Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ki gondolta volna, hogy megint kaksi leszEnrique írta:Egyetlen jó pontja van az újabb NFS-eknek: igen jók benne a zenék.
szerintem mindketto nagyon jo jatek.es ha van felesleges penzed, akkor nyugodtan vedd megDrukker írta:A Warheadról és a CoD5-ről tudtok nekem véleményt mondani (érdemes-e megvenni eredetibe és élvezhetőség kezelhetőség online stb.) Köszi előre is:D
a codról írtam nemrég egy véleményt,keress vissza!Drukker írta:A Warheadról és a CoD5-ről tudtok nekem véleményt mondani (érdemes-e megvenni eredetibe és élvezhetőség kezelhetőség online stb.) Köszi előre is:D
Valaki pls segítsen:D:D:D *nagy boci szemekkel néz*Drukker írta:A Warheadról és a CoD5-ről tudtok nekem véleményt mondani (érdemes-e megvenni eredetibe és élvezhetőség kezelhetőség online stb.) Köszi előre is:D
Jajaja.. én F1Ch-t toltam multiban sok itteni sráccal. Nemsokára pedig izzítjuk az rfactort.Varatrix írta:
Teljesen egyetértek
Viszont ez csak a Single Player játékokra igaz!!!
A jövő a Multplayerben van. Ott van kihívás!!!
Teljesen egyetértekKralo írta:Semmi áttörés nincs a mai játékiparban? Olyat se csinálnak mostanság, amit kedvem lenne kipróbálni.
Jöjjön már a Mafia 2. Azt már 2-3 éve várom.![]()
NFSből az 5. rész a beszt. Azóta hulladék, amióta megnézték a készítők a halálos iramban című nagysikerű, semmiről szóló filmet.
Egyetértek.Enrique írta:....
nemsokára le is ér, végre vmi new, már unom a gridet,meg a többit, bár rfactor odateszmr. írta:Nekem is bejön és a sztorija is jó (persze 1 kis része lopás)Perrero írta:tetszetős az új nfs
Az autók irányíthatósága lehetne realisztikusabb is.
Nekem is bejön és a sztorija is jó (persze 1 kis része lopás)Perrero írta:tetszetős az új nfs
Néha?Perrero írta:nekem tavaly az FM08 volt meg hamarabb... meg idén már nem tudom mi, talán az NHL 09![]()
szokott néha ilyen lenni
Nem csak ezek még a COD5 is hamarabb lett meg márakinek, mert a megjelenés előtt 3 nappal fent volt a torrentoldalakon. Magyarán mondva ellopták.Perrero írta:nekem tavaly az FM08 volt meg hamarabb... meg idén már nem tudom mi, talán az NHL 09![]()
szokott néha ilyen lenni
Ez már kicsit off norbi.norbert55 írta:
Mennyi havonta?