Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.20. 14:34:50

djibril írta:NFL:

Csak egy gyors kérdés:
Ki játsszon ma W/R pozícióban:
DeAngleo Williams, Boldin, Greg Jennings, Nicks vagy Nate Washington?
RB poszton Gore és Shady, WR poszton pedig Gordon és Nelson tuti kezdő.
(Tudom Boldin köztük a legnagyobb név, és a Titans védelme nem túl erős, de valahogy nem találja meg a labda a legtöbb meccsen, ezért félek őt betenni.)

Elég fontos kör a mai, hárman állunk 5-1-gyel, és ma rangadót tolok az egyik riválissal. Ahogy néztem a statokat, én hagyom a legtöbb pontot a padon (múlthéten majdnem rá is fáztam), szóval kéne mára egy jó megérzés vagy tipp! :)

Az se baj, ha végül nem jön be a tipp, mert a Chiefs DEf úgy is behúzza nekem a meccset! :mrgreen:
Én RB mániás vagyok, szóval kezeld helyén az én tippemet, de az én elvem az, hogy kérdéses helyzetben mindig menj az RB-vel.
Bővebben: Én Jenningsben, Nicksben és Washingtonban nem igazán bízom. Boldin sem biztató a héten, a Titansnak pont hogy atom passz elleni védekezése van. 15.55 pontot engednek csak meccsenként az ellenfél elkapóinak, amivel harmadikak a ligában. Boldinal ráadásul még probléma az is, hogy az első heti állatkodása után folyamatosan duplázzák. Annyira jó elkapó, hogy normál helyzetben jó számokat hozzon, viszont a kora miatt annyira már lelassult, hogy a double coverage-ket ne tudja már normálisan megverni. Kérdés, hogy most Davis nagy meccsei után változik-e a védelmek prioritása, ha nem akkor se ess kétségbe, Manningham és/vagy Crabtree visszatérésével javul majd a helyzet, jelenleg azt nyögi, hogy az összes többi SF WR gyakorlatilag használhatatlan, a védelmeknek csak rá kell figyelniük.
Williams: Írtam már, hogy őt kezdetném. A Rams futás elleni védelme a 2. legrosszabb a ligában, átlagban 23,58 pontot engednek meccsenként. Alapvetően Williamsben sem bízok és nem is kedvelem. Az, hogy nem szerzett TD-t még az évben elég nagy vicc, de a legbiztosabb választásnak őt érzem. Mondjuk kérdés, hogy biztos pick kell, vagy high upside. Ha erősebbnek érzed a csapatod és csak egy stabil, pontokat hozó FLEX-re van szükséged, akkor nálam az RB a nyerő.
djibril
Barça B

2013.10.20. 13:47:23

NFL:

Csak egy gyors kérdés:
Ki játsszon ma W/R pozícióban:
DeAngleo Williams, Boldin, Greg Jennings, Nicks vagy Nate Washington?
RB poszton Gore és Shady, WR poszton pedig Gordon és Nelson tuti kezdő.
(Tudom Boldin köztük a legnagyobb név, és a Titans védelme nem túl erős, de valahogy nem találja meg a labda a legtöbb meccsen, ezért félek őt betenni.)

Elég fontos kör a mai, hárman állunk 5-1-gyel, és ma rangadót tolok az egyik riválissal. Ahogy néztem a statokat, én hagyom a legtöbb pontot a padon (múlthéten majdnem rá is fáztam), szóval kéne mára egy jó megérzés vagy tipp! :)

Az se baj, ha végül nem jön be a tipp, mert a Chiefs DEf úgy is behúzza nekem a meccset! :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.20. 13:37:30

Jó azt olvasni mindenki írja, azt hittem Bob ráharap stb, azt hittem Bob elviszi, stb. :D
Attól, hogy valaki Celticses, attól még nem fogok érte többet adni, Greent tudtam, hogy azt hiszi mindenki az egekig megyek, próbáltam Slithert kicsit becsapdázni, nem mintha rossz lenne idén de amennyiért vitte, annyiért nekem nem kellene. Én nem vagyok olyan, mint neo, hogy úristen Anthony, akkor licitálok rá. :D

A saját draftomról, két fülest megérdemelnék, iszonyat elbaltáztam a dolgokat, én őrizgettem a legtovább a pénzem, majd baromi ügyes módon minden közepes játékost én licitáltam túl, s végül nekem volt a legkevesebb pénzem az utolsó körökre, szép volt Bob. :D

