Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 15:18:16

neobarca írta:Köszi a jókívánságokat! :lol: Remélem most, hogy Wall megkapta a max szerződést, hátradől, beszív minden nap és hozza az 1/10es rádobásokat 0 lepattanóval 0 asisttal és 15 TO-val... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Annak örülnék. :lol: Mellé még Jrue is gyorsan lesérül pár hónapra, és ki is lépek a ligából. :lol:

Wallnak meg az egész szezonban összesen lesz 15 TO-je. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.01. 15:06:38

Bob_Marley írta:Én ezt meg is csináltam már, kiválasztottam a 2012-es évet, s valóban midnent látni, csak egy a bökkenő a yahoo az összesített listát adja ki.

Ez meg tuti nem jó, mert ebbe beleszámolja a PO felső és alsóházi eredményeit is.- Én kamajjal játszottam az első héten s ha jól emlékszem negyedik lettem ő meg harmadik.
Jogos! Azt nem is néztem. De egy kis martek és ki lehet számolni :mrgreen:
Nem vállalkozom... :lol: :lol: :lol:
Amúgy anno e-mailen nem küldte el azt nekünk a rendszer? Vagy elidtam az agyamat? :oops: :lol:
Gareth Tello írta:És ha fizetek azért, hogy behúzd? :mrgreen: Igaz, nem félek tőled simában, úgyis behúzol majd valakit, aki egy hét után out of season lesz. :lol:
Köszi a jókívánságokat! :lol: Remélem most, hogy Wall megkapta a max szerződést, hátradől, beszív minden nap és hozza az 1/10es rádobásokat 0 lepattanóval 0 asisttal és 15 TO-val... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 15:03:44

Bob_Marley írta:Nagy gond nincsen a sorrend ez:
1; Showtime team 142-95-3 .598 - - 4 18
2; Dream Dynasty 140-95-5 .594 1 - 6 22
3; Debrecen Grizzlies 137-100-3 .577 5 - 8 16
4; Bawstun Havhad Cahs 136-101-3 .573 6 - 7 77
5; OFWGKTA 135-100-5 .573 6 - 12 79
6; Team Drama Melodrama 132-107-1 .552 11 - 10 54
7; Cumbee Lamantines 116-116-8 .500 23.5 - 5 47
8; NBAiley 115-123-2 .483 27.5 - 2 10
9; meslija-arfi 103-133-4 .438 38.5 - 11 28
10; Lakers0827 101-137-2 .425 41.5 - 3 30
11; GT's Idiots 85-154-1 .356 58 - 9 24
12; Eazzy's Swords 79-160-1 .331 64 - 1 2
Köszi, ezek szerint megelőztem végül Eazzy-t. :D
Bob_Marley írta:Illetve tavaly Cumbee felvetette, hogy emeljük a vétó limitet, ha jól emlékszem 50%-ra erről is kellene szerintem szavazni, én pl ezt is támogatnám, ahogy az FA aukciót is. :D
A vétólimit emelését támogatom, viszont az FA rendszer szerintem maradhat úgy, ahogy volt eddig is, nekem semmi bajom nem volt vele.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 14:45:16

Nagy gond nincsen a sorrend ez:
1; Showtime team 142-95-3 .598 - - 4 18
2; Dream Dynasty 140-95-5 .594 1 - 6 22
3; Debrecen Grizzlies 137-100-3 .577 5 - 8 16
4; Bawstun Havhad Cahs 136-101-3 .573 6 - 7 77
5; OFWGKTA 135-100-5 .573 6 - 12 79
6; Team Drama Melodrama 132-107-1 .552 11 - 10 54
7; Cumbee Lamantines 116-116-8 .500 23.5 - 5 47
8; NBAiley 115-123-2 .483 27.5 - 2 10
9; meslija-arfi 103-133-4 .438 38.5 - 11 28
10; Lakers0827 101-137-2 .425 41.5 - 3 30
11; GT's Idiots 85-154-1 .356 58 - 9 24
12; Eazzy's Swords 79-160-1 .331 64 - 1 2

Csak a yahoo a totális végeredmény alapján tette sorrendbe az eredményeket, de a mérlegeket szerencsére nem változtatta meg.

Slither majd a draftsorrendet hol lehet megnézni? Nem mintha probléma lenne kimatekozni, de ha máér beállítod, akkor egyszerűbb, mint manuálisan utána számolni.

