Hm ez érdekes milyen erős bolt a bajnokságod VII. osztályban? Mert én is 3. lettem és nem írja, hogy feljutottam volna, pedig töb pontom lett mint neked. Azt tudom csak elképzelni, hogy volt 1-2 plusz üres hely és te egy igen erős VII. 3.-aként jutottál fel.Z.Chris írta:Nekem már irja, hogy hova kerültem mert eddig a VII.132 voltam és most felkerültem a VI.214-ba. Megnézheted a képen is amit linkeltem ott irja, hogy:
6. ebben a csoportban: VI.214
Szerintem neked is ott kell legyen az Áttekintésnél.
Szerk.:
Rád kerestem és neked tényleg nem irja.
Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
-
- Jugador del Barça
Ha jól tudom, Romániában már lejátszották az osztályzókat, így ott már a bajnokságokat is frissítették. Estére már Magyarországon is elvégzik ugyanezt, mivel nálunk délután lesznek az osztályzók.Hunter91 írta:Gondolom majd idővel frissül, ha ez megtörténik írokZ.Chris írta:Nekem már irja, hogy hova kerültem mert eddig a VII.132 voltam és most felkerültem a VI.214-ba. Megnézheted a képen is amit linkeltem ott irja, hogy:
Szerk.:

Aztán ha tévedek , javítson ki valaki!

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
- Hunter91
- Capitá del Barça
Gondolom majd idővel frissül, ha ez megtörténik írokZ.Chris írta:Nekem már irja, hogy hova kerültem mert eddig a VII.132 voltam és most felkerültem a VI.214-ba. Megnézheted a képen is amit linkeltem ott irja, hogy:
Szerk.:

SZERK: MichaaBee írt msn-en és megmondta, hogy az osztályozók után derül ki minden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hunter91 2010.04.10. 12:56:42-kor.
-
- Jugador d'estrella
Nekem már irja, hogy hova kerültem mert eddig a VII.132 voltam és most felkerültem a VI.214-ba. Megnézheted a képen is amit linkeltem ott irja, hogy:
Szerk.:

Szerk.:

- Hunter91
- Capitá del Barça
Bocsi, rosszul kérdeztem nem is erre voltam kíváncsi.Z.Chris írta:Még nem.Hunter91 írta:Neked már elkészült a következő bajnoki menetrend?

Tehát neked mikor jött a hír, hogy hova kerültél?

-
- Jugador d'estrella
Még nem.Hunter91 írta:Neked már elkészült a következő bajnoki menetrend?
04.19., hétfő
• A szezon bajnoki meccseinek párosítása, az előző szezon eredményei alapján (eltarthat egy ideig)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Z.Chris 2010.04.10. 12:23:33-kor.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Z.Chris írta:Értem, hát én most ennek kifejezetten nem örülök.![]()
Annyira nem tudom megerősiteni a csapatom most szünetbe, hogy bent tudjak maradni. A szurkolók elvárása is: " Ebben a csoportban minden nap ajándék"
Bár most, hogy igy utána néztem annyira nem is erős bajnokság:
Liga rangsor: 807 / 1024
Szóval még van esélyem elcsipni azt a 6. helyet.
Kivánjatok szerencsét!![]()
Viszlát!
Szerintem is valami BOT csapat zavarhatott be

Am én most innen estem ki Liga rangsor: 28 / 1024 PF
Pedig elég erős csapatom volt valamint nagyon akartam a bent maradást úgy mentem fel de hát ebbe bent maradni...

Ahova most kiestem: Liga rangsor: 98 / 1024
Mehettem volna gyengébbe is...

- Hunter91
- Capitá del Barça
Sok szerencsét!Z.Chris írta:Értem, hát én most ennek kifejezetten nem örülök.![]()
Annyira nem tudom megerősiteni a csapatom most szünetbe, hogy bent tudjak maradni. A szurkolók elvárása is: " Ebben a csoportban minden nap ajándék"
Kivánjatok szerencsét!![]()
Viszlát!

-
- Jugador d'estrella
Értem, hát én most ennek kifejezetten nem örülök.
Kivánjatok szerencsét!
Viszlát!