Csinálhat az ember mockokat, megmondom őszintén erre nem számítottam, tegnap még gyakorolgattam, de ilyeneket nem sikerült kifogni mint tegnap. Rendben láttam túl liciteket már, de hogy gyakorlatilag minden játékos iszonyat áron felül megy el az elején olyat még nem. :D Megmondom őszintén kezdtem bepánikolni. Harminckettediknek választottam Westbrookor, igen tudom sérült, de úgy voltam vele, inkább őt 50 dollárért mint másokat. Próbáltam magamban egy határt meghúzni kiért mennyit vagyok hajlandó adni, alapterv volt, hogy nem dobok ki 80-90 dollárokat Jamesékre, meg 60-70eket se egy játékosra, végül Westbrook jött 50ért, attól függetlenül, hogy sérült ez jó választás volt szerintem.

2; Mayot választottam másodiknak, már az is durva, hogy másodiknak, de tizennyolcat főleg nem ér, iszonyat rossz pick. Attól függetlenül, hogy jó szezont várok tőle a Bucksban, ő tipikus példája annak, hogy rajtam maradt. Láttam hogy többen is licitálnak rá, de végül rám rohadt. :? Klay Thompson vagy Hayward, vagy 1 híján Kemba, de említhetem Bealt aki fele ennyi volt, s konkrétan erősebb szezonja lesz szerintem mint Mayonak, szóval ezeket írom, s még jobban felidegesítem magam, hogy voltam képes 18at kidobni Mayora. El is indultam a lejtőn.....

3; Sanders, na őt pl direkt nem akartam ledraftolni, erre ő is rám rohadt, kiadtam érte harmincat, ami még inkább nevetséges, miközben mondjuk Drummondot FELE annyiért szereztem, s kb egy szint, de írhatom Valanciunast, aki még úgy is, hogy agyon licitáltátok, s nem ér 19et, de elkelt annyiért. De pl Howard volt 38, lehetne Mayo-Sanders helyett Beal-Howard......S még 1 dollárral kevesebb is az utóbbi duó.......S akkor még hozzáteszem, hogy Sanderstől nagy bust évet várok. Úgyhogy Mayoval párban akkor batálisan 2 rossz pick, hogy felfoghatatlan, hogy lehettem ilyen hülye. 48 dolláromba kerültek ők ketten.

4; Drummond
Érte is baromi sok a 16, lehetett volna ennyiből jobbakra is beruházni, most már mindegy, örülök Andrenak, de viszont fáj a szívem, mert 16ért belegondolva elég drága volt, s miután előtte már nagyokat hibáztam, ez is tetőzte a későbbi gondjaimat.

5; Gay
33-at megért nekem , erre azt mondom nem rossz pick, nem kellett érte agyon fizetnem, az lesz szép ha Green is ezt a szintet hozza, akkor viszont már más. :D Kétszer játszottunk már a Raptors-szal nézegettem őket, Gay-Valanciunas párosból az egyiket megakartam szerezni, végül az egyik sikerült, ez jó döntés volt.

6; Bynum 15 volt, hát így végül is ez is egy katasztrófa döntés volt. Pekovic 17, Holiday 16, Klay Thompson 14, Teague 12, Thad Young 14, na s akkor nekem van egy Andrew Bynum. :D Tavaly befürödtem Boguttal, én idén is ráhúztam 19-re egy lapot, tudom sérült stb stb. Én úgy voltam vele, őt úgyse húzza senki, kis kockázat nagy nyereség lehet az ember, igen ám csak az nem volt betervezve, amiket feljebb írtam, hogy elköltök középszerű emberekre egy rahedli pénzt. Tegnap előtt szintén beszedtem Bynumot, csak előtte volt Cousins-Drummond-Love trióm is. Nagyon ki vagyok akadva, hogy Sanders-t ledraftoltam. :D Meg Mayot is, bakker erre a két emberre elment a pénzem 25%-a, sokkoló. Bynum jó lehet, tudom ott van TT meg Varejao is, s Bynum többet sérült mint egészséges, meglátjuk.

7; Turner 16
Ő vagy Youngot szerettem volna, egy árban voltak nagyjából s ebben az árkategóriában is jónak számít, ár/értékre Turner. Évről évre emelkednek a számai, rendben a hatékonyság nem mindig, de hárompontosokban is fejlődött, s ebben a Phillyben ki kell tűnnie, ennyiért szerintem megérte. Az viszont elgondolkoztató, hogy esetleg később mikor kevesebb pénze van mindenkinek, olcsóbban is ellehetett volna hozni.