Illetve tavaly Cumbee felvetette, hogy emeljük a vétó limitet, ha jól emlékszem 50%-ra erről is kellene szerintem szavazni, én pl ezt is támogatnám, ahogy az FA aukciót is. :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.01. 14:36:13

Bob_Marley írta: Ez meg tuti nem jó, mert ebbe beleszámolja a PO felső és alsóházi eredményeit is.- Én kamajjal játszottam az első héten s ha jól emlékszem negyedik lettem ő meg harmadik.
Es tenyleg... akkor at kell nyalaznom a dolgokat, es ujra beallitani a draft sorrendet. :?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 14:27:35

Gareth Tello írta: Értem, köszi, én nem vagyok szakértő a témában, szóval nézzétek el nekem, ha valami hülyeséget írok vagy nem értek valami teljesen egyszerű dolgot. :D Mondjuk nézegetve a csapatodat tényleg nem könnyű a választás, elég komoly kis csapatot szedtél össze (Rubiót tőlem, ugyebár :D ), de az biztos, hogy akiket végül nem fogsz tudni megtartani, azok a drafton hamar elkelnek majd.
Én sem vagyok szakértő, csak mint mindenben itt is logikailag próbálom összerakni a dolgokat. Ha hülyeséget írsz, segítünk bár eddig nem kellett. :D Jó csapatom volt, de egész évben szenvedtem a blokkokkal meg a pattanókkal, remélem idén nem így lesz. :D Egy hetem volt mikor befuccsolt mindenki az első pár napban Game el is vert. Idén más taktikán leszek, illetve csomó dolog, amire tavaly év közben gondoltunk bele, már ismerős lesz, s jobban lehet készülni pl a ki mikor játszik, Kedd-Csütörtök-Vasárnap meccsek jelentőségére, kinek milyen az ellenfél erőssége stb.
neobarca írta:
Meg tudod nézni mester :!: Rámész a MyTeam-re :arrow: nevedre katt Bob_Marley :arrow: itt ugyebár alul látod, hogy melyik ligákban szerepeltél, milyen eredménnyel. Itt rákattintassz a ligára jelen esetben EuroBarca Keeper Liga és tádááám mindent látsz. Playoffs, Standings Schedule, A drafttól kezdve a cseréken át, konkrétan majd mindent ami tavaly történt. 8)

GT! Értelemszerűen te is meg tudod nézni, ahogyan mindenki, a saját usere alatt...
Én ezt meg is csináltam már, kiválasztottam a 2012-es évet, s valóban midnent látni, csak egy a bökkenő a yahoo az összesített listát adja ki.

*1. OFWGKTA 135-100-5 .573 6 - 12 79
*2. Dream Dynasty 140-95-5 .594 1 - 6 22
*3. Showtime team 142-95-3 .598 - - 4 18
*4. Team Drama Melodrama 132-107-1 .552 11 - 10 54
*5. Bawstun Havhad Cahs 136-101-3 .573 6 - 7 77
*6. Debrecen Grizzlies 137-100-3 .577 5 - 8 16
7. Lakers0827 101-137-2 .425 41.5 - 3 30
8. meslija-arfi 103-133-4 .438 38.5 - 11 28
9. NBAiley 115-123-2 .483 27.5 - 2 10
10. Cumbee Lamantines 116-116-8 .500 23.5 - 5 47
11. Eazzy's Swords 79-160-1 .331 64 - 1 2
12. GT's Idiots 85-154-1 .356 58 - 9 24

Ez meg tuti nem jó, mert ebbe beleszámolja a PO felső és alsóházi eredményeit is.- Én kamajjal játszottam az első héten s ha jól emlékszem negyedik lettem ő meg harmadik.

szerk: Csak szerettem volna kamajjal játszani első héten, emlékszem azt nézegettem az utolsó forduló előtt, hogy ő lenne a legideálisabb a sérülései miatt, de Game jutott, aki kipaterolt. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.10.01. 14:38:53-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.01. 14:16:06

