Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én RB mániás vagyok, szóval kezeld helyén az én tippemet, de az én elvem az, hogy kérdéses helyzetben mindig menj az RB-vel.djibril írta:NFL:
Csak egy gyors kérdés:
Ki játsszon ma W/R pozícióban:
DeAngleo Williams, Boldin, Greg Jennings, Nicks vagy Nate Washington?
RB poszton Gore és Shady, WR poszton pedig Gordon és Nelson tuti kezdő.
(Tudom Boldin köztük a legnagyobb név, és a Titans védelme nem túl erős, de valahogy nem találja meg a labda a legtöbb meccsen, ezért félek őt betenni.)
Elég fontos kör a mai, hárman állunk 5-1-gyel, és ma rangadót tolok az egyik riválissal. Ahogy néztem a statokat, én hagyom a legtöbb pontot a padon (múlthéten majdnem rá is fáztam), szóval kéne mára egy jó megérzés vagy tipp!![]()
Köszikanty írta:Most van időm, akkor írok néhány szót GT csapatáról.
Igen, igen, kicsit eltaktikáztam magam, a végére maradt 24 dollárom két emberre.Bob_Marley írta:PP 11-ért rohadt sok, én Mayot pl 3ért szereztem, Randolophot 4ért, Monroet 2ért.
Most hogy így megvolt az első, 0 készüléssel s úgy érzem jól sikerült izgatott lettem.Ráadásul olyan szemétségek mentek, hogy csak na, tényleg mindenki csináljon mockot, mert pislogni fog, főleg ismerve Game vagy az én habitusomat, én előre jelzem nagyon szemét leszek.
S nem csak a rálicitálásokra gondolok, kiválasztásokban is lehet ám szépen odadöfni másoknak. Nálunk pl Ibakát 50ért vitte el valaki, na ő nem is tudott semmit kezdeni magával később.
De a kérdés felmerült bennem, az FA-kal mi lesz?
Már megvagyunk párosan, és holnap lesz a draft.socio66 írta:Illetve hol lehet jelentkezni a csoportba, az eddigi adataim elfelejtettem, regisztrálnék akkor újra, és lépnék be.
Igen, idén aukciós draft van. Ez a sima liga idén, csak végül aukciós lett, hogy legyen benne változás, s tanuljunk megint egy új dolgot.socio66 írta:Srácok, kicsit lemaradtam, mi ez az aukciós draft, ilyet játszunk idén?
Sima nem lesz? Illetve hol lehet jelentkezni a csoportba, az eddigi adataim elfelejtettem, regisztrálnék akkor újra, és lépnék be.
A Barça-meccs alatt!neobarca írta:Szerk: Jah és majd elfelejtettem: HOLNAP ESTE DRAFT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem vagyok az a sértődős fajta tudod.Bob_Marley írta:Az biztos, hogy a fantasy valóban sokat tett azért, hogy itt a fórumon is közelebb kerüljön maga a kosárlabda pár emberhez. Még neo se kérdezz konstans hülyeségeket azóta.(vicc, nem megsértődni)
Király, regeltem is, csak az a probléma, hogy nem lehet privát ligát csinálni, ha jól látom...Xanthor írta:Az mlsz elindította a hivatalos mennyei bajnokság fantázia labdarúgást.
fantasy.mlsz.hu Valaki csinálhatna csoportot, mobilról elég használhatatlan sajna.
Végre összetehetem a Guzmics-Devecseri álomduót.
neobarca írta:Találó!
"Fantasy kosárlabda = tucatnyinál is több NBA őrült összegyűlik (legtöbbször virtuálisan), szabályos játékosbörzén felosztják maguk között a hús-vér NBA játékosokat, majd az így létrejött virtuális csapataik után kapnak pontot - az alapján, hogy napról napra milyen teljesítményt nyújtanak játékosaik a kosárlabdapályákon. Az nyer, akinek az év végén több pontja van. Egyszerűnek hangzik. De ez ennél sokkal több.
Amikor elkezded, minden megváltozik, elmerülsz a játékban: reggel kedvenc csapatod eredménye helyett fantasy csapatod legjobbjainak statisztikáit böngészed, vagy korábban teljes érdektelenséggel nézett mérkőzések elé ragadsz le egy húszperces 7-8. ember miatt - csak azért, mert látni akarod, hogy új szerzeményed beváltja-e a hozzá fűzött reményeidet.
Őrültség? Az! De az aktív játékosok 90%-a egy idény után sokkal közelebbinek érzi a ligát mint előtte, és legalább ennyien kezdenek neki a következő éveknek fokozott lelkesedéssel, tervezgetéssel."
kezdo5.hu