neobarca írta:
Megkaptam, válaszoltam is. De ha esetleg nem kapsz e-mailt akkor ide is meírom. Ugyan azt tudom mondani, mint már tettem. Kivárnék még egy picit. Kíváncsi vagyok, hogyan muzsikál majd.
Azt azért így nem állítottam, hogy azonnal cserélhető kategória, de valóban nem tudtam róla sokat. Azóta viszont utána néztem és felkeltette az érdeklődésemet.
Olvastam sajnálom, igazából nekem nem prioritás ő, inkább PG-t keresek, de azt veszettül, mert gyakorlatilag egy sincs, viszont senki nem akar még cserélni, vagy legalábbis nem válaszol senki.
neobarca írta:
Te minden évben borúsan állsz neki. Aztán valahogy mindig jól sülnek el a dolgok.
A cseréktől meg nem félek. Sztem te vagy a legnagyobb cseremájszter...
Nem hiszem, hogy nagy cseremester lennék, egész évben próbálok aktív lenni, de pont emiatt már "rossz hírem" van, ezt már tavaly is érzékeltem, hogy velem nem szívesen cserélnek az emberek.

Még ha sikerül is összehozni, de kétszer-háromszor meggondolja pár ember.
Viszont jó hírek jönnek, Westbroomk is edzeget, Rondo már majdnem 90%-osnak érzi magát, Decemberben játszani szeretne, Bynum tuti kapufa lesz, de úgy voltam vele úgyse kell senkinek, ha meg bejön hatalmas kasza. De egy emberrel kapcsolatban kezd beigazolódni, hogy bust lehet idén, főbe lövöm magam, ha Sanders 30 dollárjáért kapok 6pont 5 pattanós meccseket....

Többiek alakulgatnak, lehet ebből még akár valami is, de az biztos, hogy pl az első két hétben esélyem sincs, főleg miután nincs irányítóm. Ilyenkor fáj igazán, hogy Mayo is csak SG pedig tavaly PG/SG volt.
Azért állok neki borúsan, mert nagyjából be tudom lőni a csapatom, s tudom sok meló lesz vele idén is. Első évben kaptam egy borzasztó rostert, mire megerősödtem annyira, hogy partiba legyek mindenkivel véget ért a szezon.

Keeperben, meg tavaly nagyon sokat dolgoztam, hogy javítsak a csapaton, a draft nem sikerült annyira jól, s idén sem vagyok megelégedve, sajnos azokat az embereket, akiket kinéztem magamnak alig sikerült megszerezni. Remélem keeperben több szerencsém lesz, s nem viszik el pont előttem az embereket, amiben Game szokott amúgy jeleskedni.
Amúgy azért már most aktivizálódik pár ember, Carroll-ra én is szívesen lecsaptam volna, de Butlerrel megelégedtem.
Keeper draft még érdekesebb lesz, főleg miután az sima, ráadásul össze-vissza vannak a draftcetlik. S akkor még azt se szabad elfelejteni, hogy eltelt 1 hét jobban körvonalazódnak kik lehetnek meglepetés emberek, s kik azok, akik túlértékeltek. Meglátjuk, vannak favoritjaim, akiket szeretnék, csak úgy néz ki azokra másnak is fáj a foga, jobban bele kell ásni magát az embernek a dolgokba, idén is jó lenne kihalászni a zavarosban egy Parsonst.