Kivánjatok szerencsét!

Viszlát!

- Hunter91
- Capitá del Barça
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, de én is másodikként feljutottam a hetedbe, extra feljutással. Nekem szerintem a botcsapatok hátrasorolása miatt történt meg.Z.Chris írta:Ma megdöbbentem mikor felnéztem Hattrick-re, ugyanis csoportomban 3. lettem és csak az első 2 jut fel ( direkt lettem 3. mert nem akartam feljutni, mert még nem vagyok elég erős a 6. osztályhoz ). Most fenézek és egy olyan üzenet fogadott, hogy feljutottál egy magasabb osztályba. Ezt teljesen nem értem. Vannak képeim is :
http://kepfeltoltes.hu/100410/bajnoks_g ... es.hu_.jpg
Igy állt a bajnokság.
http://kepfeltoltes.hu/100410/_ttekint_ ... es.hu_.jpg
Ez az üzenet fogadott ma engem.
Nem tudom, hogy mi történhetett de igy ez nekem nem jó.
Szerintetek mi lehet a probléma?
-
- Jugador d'estrella
Ma megdöbbentem mikor felnéztem Hattrick-re, ugyanis csoportomban 3. lettem és csak az első 2 jut fel ( direkt lettem 3. mert nem akartam feljutni, mert még nem vagyok elég erős a 6. osztályhoz ). Most fenézek és egy olyan üzenet fogadott, hogy feljutottál egy magasabb osztályba. Ezt teljesen nem értem. Vannak képeim is :
Igy állt a bajnokság.
Igy állt a bajnokság.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Köszönöm a tanácsot és a segítséget. Egyébként igen, elég kapkodós fajta vagyokgeridoss írta:
Ahogy olvasgattam itt a fórumon a hozzászólásaidat, bevillant egy olyan tulajdonságod, ami talán másnak is elég nyilvánvaló: kapkodsz![]()
Mivel eladod a kereted, nem fog kiállni a csapatod, így az ellenfél 5-0-ra nyer, ezzel ő is, és te is nagyon rosszul jársz.
Egyrészt, ugye 5-0-ás vereségért nem adnak 3 pontot...
Egy elmaradt mérkőzés után nincs jegybevétel, a szurkolók sem tolerálják az ilyesmit. Ja, meg a szponzorok is agyvérzést kapnak![]()
Sokadrészt... és ami a legfontosabb, nem kapsz edzést. Ergo egyik játékosod sem fejlődik.
Egy szó mint száz, kicsit elhamarkodtad ezt a kiárusítást. Szerencséd, hogy a hét hetes szüneten belül vagy, és lesz időd egy órási bevásárlásra.
Már leírták páran, de azért úgy vásárolj be, hogy amit akarsz edzeni -teszem azt, gólszerzést-, oda vegyél öt-hat 17-18 éves játékost, legalább megfelelő (de inkább jó) fő skillel (ez esetben gólszerzés). A többi posztra pedig - attól függően, hogy mik a céljaid a következő szezonra- vásárolj be 26-29 év körüli játékosokat. A kereted mérete pedig NE haladja meg a 21, maximum 23 főt. Ennyi játékos neked bőven elég lesz.
Megjegyzem, ez csak az én véleményem, te döntesz, hogy megfogadod-e, vagy esetleg kérsz mástól segítséget![]()
Ja, és a pénzedre pedig nagyon figyelj oda! Ne feledd, kell venned pár játékost, ne pazarold egy egyre!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- geridoss
- Director del Fútbol
Ahogy olvasgattam itt a fórumon a hozzászólásaidat, bevillant egy olyan tulajdonságod, ami talán másnak is elég nyilvánvaló: kapkodszFtcSikiHun írta:Mi történik ha a csapatlétszám 0 főre csökken?![]()
Azaz eladom az összes játékost.
Mert el akarom őket adni, és pluszba hozni a csapatot, aztán pedig szépen lassan 2-3 szezon alatt összedolgozni egy kemény kis csapatot.
Ha nem lesz játékos ugyan úgy lesz mint az ifinél? Hogy "meglátnak egy focizó csapatot és kihívják őket"?
És ez milyen hatásokkal jár? Kevesebb bevétel meccsenként? Szurkolók csökkenése?
Előre is köszönöm a választ
Szerrk.: Na szinte az összes játékosomat kidobtam a piacra![]()