8; Rondo 11
Igen sérült, 11-et megért nekem, biztos hogy lehetett volna ilyen árkategóriában jobbat találni, főleg miután a vége felé nagyon áron alul mentek el az emberek s egész évben használhatóak, de azt mondom, hogy Rondo szintű emberért 11 az nem rossz. Szerintem idén már játszani fog, s biztos vagyok benne, hogy javulás lesz a játékában. Addig nagyon nehéz dolgom lesz, mert mindkettő irányítóm sérült (ráadásul huzamosabb ideig), valahogy majd kukáznom kell egyet. :D

9; Afflalo 5
Ez is olyan, hogy nekem nem tetszik. :D Oladipo is ott van, még ha PG-t is akarnak belőle faragni, de rengetegen vannak még, Magic fiatal csapat, folyamat változnak a rotációk. Waiters jobb lett volna 5 dollárért.

10; Nene 3
Ennyit megért, ezen régióban minden értelmeset meg kell becsülni, akit megtudtam szerezni pár dollárért, miután nem tudtam senkire se licitálni.....

11-12-13; Jason Thompson-MKG-Tony Allen
Mindannyian 1 dollárok voltak, itt mindenki be volt szűkülve, viszonyokhoz képest ezek jó választások voltak.

Összességében elmondható, amit már feljebb írtam borzasztóan sikerült a draft, blokkban legalább erős leszek. :D De pl hármas kategóriában nem mondanám magam erősnek, ott az el is ment. Lesz bőven dolgom a csapattal, 100% hogy cserélnem kell majd, elkezdődik a szezon mindenkit támadok azonnal. :D

Slither olvastam, tapogatózás volt, Nelsonért azért se Drummondot se Sanderst nem adom, úgyhogy ezt akkor hagyhatjuk is.

szerk: NFL, ezt most nem értem Cumbee. :D Megmondom őszintén 2 fantasy ember van, akitől tartok, te meg Slither, nem hiába voltunk már x ligában együtt, minden sportban, s de még soha nem cseréltünk egymással. Mindig van valami csavar a történetben, s most ezt nem látom. Nézegetem pár perce, el kell fogadnom. Rendben hogy Veerenben nagy lehetőségek vannak, csak mire felépül... Allenben meg szintén nagy lehetőségek vannak, s érte fáj is kicsit a szívem, mert bombaformában van, de beérem a maradék elkapókkal. Bakker elfogadom, ilyet se gondoltam volna, hogy megtörténik, Cumbee és én cseréltünk. :D
Igazából miután futót üldözök már 1 hete, nekem kapóra jött ez az ajánlat, ilyenre gondoltam, még ha tudom Allenben nagy lehetőségek vannak, de én is olyanokat adok, akik amolyan Flex emberek, s kapok végre egy futót, főleg annak tudatában fontos, hogy jövő héten nem tudtam volna kiállítani futókat. :D Nekem még Thompkins se kellett volna adtál volna valami hulladékot, abszolút beérem vele, de így azért jobb. :D Ez tényleg olyan csere, hogy mindketten azt kapjuk, ami kell, nekem futó neked, elkapó, bár tartom nem értem Thompkinst minek tetted bele, biztos ez a negatív csavar.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.10.20. 14:04:28-kor.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.20. 11:37:30

Ahogy nézegetem most a csapatokat, 0827, kanty, neo elég erősnek tűnik.
Meg kamaj is. :mrgreen:
kanty írta:Most van időm, akkor írok néhány szót GT csapatáról.
Köszi :)

Mondjuk nem egészen ez volt a taktikám, Hardent még úgy gondoltam, hogy megveszem, ha úgy alakul, aztán utána sok ideig semmi, és a végén robbantok megint, csak közbejött Wall. :D Nem szerepelt a terveimben, de - valljuk be, egy kis elfogultság is közrejátszott ebben - végül nem volt szívem otthagyni másnak. :mrgreen: Én is reménykedem benne, hogy jó szezonja lesz.

PP meg valóban kissé rizikós, de én bízom benne, meg az a 10 dolcsi szerintem annyira nem vészes érte. Mondjuk igaz, talán találhattam volna jobbat helyette.

