Eddig az idei kiadás két legjobb pc-re kiadott (igaz még nem adták ki de a demo alapján) focis játéka a PES 2011 és a FIFA 11!
Köszi szépen!barca_bome írta:Igen, csak amit írtam sok nullás nevű mappa, annak a nevét írd át arra, amit ide beírtam, mert ha kevesebb, vagy több a 0, akkor nem fogja felismerni az xbox360!davi10 írta: Tehát a Content mappát kell kiírni ?
Igen, csak amit írtam sok nullás nevű mappa, annak a nevét írd át arra, amit ide beírtam, mert ha kevesebb, vagy több a 0, akkor nem fogja felismerni az xbox360!davi10 írta: Tehát a Content mappát kell kiírni ?
Tehát a Content mappát kell kiírni ?barca_bome írta:
Tehát az alap mappaszerkezet a következő:
Xbox360-on már nem újdonság ez a grafika, de igen PC-n valóban nagy előrelépés és meg kell hagyni elég jól sikerült az átirat. Mondjuk nekem marad az Xbox360, a PC-men is elfut még az új FIFA, de már full grafon nem, PC-n csak MSN, Zene, Film, meg ilyenek!faithnomore írta:szerintem a pc-s fifa demo-ja veri a pes-t
jobban tetszenek a játékosok mozgásai, grafikával nincs gond, nagyon el van találva a nextgen
minden idők legjobb fifájára van kilátás
Te meg elmagyarázhatnád, hogy hogyan kell Xboxon játszani liveban.szajko írta:Majd valaki elmagyarázhatná,hogy tudok PS3-on játszani liveon fifával,még most nincs fifám,de majd biztos kell 1 kis segítség
http://golemkonzol.hu/fanbarca írta:Én még nem próbáltam a 11es demót de már nagyon várom ...
OFF: Mennyibe kerül egy xbox? és mi szükséges hozzá ? EURÓBAN, ha lehet .....
Ha más játékot is akarunk még kiírni, akkor annyit kell tennünk, hogy Content\0000000000000000\ mappába kell bedobni a másik játék könyvtárát.LM10 írta:Köszi szépen a Fifát. De engem érdekelne a PES11 demó is XBOX-ra, és az is, hogy tudnám kiírni ezt a 2 demót 1 DVD lemezre.
Egyikkel sem élnékMessithebest írta:Ha gold előfizetéses vagy akkor már most leszedheted az Xbox Liveról,ha csak silver akkor várnod kell sajna 23-áigLM10 írta:Xbox 360-ra, hol lehet leszedni a demót??
Ha gold előfizetéses vagy akkor már most leszedheted az Xbox Liveról,ha csak silver akkor várnod kell sajna 23-áigLM10 írta:Xbox 360-ra, hol lehet leszedni a demót??
Remélem a 10-et mert csak azt vágom:kanty írta:Feltettem a creation masterst. Azt nem tudom, h az új mezt hol kell betenni. Köszi annak aki segit.
PS3-on nincs live, meg ilyenek, ott ingyen játszhatsz online.szajko írta: Majd valaki elmagyarázhatná,hogy tudok PS3-on játszani liveon fifával,még most nincs fifám,de majd biztos kell 1 kis segítség
elvileg úgy módosítod, ha pc-zel, hogy megnyitod a setup-ot, illetve a játékot is. Az utóbbiban látod, hogy melyik joy gombhoz, milyen funkció tartozik (lövés, passz és a többi), megnézed, hogy pl a lövés kék körben X (bocsánat, ha laikus, de nem értek a X-box-os joyhozkanty írta:Nem tudom, h ki milyen billentyűleosztással játszik, de az biztos, h én nem ilyennel amilyen ez. PL space-vel lő s ilyenek. Amikor belépek a játékba, h nézzem meg, h mi mi az akkor kiirja, h "Kérjük azzal a vezérlő rendszerrel lépj be a menübe amelynek a kiosztását meg akarod változtatni"-ezzel sokat nem tudok kezdeni.A játék elinditása előtt a Játékbeállitásoknál pedig meglehet változtatni a billyentyűleosztást csak épp nem tudod, h mit mire. Persze lehet, h azért van az egész mert én vagyok a béna.ozsimiki írta:
pontosabban? már azt is megbabrálták? remélem legalább a füvet eltalálták erre, 10est úgy dobtam a kukába ahogy illik, most már jöhetne valami jó.
Amúgy a demo jó, remélem a játékban sem csalodok majd.
Aki tehette, az sztem eddig se foglalkozott a pc-s fifával.daffy írta:én boxoztam a 10es szériával és ez után nekem sem jön be. valahogy nem ugyan az. értelem szerűen sokkal jobb,mint az előző,de aki teheti inkább konzolon nyomjaKalap1988 írta:Nekem maximumon sem tetszik annyira, mint az előző. Átállítottam nyilván. Egyébként az egész menürendszer és a vezérlés miatt sem tetszik.daffy írta:[szerintem meg állítsd át a grafikát a game/fifasetup-ban