ha minden igaz, ma éjszakára, vagy holnapra várható.

Használtok aktiváló diszket a játék előtt?pitta19 írta:Nekem is ez a gondom. Nekem egy éves a készülék. Demo-val játszottál?krkic87 írta:Helló! Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem xboxra ger,it,hun verziót, sikerült is kiírni, de a box mixed media_open tray-t ír ki. A gép még csak 2 hónapos, szal nemhiszem, hogy régi lenne a flash és ez okozná a problémát. Ha valaki találkozott hasonló problémával vagy tudja, hogy mi lehet a gond, annak megköszönném a segítségét.
Nekem is ez a gondom. Nekem egy éves a készülék. Demo-val játszottál?krkic87 írta:Helló! Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem xboxra ger,it,hun verziót, sikerült is kiírni, de a box mixed media_open tray-t ír ki. A gép még csak 2 hónapos, szal nemhiszem, hogy régi lenne a flash és ez okozná a problémát. Ha valaki találkozott hasonló problémával vagy tudja, hogy mi lehet a gond, annak megköszönném a segítségét.
ha nekem is tudnál küldeni valami ilyen segítséget, megköszönnémszajko írta:ment egy püdaffy írta:valaki legyen kedves és dobjon meg egy x360-as letöltés linkjével vagy egy meghívóval,ha olyan helyről lehet tölteni. a piratebay-en már 5féle fifát próbáltam leszedni,de mag 11k-val jött. nekem nincs rá 3 hónapom
ment egy püdaffy írta:valaki legyen kedves és dobjon meg egy x360-as letöltés linkjével vagy egy meghívóval,ha olyan helyről lehet tölteni. a piratebay-en már 5féle fifát próbáltam leszedni,de mag 11k-val jött. nekem nincs rá 3 hónapom