Mivel eladod a kereted, nem fog kiállni a csapatod, így az ellenfél 5-0-ra nyer, ezzel ő is, és te is nagyon rosszul jársz.
Egyrészt, ugye 5-0-ás vereségért nem adnak 3 pontot...
Egy elmaradt mérkőzés után nincs jegybevétel, a szurkolók sem tolerálják az ilyesmit. Ja, meg a szponzorok is agyvérzést kapnak

Sokadrészt... és ami a legfontosabb, nem kapsz edzést. Ergo egyik játékosod sem fejlődik.
Egy szó mint száz, kicsit elhamarkodtad ezt a kiárusítást. Szerencséd, hogy a hét hetes szüneten belül vagy, és lesz időd egy órási bevásárlásra.
Már leírták páran, de azért úgy vásárolj be, hogy amit akarsz edzeni -teszem azt, gólszerzést-, oda vegyél öt-hat 17-18 éves játékost, legalább megfelelő (de inkább jó) fő skillel (ez esetben gólszerzés). A többi posztra pedig - attól függően, hogy mik a céljaid a következő szezonra- vásárolj be 26-29 év körüli játékosokat. A kereted mérete pedig NE haladja meg a 21, maximum 23 főt. Ennyi játékos neked bőven elég lesz.
Megjegyzem, ez csak az én véleményem, te döntesz, hogy megfogadod-e, vagy esetleg kérsz mástól segítséget

Ja, és a pénzedre pedig nagyon figyelj oda! Ne feledd, kell venned pár játékost, ne pazarold egy egyre!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Mi történik ha a csapatlétszám 0 főre csökken?
Mert el akarom őket adni, és pluszba hozni a csapatot, aztán pedig szépen lassan 2-3 szezon alatt összedolgozni egy kemény kis csapatot.
Ha nem lesz játékos ugyan úgy lesz mint az ifinél? Hogy "meglátnak egy focizó csapatot és kihívják őket"?
És ez milyen hatásokkal jár? Kevesebb bevétel meccsenként? Szurkolók csökkenése?
Szerrk.: Na szinte az összes játékosomat kidobtam a piacra

Szerrk.: Na szinte az összes játékosomat kidobtam a piacra

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Jugador d'estrella
Megtaláltam a rendszerinfóknál:Auron írta: Az uccsó meccsem meglepett egy kicsit, mármint a csillagok
2010-04-07 Magasabb csillagszámok az ifiknél
Eladók:
Salvatore Gaspari (145453202)
29 éves és 79 napos, következő születésnap: 2010-05-12
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Newpest Ground (2009-08-26 óta)
TSI: 2 420
Fizetés: 238 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-04-12 17:59
Kikiáltási ár: 17 000 eFt
csak számok
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 9/20 nagyszerű
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék
és
Ajtony Gorbói (263069594)
Magyarország 18 éves és 78 napos, következő születésnap: 2010-05-13
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Newpest Ground (2009-10-23 óta)
TSI: 1 040
Fizetés: 70 eFt/hét
Lapok: 0
Specialitása: Erőteljes
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-04-12 17:52
Kikiáltási ár: 17 000 eFt
csak számok
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 8/20 remek
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 2/20 pocsék
EUROBARCA IFIBAJNOKSÁG
Akinek ezen a héten ért véget (vagy fog végetérni a bajnoksága és szeretne csatlakozni, az ne habozzon!
Jelenleg csak 4-en vagyunk és ezt szeretnénk hamar kibővíteni akár 16 csapatra is, de jelenleg a 6-8 csapat az elvárás.
Jelentkezés: Nálam emailben, htmailben, vagy itt a fórumon. A bajnokság zárt körű, szóval én küldök majd meghívót, amit el kell fogadni.
M.
Akinek ezen a héten ért véget (vagy fog végetérni a bajnoksága és szeretne csatlakozni, az ne habozzon!

