MichaaBee!!MichaaBee írta:...
amúgy azt szeretném kérdezni, hogy miért nem volt úgy jó, mint a tavalyi szezonban, hogy egyszer az egyik játszik otthon, egyszer meg a másik? nekem az tökéletesen megfelelt!
MichaaBee!!MichaaBee írta:...
Akkor stipp-stopp!MichaaBee írta:nálam pl. az egyiknek van egy 58 ezres "grundja", ami minden szerdán üresen áll.![]()
Nem muszáj stadiont megadni. Ha nem adsz meg stadiont, akkor a rendszer automatikusan talál egy megfelelőt.Pety-d írta:Valaki tud nem kecskeméti és nem harghitai részbe tartozó stadiont ajánlani?
A kupa oldalára. Az imént leírtam és benne van az emailben is. http://htgamper.lapunk.huZolika10 írta:Hali! Bocs, buta vagyok meg fáradt, de melyik honlapra töltötted fel most a táblázatot?
Szia, perszesjay írta: Szia!
A te stadionod még szabad?
Nem. Mindkét félnek ugyanúgy kötelessége kihívni a másikat, méghozzá azonnal.messideco írta:Tehát ha jól értelmezem semleges pályán kell kihívjuk az ellenfelet. H vendégcsapatként vagyok jelölve, akkor az ellenfelem kell kihívjon ugye?
Bocs a kérdésért![]()
Én már lekötöttem hozzád, csak az ellenfélnek el kell fogadni.salas9 írta:
Alcufer Arena: 1645395
Én leköthetem oda? ( nem győri vagyok)salas9 írta:Aki viszont nem Győri az játszhat a stadionomban. Ha jól értettem.MichaaBee írta:Csoporton belül nem lehet megoldani a stadionokat, mivel ha az egyik csapat budapesti és ugyanúgy egy budapesti stadionban játszik, akkor az hazai pályának minősül.
Mert ha ez így oké, akkor "felajánlom" a stadionom bárkinek aki NEM GYŐRI csapat!
Alcufer Arena: 1645395
Szívesen, tényleg nagyon komoly lett a vége, 9.körben dőlt el a tizenegyes párbaj.Cumbee írta:Thx Auron a barátságos meccset. Keményen alakult. nice volt az egyenlítés is 10 mp-vel a lefújás előtt és az, hogy 11-eseknél is 5 lövés után még mindig döntetlen volt, majd a kapusom lőtte be a győztes tizit nagyon durvává tette a végjátékot.Köszi még 1*, ilyen szoros meccsem még nem volt.
Aki viszont nem Győri az játszhat a stadionomban. Ha jól értettem.MichaaBee írta:Csoporton belül nem lehet megoldani a stadionokat, mivel ha az egyik csapat budapesti és ugyanúgy egy budapesti stadionban játszik, akkor az hazai pályának minősül.
MichaaBee írta:
El is készült egyébként az első forduló, meg lehet nézni a honlapon![/color]
Az, hogy semleges pályán azt meg lehet oldani úgy, hogy a csoporton belül csináljuk? Például a Gyirmót-Jérig meccset én a HungiCF stadionjában játszom, a másik csoportmeccset meg ők játsszák az én stadionomban? Vagy lejátszhatom a te stadionodban?MichaaBee írta:Igen, minden meccset semleges pályán kell játszani.
El is készült egyébként az első forduló, meg lehet nézni a honlapon!
Igen, minden meccset semleges pályán kell játszani.Risu92 írta:Már csak az érdekelnek, hogy semleges pályán-e, és hogy kién játszunk =)