2008.11.15. 10:43:24
Egy kis összegzés a COD 5-ről:
Elég sokan már előítéletekkel várták a játékot,ugyanis a páratlan részeket ugye a Treyarch készíti,és ezalól az ötödik rész sem kivétel. Én is úgy voltam vele,a négy jó volt,a hat biztosan jó lesz,ezt meg ha nem qrják el nagyon, akkor már jó...
Nade! A játék néhány hibától eltekintve bizony jó lett! A grafika mutatós,az akciók ötletesek,érdekesek,a pályák rendkívül hangulatosak( ebben sztem veri a négyet,bár ott volt ugye egy Csernobilos rész,ami számomra lenyűgözően hatott),valamint összességében jól visszaadja a "COD hangulat"ot.
Ami a hibákat illeti: A pályákon gyakorlatilag csak a tervezők által megálmodott útvonalon mehetünk, egy hordót sem tudunk átugrani,hogy esetleg máshonnan közelítsük meg az ellenséget..És ha már ellenség:Ha egy távolabbi fedezékből lövöm őket,szinte sosem fogynak el,mindig el kell érni egy bizonyos pontot,amikor beindul a kövi akció,és persze rögtön el is fogynak az ellenfelek..Az ellen intelligenciája sem verdesi az egeket,volt olyan hogy egy katona 30 méterről elkezdett rohanni felém hogy leüssön, ahelyett hogy a fegyverét használta volna,én meg persze kényelmesen lelőhettem.Csapatmunkáról,egymás segítéséről sem beszélhetünk.
Mondhatnánk rosszindulatúan tehát hogy úgymond "látszik hogy treyarchos",de ennek ellenére én gratulálok a teamnek,mert a játék összességeben egy méltó Call of Duty rész lett,és én élveztem a játék minden percét. Azok pedig,akik szidják,nyilván olyan "hardcore" játékosok, akiknek csak a tökéletesség felel meg,és néhány apró hiba miatt eldobják ezt az egyébként nagyszerű játékot. Sajnálom őket!