Valaki ???bence-barca írta:(unknown software exception (0xc000001d)) történt az alkalmazásban a köv. helyen: 0x100057c5.
Valaki tudja mi a hiba? :/

Valaki ???bence-barca írta:(unknown software exception (0xc000001d)) történt az alkalmazásban a köv. helyen: 0x100057c5.
Valaki tudja mi a hiba? :/
ez box vagy pc? nekem x360-ra tetszik a játék(igaz,tavaly is tetszett). 1 oka van am annak h a pes-t hanyagolom: a master league. nekem nagyon nem jön be. a fifás manager mod életszerű(értem ezalatt a sok bajnokságot,másodosztályokat,stb).socio66 írta:nem igazán jön be a fifa,lehet hogy előrelépés az eddigiekhez képest,de ez még mindig semmi a pes fizikájához,meg úgy egyáltalán a játékélményéhez viszonyítva.
nekem a grafika sem tetszik,ha ránézek egy játékosra abszolut nem a realizmus jut eszembe,persze fel lehet ismerni őket,de ez nagyon kevés.
az irányítás gyenge,darabosan mozognak a játékosok,semmi dinamika nincs benne,a passzok nem tetszenek,idegesítő hogy hosszan kell nyomni a gombot.
az meg mióta van így,hogy játékba belépéskor vagy meccs előtt betesz az üres pályára és lőhetek a kapusnak? mi akar ez lenni?
egy éve nem fifáztam,a tavalyi rész teljesen kimaradt,de most sokan mondták hogy ez jó,hát kipróbáltam,de nagyon nem fog meg.
TunngleFCBMessi19 írta:Hát direkt ip nincs benne, Lan az van,de azt nem tudom,hogy kell. Ha valaki tudja,kérem ossza meg velem.faithnomore írta:komolyan nem lehet online játszani vele törttel?![]()
Csababarca,nekem alapból így volt berakva.
szerintem a fifa online 2-re mondták ezt,az tényleg olyan.Capon írta:FIFA11-ről úgy hallottam hogy grafikailag elég tré PC-n olyan mint akár a 06. Mi igaz ebből?
Hát direkt ip nincs benne, Lan az van,de azt nem tudom,hogy kell. Ha valaki tudja,kérem ossza meg velem.faithnomore írta:komolyan nem lehet online játszani vele törttel?
Akkor lehet a haverom is csak hozzászokott a konzolhoz mert azon nagyon más.Victor_Valdes írta:Hááát, szvsz fasság.Capon írta:FIFA11-ről úgy hallottam hogy grafikailag elég tré PC-n olyan mint akár a 06. Mi igaz ebből?Nextgen-es motort kapott a játék...és a demo sem árulkodik rossz grafikáról.
Hááát, szvsz fasság.Capon írta:FIFA11-ről úgy hallottam hogy grafikailag elég tré PC-n olyan mint akár a 06. Mi igaz ebből?