Nash is necces, de kellett még egy ember, aki úgy-ahogy osztogatja az asszisztokat, meg hát 6-ért szvsz megéri. Aztán imádkozom majd, hogy ne legyen sokat sérült... :D

A végén mondjuk Vasquezt vihettem volna, de PG-m már volt bőven, DeRozan volt a fő célpont, de egy dolláron múlt, hogy nem tudtam elvinni, Gallinarin gondolkodtam még, de ő sérült, magasat meg nem akartam, mert megvolt már Kanter, Amir, Monroe és Gortat.
Szóval sok választási lehetőségem nem volt, de az biztos, hogy ennél jobbat is össze lehetett volna hozni. :D

Köszi még egyszer az elemzést!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.20. 09:09:18

NBA FANTASY DRAFT

Azért kicsit csalódtam bennetek, jeleztem nektek hogy kipróbálnám én is de senki nem akarta elmagyarázni pl. SKYPE-on.Remélem azért majd jövőre bevesztek......bár HARDEN-t lenyúltátok így nem lenne sok motivációm :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.20. 01:29:02

He? 13. vagyok waiveren, mert 3.-ként jelöltem embert licitre? Trololol :mrgreen: Arohaccámathogyilyenelőnytszerzekitten:D:D
Draftról: Game tönkretette a fantasyhoz való hozzáállásomat. Rohadt sokat készültem az NFL draftra, erre jobb csapatot autodraftolt mint én, szóval totál megölte a motivációmat. Köszi Game, köszi. De tényleg. Köszi. :mrgreen: Ez volt a terved végig. Ismerd el!! :lol: A lényeg, hogy sajnos nem tudtam rászánni magam, hogy mockoljak 1-et is. Asszem ez meg is látszik.:D:D Az egyetlen tervem az volt, hogy megszerzem Jamest és Durantot, onnantól meg szarok a farmra. A B terv az volt, hogy ha nem lenne elég zsé, akkor Durant és Curry jön, így a büntető és a 3pt százalékom is elég atom lesz. Csak azzal nem számoltam, hogy Curryt előbb jelölitek, mint Jamest. Sikerült is rendesen pánikba esnem, licitáltam egyet, hogy legyen időm átgondolni, hogy mit akarok, erre nem rajtam maradt? #-o :lol: Utána már nem sok mozgásterem volt. Volt 4-5 játékos akit nagyon szerettem volna, ha több tapasztalatom van talán még össze is jön, de így, hogy lusta voltam készülni, volt 1-2 rossz húzásom, ami után már mind1 volt. Összességében annyira [auto_cenzúra] csapatom nem lenne, ha lenne legalább egy jó magasom. Így viszont nagyon egyoldalú lett a csapat.
(Mondjuk most, hogy így nézegetem, a blockot puntolhatom is, onnantól kezdve meg azért a többi kategória nem vészes, de azért nem is túl jó)
Összességében nem sokat várok egyelőre ettől a szezontól, nem néztem át a kereteket, de szerintem a vége felé lehetek,(Mondjuk kamajt tuti megelőzöm, szal olyan nagy gond nincs.:D) van nem kevés projektem, akik ha bejönnek, akkor még keresni valóm is lehet, ha nem akkor kuka szezon. Tapasztalatnak azért jó volt, a bénázásom ellenére is azt mondom, hogy jó ez az aukciós draft.
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.19. 23:37:59

Most van időm, akkor írok néhány szót GT csapatáról.

Hardent behúztad az elején. Top3-4-es fantasy játékos. Az árát bevállaltad, igazán ebbe nem lehet belekötni. Wall utána jó húzás volt, szerintem idén nagy szezonja lesz. Megvan a nagy szerződése, most már robbantania kell, s be kellene vigye a rájátszásba a Washingtont. Smith pick is rendben van, de aztán Pierce-t nem értem. Előszezon meccseken nézegetettem, ez az ember az alapszakaszra kb. tojni fog, majd bejátssza a labdákat Lopeznek, s néhány üreset ráemel, ahol piheni lehet, ott pedig pihenni fog. Szóval ő szerintem sokba került. A másik ilyen embered Nash. Mondjuk ő nem került olyan sokba, de én abszolút nem bízok benne. Sőt, az lepne meg, ha végigjátszaná viszonylag sérülésmentesen a szezont. A végén elég jól álltál pénzileg, de szerintem ebből nem hoztad ki a maxot. Pl. a Waiters, Joe Jonhson párosnál azért jobbat lehetett volna összehozni 10 dollárért.
Összességében van néhány elég szép húzás, de főleg a végén - amikor a túlköltekezéseket - ki lehetett volna használni, akkor kicsit szerintem mellé nyúltál.

