Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a piros a következő tétmeccstől való eltiltást jelenti azaz már a kupával letöltik a büntetésüketsalas9 írta:Hétvégén a bajnoki meccsemen(10-1-re nyertem idegenben) két játékosom is piros lapot kapott. Ők ezt szerdán a kupameccsen letölthetik, vagy ott játszhatnak és bajnokin meg nemTudna valaki segiteni
![]()
Köszi előre is
Leghamarabb a 3. forduló, de leginkább a 4. után várható a sorsolás. Sajnos későn kaptunk észbe és már le is ment az 1. forduló, mire megjött a jelentkezés, s ez alaposan megkavarta a ranglistás helyezéseket. Ezért próbáljuk tovább húzni, hogy aktualizálódjanak az erőviszonyok és jobb, pontosabb sorsolást tudjunk végezni.Hunter91 írta:Mikor lesz sorsolás, vagy még várunk a résztvevőkre?
Mikor lesz sorsolás, vagy még várunk a résztvevőkre?MichaaBee írta:Szajko jelezte nekem PÜ-ben, hogy valószínűleg nem fog tudni résztvenni, ezért raktam harmincharmadiknak. Ha tud játszani, akkor természetesen megfordul a sorrend.bowlinggolyo írta:Szajko még előttem írta fel magát ez biztos h tűnt el a kalapból![]()
![]()
Szerintem vhogy ki kellene akk sorsolni,h ki legyen az aki nem jut be a 32es csoportba.![]()
Szajko jelezte nekem PÜ-ben, hogy valószínűleg nem fog tudni résztvenni, ezért raktam harmincharmadiknak. Ha tud játszani, akkor természetesen megfordul a sorrend.bowlinggolyo írta:Szajko még előttem írta fel magát ez biztos h tűnt el a kalapból![]()
![]()
Szerintem vhogy ki kellene akk sorsolni,h ki legyen az aki nem jut be a 32es csoportba.
Szajko még előttem írta fel magát ez biztos h tűnt el a kalapbólMichaaBee írta:32. Faithnomore :: FC Borrascarincón U17 (1660429):: sotet.nagyur@hotmail.comLebonyolítás:
A kupa idén néhány fordulóval rövidebb lesz, mint tavaly, s a vb-rendszerhez hasonlóan fog működni: 32 csapatot 8 db 4 fős csoportba osztunk HT-rangsor alapján. Mindenki egyszer mérkőzik meg az összes csoporttársával, így a csoportkör összesen 3 meccsből fog állni. A csoportokból az első kettő helyezett a felsőágon, míg az utolsó kettő az alsóágon folytatja, ahol 1 meccsből álló párharcok keretében egyenes kieséses rendszerrel fog zajlani a kupa.
33. szajko :: eksön (583761) :: texas.holdem@citromail.hu
1. MichaaBee :: A.S.C. Mike :: mikebrigade@yahoo.comIV. HATTRICK JOAN GAMPER KUPA
Indul az újabb idény! Szeretettel várunk mindenkit, újakat és régi motorosokat egyaránt!
Lebonyolítás:
A kupa idén néhány fordulóval rövidebb lesz, mint tavaly, s a vb-rendszerhez hasonlóan fog működni: 32 csapatot 8 db 4 fős csoportba osztunk HT-rangsor alapján. Mindenki egyszer mérkőzik meg az összes csoporttársával, így a csoportkör összesen 3 meccsből fog állni. A csoportokból az első kettő helyezett a felsőágon, míg az utolsó kettő az alsóágon folytatja, ahol 1 meccsből álló párharcok keretében egyenes kieséses rendszerrel fog zajlani a kupa.
Madridista challenge:
A kupa végeztével szeretnénk szervezni egy Eurobarca vs Madridista challenge-et (kihívást), ami abból áll, hogy egy adott héten valahány (reményeink szerint minél több) eurobarcás és madridista csapat csap össze. A párharcot értelemszerűen az az oldal nyeri, amelyik összességében több mérkőzést nyer meg.
Reméljük, hogy ez a "rendezvény" sokak érdeklődését felkelti és a Gamper Kupa mellett ezen is részt kíván majd venni!
Jelentkezés:
Mindenki adja meg az eurobarcás felhasználónevét, a csapata nevét, valamint azt az email címét, amit legalább heti rendszerességgel megnéz!
Hát azzal te húzod a rövidebbet.sjay írta:Nekem most fejlődött a 18 éves kp-m nagyszerűre, ezt Isteni-ig eddzem
Nekem is egy középpályás volt a kapusom, egy csatárok helyén vedők voltak, a védők helyén két kapus...szajko írta:Én beállítottam a csapatom ahogy kell és mégis egy össze-vissza kezdővel álltam fel azt hogy?
Ez miatt ki is kaptam 5-0-ra a szélső hátvédem volt a csatár a csatárom a középhátvéd a másik csatárom még csak csere se. Érthetetlen...
szajko írta:Én beállítottam a csapatom ahogy kell és mégis egy össze-vissza kezdővel álltam fel azt hogy?
Ez miatt ki is kaptam 5-0-ra a szélső hátvédem volt a csatár a csatárom a középhátvéd a másik csatárom még csak csere se. Érthetetlen...
Nekem most fejlődött a 18 éves kp-m nagyszerűre, ezt Isteni-ig eddzemMessiFan írta:Atya, úr, isten!!!!!
Óriási mi történt a csapatommal! Megvertem Socio66 csapatát 2-1 re így második vagyok a bajnokságba a legkevesebb lőtt- és kapott góllal. Nézem a játékosaim és azt látom hogy a 18 éves 104 napos csatárom Nagyszerű lett! Elképesztő!
MichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM!
Meg is volna akkor a 32 résztvevő, de természetesen továbbra is lehet jelentkezni. Ha megfelelő mennyiségű csapat összejön pár nap alatt, akkor kibővítjük a Kupa résztvevőinek maximális számát, azonban néhány csapat esetén csak a várólistára lehet felkerülni. A várólistások a következő szezonban garantáltan résztvesznek a Kupában és akár idén is bekerülhetnek, ha néhány megbízhatatlan csapat kizárásra kerül.
Üdvözlettel.: A szervezők