, az mint a nevében is szerepel, csak a waiverekre van hatással, fa-kat ugyanúgy lehetne továbbra is felszedni. Annyi módosulna, hogy a kidobás után még waiveren lévő jatekosert nem sorban állni kellene, hanem licitálni, de aki már fa lett, arra semmilyen licit nem menne, csak ugyanúgy add player és tizedmasodpercek múlva már csapattag. Tehát nem értem ez hogyan oldaná meg az fa-problémát. :)

Van viszont olyan beállítás, hogy a felvett játékos csak a következő napi rosterbe kerül be, amivel lényegében megint nem változik semmi, viszont előre kell.gondolkodni és meccs közben nem lehet senkit felvenni. (bár tapasztalataim alapján ha megy a meccs, akkor már nem lehet aznapi rosterhez hozzaadni.)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.30. 09:43:47

Bob_Marley írta:Kérdés gyanánt felmerült, lehet tavaly is így volt a franc se emlékszik már mindenre.
A licites dolgot leszavaztuk, viszont ha valaki elkezdi már a meccsét, azt tavaly is fellehetett venni FA-ról? Nem úgy volt, hogy ha játszik, waiver, s mikor lejár a waiver idő, akkor FA. Ez azért fontos, mert jelenleg fellehet venni úgy embert, hogy közben játszik. Ez nem biztos hogy jó dolog, mert mondjuk én vagy még pár ember rendszeresen fent marad 1-1 meccsre, ez nem igaz mindenkire, s ők eléggé nagy hátrányba kerülnek. Szóval véleményem szerint erre megoldást kellene találni. Mondom lehet tavaly is így volt, én már tavaly is próbáltam meggyőzni az embereket, hogy az FA rendszerünk nem jó, volt is változás, ami legalább kicsit egyenlőbbé tette a dolgokat, de ez a probléma aukciósban merült fel, s lehet keeperben is így van/lesz. Szóval ha valaki elkezdte a meccsét, az legyen már automatikusan waiveren, szvsz.
Korrekt vagy Bob, hogy szóltál! (Fair Play díj jelölt :mrgreen: )
Keeperben ha igaz, működik a waiver dolog. Legalábbis én is akartam Stephensont de mégis Bobé lett. Gondolom ő waiveren előrébb volt. Igaz Bob? De aukciósban csinálni kell valamit, mert ott tényleg egyből felkapod a játékost. Slither kérlek majd intézkedj ezzel kapcsolatban. ;)

Egyébként Bob vazzzzze. Akkora hülye vagyok. Tegnap este gondoltam rá, hogy behúzom az indiait Delfino helyére mert amúgy is SG hiányom van, de mondom, nem lesz nagy meccse meg lassan Granger is visszaveszi tőle a helyét. Erre tessék... Áááááá, miért nem mertem bevállalni. Verem a fejem a falba. Nálad viszont nice! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.10.30. 11:31:39-kor.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 03:16:29

Kérdés gyanánt felmerült, lehet tavaly is így volt a franc se emlékszik már mindenre.

Amúgy Chalmers papa oktat. :mrgreen: 5 labdaszerzés, elég pofás.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése