Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annak örülnék.neobarca írta:Köszi a jókívánságokat!Remélem most, hogy Wall megkapta a max szerződést, hátradől, beszív minden nap és hozza az 1/10es rádobásokat 0 lepattanóval 0 asisttal és 15 TO-val...
![]()
![]()
Jogos! Azt nem is néztem. De egy kis martek és ki lehet számolniBob_Marley írta:Én ezt meg is csináltam már, kiválasztottam a 2012-es évet, s valóban midnent látni, csak egy a bökkenő a yahoo az összesített listát adja ki.
Ez meg tuti nem jó, mert ebbe beleszámolja a PO felső és alsóházi eredményeit is.- Én kamajjal játszottam az első héten s ha jól emlékszem negyedik lettem ő meg harmadik.
Köszi a jókívánságokat!Gareth Tello írta:És ha fizetek azért, hogy behúzd?Igaz, nem félek tőled simában, úgyis behúzol majd valakit, aki egy hét után out of season lesz.
![]()
Köszi, ezek szerint megelőztem végül Eazzy-t.Bob_Marley írta:Nagy gond nincsen a sorrend ez:
1; Showtime team 142-95-3 .598 - - 4 18
2; Dream Dynasty 140-95-5 .594 1 - 6 22
3; Debrecen Grizzlies 137-100-3 .577 5 - 8 16
4; Bawstun Havhad Cahs 136-101-3 .573 6 - 7 77
5; OFWGKTA 135-100-5 .573 6 - 12 79
6; Team Drama Melodrama 132-107-1 .552 11 - 10 54
7; Cumbee Lamantines 116-116-8 .500 23.5 - 5 47
8; NBAiley 115-123-2 .483 27.5 - 2 10
9; meslija-arfi 103-133-4 .438 38.5 - 11 28
10; Lakers0827 101-137-2 .425 41.5 - 3 30
11; GT's Idiots 85-154-1 .356 58 - 9 24
12; Eazzy's Swords 79-160-1 .331 64 - 1 2
A vétólimit emelését támogatom, viszont az FA rendszer szerintem maradhat úgy, ahogy volt eddig is, nekem semmi bajom nem volt vele.Bob_Marley írta:Illetve tavaly Cumbee felvetette, hogy emeljük a vétó limitet, ha jól emlékszem 50%-ra erről is kellene szerintem szavazni, én pl ezt is támogatnám, ahogy az FA aukciót is.
Es tenyleg... akkor at kell nyalaznom a dolgokat, es ujra beallitani a draft sorrendet.Bob_Marley írta: Ez meg tuti nem jó, mert ebbe beleszámolja a PO felső és alsóházi eredményeit is.- Én kamajjal játszottam az első héten s ha jól emlékszem negyedik lettem ő meg harmadik.
Én sem vagyok szakértő, csak mint mindenben itt is logikailag próbálom összerakni a dolgokat. Ha hülyeséget írsz, segítünk bár eddig nem kellett.Gareth Tello írta: Értem, köszi, én nem vagyok szakértő a témában, szóval nézzétek el nekem, ha valami hülyeséget írok vagy nem értek valami teljesen egyszerű dolgot.Mondjuk nézegetve a csapatodat tényleg nem könnyű a választás, elég komoly kis csapatot szedtél össze (Rubiót tőlem, ugyebár
), de az biztos, hogy akiket végül nem fogsz tudni megtartani, azok a drafton hamar elkelnek majd.
Én ezt meg is csináltam már, kiválasztottam a 2012-es évet, s valóban midnent látni, csak egy a bökkenő a yahoo az összesített listát adja ki.neobarca írta:
Meg tudod nézni mesterRámész a MyTeam-re
nevedre katt Bob_Marley
itt ugyebár alul látod, hogy melyik ligákban szerepeltél, milyen eredménnyel. Itt rákattintassz a ligára jelen esetben EuroBarca Keeper Liga és tádááám mindent látsz. Playoffs, Standings Schedule, A drafttól kezdve a cseréken át, konkrétan majd mindent ami tavaly történt.
GT! Értelemszerűen te is meg tudod nézni, ahogyan mindenki, a saját usere alatt...
Igen Bob igazad van, nekem is hatalmas dilemma. Vucevic előző szezonban nagyon jól teljesített. Lee-t meg nemtudom mennyire viszelte meg az elcserélése körüli mizéria. Meg ugyebár ő sem annyira fiatal már. Lesz bőven nekem is min agyalni...Bob_Marley írta:Ezt arra mondom, hogy nálam nem lenne egyértelmű James-CP+ mellé automatikusan Lee...... főleg hogy ha fejlődési lehetőséget is beleveszem s ott van a csapatomban Vucevic. s a Magicben nincs rajta kívül center,
Meg tudod nézni mesterBob_Marley írta:bár ezt nem tudtam biztosra kinyomozni, mert az alapszakasz végeredményét nem mutatja a yahoo
Értem, köszi, én nem vagyok szakértő a témában, szóval nézzétek el nekem, ha valami hülyeséget írok vagy nem értek valami teljesen egyszerű dolgot.Bob_Marley írta:Gareth Tello, leírtam kik az esélyesek, Griffin pl, hiába fejlődött mint játékos, egyszerűen esnek a számai, ez meg fantasy szempontból nem jó, oké rengeteget számít, hogy jóval kevesebbet is van parketten. Most azért Doc mellett ez is érdekes lehet, hogy milyen szerepet szán neki. Én amiatt is gondolkozok, hogy kiket tartsak meg, mert a 13ik és a 17ik pick az enyém, bár ezt nem tudtam biztosra kinyomozni, mert az alapszakasz végeredményét nem mutatja a yahoo, s Game pl az alapszakaszban tuti nem volt első, így inkább 15-18 pickek közül kettő az enyém, s kikell sakkozni kit érdemes megtartanom, s ki csúszhat le odáig hozzám.