Bob_Marley írta:Ezt arra mondom, hogy nálam nem lenne egyértelmű James-CP+ mellé automatikusan Lee...... főleg hogy ha fejlődési lehetőséget is beleveszem s ott van a csapatomban Vucevic. s a Magicben nincs rajta kívül center,
Igen Bob igazad van, nekem is hatalmas dilemma. Vucevic előző szezonban nagyon jól teljesített. Lee-t meg nemtudom mennyire viszelte meg az elcserélése körüli mizéria. Meg ugyebár ő sem annyira fiatal már. Lesz bőven nekem is min agyalni...
Bob_Marley írta:bár ezt nem tudtam biztosra kinyomozni, mert az alapszakasz végeredményét nem mutatja a yahoo
Meg tudod nézni mester :!: Rámész a MyTeam-re :arrow: nevedre katt Bob_Marley :arrow: itt ugyebár alul látod, hogy melyik ligákban szerepeltél, milyen eredménnyel. Itt rákattintassz a ligára jelen esetben EuroBarca Keeper Liga és tádááám mindent látsz. Playoffs, Standings Schedule, A drafttól kezdve a cseréken át, konkrétan majd mindent ami tavaly történt. 8)

GT! Értelemszerűen te is meg tudod nézni, ahogyan mindenki, a saját usere alatt...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 13:58:55

Bob_Marley írta:Gareth Tello, leírtam kik az esélyesek, Griffin pl, hiába fejlődött mint játékos, egyszerűen esnek a számai, ez meg fantasy szempontból nem jó, oké rengeteget számít, hogy jóval kevesebbet is van parketten. Most azért Doc mellett ez is érdekes lehet, hogy milyen szerepet szán neki. Én amiatt is gondolkozok, hogy kiket tartsak meg, mert a 13ik és a 17ik pick az enyém, bár ezt nem tudtam biztosra kinyomozni, mert az alapszakasz végeredményét nem mutatja a yahoo, s Game pl az alapszakaszban tuti nem volt első, így inkább 15-18 pickek közül kettő az enyém, s kikell sakkozni kit érdemes megtartanom, s ki csúszhat le odáig hozzám. :D
Értem, köszi, én nem vagyok szakértő a témában, szóval nézzétek el nekem, ha valami hülyeséget írok vagy nem értek valami teljesen egyszerű dolgot. :D Mondjuk nézegetve a csapatodat tényleg nem könnyű a választás, elég komoly kis csapatot szedtél össze (Rubiót tőlem, ugyebár :D ), de az biztos, hogy akiket végül nem fogsz tudni megtartani, azok a drafton hamar elkelnek majd.

Az meg tényleg érdekes, hogy nem lehet látni az alapszakasz eredményét, én például nem is emlékszem, hogy utolsó lettem-e vagy végül megelőztem Eazzy-t. :D
neobarca írta:Nehogy azt hidd, h esélytelen leszel. A keeper egy pici előny, de lesznek bőven értékes hasznos játékosok, akikkel bőven labdába lehet rúgni. Pl: Keeperben elég egyértelmű a LBJ-CP3-Lee keeper 3asom. Ugyanakkor 1es pick nélkül nehéz lesz. Meglátjuk, akármilyen is lesz a draft, feladni nem szabad! ;)
Hát remélem, igazad lesz. :D Mondjuk ott van Wall (köszi még egyszer :mrgreen: ), tőle sokat várok.
Te meg ezzel a LBJ-CP3 párossal már alapból jól érezheted magad, szerintem ha elrontod a draftot, még akkor is lazán PO-esélyes leszel. (Bár ha valaki el fogja rontani a draftot, az én leszek. :mrgreen: )
neobarca írta:Ez az aukciós draft érdekes számomra. Toltam párat. Hátttt. Van, hogy már az elején elfogy az összes zsetonom, van, hogy kész a csapat és van még 30 dodom. 8) Elég rapszódikus vagyok :D
Áááá nagyon kíváncsi vagyok. Az viszon hóóótziher, hogy idén nem fogom első körben behúzni azt a balfék Bynumot... :mrgreen: [-X
Jó ötlet, ma délután én is tolok egyet-kettőt, kíváncsi leszek rá. :D
És ha fizetek azért, hogy behúzd? :mrgreen: Igaz, nem félek tőled simában, úgyis behúzol majd valakit, aki egy hét után out of season lesz. :lol:
Slither írta:Megvagyunk 12-en, szoval elindul a dolog, aki bejelentkezett az most mar nem fogja meggondolni magat. Es sztem eleg egyertelmu hogy aukcios draft lesz, eleve ugy allitottam be, aki nem akarja, az tudott volna szolni idaig, es most mar a liga neve is ezt tukrozzi. :wink:
Oké, érdekes lesz, az biztos. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 13:26:33

