Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyi havonta?szajko írta:Nem tom, na jó azért 18 perc volt.norbert55 írta:Negyed óra alatt?Azt hogy?szajko írta:Lejött 1/4 óra alatt az Undercover.![]()
![]()
Csak az a baj, hogy nincs crack.![]()
![]()
Gyorsan jött asszem talán 3mb/s vagy több.
Hiper-szuper gyors az újj netem, bár azért nem olcsó.
Nem tom, na jó azért 18 perc volt.norbert55 írta:Negyed óra alatt?Azt hogy?szajko írta:Lejött 1/4 óra alatt az Undercover.![]()
![]()
Csak az a baj, hogy nincs crack.
Negyed óra alatt?Azt hogy?szajko írta:Lejött 1/4 óra alatt az Undercover.![]()
![]()
Csak az a baj, hogy nincs crack.
Már tegnap előtt láttam a rendeset torrenten de sajnos nem fog elindulni nekem szal nem szedem le...kudu írta:Na végre fent van torrenteken és rapid-on is a Need for Speed - Undercover
remélem ez már a rendes, mert már szedem:D
Ez egy ilyen akciós,gondolkodós,feladatmegoldós,küslő nézetes játék?kennyke írta:valaki jatszik a Tomb Raider Underworld-al? egesz tetszetos a jatek.
Ilyen nekem is van, és volt a 08-ban is. Ha viszik a ziccert a kapusra, hozd ki úgy, hogy a csatár emelhessen. Általában nem megy beVarga írta:Fifában (09) olyan bug volt,hogy mindenki az én csapatomból az oldalvonalon kívül állt, miközben az ellenfél kapusa elvégezte a kirúgást.
Van 08! Abban biztos vagyok, mert nekem meg van. De a 09 et sem tartom kizártnak.szajko írta:A Madden NFL-ből PC-re a legújabb a 07?
Mert mindenhol csak ezt találtam, és kiszeretném próbálni már ezt a gammát is.
kudu írta:Én már kb 4 hónapja játszom a világ1-enLampiao írta:Sziasztok! Valaki ismeri a klánháború nevezetű internetes stratégiai játékot? Én úgy 1,5 napja kezdtem el de nagyon bejön...Jó kis játék csak az a baj, hogy hátrányban vagy azokkal szemben akik már vagy egy hónapja nyomják...
Ha valakki ismeri és esetleg játssza is írjon...Jól jönne egy kis tapasztalatcsere:D
és most a világ3mon is.
Te melyiken vagy?
és melyik kontinensen, mert világ3mon van egy klánom
Én már kb 4 hónapja játszom a világ1-enLampiao írta:Sziasztok! Valaki ismeri a klánháború nevezetű internetes stratégiai játékot? Én úgy 1,5 napja kezdtem el de nagyon bejön...Jó kis játék csak az a baj, hogy hátrányban vagy azokkal szemben akik már vagy egy hónapja nyomják...
Ha valakki ismeri és esetleg játssza is írjon...Jól jönne egy kis tapasztalatcsere:D
Perrero írta:NFS Undercover:
* Aston Martin DB9
* Acura Integra LS
* Acura RSX
* Audi RS5
* Audi S3
* Audi Le Mans Quattro/R8
* BMW M6[/b
* Chevrolet Chevelle
* Subaru Impreza WRX STI* Toyota Supra
* Volkswagen Golf GTI
A megjelenés Észak-Amerikában november 18-án, míg Európában november 21-én esedékes Nintendo DS, Nintendo Wii, PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP és X360 platformokra.