Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem kihivhatsz!!Auron írta:Valaki ifi barátságost?
Mákod van, bár én sem jártam rosszul, nagyon gyenge csapat ellen játszom majd.kamaj írta:Amúgy nekem a 2. körben is bot lesz az ellenfelem; mákom van vagy mindenkinek az lesz?
Ezt majd az új ME és az első pár meccsek tapasztalatai eldöntik... Eredetileg fel akartam jutni V. osztályba, de új középpályaértékelések még bekavarhatnak. No meg ugye múlik még a védőim fejlődésén, hogy tudok-e majd pic+ca-zni meg úgy általánosságban megölni az ellenfelek támadásait.Kinek mi a terve a szezonnal kapcsolatban?
Szvsz nem sok.Örültem volna! És ha mondjuk idén megnyered és én is itt maradok van rá reális esély hogy összefussunk![]()
![]()
Nem, nincs ilyen kalkulátor. A feljutásod elsősorban a csapatod erősségén és a Te menedzseri képességeiden múlik. Olykor kell szerencse is, de ha az első két faktor megvan, akkor van esélye és értelme is a feljutásnak.Valahol meglehet nézni, hogy mennyi esélyem van a feljutásra?
Örültem volna! És ha mondjuk idén megnyered és én is itt maradok van rá reális esély hogy összefussunklevproff írta:salas9, nem sok kellett volna ahoz, hogy egy csoportba kerüljünk.![]()
Mert aki az én csoportomat megnyerte (Kaposvári Sasok), az került a Te csoportodba.Tehát ha megnyertem volna a csoportom - nem sok kellett hozzá -, akkor most egymás ellen nyomnánk a csoportba.![]()
Ezt most csak úgy érdekességnek szántam.![]()
Van még 8. osztálymessideco írta:A kupában kikaptam 6-3-ra egy 2 ligával erősebb bajnokságban levő csapattól. A bajnokságban pedig már jó lenne feljebb jutni. A 8. osztály nem dicsérertre méltó...![]()
Kupában egy "laza játékos" meccsen 9-0-ra nyertem. Most is egy verhető ellenfelet kaptam.bowlinggolyo írta:Kinek mi a terve a szezonnal kapcsolatban?
Nagyon jól írod azt h csak az nem kap edzést aki nem áll fel az ellenfél csapata ugyan úgy megkapja a 90perces edzést.kamaj írta:Én úgy tudom, hogy csak a vétkes csapat játékosai nem kapnak edzést, de majd jönnek a szakértők (vagy a helyi guru) és biztosabban megmondják
Amúgy nekem a 2. körben is bot lesz az ellenfelem; mákom van vagy mindenkinek az lesz?
hát nekem végem lesz mint a botnak(:lol: ) mert VI. csoportban levő az ellenfelem, de olyan 5-6000 TSI-s játékosai vannak, meg egy 14 000-es is, nekem a legerősebb 1500kamaj írta:Én úgy tudom, hogy csak a vétkes csapat játékosai nem kapnak edzést, de majd jönnek a szakértők (vagy a helyi guru) és biztosabban megmondják
Amúgy nekem a 2. körben is bot lesz az ellenfelem; mákom van vagy mindenkinek az lesz?