Szerintem azért sokkal inkább át kell gondolni, hogy ki kit keepel mintsem esetlegesen kiindulni tavaly jó volt, akkor idén, s ennyi.
Ezt arra mondom, hogy nálam nem lenne egyértelmű James-CP+ mellé automatikusan Lee. Hozzáteszem szerkezetre ez ideális, hogy James, mellé egy irányító mellé egy magas. De ha megnézzük a Warriors sokat változott, Bogut nem lesz sérült egész évben, jött JO, jött Speights, Ezeli is fog lehetőséget kapni. S ugye Iggy érkezésével Barnes hatodik ember lesz szóval változhatnak bőven Lee percei. Nálam nem lenne egyértelmű Lee, főleg hogy ha fejlődési lehetőséget is beleveszem s ott van a csapatomban Vucevic. s a Magicben nincs rajta kívül center, Maxiell és Davis is max pár percre small ballban lehet az, de őket aztán tényleg megeszik 5ös poszton.
Na mindegy, ez csak így hirtelen eszembe jutott, szerintem ahogy közeledik az időpont s elkezd agyalni az ember kit tartson meg 3 embernek, jönnek a problémák.

Gareth Tello, leírtam kik az esélyesek, Griffin pl, hiába fejlődött mint játékos, egyszerűen esnek a számai, ez meg fantasy szempontból nem jó, oké rengeteget számít, hogy jóval kevesebbet is van parketten. Most azért Doc mellett ez is érdekes lehet, hogy milyen szerepet szán neki. Én amiatt is gondolkozok, hogy kiket tartsak meg, mert a 13ik és a 17ik pick az enyém, bár ezt nem tudtam biztosra kinyomozni, mert az alapszakasz végeredményét nem mutatja a yahoo, s Game pl az alapszakaszban tuti nem volt első, így inkább 15-18 pickek közül kettő az enyém, s kikell sakkozni kit érdemes megtartanom, s ki csúszhat le odáig hozzám. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.01. 11:14:30

Slither írta:Es sztem eleg egyertelmu hogy aukcios draft lesz, eleve ugy allitottam be, aki nem akarja, az tudott volna szolni idaig, es most mar a liga neve is ezt tukrozzi. :wink:
Köszi Slither, nagy nehezen, de csak sikerült. Így már könnyen tudott reggelni a londoni barátom. Nagy NBA fan ő is, de inkább a régi idők kosarasa. Reggelni fog ide is és akkor majd belefolyik a brigádba. Vicces, hogy pont vele vívom az első hetemet. :lol:

Egyébként 1-2 próba draft után elmondhatom, iszonyatosan várom a szezont!
Gareth Tello írta:Mondjuk most, ahogy nézegetem a keeperállományokat az egyes csapatoknál, már nem vagyok annyira biztos, hogy egyáltalán lesz esélyem a PO-ra. :lol: Neónál LBJ-CP3-Lee, Game-nél Harden-Love-Lillard, Bobot lásd feljebb, kantynál is van azért egy Wade-Ibaka-Deron-Batum-Gay ötös, Cumbee-nál meg Curry és Irving... :D :?
Nehogy azt hidd, h esélytelen leszel. A keeper egy pici előny, de lesznek bőven értékes hasznos játékosok, akikkel bőven labdába lehet rúgni. Pl: Keeperben elég egyértelmű a LBJ-CP3-Lee keeper 3asom. Ugyanakkor 1es pick nélkül nehéz lesz. Meglátjuk, akármilyen is lesz a draft, feladni nem szabad! ;)

Sima szerintem idén izgalmas lesz. Jó lenne, ha mindenki komolyan venné. Ez az aukciós draft érdekes számomra. Toltam párat. Hátttt. Van, hogy már az elején elfogy az összes zsetonom, van, hogy kész a csapat és van még 30 dodom. 8) Elég rapszódikus vagyok :D
Áááá nagyon kíváncsi vagyok. Az viszon hóóótziher, hogy idén nem fogom első körben behúzni azt a balfék Bynumot... :mrgreen: [-X

