Jó azt olvasni mindenki írja, azt hittem Bob ráharap stb, azt hittem Bob elviszi, stb.

Attól, hogy valaki Celticses, attól még nem fogok érte többet adni, Greent tudtam, hogy azt hiszi mindenki az egekig megyek, próbáltam Slithert kicsit becsapdázni, nem mintha rossz lenne idén de amennyiért vitte, annyiért nekem nem kellene. Én nem vagyok olyan, mint neo, hogy úristen Anthony, akkor licitálok rá.
A saját draftomról, két fülest megérdemelnék, iszonyat elbaltáztam a dolgokat, én őrizgettem a legtovább a pénzem, majd baromi ügyes módon minden közepes játékost én licitáltam túl, s végül nekem volt a legkevesebb pénzem az utolsó körökre, szép volt Bob.
Csinálhat az ember mockokat, megmondom őszintén erre nem számítottam, tegnap még gyakorolgattam, de ilyeneket nem sikerült kifogni mint tegnap. Rendben láttam túl liciteket már, de hogy gyakorlatilag minden játékos iszonyat áron felül megy el az elején olyat még nem.

Megmondom őszintén kezdtem bepánikolni. Harminckettediknek választottam Westbrookor, igen tudom sérült, de úgy voltam vele, inkább őt 50 dollárért mint másokat. Próbáltam magamban egy határt meghúzni kiért mennyit vagyok hajlandó adni, alapterv volt, hogy nem dobok ki 80-90 dollárokat Jamesékre, meg 60-70eket se egy játékosra, végül Westbrook jött 50ért, attól függetlenül, hogy sérült ez jó választás volt szerintem.
2; Mayot választottam másodiknak, már az is durva, hogy másodiknak, de tizennyolcat főleg nem ér, iszonyat rossz pick. Attól függetlenül, hogy jó szezont várok tőle a Bucksban, ő tipikus példája annak, hogy rajtam maradt. Láttam hogy többen is licitálnak rá, de végül rám rohadt.

Klay Thompson vagy Hayward, vagy 1 híján Kemba, de említhetem Bealt aki fele ennyi volt, s konkrétan erősebb szezonja lesz szerintem mint Mayonak, szóval ezeket írom, s még jobban felidegesítem magam, hogy voltam képes 18at kidobni Mayora. El is indultam a lejtőn.....
3; Sanders, na őt pl direkt nem akartam ledraftolni, erre ő is rám rohadt, kiadtam érte harmincat, ami még inkább nevetséges, miközben mondjuk Drummondot FELE annyiért szereztem, s kb egy szint, de írhatom Valanciunast, aki még úgy is, hogy agyon licitáltátok, s nem ér 19et, de elkelt annyiért. De pl Howard volt 38, lehetne Mayo-Sanders helyett Beal-Howard......S még 1 dollárral kevesebb is az utóbbi duó.......S akkor még hozzáteszem, hogy Sanderstől nagy bust évet várok. Úgyhogy Mayoval párban akkor batálisan 2 rossz pick, hogy felfoghatatlan, hogy lehettem ilyen hülye. 48 dolláromba kerültek ők ketten.
4; Drummond
Érte is baromi sok a 16, lehetett volna ennyiből jobbakra is beruházni, most már mindegy, örülök Andrenak, de viszont fáj a szívem, mert 16ért belegondolva elég drága volt, s miután előtte már nagyokat hibáztam, ez is tetőzte a későbbi gondjaimat.
5; Gay
33-at megért nekem , erre azt mondom nem rossz pick, nem kellett érte agyon fizetnem, az lesz szép ha Green is ezt a szintet hozza, akkor viszont már más.

Kétszer játszottunk már a Raptors-szal nézegettem őket, Gay-Valanciunas párosból az egyiket megakartam szerezni, végül az egyik sikerült, ez jó döntés volt.
6; Bynum 15 volt, hát így végül is ez is egy katasztrófa döntés volt. Pekovic 17, Holiday 16, Klay Thompson 14, Teague 12, Thad Young 14, na s akkor nekem van egy Andrew Bynum.