FCBarcaszámok!
Nézz körül nálam, pl. West vagy Scola vihető.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.19. 23:15:56

Nem úgy sikerült a draftom ahogy akartam, 3 helyen hibáztam, és az pont elég volt elszúrja a végét:
1. Greent nem akartam annyiért, csak fel akartam nyomni az árát, de Bob nem harapott. :)
2. DMC-re túl sok volt az a $38, annyiért simán szerezhettem volna egy Millsap-Kanter duót és másra is lett volna pénzem.
3. Ilyasovát se akartam $20-ért, lehetett volna helyette egy Barnes-Parsons duó.

A rostereket elnézve végül is annyira nem rossz a csapatom, csak az irányító poszt necces kicsit, de ha Nelson egészséges marad, akkor azzal se lesz gond. Foye-t (kezdő SG a Denverben) és Gibsont (3. számú magas a Bullsban, ahol Noah és Boozer is elég sérülékeny) cserélném egy picivel jobb PG-ért vagy PF/C-ért (bármilyen hulladék játékos jöhet kísérőnek).
fcbarca0827
Director del Fútbol

2013.10.19. 23:12:28

Mivel teljesen indokolatlanul húzogattam agyba-főbe az irányítókat és a dobóhátvédeket, már most jelezném, hogy magasembereket keresek.
Amúgy összességében meg vagyok elégedve. :D

Chris Paul
Tony Parker
Jrue Holiday
Greivis Vasquez
Jamaal Crawford
JR Smith
Danny Green
Eric Gordon
Victor Oladipo
Danny Granger
Paul Millsap
Kevin Garnett
Roy Hibbert

Előre a bajnoki címért! :mrgreen: (Persze nyilván az utolsó előtti helyért fogok küzdeni, már megszokás szerint. :D)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.19. 22:48:38

Valamelyik szakértő (Cumbee, kanty, Game, Slither, Bob, ...) majd értékeli röviden az én draftomat is? :)
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.19. 22:36:51

Jöjjön egy kis értékelés a draftomról. A taktikám az volt, hogy azért licitálok rendesen, az utolsó 2-3 emberre pedig elég lesz egy-egy dollár. Ezzel kicsit megcsúsztam, mert asszem az utolsó négy emberre már csak 5 dollárom volt.
Szóval:

1. Kobe Bryant 27$
Kobe idén nagyon alul értékelt. Szerintem egy 25/5/5 körüli szezont idén is fog hozni. Most már egyre jobb formában van. Valószínűleg a kezdésre nem épül fel rendesen, de sokat nem hiszem, hogy kihagyna. Azt mondta, hogy ha rájátszás lenne, akkor már játékékra kész állapotban lenne.

2. Derrick Rose 63$
Ezt egy kicsit benéztem. Rose szerintem idén nagy szezont fog futni, s úgy voltam vele, hogy 55-ig biztos elmegyek érte, de aztán nem tudtam ellenállni a végén. Mondjuk ez a plusz 6-7 dollár a legvégén nagyon hiányzott.

3. Howard 38$
Ő is eléggé alul értékelt idén. Nem kérdés számomra, hogy még mindig a legjobb center. Egy 18-19/12/2-őt minimum kinézek belőle, mondjuk a büntetőzést kb. vele már bebuktam. De jó lesz ő idén, remélem sérülés nem jön közbe.

4.Jennings 22$
Őt nem akartam, csak gondoltam viszem kicsit az árát, aztán rajtam maradt. :P Remélem, hogy a nagy ígéretek után, most a tettek is jönni fognak. Most már sokkal jobb csapatban van, mint a Bucks, szóval azt várom, hogy több gólpasszt adjon, és a dobószázaléka is javuljon valamit. Az elején viszont ő sem lesz, jön a bölcsességfoga.

5. Tobias Harris 10$
Egyik titkos favoritom volt. A Magicben szép perceket fog kapni, ennyiért szerintem mindenképp megérte.

6. Thad Young 14$
Turner mellett idén abszolút ő lesz a gyengécske Sixers meghatározó játékosa. Jó munkásember, már a draft előtt is az egyik kiszemeltem volt.

7. West 11$
Scola érkezésével kevesebbet fog játszani, de még így is egy piszok jó PF. Egy 13/7-es szezont mindenképp várok tőle. Bár őt azért cserélném is, egy jó ajánlatért.