Jelentkezés: Nálam emailben, htmailben, vagy itt a fórumon. A bajnokság zárt körű, szóval én küldök majd meghívót, amit el kell fogadni.
M.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Ne ess kétségbe. nyilván sosem jó a sérülés, de ifinék nem olyan vészes a dolog. Szerintem max 1 meccset kell kihagynod majd, az ifik sokkal gyorsabban gyógyulnak, így a a keresztes sérülés itt nem jelent 3 hét pihit.Auron írta:Csak egy gondom van az ifinél, sikerült végre ifikapust találom egész hattrickes pályafutásom alatt, erre 1. meccsén lesérült 3hétre![]()
Amúgy részemről bármikor folytathatjuk a bajnokságot, csak maradjanak így az értékeléseim:
maximum megfelelő8 csillag
maximum középszerű7 és fél csillag
- faithnomore
- Entrenador del Barça
hattricken a profilodban be kell állítanod, de ne a normális jelszavadat írd be, és miután leokéztad, azzal tudsz bejelentkezni HO-bamessideco írta:Letöltöttem a hattrick organizert(magyar nyelvű szerencsére). Kér egy biztonsági kódot, ami nem a jelszó. Hol tudom azt megtalálni? Aki tudja segítsen plz.
-
- Jugador d'estrella
Csak egy gondom van az ifinél, sikerült végre ifikapust találom egész hattrickes pályafutásom alatt, erre 1. meccsén lesérült 3hétre

Amúgy részemről bármikor folytathatjuk a bajnokságot, csak maradjanak így az értékeléseim:
maximum megfelelő
8 csillag
maximum középszerű
7 és fél csillag 

maximum megfelelő

maximum középszerű

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Auron 2010.04.09. 15:37:04-kor.
Falconídas CF!
Szörnyű véletlenek következményeként lekötöttem egy bari meccset így te is tedd azt ha gondolod és nyilván az 5ik hely joga is a tiéd hisz az én hibámból nem tudunk játszani.
De ha gondolod két hét múlva játszhatunk egy bari meccset.
-THC-
Szörnyű véletlenek következményeként lekötöttem egy bari meccset így te is tedd azt ha gondolod és nyilván az 5ik hely joga is a tiéd hisz az én hibámból nem tudunk játszani.
De ha gondolod két hét múlva játszhatunk egy bari meccset.
-THC-
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Kupaszabályokkal.Puyol05 írta:szerk.: kupaszabályokkal, vagy normál szabályokkal kell kihívni az ellenfelemet?
@Auron: Az ifibajnokság biztosan újraindul, csak a csapatok száma és az újraindulás időpontja kérdéses. A részleteket majd megbeszéljük (msn/ht-mail). (Ha ma délután alkalmas, az jó lenne.

És akkor:
Aki szeretne csatlakozni az eurobarcás ifibajnoksághoz, az minél hamarabb jelezze!
H a t t r i c k
Ne lepjen meg, most próbálgatják az ificsapaton az új mérkőzésmotort. Szerintem mindenki több csillagot kapott a mostani ifi meccsén az eddig megszokottnál, úgy látszik az új motor ezt hozza ki a fiatalokból.Auron írta:Michaabee!
Fog bővülni az ifibajnokság?
Az uccsó meccsem meglepett egy kicsit, mármint a csillagok

Francis Cassier (190185423)
25 éves és 43 napos, következő születésnap: 16.06.2010.
Forma: gyenge, erőnlét: jó
Bajkeverő alak, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Ciglarska
TSI: 2 400
Határidő: 10.04.2010. 14:53
Jelenlegi képességek
Védekezés: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 5/20 középszerű
25 éves és 43 napos, következő születésnap: 16.06.2010.
Forma: gyenge, erőnlét: jó
Bajkeverő alak, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: FC Ciglarska
TSI: 2 400
Határidő: 10.04.2010. 14:53
Jelenlegi képességek
Védekezés: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 5/20 középszerű