Tavaly befürödtem Boguttal, én idén is ráhúztam 19-re egy lapot, tudom sérült stb stb. Én úgy voltam vele, őt úgyse húzza senki, kis kockázat nagy nyereség lehet az ember, igen ám csak az nem volt betervezve, amiket feljebb írtam, hogy elköltök középszerű emberekre egy rahedli pénzt. Tegnap előtt szintén beszedtem Bynumot, csak előtte volt Cousins-Drummond-Love trióm is. Nagyon ki vagyok akadva, hogy Sanders-t ledraftoltam.

Meg Mayot is, bakker erre a két emberre elment a pénzem 25%-a, sokkoló. Bynum jó lehet, tudom ott van TT meg Varejao is, s Bynum többet sérült mint egészséges, meglátjuk.
7; Turner 16
Ő vagy Youngot szerettem volna, egy árban voltak nagyjából s ebben az árkategóriában is jónak számít, ár/értékre Turner. Évről évre emelkednek a számai, rendben a hatékonyság nem mindig, de hárompontosokban is fejlődött, s ebben a Phillyben ki kell tűnnie, ennyiért szerintem megérte. Az viszont elgondolkoztató, hogy esetleg később mikor kevesebb pénze van mindenkinek, olcsóbban is ellehetett volna hozni.
8; Rondo 11
Igen sérült, 11-et megért nekem, biztos hogy lehetett volna ilyen árkategóriában jobbat találni, főleg miután a vége felé nagyon áron alul mentek el az emberek s egész évben használhatóak, de azt mondom, hogy Rondo szintű emberért 11 az nem rossz. Szerintem idén már játszani fog, s biztos vagyok benne, hogy javulás lesz a játékában. Addig nagyon nehéz dolgom lesz, mert mindkettő irányítóm sérült (ráadásul huzamosabb ideig), valahogy majd kukáznom kell egyet.
9; Afflalo 5
Ez is olyan, hogy nekem nem tetszik.

Oladipo is ott van, még ha PG-t is akarnak belőle faragni, de rengetegen vannak még, Magic fiatal csapat, folyamat változnak a rotációk. Waiters jobb lett volna 5 dollárért.
10; Nene 3
Ennyit megért, ezen régióban minden értelmeset meg kell becsülni, akit megtudtam szerezni pár dollárért, miután nem tudtam senkire se licitálni.....
11-12-13; Jason Thompson-MKG-Tony Allen
Mindannyian 1 dollárok voltak, itt mindenki be volt szűkülve, viszonyokhoz képest ezek jó választások voltak.
Összességében elmondható, amit már feljebb írtam borzasztóan sikerült a draft, blokkban legalább erős leszek.

De pl hármas kategóriában nem mondanám magam erősnek, ott az el is ment. Lesz bőven dolgom a csapattal, 100% hogy cserélnem kell majd, elkezdődik a szezon mindenkit támadok azonnal.
Slither olvastam, tapogatózás volt, Nelsonért azért se Drummondot se Sanderst nem adom, úgyhogy ezt akkor hagyhatjuk is.
szerk: NFL, ezt most nem értem Cumbee.

Megmondom őszintén 2 fantasy ember van, akitől tartok, te meg Slither, nem hiába voltunk már x ligában együtt, minden sportban, s de még soha nem cseréltünk egymással. Mindig van valami csavar a történetben, s most ezt nem látom. Nézegetem pár perce, el kell fogadnom. Rendben hogy Veerenben nagy lehetőségek vannak, csak mire felépül... Allenben meg szintén nagy lehetőségek vannak, s érte fáj is kicsit a szívem, mert bombaformában van, de beérem a maradék elkapókkal. Bakker elfogadom, ilyet se gondoltam volna, hogy megtörténik, Cumbee és én cseréltünk.

Igazából miután futót üldözök már 1 hete, nekem kapóra jött ez az ajánlat, ilyenre gondoltam, még ha tudom Allenben nagy lehetőségek vannak, de én is olyanokat adok, akik amolyan Flex emberek, s kapok végre egy futót, főleg annak tudatában fontos, hogy jövő héten nem tudtam volna kiállítani futókat.

Nekem még Thompkins se kellett volna adtál volna valami hulladékot, abszolút beérem vele, de így azért jobb.

Ez tényleg olyan csere, hogy mindketten azt kapjuk, ami kell, nekem futó neked, elkapó, bár tartom nem értem Thompkinst minek tetted bele, biztos ez a negatív csavar.