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.10.01. 09:37:17

Bob_Marley írta: NBA:
A draftsorrend meglepne ha nem az alapszakasz alapján történne. :D Minden major sportban az a mérvadó a draftot illetően.
FA-val kapcsolatban meg igazán bevezethetnénk az aukciót, erről jó lenne szavazni.

szerk: Lehet a Dolphins jó futás ellen, de Sproles szétszedi őket elkapásokkal, s ugye Washington is bejött, úgyhogy üzenem Slithernek, hogy nem volt rossz döntés Richardsont pl padoztatni. :D
A draft az alapszakasz eredmenye alapjan lesz, ez mar tavaly fixaltuk. FA-rol majd akkor szavazhatunk, ha a maradek harom ember is letette mar a voksat a draft idoponttal kapcsolatban (most hetvegen lezarom a dolgot), bar nem sok ertelmet latom, mert rajtad kivul sztem olyan sok embert nem mozgat meg a dolog.

Sprolesnek most makja volt, hogy szinte mindig szabadon garazdalkodhatott, alig volt rajta coverage. Futni most se tudott tul sokat. :P
Gareth Tello írta: NBA Fantasy (sima): itt meg akkor el kéne dönteni szerintem, hogy akarunk-e egyáltalán ilyet, és ha igen, akkor bevezessük-e az aukciós rendszert, vagy minden maradjon a régiben.
Megvagyunk 12-en, szoval elindul a dolog, aki bejelentkezett az most mar nem fogja meggondolni magat. Es sztem eleg egyertelmu hogy aukcios draft lesz, eleve ugy allitottam be, aki nem akarja, az tudott volna szolni idaig, es most mar a liga neve is ezt tukrozzi. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 08:53:27

PL Fantasy: szerintem utoljára foglalkoztam ebben az évben a csapatommal, megint senki nem csinált semmit, kivéve Giroud-t és Lambert papát, Agüero sérült, Evra nem játszott, kemény 31 pontom lett. :D Ahhoz képest, hogy milyen jól kezdtem, mostanában eléggé szívatnak a srácok. (Viszont a madridomos La Liga Fantasy-ligában más második vagyok 48 emberből. 8) )

NBA Keeper Fantasy: Már alig várom, hogy kezdődjön a móka, talán most, minimális tapasztalattal a hátam mögött valamivel több esélyem lesz a PO-ra, ha jól draftolok.
Bob_Marley írta:Szerintem én azért nem gondolok még rá, mert tudom, hogy óriási bajban leszek. :D Carmelo Anthonyn kívül fogalmam sincs kit tartsak meg, szívem szerint megtartanék mindenkit. Kemba-Beal-Rubio s főleg Favorst is szívesen elnézném jövőre a csapatomban, s akkor ugye ott van Howard-Griffin, nagyon nehéz szülés lesz ez.
Ez legyen a legnagyobb problémád... :D Miközben te azon vacillálsz, hogy Kemba, Beal, RR, Favors, Griffin vagy Howard, nekem Kobe és Bynum között kell döntenem... :mrgreen: Egyébként keepeld Bealt és Rubiót, így elvihetem Griffint a draft elején. :lol:

Mondjuk most, ahogy nézegetem a keeperállományokat az egyes csapatoknál, már nem vagyok annyira biztos, hogy egyáltalán lesz esélyem a PO-ra. :lol: Neónál LBJ-CP3-Lee, Game-nél Harden-Love-Lillard, Bobot lásd feljebb, kantynál is van azért egy Wade-Ibaka-Deron-Batum-Gay ötös, Cumbee-nál meg Curry és Irving... :D :?

NBA Fantasy (sima): itt meg akkor el kéne dönteni szerintem, hogy akarunk-e egyáltalán ilyet, és ha igen, akkor bevezessük-e az aukciós rendszert, vagy minden maradjon a régiben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 00:23:13

NFL: Megtört a jég, Nate Washington nem volt rossz választás, sőt. :D

PL: Miután ez a forduló egész jól sikerült, cseréltem is bőven, mert belefért, lassan próbálok felkúszni a tabellán a borzalmas kezdés után.

