1. Eazzy: autodrafthoz képest szerintem nem rossz. Ibaka-t én overrated-nek tartom, Vucevic nagyon jó, Bogut remélhetőleg egészséges lesz és akkor dupla-duplás játékos, Lin kérdőjel, de 11/5-öt azért tud majd hozni, Burke pedig meglepetésember lehet, ha felépül. SG/SF poszt gyenge.
2. GT: látva, hogy kiket keepeltél, én a helyedben egy PF/C-t választottam volna az 1. körben (Cousins?). Batum igazi fantasy játékos, Thad Young-nak breakout szezonja lehet (17/8), Jonas-t én is vittem volna, bár kérdés, hogy mennyi labdát fog majd kapni, PP nekem továbbra is felejtős, 7. körben szerintem találhattál volna jobbat is Bennett-nél, G-Wall-t én nem húztam volna ki a helyedben. C kéne majd.
3. fcb0827: asszem ő is autodraft volt. Rubio okés, bár amikor meglátom az FG%-át, akkor feljön egy kis hányás ill. voltak bent még jobb játékosok is, Jeff Green ugyanaz, mint Thad Young, következő 5 pick korrekt, viszont Amare sajnos nulla, Gallo off, Okafor pedig nagy valószínűséggel kihagyja az egész szezont. Viszont a legszimpatikusabb keeper hármasod neked van
4. meslija: szintén autodraft? Mondjuk nekem a Nets-ből nem kéne senki sem, de Deron mellett Lopez még a legvállalhatóbb, Millsap super pick, Ilyasova szintén, ha az All Star utáni számait (17/9) tudja hozni idén, akkor az egyik legjobb választás lesz a 3. körben, Teague rendben, Frye meglepetés lehet, Noel kuka.
5. NBAiley: Ellis nekem is célpontom volt, már tavaly is hasonló számokat hozott, mint Lillard és szerintem idén is jó lesz Calderon és Dirk mellett, Bosh korrekt pick, Beal nagy húzás, őt én is kinéztem, szerintem 17-18 pont benne lesz ebben a szezonban, Hawes jó lehet ebben a 76ers-ben, Reggie Jackson Westbrook visszatérése után is jó lehet, szerintem a padról ő lesz az első számú scorer, viszont Sefolosha-t nem értem.
6. Cumbee: Cousins ment, majd Cousins jött

Ő szerintem nagyon jó választás volt, viszont Leonard-ot annyira nem értettem, sokan breakout szezont várnak tőle, de szerintem ebben a Spurs-ben nem fog kiugró számokat hozni, Bledsoe és Oladipo nagyon jó, Kevin Martin is jó lehet, bár én nem látom benne a 18 pontos átlagot, Crawford kb. K-Mart, Caron Butler tetszetős, többi meg 50-50, hogy bejön-e vagy sem. SF kéne.
7. kamaj: autodraft? Conley nálam erősen kérdőjeles, Parsons-tól valamiért nagyon félek idén, Bynum high risk, high reward, Calderon-tól én jó szezont várok, KG lehet, hogy kihagyja a b2b meccseket, Eric Gordon ha tud 60 meccset játszani, akkor a 6. körben ajándék, Splitter-től én nem vagyok elájulva. Itt is SF kéne.
8. Slither: Lawson várható pick volt, Drummond-ot én is kinéztem, ő monster lesz, viszont Favors-tól pl. mit vársz? Ha jó szívű vagyok, akkor 15/10-et jósolok neki. Butler szép húzás volt ill. még James Anderson-t emelném ki, meglepetésember lehet majd. PF/C állomány elit, viszont ahogy írtad, a tripla és az assist kategóriák felejtősek, sőt, lehet, hogy a büntetők is.
9. neo: Kemba rendben, Ryan Anderson, mint triplázó magas tökéletes, viszont lehet, hogy kevesebb dobása lesz idén, Vasquez szerintem kicsivel rosszabb lesz, mint tavaly, McLemore-ba hirtelen nagyon szerelmes lettél (