Hát remélem, igazad lesz.neobarca írta:Nehogy azt hidd, h esélytelen leszel. A keeper egy pici előny, de lesznek bőven értékes hasznos játékosok, akikkel bőven labdába lehet rúgni. Pl: Keeperben elég egyértelmű a LBJ-CP3-Lee keeper 3asom. Ugyanakkor 1es pick nélkül nehéz lesz. Meglátjuk, akármilyen is lesz a draft, feladni nem szabad!
Jó ötlet, ma délután én is tolok egyet-kettőt, kíváncsi leszek rá.neobarca írta:Ez az aukciós draft érdekes számomra. Toltam párat. Hátttt. Van, hogy már az elején elfogy az összes zsetonom, van, hogy kész a csapat és van még 30 dodom.Elég rapszódikus vagyok
Áááá nagyon kíváncsi vagyok. Az viszon hóóótziher, hogy idén nem fogom első körben behúzni azt a balfék Bynumot...![]()
Oké, érdekes lesz, az biztos.Slither írta:Megvagyunk 12-en, szoval elindul a dolog, aki bejelentkezett az most mar nem fogja meggondolni magat. Es sztem eleg egyertelmu hogy aukcios draft lesz, eleve ugy allitottam be, aki nem akarja, az tudott volna szolni idaig, es most mar a liga neve is ezt tukrozzi.
Köszi Slither, nagy nehezen, de csak sikerült. Így már könnyen tudott reggelni a londoni barátom. Nagy NBA fan ő is, de inkább a régi idők kosarasa. Reggelni fog ide is és akkor majd belefolyik a brigádba. Vicces, hogy pont vele vívom az első hetemet.Slither írta:Es sztem eleg egyertelmu hogy aukcios draft lesz, eleve ugy allitottam be, aki nem akarja, az tudott volna szolni idaig, es most mar a liga neve is ezt tukrozzi.
Nehogy azt hidd, h esélytelen leszel. A keeper egy pici előny, de lesznek bőven értékes hasznos játékosok, akikkel bőven labdába lehet rúgni. Pl: Keeperben elég egyértelmű a LBJ-CP3-Lee keeper 3asom. Ugyanakkor 1es pick nélkül nehéz lesz. Meglátjuk, akármilyen is lesz a draft, feladni nem szabad!Gareth Tello írta:Mondjuk most, ahogy nézegetem a keeperállományokat az egyes csapatoknál, már nem vagyok annyira biztos, hogy egyáltalán lesz esélyem a PO-ra.Neónál LBJ-CP3-Lee, Game-nél Harden-Love-Lillard, Bobot lásd feljebb, kantynál is van azért egy Wade-Ibaka-Deron-Batum-Gay ötös, Cumbee-nál meg Curry és Irving...
![]()
A draft az alapszakasz eredmenye alapjan lesz, ez mar tavaly fixaltuk. FA-rol majd akkor szavazhatunk, ha a maradek harom ember is letette mar a voksat a draft idoponttal kapcsolatban (most hetvegen lezarom a dolgot), bar nem sok ertelmet latom, mert rajtad kivul sztem olyan sok embert nem mozgat meg a dolog.Bob_Marley írta: NBA:
A draftsorrend meglepne ha nem az alapszakasz alapján történne.Minden major sportban az a mérvadó a draftot illetően.
FA-val kapcsolatban meg igazán bevezethetnénk az aukciót, erről jó lenne szavazni.
szerk: Lehet a Dolphins jó futás ellen, de Sproles szétszedi őket elkapásokkal, s ugye Washington is bejött, úgyhogy üzenem Slithernek, hogy nem volt rossz döntés Richardsont pl padoztatni.
Megvagyunk 12-en, szoval elindul a dolog, aki bejelentkezett az most mar nem fogja meggondolni magat. Es sztem eleg egyertelmu hogy aukcios draft lesz, eleve ugy allitottam be, aki nem akarja, az tudott volna szolni idaig, es most mar a liga neve is ezt tukrozzi.Gareth Tello írta: NBA Fantasy (sima): itt meg akkor el kéne dönteni szerintem, hogy akarunk-e egyáltalán ilyet, és ha igen, akkor bevezessük-e az aukciós rendszert, vagy minden maradjon a régiben.
