Fifa, PES, FM
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Na sikerült beüzemelni a fifa-t. mivel én a Pes-sel nem szoktam játszani ezért összehasonlítani nem igazan tudom, de a fifa nekem bejön. rengeteg pozitív változás van a 10-hez képest. nagyon tetszenek a játékosmozgások, passzok, szabadrugás, gyors szabadr., cserék. gólörömök. most talán többet fektettek a játékmenetbe és egy picit a grafika rovására ment de csak a picit. tetszik hogy az időjárás dolgokat is fejlesztették. szal összességében nagyon jó. már el is kedztem egy szezont a Barcával ( ki mással?
).

ezekhez a hiba üzenetekhez szerintem nem sok dolgot tudunk hozzáfűzni,ha a géped megfelelő és jó cuccot szedtél le,akkor működnie kell.
gondolom a legtöbben az immxpc verziót szedték le,itt van a telepítéséhez egy gyors infó:
1. Kicsomagolás
2. bemountolás Pl daemon tools
3. Install
4. Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni a telepitett játékba
5. Play game
cracket én külön szedtem,nem találtam egyik könyvtárban sem,nem tudom van-e. a neve fifa11 crack only-reload,3 fájlt tartalmaz,mindhármat be kell másolni a játékkönyvtárba.
és elvileg így mennie kell,én ennyit tudtam segíteni,plusz ha valakinek kell torrent akár a játékhoz,akár a crackhez,akkor dobok.
hajrá.
gondolom a legtöbben az immxpc verziót szedték le,itt van a telepítéséhez egy gyors infó:
1. Kicsomagolás
2. bemountolás Pl daemon tools
3. Install
4. Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni a telepitett játékba
5. Play game
cracket én külön szedtem,nem találtam egyik könyvtárban sem,nem tudom van-e. a neve fifa11 crack only-reload,3 fájlt tartalmaz,mindhármat be kell másolni a játékkönyvtárba.
és elvileg így mennie kell,én ennyit tudtam segíteni,plusz ha valakinek kell torrent akár a játékhoz,akár a crackhez,akkor dobok.
hajrá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2010.09.30. 08:39:48-kor.
"A fifaconfig hibát észlelt,ezért leáll"
nekem el se indul és ezt írja ki
lécci valaki valami tanács??
nekem el se indul és ezt írja ki

lécci valaki valami tanács??

Üdv mindenkinek!Nem tudna valaki megdobni egy linkkel ahonnan tudnék letölteni crack-fáljt a Fifához,mert amit leszedtem torrentről Fifát abban rossz a crack-fálj.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
Ha hang van és fekete a képernyő akk valszeg vidikártya hibája van vagy szerezz be jobb vidikártyát vagy nézd meg h nem-e melegszik túl,ami valószínűsíthető ha csak túlmelegszik akk hűtőkkel megoldható h hűtsd de lehet h már nemEnrique21 írta:Mikor elkezdődne a meccs,akkor sötét lesz a kép,és csak hang van..
Dobjam a kukába a gémet mert [auto_cenzúra] a gépem,vagy meg lehet buherálni valahogy?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Segítene valaki? leszedtem egy dvd5 ös ENG verziot asszem és telepítésnél ez írja HIba a következő fájl olvasása közben: W/Game/fifasetup/fifaconfig.exe, Ellenőrizd hogy a fájl létezike és elérhető e. mi a teendő ilyenkor?
- Barcaádám
- Capitá del Barça
mivel az én kérdésemet nem tudja senki segítek az irányításba:
fifa 11 funkciók: a passz b magas passz y kiugratás x lövés lb emberváltás(emberváltás+lövés átemelős lövés)rb iram cselezés amit irányokkal kell kombinálni(lövés +ez csavart vagy lapos lövés),Lt cselezés szintén irányokkal kell kombinálni és jobb analógra beálított gombokkal ami 1,2,3,4.Rt sprint
Home delete end page down gyors taktikák benyomása: 2 fajta van mentalitás +a csapat kezelésnél(team management)nél beállítható gyors taktikák ezekkel a gombokkal kombinálva lehet őket benyomni, ezt még nagyon nem vágom bocs..esc a start gomb azzal mész arénából meccsbe és a menükből ki, meccs közbeni animációkat a space-szel lehet átugorni, a nyilakkal mozogsz..
fifa 11 funkciók: a passz b magas passz y kiugratás x lövés lb emberváltás(emberváltás+lövés átemelős lövés)rb iram cselezés amit irányokkal kell kombinálni(lövés +ez csavart vagy lapos lövés),Lt cselezés szintén irányokkal kell kombinálni és jobb analógra beálított gombokkal ami 1,2,3,4.Rt sprint
Home delete end page down gyors taktikák benyomása: 2 fajta van mentalitás +a csapat kezelésnél(team management)nél beállítható gyors taktikák ezekkel a gombokkal kombinálva lehet őket benyomni, ezt még nagyon nem vágom bocs..esc a start gomb azzal mész arénából meccsbe és a menükből ki, meccs közbeni animációkat a space-szel lehet átugorni, a nyilakkal mozogsz..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Skeraj
- Jugador del Barça
SJW6-UZ3Y-4ND6-84NB-ARLDbarca6 írta:Valaki dobjon egy telepítési kódot a F11-hez lécciNem találok sehol
KHDM-WZX5-YKZ2-FYK8-7RLD
YELC-Z2ZW-NCU4-SNCS-8RLD
Tessék