), viszont a többi pick-kel én valahogy nem tudok mit kezdeni, olyan semleges az összes, bár Morris és Sullinger okozhat majd meglepetést.
10. kanty: Hibbert-nek csak jobb szezonja lehet, mint a tavalyi, meg a 3 alacsony keeper mellé kellett egy magasember, Kanter szerintem megduplázza a tavalyi számait, én is ilyen 14/9-re teszem, Dragic ebben a trágya csapatban jó lehet (ha nem cserélik el őt is), Deng jó, bár lehet, hogy a 37-es pick-kel már vittem volna Turner-t, DeRozan egydimenziós, de én is jó szezont várok tőle, ahogy Kaman-tól és Nick Young-tól is (a Lakers-es duót én is szívesen vittem volna), Bargnani, MKG, Scola hármast én hanyagoltam volna.
11. Bob: Klay szerintem az egyik legjobb 2. körös választás, szerintem a percei is meglesznek majd, Harris tökéletes pick, Mayo-tól már tavaly is jó szezont várt mindenki, aztán csalódás volt, de hátha idén jobb lesz, McGee továbbra is buta, de kezdőként 11/8-ra jó lehet, Knight jobb lesz, mint tavaly, MCW a suta (

), DAJ-nak jó preseason-je volt, Davis rosszabb lesz, mint tavaly, a Chalmers pick-et pedig annyira nem értem. Mindenesetre az FT% már most felejtős

Talán egy SF nem ártana.
És végül jöjjön az enyém:
1. Sanders: kicsit későn értem haza, aztán autodraft volt

Mondjuk szerintem annyira nem lesz rossz, 12/11 + 3 blokk már jó lenne tőle. Ha időben érkezek, akkor szerintem Millsap-et vagy Vucevic-et húztam volna.
2. Hayward: őt nagyon akartam, szerencsére még elérhető volt a 3. kör végén. Tavalyi statjain javítani fog, szerintem nem lesz sokkal rosszabb, mint az 1. körös Leonard.
3. Turner: sokat gondolkodtam közte és DeRozan között, de végül mellette döntöttem. Ennek a 76ers-nek muszáj, hogy ő legyen a "vezére", ilyen 15/7/5-öt kinézek belőle.
4. Amir Johnson: magasat akartam választani, Boozer-t pont előttem húzták ki, Faried/Gortat/McGee nem volt eléggé tetszetős, szóval maradt Amir. 12/9-re szerintem jó lesz, FG%, FT% rendben van, mellé 1-2 steal és blokk.
5. Varejao: úgy voltam vele, hogy kockáztatok, ha ebben a körben Hickson-t/Danny Green-t/Knigh-ot kellett volna draftolnom, akkor szerintem kirázott volna a hideg. High risk, high reward, lazán dupla-duplás játékos, de kb. olyan sérülékeny, mint Bynum.
6. Wilson Chandler: Gallo off, szerintem simán lehet belőle egy 14/5-ös játékos.
7. Korver: Ashton Kutcher. Legjobb triplázó, 10 pont benne van, ha tudna még hozni 4 lepattanót és 2 assistot, akkor már elégedett lennék. Visszagondolva Redick jobb pick lett volna.
8. Cody Zeller: itt is úgy voltam, hogy PF/C-t akarok, Amare és Bargnani felejtős volt, DAJ a büntetőzése miatt kiesett, Asik pedig csak simán nem kellett. Szóval maradt a Zöldség, kezdő percei lesznek majd, remélem egy 10/7-re jó lesz majd.
9. Otto Porter: bízok benne, hogy beváltja majd a hozzá fűzött reményeket, a Georgetown-on nagyon jó volt, szerintem top3 rookie lesz.
10. Bass: ez a Celtics magasember állomány nagyon gyenge, remélem BB azért jó lesz majd egy 11/6-ra.
11. Henson: Bucks-ban 3. számú magas, Summer League-ben elég jól játszott.
12. Shumpert: itt a végén szerintem nem rossz választás ő.
Összességében nem volt ez rossz draft, Sanders-ről nem tehetek, Hayward-ban és Turner-ben van potenciál, Varejao kockázatos, talán csak Korver helyett találhattam volna jobbat.
Ja, akinek kell SG/SF, az jöhet hozzám
@Cumbee!
1. Melyik a másik top2-3 keeper hármas?
2. Mondjuk így bejött neked a dolog, hogy Cousins lecsúszott hozzád.
3. GT helyében tuti, hogy vittem volna őt.