NBA:
Szerintem én azért nem gondolok még rá, mert tudom, hogy óriási bajban leszek. :D Carmelo Anthonyn kívül fogalmam sincs kit tartsak meg, szívem szerint megtartanék mindenkit. Kemba-Beal-Rubio s főleg Favorst is szívesen elnézném jövőre a csapatomban, s akkor ugye ott van Howard-Griffin, nagyon nehéz szülés lesz ez.
S már látom magam előtt Slither megtartja Jeff Greent s minden probléma megoldva. Simán benne van szerintem. Én is kíváncsian várom végül ki hogy fog dönteni, s kit tart meg.

A draftsorrend meglepne ha nem az alapszakasz alapján történne. :D Minden major sportban az a mérvadó a draftot illetően.
FA-val kapcsolatban meg igazán bevezethetnénk az aukciót, erről jó lenne szavazni.

szerk: Lehet a Dolphins jó futás ellen, de Sproles szétszedi őket elkapásokkal, s ugye Washington is bejött, úgyhogy üzenem Slithernek, hogy nem volt rossz döntés Richardsont pl padoztatni. :D
Ebben a fordulóban végre valahára jönnek a TD-k, csak nehogy megint 2-3 hétre ellőjék a puskaport a srácok.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.10.01. 00:01:49

NFL Fantasy: kicsit megszaladt most, 8 TD, három játékosom 20 pont felett, összesen 148 pont... :D

PL Fantasy: ez sem volt rossz forduló, kár, hogy túlságosan bíztam Özil-ben és ő lett a csk... :?

NBA Keeper Fantasy:
1. Ne felejtsétek el! Your commissioner has set Sunday October 13, 2013, as your league's deadline for declaring your keepers. You can make and edit your selections until 11:59pm PT on Saturday October 12, 2013.
2. Pár embernél azért kíváncsi leszek, hogy kit fog keepelni :) Slither bevállalja-e, hogy 3 magasat keepel (Aldridge, Horford, Noah)? Kanty-nál ki lesz a harmadik (Ibaka/Batum/Gay)? Eazzy Rose és Al Jeff mellett kit választ majd?
3. Draft hogy lesz végül? Alapszakasz vagy végső sorrend alapján?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.30. 00:59:11

Na amikor kezdtem már reménykedni a Broncos D és Nate Washington rögtön eloszlatja a reményeket. Nekik is most kell kifogni a legjobb napjukat. :(
Rivers kezdetésén is sokat gondolkoztam, végül persze, hogy a rosszabb Staffordot választottam. Mondjuk legalább az se segítene, de ha jövő héten Riverst kezdetem akkor megint pont fordított lesz a helyzet az biztos, fantasy törvény.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.09.30. 00:07:59

A jó AP nálam úgy néz ki megnyeri a meccsemet :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.29. 23:19:06

Slither írta: Az NFL-es előrejelzés alapján döntesz hogy ki kezdjen? :shock: Nem csoda hogy mindig csomó pontot hagysz a padon (híresen rossz a projection...)
Alapszabály NFL fantasyban hogy a sztár játékosaid helyett nem teszed kezdőbe a hit-or-miss típusúakat. Matchupokat csak hasonló kategóriájú játékosok esetén érdemes nézni. Smith-Colston páros messze jobb a RIce-Washington kettősnél, ráadásul a matchupok sem igazán magyarázzák a dolgot. T-Pain padoztatását sem értem, a liga egyik leggyengébb csapata ellen játszottak, ezzel szemben a Miami egész jól védekezik a futás ellen, szóval Sprolesnek sem lesz könnyű dolga. (mintha előző héten azt írtad volna hogy cserélnéd Richardsont, ha még mindig így állsz hozzá, én szívesen elviszem :) )
Igen, sokszor megnézem az előre jezést, sok mindenre nem tudok támaszkodni, az ellenfeleket is megnézem, meg a csapat statisztikákat böngészem. Colston a sérülése miatt tettem padra, Richardson nemrég került az Indyhez, gondoltam főleg miután futó, s nem ismeri a játékokat, jóval nehezebb dolga lesz, hogy lássa a blokkokat, Smith meg ezidáig nem csinált TD-t, s ő és Washington között filóztam, végül Washingtont választottam, s igen mert az előrejelzés is erősebbnek ítélte. :D Illetve nálam ilyenek, hogy sztárjátékos, meg kihagyhatatlan abszolút nicnsen, na jó Forte-t mindig kezdetem, de ez inkább érzelmi, viszont mindig próbálok kiegyensúlyozott csapatot összehozni, hogy tudjak váltogatni emberek között, majd kiderül, eddig kevés sikerrel. Viszont az edző statisztika is mutatja, hogy eddig azért szerencsére nagyon nem lőttem mellé a cserélgetésekkel, mert pl, ahhoz képest, hogy tizenkettedik vagyok a ligában, csupán öt ember hagyott kevesebb pontot a padon ezidáig.
Cserében mindig benne vagyok, MADE Opossums mindig elutasítasz, de valamit legalább írj, hogy valamerre elindulhassak. Richardson sem érinthetetlen, ahogy senki sem, kivéve talán Forte, Richardsont most padoztatom egy ideje, feljebb leírtam miért.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.09.29. 22:43:39

