Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem az a tippemgyuri03 írta: tehát nem elég hozzá a videokártyám? Ilyen a videokártyám: ATI Radeon 9550 / X1050 Series
nekem xp és win7 is van a gépemen,megosztva a vinyót. az xp-t használom,így azon sok a szemét. a fifa nem is fut rajta olyan jól,win7-en maxon. javaslom a töredezettségmentesítőt és a vírusirtás/kémprogramkeresés kombót.Az normális, hogy egy E8400 [3Ghz], HD4850, 2gb ram konfignál szaggat a játék? És nem csak maxon, a beállításoknál folyamatosan csökkentem a változókat, és úgyis érezhető, hogy nincs meg a 25 fps sem. A demo persze ment mindent maxra húzva, tejesen akadásmentesen, azóta meg nem hiszem, hogy a grafikus motorhoz vagy az intelligenciához nagyon hozzágyúltak volna. Csak belepakoltak pár játékmódot meg a rengeteg csapatot...
tehát nem elég hozzá a videokártyám? Ilyen a videokártyám: ATI Radeon 9550 / X1050 Seriesdaffy írta:Error Message E0001 = This game requires a shader model 3 (or better) cardgyuri03 írta:Sziasztok! Ti vagytok az utolsó mentsváram letöltöttem a fifát (11) és feltelepítettem mindent annak rendje és módja szerint. De valamiért nem indul. ezt írja ki: http://kepfeltoltes.hu/view/101002/f3e0 ... es.hu_.jpg
Valaki segítsen mert mentem kidobom a gépet az ablakon![]()
![]()
milyen videokártyád van? shader model 3-at támogat,ha nem akkor mehet az ablakon?! :S
Error Message E0001 = This game requires a shader model 3 (or better) cardgyuri03 írta:Sziasztok! Ti vagytok az utolsó mentsváram letöltöttem a fifát (11) és feltelepítettem mindent annak rendje és módja szerint. De valamiért nem indul. ezt írja ki: http://kepfeltoltes.hu/view/101002/f3e0 ... es.hu_.jpg
Valaki segítsen mert mentem kidobom a gépet az ablakon![]()
![]()
üdvBarcaman14 írta:2 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban! 1. Melyik az a gomb amelyikkel cselt lehet csinálni?Mert eddig nem sikerült még rájönnöm. Nekem a Bal shift az amelyikkel hosszan szökteti magát, de cseleket nem tudom mivel csinál! 2. Melyik az a gomb amelyik az emberváltás is egyben?
Valaki aki már tisztában van a játék irányításával segítene nekem?
Cselezni borzasztó nehéz!Mivel ki kell jelöljél gombokat a Right Sticknek is!Tehát ez azt jelenti, hogy kijelölöd mondjuk az 1-2-3-4 gombokat és így futás közben shift+1,2,3,4 kombó közül azt amelyik a cslehez kell!Ez nagyon idegesítő!Nincs az embernek 4 keze, hogy irányítsa!Az ember váltás az LB, klasszikus FIFAban Qra volt állítva!Ugyanaz az a gomb mint támadásnál az előtted lévő csapattárs futtatása!Barcaman14 írta:2 kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban! 1. Melyik az a gomb amelyikkel cselt lehet csinálni?Mert eddig nem sikerült még rájönnöm. Nekem a Bal shift az amelyikkel hosszan szökteti magát, de cseleket nem tudom mivel csinál! 2. Melyik az a gomb amelyik az emberváltás is egyben?
Valaki aki már tisztában van a játék irányításával segítene nekem?
Tudom,rosszul fogalmaztam,DVD-t akartam írni naFecooo írta:gyanítom sokáig nem is lesz ilyenedMessithebest írta:Üdv! Ma kipróbáltam a FIFA 11 demóját(mivel 8,5 GB-s CD-m nincs még) Xboxon.Nagyon tetszik a játék,főleg úgy h 1-2x ha játszottam Xboxon FIFA-val.1 meccset játszottam,egy Barca-Realt. 2-0ra győztem Villa és Pedro góljával.Az zavart hogy Ibra itt még a Barcában van,és Van der Vaart is ott van a Realban. Az lenne a kérdésem h ez a teljes gamebe is így van,vagy ott már kivan javítva?![]()
![]()
gyanítom sokáig nem is lesz ilyenedMessithebest írta:Üdv! Ma kipróbáltam a FIFA 11 demóját(mivel 8,5 GB-s CD-m nincs még) Xboxon.Nagyon tetszik a játék,főleg úgy h 1-2x ha játszottam Xboxon FIFA-val.1 meccset játszottam,egy Barca-Realt. 2-0ra győztem Villa és Pedro góljával.Az zavart hogy Ibra itt még a Barcában van,és Van der Vaart is ott van a Realban. Az lenne a kérdésem h ez a teljes gamebe is így van,vagy ott már kivan javítva?
Mindketten augusztus legvégén igazoltak az aktuális csapatukhoz. Most október 1. van, egész eddig dolgoztak a játékon... Nyilván ki van javítvaMessithebest írta:Üdv! Ma kipróbáltam a FIFA 11 demóját(mivel 8,5 GB-s CD-m nincs még) Xboxon.Nagyon tetszik a játék,főleg úgy h 1-2x ha játszottam Xboxon FIFA-val.1 meccset játszottam,egy Barca-Realt. 2-0ra győztem Villa és Pedro góljával.Az zavart hogy Ibra itt még a Barcában van,és Van der Vaart is ott van a Realban. Az lenne a kérdésem h ez a teljes gamebe is így van,vagy ott már kivan javítva?
torrentkiller írta:Ez már magában baromság. Addig van lehetőség, ameddig valakinek bírja a pénztárcája. Hiába veszel most 200+ért gépet, 2 év múlva csak álmodsz olyan grafikáról amilyet konzolon látsz. Persze lehet hogy egy idő múlva szebb grafika lesz pcn mint mondjuk Xbox360on, de az még pár év, és arra úgyis jön a kövi generációs konzol, ami megint 5-6 évig jó lesz. Ennyi ideig hol jó egy PC?Bob_Marley írta: És csak jelezném, hogy egy PC-ben még mindig sokkal több grafikai lehetőség van
Az olvasófejről meg annyit, hogy ha nem vandálkodsz vele, akkor semmi baja nem lesz. És ha te 2000 veszel olvasófejet a gépedbe akkor meg is érdemled.
Hogy egy kicsit a játékról is írjak: Millió patch jön ki napokon - heteken belül ami ilyen grafikai hibákat fogja javítani. A látványbeállításokat pedig te is biztos megtalálod.
A játékleírásról pedig konzolon vannak oktatóvideók, biztos pc-n is vannak hasonlók.
Amúgy az egészet nem kötekedésnek szántam, de 1-2 dolgot nem árt tisztázni...
JAHFernando írta:Savanyú a szőlő.Bob_Marley írta:...
Egy cd olvasó hardware vagy egy dvd olvasóra hardware-re gondoltam!De úgy éreztem ez teljesen egyértelmű!Hidd el tudom, hogy kismilliárd patch lesz, én leírtam az első benyomásaimat a játékhoz, ami az original játékra vonatkozik!torrentkiller írta:
Az olvasófejről meg annyit, hogy ha nem vandálkodsz vele, akkor semmi baja nem lesz. És ha te 2000 veszel olvasófejet a gépedbe akkor meg is érdemled.