Ezután volt a csoportba volt egy bot csapat, ennek a helyére jött egy Real Madrid CF.
Tehát meg lettem áldva velük, így legalább lett egy kis motivációm ellenük

Jól van na.MichaaBee írta:Azért ne örüljetek annyira a szerencséteknek / ne búslakodjatok miatta, mivel a sorsolás az minden éven adott.http://wiki.hattrick.org/wiki/Hu/Szezon
Én most jutottam fel a hatodba, elnézve a kereteket max 1 csapatnál vagyok jobb.ElBartimaeus írta:Kinek milyen lett a sorsolása a bajnokságra?
Nekem ennél jobban nehezen sikerülhetett volna. A nehéz meccseim előtt rendre tudok majd 1-2-t lazázni, úgyhogy akár a 2. hely is a cél lehet a bajnokságban. Az első meccsemen azért meg fogok izzadni elég rendesen. X-re hajtok majd. Ő is 5-4-1-ben szokott játszani, én is így fogok tenni játéktördeléssel. Így talán esemény nélkül megúszom a meccset.
Amint van rá időm.Risu92 írta:Mikor frissülnek az adatok a gamper honlapon?:D
Amint kiesek a kupából kihívlak egyrerhynn írta:Elkezdtem újra játszani a Hattrickel, ill. gondolkodom rajta.
Valaki nem akar kihívni, hogy kis pénzt keressek?:D
1997523 az ID, szájfocisták Fc
bocsi, hogy magamat idézem, de sztem jobb hogy itt is fent van, nem csak hattricken. megtaláltam a választ:Puyol05 írta: amúgy az lehetséges, hogy egy 8ad osztályú ellenfelet kaptam a kupában?