Bob_Marley írta:
Xanthor írta:Nem hittem, hogy a múlt hétnél lehet lejjebb, de lehet. Grat a győzelemhez előre is Bob, alapból se indult fényesen a nap, de a 2. félidőre teljesen behúzták a kéziféket mindenkinél. A félidő előtt több pontom volt, mint most a 7 órás meccsek végéhez közeledve. Doug Martin is nagy nulla sajnos, A.J. se csinál semmit (neki legalább ezután kicsivel jobb matchupjai lesznek), Bengals D is csak akkor alkot nagyot amikor kiteszem őket, akkor a Bills mond csődöt a Jets ellen, most meg hoznak a Ravens ellen. Katasztrófa, 1-3 lesz és a formát elnézve elég távol a PO. :(
Láttam én már karón varjút. :D Nehogy azt hidd, hogy nálam hú de pengék a srácok, oké Forte hozza magát (de a Bears meg kikapott....), de Sidney Rice gondoltam ha már felvettem, beteszem kezdőbe, meg a előrejelzésben is sokat jósoltak neki, erre elég karcsú, de természetesen Torrey Smith most csinál TD-t, s T-Rich is jó pontotokat hoz, még ha yardban nem is. S Michael Floyd is szép meccset hoz végre. Szóval nagyon úgy néz ki a padon jó vagyok, mint elég sokszor, s nekem még csak most jön a java a játékosoknál, s nem lepne meg, ha sikerülne betliznie egy-két embernek, szóval nincs ez korántsem lefutva. Még filózok, hogy lehet Colstont mégiscsak vissza kellene löknöm a kezdőbe, csak hát kérdéses a játéka. :?

Az a szép, Torrey Smith 145 yard 1 TD :arrow: Pad.
Az NFL-es előrejelzés alapján döntesz hogy ki kezdjen? :shock: Nem csoda hogy mindig csomó pontot hagysz a padon (híresen rossz a projection...)
Alapszabály NFL fantasyban hogy a sztár játékosaid helyett nem teszed kezdőbe a hit-or-miss típusúakat. Matchupokat csak hasonló kategóriájú játékosok esetén érdemes nézni. Smith-Colston páros messze jobb a RIce-Washington kettősnél, ráadásul a matchupok sem igazán magyarázzák a dolgot. T-Pain padoztatását sem értem, a liga egyik leggyengébb csapata ellen játszottak, ezzel szemben a Miami egész jól védekezik a futás ellen, szóval Sprolesnek sem lesz könnyű dolga. (mintha előző héten azt írtad volna hogy cserélnéd Richardsont, ha még mindig így állsz hozzá, én szívesen elviszem :) )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.29. 21:55:27

Xanthor írta:Nem hittem, hogy a múlt hétnél lehet lejjebb, de lehet. Grat a győzelemhez előre is Bob, alapból se indult fényesen a nap, de a 2. félidőre teljesen behúzták a kéziféket mindenkinél. A félidő előtt több pontom volt, mint most a 7 órás meccsek végéhez közeledve. Doug Martin is nagy nulla sajnos, A.J. se csinál semmit (neki legalább ezután kicsivel jobb matchupjai lesznek), Bengals D is csak akkor alkot nagyot amikor kiteszem őket, akkor a Bills mond csődöt a Jets ellen, most meg hoznak a Ravens ellen. Katasztrófa, 1-3 lesz és a formát elnézve elég távol a PO. :(
Láttam én már karón varjút. :D Nehogy azt hidd, hogy nálam hú de pengék a srácok, oké Forte hozza magát (de a Bears meg kikapott....), de Sidney Rice gondoltam ha már felvettem, beteszem kezdőbe, meg a előrejelzésben is sokat jósoltak neki, erre elég karcsú, de természetesen Torrey Smith most csinál TD-t, s T-Rich is jó pontotokat hoz, még ha yardban nem is. S Michael Floyd is szép meccset hoz végre. Szóval nagyon úgy néz ki a padon jó vagyok, mint elég sokszor, s nekem még csak most jön a java a játékosoknál, s nem lepne meg, ha sikerülne betliznie egy-két embernek, szóval nincs ez korántsem lefutva. Még filózok, hogy lehet Colstont mégiscsak vissza kellene löknöm a kezdőbe, csak hát kérdéses a játéka. :?