8. Kaman 4$
[auto_cenzúra] lesz idén a Lakers. C poszton pedig kb. Sacre a másik opció, szóval fog játszani Kaman. Ennyiért, és a draftnak ebben a szakaszában - itt még azért az embereknek volt pénzük - szerintem megérte.

9. Faried 6$
Tőle idén egy minimális javulást várok, valahol a 10/10 körül.

10. Wallace 2$
Ezt beszívtam rendesen. Rálicitáltam, hátha Bobnak kell, de aztán a nyakamon maradt.

11. Nick Young 1$
Itt már a költségvetés elég szegényes volt. Lesznek Youngnak jó meccsei, néha majd megszórja magát, de nagyon hullámzó lesz. Aztán Kobe majd egyszer leharapja a fejét, de arra már kiteszem FA-ra.

12. Scola 1$
Sokat fognak esni a számai, de ebben a helyzetben, ennél jobb megoldást nem igen láttam. S főleg úgy, hogy akartam még egy magasat. De nem lepődnék meg, ha hamar kikerülne a csapatomból.

13. Hickson 1$
Még legyen egy magasom alapon behúztam.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.19. 19:41:42

20 perc múlva draft, majd lassan lépjen be mindenki a draft szobába. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.18. 23:18:47

Bob_Marley írta:PP 11-ért rohadt sok, én Mayot pl 3ért szereztem, Randolophot 4ért, Monroet 2ért. :D
Most hogy így megvolt az első, 0 készüléssel s úgy érzem jól sikerült izgatott lettem. :D Ráadásul olyan szemétségek mentek, hogy csak na, tényleg mindenki csináljon mockot, mert pislogni fog, főleg ismerve Game vagy az én habitusomat, én előre jelzem nagyon szemét leszek. :D S nem csak a rálicitálásokra gondolok, kiválasztásokban is lehet ám szépen odadöfni másoknak. Nálunk pl Ibakát 50ért vitte el valaki, na ő nem is tudott semmit kezdeni magával később. :lol:

De a kérdés felmerült bennem, az FA-kal mi lesz?
Igen, igen, kicsit eltaktikáztam magam, a végére maradt 24 dollárom két emberre. :D Úgyhogy gondoltam, akkor már megszerzem a legjobbat a mezőnyből, kit érdekel, mennyiért. :mrgreen:

Jelzem, én is szemét leszek, ha addigra át tudom gondolni a stratégiámat. :mrgreen:

Ez viszont jó kérdés.
:arrow:
Slither? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.18. 23:08:40

PP 11-ért rohadt sok, én Mayot pl 3ért szereztem, Randolophot 4ért, Monroet 2ért. :D
Most hogy így megvolt az első, 0 készüléssel s úgy érzem jól sikerült izgatott lettem. :D Ráadásul olyan szemétségek mentek, hogy csak na, tényleg mindenki csináljon mockot, mert pislogni fog, főleg ismerve Game vagy az én habitusomat, én előre jelzem nagyon szemét leszek. :D S nem csak a rálicitálásokra gondolok, kiválasztásokban is lehet ám szépen odadöfni másoknak. Nálunk pl Ibakát 50ért vitte el valaki, na ő nem is tudott semmit kezdeni magával később. :lol:

De a kérdés felmerült bennem, az FA-kal mi lesz?
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.18. 23:00:05

Mockdraftoltam még egyet, így sikerült:

1. James Harden (Hou - SG,SF) $62
2. Damian Lillard (Por - PG) $26
3. Josh Smith (Det - SF,PF) $22
4. David Lee (GS - PF,C) $13
5. Ryan Anderson (NO - PF,C) $13
6. Greg Monroe (Det - C) $8
7. Zach Randolph (Mem - PF,C) $8
8. Luol Deng (Chi - SF) $5
9. Amir Johnson (Tor - PF,C) $5
10. Raymond Felton (NY - PG,SG) $5
11. Steve Nash (LAL - PG) $5
12. O.J. Mayo (Mil - SG) $14
13. Paul Pierce (Bkn - SF) $11
socio66 írta:Illetve hol lehet jelentkezni a csoportba, az eddigi adataim elfelejtettem, regisztrálnék akkor újra, és lépnék be.
Már megvagyunk párosan, és holnap lesz a draft. :? Bár ha találunk még egy embert rajtad kívül nagyon gyorsan, akkor szerintem nem gond, kérdezd meg Slithert.
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.18. 22:44:50