Ez legyen a legnagyobb problémád...Bob_Marley írta:Szerintem én azért nem gondolok még rá, mert tudom, hogy óriási bajban leszek.Carmelo Anthonyn kívül fogalmam sincs kit tartsak meg, szívem szerint megtartanék mindenkit. Kemba-Beal-Rubio s főleg Favorst is szívesen elnézném jövőre a csapatomban, s akkor ugye ott van Howard-Griffin, nagyon nehéz szülés lesz ez.
Igen, sokszor megnézem az előre jezést, sok mindenre nem tudok támaszkodni, az ellenfeleket is megnézem, meg a csapat statisztikákat böngészem. Colston a sérülése miatt tettem padra, Richardson nemrég került az Indyhez, gondoltam főleg miután futó, s nem ismeri a játékokat, jóval nehezebb dolga lesz, hogy lássa a blokkokat, Smith meg ezidáig nem csinált TD-t, s ő és Washington között filóztam, végül Washingtont választottam, s igen mert az előrejelzés is erősebbnek ítélte.Slither írta: Az NFL-es előrejelzés alapján döntesz hogy ki kezdjen?Nem csoda hogy mindig csomó pontot hagysz a padon (híresen rossz a projection...)
Alapszabály NFL fantasyban hogy a sztár játékosaid helyett nem teszed kezdőbe a hit-or-miss típusúakat. Matchupokat csak hasonló kategóriájú játékosok esetén érdemes nézni. Smith-Colston páros messze jobb a RIce-Washington kettősnél, ráadásul a matchupok sem igazán magyarázzák a dolgot. T-Pain padoztatását sem értem, a liga egyik leggyengébb csapata ellen játszottak, ezzel szemben a Miami egész jól védekezik a futás ellen, szóval Sprolesnek sem lesz könnyű dolga. (mintha előző héten azt írtad volna hogy cserélnéd Richardsont, ha még mindig így állsz hozzá, én szívesen elviszem)
Az NFL-es előrejelzés alapján döntesz hogy ki kezdjen?Bob_Marley írta:Láttam én már karón varjút.Xanthor írta:Nem hittem, hogy a múlt hétnél lehet lejjebb, de lehet. Grat a győzelemhez előre is Bob, alapból se indult fényesen a nap, de a 2. félidőre teljesen behúzták a kéziféket mindenkinél. A félidő előtt több pontom volt, mint most a 7 órás meccsek végéhez közeledve. Doug Martin is nagy nulla sajnos, A.J. se csinál semmit (neki legalább ezután kicsivel jobb matchupjai lesznek), Bengals D is csak akkor alkot nagyot amikor kiteszem őket, akkor a Bills mond csődöt a Jets ellen, most meg hoznak a Ravens ellen. Katasztrófa, 1-3 lesz és a formát elnézve elég távol a PO.Nehogy azt hidd, hogy nálam hú de pengék a srácok, oké Forte hozza magát (de a Bears meg kikapott....), de Sidney Rice gondoltam ha már felvettem, beteszem kezdőbe, meg a előrejelzésben is sokat jósoltak neki, erre elég karcsú, de természetesen Torrey Smith most csinál TD-t, s T-Rich is jó pontotokat hoz, még ha yardban nem is. S Michael Floyd is szép meccset hoz végre. Szóval nagyon úgy néz ki a padon jó vagyok, mint elég sokszor, s nekem még csak most jön a java a játékosoknál, s nem lepne meg, ha sikerülne betliznie egy-két embernek, szóval nincs ez korántsem lefutva. Még filózok, hogy lehet Colstont mégiscsak vissza kellene löknöm a kezdőbe, csak hát kérdéses a játéka.
Az a szép, Torrey Smith 145 yard 1 TDPad.
Láttam én már karón varjút.Xanthor írta:Nem hittem, hogy a múlt hétnél lehet lejjebb, de lehet. Grat a győzelemhez előre is Bob, alapból se indult fényesen a nap, de a 2. félidőre teljesen behúzták a kéziféket mindenkinél. A félidő előtt több pontom volt, mint most a 7 órás meccsek végéhez közeledve. Doug Martin is nagy nulla sajnos, A.J. se csinál semmit (neki legalább ezután kicsivel jobb matchupjai lesznek), Bengals D is csak akkor alkot nagyot amikor kiteszem őket, akkor a Bills mond csődöt a Jets ellen, most meg hoznak a Ravens ellen. Katasztrófa, 1-3 lesz és a formát elnézve elég távol a PO.
Ne is mondd, én ráadásul már korábban ellőttem a free transfert, úgyhogy -2 pontomba került az, hogy lecseréltem Messit.visca el barca írta:nah messi sérülése jól bekavart az eltervezett taktikámba... lényegében 2 transfert el is kell lőni miatta, jövő hétre ki, aztán megint be...
Azóta is csak várok és várok...Bob_Marley írta:Így van, csak mindig kicsit várni kell..
Slither!Slither írta:A sima NBA ligaban most 10-en vagyunk, jo lenne ha meg par ember jonne, szoval akinek van kedve az csatlakozzon: http://basketball.fantasysports.yahoo.c" target="_blank ... rca_league
Jelszo: eurobarca