Az a szép, Torrey Smith 145 yard 1 TD :arrow: Pad.
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.09.29. 21:37:53

Nem hittem, hogy a múlt hétnél lehet lejjebb, de lehet. Grat a győzelemhez előre is Bob, alapból se indult fényesen a nap, de a 2. félidőre teljesen behúzták a kéziféket mindenkinél. A félidő előtt több pontom volt, mint most a 7 órás meccsek végéhez közeledve. Doug Martin is nagy nulla sajnos, A.J. se csinál semmit (neki legalább ezután kicsivel jobb matchupjai lesznek), Bengals D is csak akkor alkot nagyot amikor kiteszem őket, akkor a Bills mond csődöt a Jets ellen, most meg hoznak a Ravens ellen. Katasztrófa, 1-3 lesz és a formát elnézve elég távol a PO. :(
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.29. 19:01:48

visca el barca írta:nah messi sérülése jól bekavart az eltervezett taktikámba... lényegében 2 transfert el is kell lőni miatta, jövő hétre ki, aztán megint be... :evil:
Ne is mondd, én ráadásul már korábban ellőttem a free transfert, úgyhogy -2 pontomba került az, hogy lecseréltem Messit. :?

PL Fantasyban valami elképzelhetetlen pechem van, az utóbbi két hétben ha hat-hét játékosom nem sérült le, akkor egy sem. Most is plusz egy transfert voltam kénytelen csinálni Benteke sérülése miatt, erre egy nappal a forduló kezdete előtt kiderül, hogy Agüero is megsérült. Közben Evra nem játszott, a többiek meg nem csináltak nagyjából semmit, úgyhogy igencsak elegem van ebből az egészből.

La Liga Fantasy viszont elég jól megy, a túloldali ligában 48-ből ötödik vagyok egyelőre.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.29. 13:24:38

nah messi sérülése jól bekavart az eltervezett taktikámba... lényegében 2 transfert el is kell lőni miatta, jövő hétre ki, aztán megint be... :evil:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.09.28. 15:58:25

Unalmamban nyomtam egy mock draft-ot.

1/10: Westbrook
2/15: Aldridge
3/34: Jennings
4/39: Vucevic
5/58: Monroe
6/63: Deng
7/82: Beal
8/87: Evan Turner
9/106: Redick
10/111: Kaman
11/130: Afflalo
12/135: Cody Zeller
13/154: Nick Young

Amúgy Jeff Green-t a 3. körben vitték el. Már látom magam előtt, hogy az eurobarca-s ligákban Bob bereacheli őt az 1. körben... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.24. 14:05:28

Közben nagy meglepetésemre megnyertem az MLB ligát, őszintén szólva szezon elején már a PO-nak is örültem volna, úgyhogy így pláne büszke vagyok kis csapatomra. :D Az MVP címet Chris Davisnek ajánlom fel. 8)
Bob_Marley írta:Így van, csak mindig kicsit várni kell..
Azóta is csak várok és várok... :D :?
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.24. 13:59:05

Slither írta:A sima NBA ligaban most 10-en vagyunk, jo lenne ha meg par ember jonne, szoval akinek van kedve az csatlakozzon: http://basketball.fantasysports.yahoo.c" target="_blank ... rca_league
Jelszo: eurobarca
Slither!
Egyik londoni barátom szeretne csatlakozni a ligához. Regisztrált, meg minden, de nem tudja hogyan kell belépni hozzánk. Átlinkeltem neki ezt, de itt is semmi. Mivel én már 2 éve reggeltem, teljesen elfelejtettem. Leírnád kérlek, pontról, pontra, hogy mit csináljon? :oops:

Válasz küldése