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
-
- Entrenador del Barça
SJW6-UZ3Y-4ND6-84NB-ARLDbarca6 írta:Valaki dobjon egy telepítési kódot a F11-hez lécciNem találok sehol
KHDM-WZX5-YKZ2-FYK8-7RLD
YELC-Z2ZW-NCU4-SNCS-8RLD
Tessék!
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Skeraj
- Jugador del Barça
mikor elinditod a játékot ott van 3választási lehetőséged 1:játék 2: Játékbeállitások katt a játék beállitásokra és ott a billentyűzet beállitása fülre! és ott tudodEnrique21 írta:Sziasztok!
Lehet,hogy volt már a kérdés,de hogyan tudom a billentyűt átállítani?
Mert ez így nagyon gáz..

-
- Entrenador del Barça
Ahova felraktad normálon: Program files->EA sports->FIFA 11->Games->fifasetup->fifaconfig.exe(alkalmazás) A billentyűket pedig még nem tapasztaltam ki h melyik mit csinál mert vagy 1 órája szedtem le és raktam felEnrique21 írta:Sziasztok!
Lehet,hogy volt már a kérdés,de hogyan tudom a billentyűt átállítani?
Mert ez így nagyon gáz..
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Skeraj
- Jugador del Barça
Azt át tudod állitani a saját fifa 11 aréna szerkesztése és ott be tudod állitani h kivel vidd kapura a labdát az arénába meg hogy mien háttér legyen! Én még az angolba átálitottam Messire az arénát meg a azsiai stilusba sztem nagyon jó!Próbáld ki !messideco írta: *Csak engem idegesít, hogy a menüben, amikor nem csinálok semmit, mindig Kaka jön elé, hogy vigyem kapura a labdát?

Lejátszottam első két mérkőzésemet a Fifa11el...
Nah szóval:
Minden jó és, szép, csak nem tudtam a vezérlést nekem tetszően igazítani. Így nem meg lepő, hogy az első meccsemen a Rubin Kazany ellen tizenegyesekkel kikaptam, de a másikat 1-0ra megnyertem. Mit tippeltek, ki volt a Barca gólszerzője és kinek a gólpasszából? :p (nem nehéz...)
A problámám is megoldódott, restartoltam a gépet, így hibátlanul megy.
*Csak engem idegesít, hogy a menüben, amikor nem csinálok semmit, mindig Kaka jön elé, hogy vigyem kapura a labdát?

Nah szóval:
Minden jó és, szép, csak nem tudtam a vezérlést nekem tetszően igazítani. Így nem meg lepő, hogy az első meccsemen a Rubin Kazany ellen tizenegyesekkel kikaptam, de a másikat 1-0ra megnyertem. Mit tippeltek, ki volt a Barca gólszerzője és kinek a gólpasszából? :p (nem nehéz...)
A problámám is megoldódott, restartoltam a gépet, így hibátlanul megy.
*Csak engem idegesít, hogy a menüben, amikor nem csinálok semmit, mindig Kaka jön elé, hogy vigyem kapura a labdát?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Az hogy lehet hogy: Megy a FIFA10 minden maxon (de tényleg minden, kivétel nélkül), de:
A gépem 768MB RAM 1,67 Ghz és Nvida Gforce 6200?
Gondolom ezen a FIFA11 sehogy nem megy el?
A gépem 768MB RAM 1,67 Ghz és Nvida Gforce 6200?

Gondolom ezen a FIFA11 sehogy nem megy el?

- Messithebest
- Director del Fútbol
Na valszeg a holnapi,vagy azutáni napon megérkezik az XBOXom,remélhetőleg a hétvégén már CD-t is szerzek be,és taposom a FIFA 11et. A kérdésem az lenne hogy XBOXON mennyit javult a játék?Tehát mik az új dolgok benne?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
jelentem kijavították.Xanthor írta:1-2 hét talán és jön a PES 2011 is, ha nem javítják ki a számomra felettébb idegesítő "szinte nem lehet 11-est kapni (ez vonatkozik a gépre is) hibát elképzelhető, hogy átpártolok a FIFA-ra.
téma OFF.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
nyugi , pes 2011be még sokkal nehezebb a passzolás amúgy..socio66 írta:pc-re írtam ezt,konzolon nyilván jobb.
valaki nem tudja hogy lehet benyomni a gyors taktikákat?azt tudom hogy delete home end page downt kell nyomogatni de hogy hogyan azt nem vágom..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."