Aki még nem tette, annak ajánlom, hogy egy mockot nyomjon le, ha van rá lehetősége. Mert egy-két mock után sok hasznos infót, tapasztalatot lehet összeszedni.
A holnap drafttól én azért nagyobb taktikázásokat várok, mint amik vannak pl. egy mockon. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, s remélem a kezdésre épp gép elé kerülök.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.18. 22:32:07

socio66 írta:Srácok, kicsit lemaradtam, mi ez az aukciós draft, ilyet játszunk idén?
Sima nem lesz? Illetve hol lehet jelentkezni a csoportba, az eddigi adataim elfelejtettem, regisztrálnék akkor újra, és lépnék be.
Igen, idén aukciós draft van. Ez a sima liga idén, csak végül aukciós lett, hogy legyen benne változás, s tanuljunk megint egy új dolgot.
Megvan határozva egy draftsorrend, ugyanúgy választani kell játékost, csak az a különbség, hogy te kiválasztasz valakit, s adsz egy kezdőértéket neki a többiek meg licitálhatnak mindenkinek van 200 dollárja, s megy a licit az emberekre. Nagyon izgalmas, ráadásul rengeteget kell gondolkozni, mert pl az se mindegy kiket választasz ki, illetve be kell lőni ki mennyit ér meg, lejjebb találsz-e hasonlót stb.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.10.18. 22:07:16

Srácok, kicsit lemaradtam, mi ez az aukciós draft, ilyet játszunk idén?
Sima nem lesz? Illetve hol lehet jelentkezni a csoportba, az eddigi adataim elfelejtettem, regisztrálnék akkor újra, és lépnék be.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.18. 21:33:02

Én is letoltam életem első aukciós draftját, hát ez csudijó. :D
Itt holnap olyan őröltek háza lesz. Baromi érdekes volt, s úgy nagyjából ki is építettem már 1 stratégiát. Iszonyat jó volt.

Viszont kérdés, akik nem kelnek el drafton majd holnap azok FA-k lesznek de akkor rájuk csak lehessen már licitálni vagy valami, erre nem tudom mi a "szabály", mert pl akkor simán lehet csinálni, hogy elköltök mindent a végén noname embereket beteszek majd FA-kal kicserélem ha csak simán ingyen van.

Ezt sikerült összehozni:
Westbrook
Mayo
Nelson
Ilyasova
Love
Drummond
Bynum
Cousins
Monroe
Valanciunas
Randolph
Turner
J. Butler
Maradt 2 dollárom, jól sikerült mindent beosztani.
Holnap biztos más lesz, de így elsőre megvagyok elégedve. :D Tizenketten voltunk, mindenki végig pörgött, mentek a fellicitálások direkt, a végére páran maradtunk, akinek volt érdemben pénze, s tudott licitálni.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.18. 16:46:27

neobarca írta:Szerk: Jah és majd elfelejtettem: HOLNAP ESTE DRAFT :!: :!: :!: \:D/ \:D/ \:D/
A Barça-meccs alatt! :?: :?: :?: \:D/ \:D/ \:D/
:mrgreen:

Alig várom már, ma este talán tolok még egy mock draftot, hogy a lehető legfelkészültebben vágjak bele a dologba szombaton.
A stratégiám nagy vonalakban már megvan, remélem, sikerrel fogom tudni alkalmazni. :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.18. 11:22:57

Bob_Marley írta:Az biztos, hogy a fantasy valóban sokat tett azért, hogy itt a fórumon is közelebb kerüljön maga a kosárlabda pár emberhez. Még neo se kérdezz konstans hülyeségeket azóta. :mrgreen: (vicc, nem megsértődni)
Nem vagyok az a sértődős fajta tudod. :lol: Viszont teljes mértékben igazad van. Mondjuk olyan hatalmas hülyeségeket sosem kérdeztem, emlékeim szerint... :P
Viszont az tény, hogy pl én és gondolom sokan mások is, fogalmatlan voltam a jelen kor NBA-jában. Régen imádtam szerettem de sok sok év kimaradt. Viszont amikor felfigyeltem 2 éve erre a topikra, eldöntöttem, hogy újra felveszem a ritmust. És nem bántam meg! Sőt!
Rendszeresen olvasom a cikkeket, ismerem a játékosokat, csapatokat, amennyire az időm engedi, a meccseket is megnézem. Ismét rabul ejtett az NBA varázsa. Pár "online baráttal" is gazdagabb lettem személyetekben. És ezt mind-mind a fantasynak köszönhetem! KÖSZÖNÖM! 8) :lol:

Szerk: Jah és majd elfelejtettem: HOLNAP ESTE DRAFT :!: :!: :!: \:D/ \:D/ \:D/
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.17. 23:46:27

Az biztos, hogy a fantasy valóban sokat tett azért, hogy itt a fórumon is közelebb kerüljön maga a kosárlabda pár emberhez. Még neo se kérdezz konstans hülyeségeket azóta. :mrgreen: (vicc, nem megsértődni)
Biztos vagyok benne, hogy így még többen nézik a meccseket, s amolyan "scout" jelleggel próbálják kimazsolázni a tehetségeket, betenni a csapatba stb.
Pont beszéltük anno Game-mel, hogy itt az eurobarcán az egyik legszínvonalasabb topik az USA topik, ami főleg annak függvényében, hogy ez egy foci fórum több mint dicséretes.

Xanthor ha már életjeleket adtál magadról NFL-ben is ránézhetnél az ajánlatokra. :P
Fura egy hét elé nézek, New Dominance-t beérhetném ha nyerek, de ez hiú ábránd úgy érzem, attól függetlenül, hogy ez sem az én évem, de mindent megteszünk érte, hogy győzelmeket csenjek a PO-ért harcoló csapatoktól. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.17. 16:20:02

Xanthor írta:Az mlsz elindította a hivatalos mennyei bajnokság fantázia labdarúgást. :D
fantasy.mlsz.hu Valaki csinálhatna csoportot, mobilról elég használhatatlan sajna.
Végre összetehetem a Guzmics-Devecseri álomduót. :D
Király, regeltem is, csak az a probléma, hogy nem lehet privát ligát csinálni, ha jól látom...
neobarca írta:Találó! ;)

"Fantasy kosárlabda = tucatnyinál is több NBA őrült összegyűlik (legtöbbször virtuálisan), szabályos játékosbörzén felosztják maguk között a hús-vér NBA játékosokat, majd az így létrejött virtuális csapataik után kapnak pontot - az alapján, hogy napról napra milyen teljesítményt nyújtanak játékosaik a kosárlabdapályákon. Az nyer, akinek az év végén több pontja van. Egyszerűnek hangzik. De ez ennél sokkal több.

Amikor elkezded, minden megváltozik, elmerülsz a játékban: reggel kedvenc csapatod eredménye helyett fantasy csapatod legjobbjainak statisztikáit böngészed, vagy korábban teljes érdektelenséggel nézett mérkőzések elé ragadsz le egy húszperces 7-8. ember miatt - csak azért, mert látni akarod, hogy új szerzeményed beváltja-e a hozzá fűzött reményeidet.

Őrültség? Az! De az aktív játékosok 90%-a egy idény után sokkal közelebbinek érzi a ligát mint előtte, és legalább ennyien kezdenek neki a következő éveknek fokozott lelkesedéssel, tervezgetéssel."

kezdo5.hu
=D>
Szeretünk, NBA-fantasy! :D :P
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.17. 15:01:30

Találó! ;)

"Fantasy kosárlabda = tucatnyinál is több NBA őrült összegyűlik (legtöbbször virtuálisan), szabályos játékosbörzén felosztják maguk között a hús-vér NBA játékosokat, majd az így létrejött virtuális csapataik után kapnak pontot - az alapján, hogy napról napra milyen teljesítményt nyújtanak játékosaik a kosárlabdapályákon. Az nyer, akinek az év végén több pontja van. Egyszerűnek hangzik. De ez ennél sokkal több.

Amikor elkezded, minden megváltozik, elmerülsz a játékban: reggel kedvenc csapatod eredménye helyett fantasy csapatod legjobbjainak statisztikáit böngészed, vagy korábban teljes érdektelenséggel nézett mérkőzések elé ragadsz le egy húszperces 7-8. ember miatt - csak azért, mert látni akarod, hogy új szerzeményed beváltja-e a hozzá fűzött reményeidet.

Őrültség? Az! De az aktív játékosok 90%-a egy idény után sokkal közelebbinek érzi a ligát mint előtte, és legalább ennyien kezdenek neki a következő éveknek fokozott lelkesedéssel, tervezgetéssel."

kezdo5.hu
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Xanthor
Capitá del Barça

2013.10.17. 14:25:02

Az mlsz elindította a hivatalos mennyei bajnokság fantázia labdarúgást. :D
fantasy.mlsz.hu Valaki csinálhatna csoportot, mobilról elég használhatatlan sajna.
Végre összetehetem a Guzmics-Devecseri álomduót. :D
Válasz küldése