Hattrick.org - Eurobarca Föderáció

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.04. 20:11:21

Ebben a játékban nem igazán szoktak vicces dolgok lenni. Max. bosszantóak a nem várt eredmény miatt. Most viszont egy vmi megmosolyogtatott. Akinek van foxtrikja, az nézze meg az értékelés alapján előre várható eredményt. :D
454627091
Kicsit erősnek érzem a vendég csapat lőtt góljainak a számát. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.12.04. 16:56:56

Rinku írta:
MQuC írta:Köszi szépen.

És, ha például egy jó kapusom van most, akit sikerült kimaxolni, szezon végén fel is hozhatom, attól még esélyes, hogy más képessége is magasabb szintű? (Nyilván elméleti kérdés, úgy is kiderül hamarosan, csak érdekel, hogy előfordulhat-e)
Kapusnál nem. Ott csak a védése számít és kicsit a védekezés, de nem számottevően. Valamennyi védekezés tovább növeli az esélyt, hogy nem kapsz gólt, de ez nagyon másodlagos, tényleg csak apróság. Egyébiránt más játékosnál elképzelhető, hogy van egy szinten, de hogy az izmos, olyan nincs. Általában csapnivaló-gyenge képességeik vannak, ha úgy hozod fel, hogy a képesség jelenlegi és max szintje ismeretlen és arra neki sosem edzettél.
Azért a védekezés is számít, no. :D Persze a védés után másodlagos nagyon, de abszolút nem elhanyagolható azért. Valaki egyszer kiszámolta, hogy elvileg 2,2 szint védekezés ér 1 szint védést kapusoknál, ami azért nem rossz, ha belegondolsz. Bár ez nekeme rősnek tűnik, az mindenképp mondható, hogy 3 szint védekezés kompenzál 1 szint védést. Az én kapusom ragyogó védekezésű, bár nyilván ezzel már kimondott céljaim vannak... :D Lényeg, hogy egy ifinél nem oszt, nem szoroz a védekezés képesség, viszont amúgy nem rossz, ha van egy kapusnak, főleg magasabb szinten.
Barcaman1993 írta:
Rinku írta:Az átadás a játék motorja. Ha nem tudja átadni a labdát, lehet akármennyire jó szervező - ha már kp-knál tartunk - az adott játékos, a támadás lehet meg sem indul. Valamennyi biztos elfog, de nem mindegy, hogy 5 vagy 2. Figyeljetek ezekre a jövőben, nagyon kellemetlen élményeket lehet átélni... :?
Csak érdekességképpen mondom, idén sztem minden meccsen széleken támadás taktikával mentem. Varászlatosnál gyengébb taktikai szintem nem volt, ha jól emlékszem, de volt olyan meccs, ahol isteni szintig eljutott. Azért az nem gyenge. :D Természetesen a magas átadásnak köszönhetően.
A vastag állítás ilyen formában nem igaz. :) Tudok mutatni olyan csapatot, hogy egy gramm átadása nincs az egész csapatnak, mégis elsőosztályú bajnok az illető. (Lettországban egyébként.) A játék motorja a játékszervezés, az kell mindenkinek, és nem kell lesajnálni azért a monoskilles középpályásokat, még akkor is ha mazochista, aki ilyet magának edz és nem 100-ért veszi a 30 évest piacon. :D A birtoklásba egyáltalán nem szól bele az átadás, csak és kizárólag a játékszervezés. Az átadás 3 esetben jöhet szóba:
1.) védőknél kontrához
2.) AOW, AIM taktikák szintjének meghatározásakor igencsak előnyös.
3.) a támadás erősítéséhez úgy általában.
Viszont minden további nélkül tudok olyan példát mondani, hogy nulla átadással kirak valaki hatalmas támadást, tehát nem szükségszerű azért. Pl. szélsők szélsőjátéka sokkal többet számít adott esetben, mint a középpályások átadása, meg ha valaki nem rendelkezik erős középső támadással, mert nincs teszem azt rendes csatára (lásd: én csapatom), akkor tök feleslegesen van átadása a középpályásainak. Meg mondom, van olyan példa, hogy mindenféle támadás és átadás nélkül Mastersig jut valaki. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Rinku
Director del Fútbol

2013.12.04. 16:28:30

MQuC írta:Köszi szépen.

És, ha például egy jó kapusom van most, akit sikerült kimaxolni, szezon végén fel is hozhatom, attól még esélyes, hogy más képessége is magasabb szintű? (Nyilván elméleti kérdés, úgy is kiderül hamarosan, csak érdekel, hogy előfordulhat-e)
Kapusnál nem. Ott csak a védése számít és kicsit a védekezés, de nem számottevően. Valamennyi védekezés tovább növeli az esélyt, hogy nem kapsz gólt, de ez nagyon másodlagos, tényleg csak apróság. Egyébiránt más játékosnál elképzelhető, hogy van egy szinten, de hogy az izmos, olyan nincs. Általában csapnivaló-gyenge képességeik vannak, ha úgy hozod fel, hogy a képesség jelenlegi és max szintje ismeretlen és arra neki sosem edzettél.
Football, bloody hell. /SAF/
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.12.04. 13:04:19

Köszi szépen.

Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.03. 14:30:42

MQuC írta:Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Ha ifiben lévő játékosnak sárga értékkel mondjuk elérte a megfelelőt, jót (például átadásban) ,az azt jelenti, hogy felnőtt csapatba hívva sem fejleszthető tovább? Vagy felnőtt csapatban az ifi csapatnál meghatározott maximum képességek tovább fejleszthetők.
Az azt jelenti, hogy az ifiben kimaxoltad. A felnőttben természetesen lehet tovább edzeni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.12.03. 12:38:09

Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Ha ifiben lévő játékosnak sárga értékkel mondjuk elérte a megfelelőt, jót (például átadásban) ,az azt jelenti, hogy felnőtt csapatba hívva sem fejleszthető tovább? Vagy felnőtt csapatban az ifi csapatnál meghatározott maximum képességek tovább fejleszthetők.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.03. 11:34:51

Rinku írta:Az átadás a játék motorja. Ha nem tudja átadni a labdát, lehet akármennyire jó szervező - ha már kp-knál tartunk - az adott játékos, a támadás lehet meg sem indul. Valamennyi biztos elfog, de nem mindegy, hogy 5 vagy 2. Figyeljetek ezekre a jövőben, nagyon kellemetlen élményeket lehet átélni... :?
Csak érdekességképpen mondom, idén sztem minden meccsen széleken támadás taktikával mentem. Varászlatosnál gyengébb taktikai szintem nem volt, ha jól emlékszem, de volt olyan meccs, ahol isteni szintig eljutott. Azért az nem gyenge. :D Természetesen a magas átadásnak köszönhetően.
Rinku
Director del Fútbol

2013.12.03. 11:24:31

Barcaman1993 írta:Sikerült rosszul megfogalmaznom.

1. Nem az én embereim. :wink:
2. Mikor anno megnéztem a játékosait, akkor csak azt láttam, hogy hatalmas TSI, hatalmas fizetéssel. Arra nem gondoltam, hogy csak a játékszervezés van űber magas szintre kiedzeve. Azt hittem, hogy a többi képesség is magasabb szinten van.
3. Utólag már érthető az alacsony ár, a képesség tudatában.
Tökéletesen értettem elsőre is. :) Nem letolás volt, hanem általános vélemény. A Te írásodon keresztül fogalmaztam meg a dolgot. :) Szóval bocs a közvetítésért. :)

Egy szó, mint száz, példaértékű lehet mindenkinek az eset. Ezért kell jobban utána olvasni a Ht-nek, ezért kell a szakik és a tapasztaltabbak tanácsát kikérni, fórumra járni. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha érdeklődsz. Látszik, hogy rengeteg idő és munka volt vele, de teljesen feleslegesen történt az egész. Ilyen játékost egyszerűen nem éri meg edzetni, pláne nem ilyen magas szintig. Edzetésre alkalmas embert megfelelő átadás alatt - ha nem tervezünk átadást is edzetni neki a jövőben - nem vásárolunk és nem foglalkozunk vele. Ez aranyszabály. A kivételi kör csak nagyon nyomós indokkal, mindegy alapon - saját nevelés pl. -, vagy amint írtam, később az átadás felhúzásával. Az átadás a játék motorja. Ha nem tudja átadni a labdát, lehet akármennyire jó szervező - ha már kp-knál tartunk - az adott játékos, a támadás lehet meg sem indul. Valamennyi biztos elfog, de nem mindegy, hogy 5 vagy 2. Figyeljetek ezekre a jövőben, nagyon kellemetlen élményeket lehet átélni... :?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.03. 11:03:42

Rinku írta:Mindkettő fizetése indokolja az árát. Az egyik 16.000 hetente, Jesszus... Számold ki mennyit kell egy szezon alatt fizetni, több mint 250.000-ret... Ezen felül meg akkor vételár is. Ezt ki akarja vállani? Senki. Ezért a játékosért nem. Az átadásuk nagyon alacsony, mellette más képességük (védekezés-védekező kp, gólszerzés-támadó kp), ami esetlegesen hasznosítható, az nincs. Nem is beszélve, hogy egyik sem Jól fejelő. Sajnálom, de erre tényleg kár volt ennyi időt fecsérelni. :?

Rakd ki 0-n a 17k-sat, hátha elviszik. Így jársz a legjobban. Örülhetsz, ha valaki át fogja venni... :roll:
Sikerült rosszul megfogalmaznom.

1. Nem az én embereim. :wink:
2. Mikor anno megnéztem a játékosait, akkor csak azt láttam, hogy hatalmas TSI, hatalmas fizetéssel. Arra nem gondoltam, hogy csak a játékszervezés van űber magas szintre kiedzeve. Azt hittem, hogy a többi képesség is magasabb szinten van.
3. Utólag már érthető az alacsony ár, a képesség tudatában.
Rinku
Director del Fútbol

2013.12.03. 10:49:56

Barcaman1993 írta:Nem arra gondoltam, hogy alacsony áron tetted ki őket, hanem a nagy időbefektetés mellett azt hittem, hogy sokat kapsz értük. Ennyit 1-2 szezonig edzett 17-18 éves játékosokért lehet kapni, te meg jóval többet tréningezted őket. Az ár meg úgyis alakul magától.
Mindkettő fizetése indokolja az árát. Az egyik 16.000 hetente, Jesszus... Számold ki mennyit kell egy szezon alatt fizetni, több mint 250.000-ret... Ezen felül meg akkor vételár is. Ezt ki akarja vállani? Senki. Ezért a játékosért nem. Az átadásuk nagyon alacsony, mellette más képességük (védekezés-védekező kp, gólszerzés-támadó kp), ami esetlegesen hasznosítható, az nincs. Nem is beszélve, hogy egyik sem Jól fejelő. Sajnálom, de erre tényleg kár volt ennyi időt fecsérelni. :?

Rakd ki 0-n a 17k-sat, hátha elviszik. Így jársz a legjobban. Örülhetsz, ha valaki át fogja venni... :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.03. 10:17:16

streho87 írta:most lett edző cserélve, mert gyenge edzőm volt eddig. mostantól másabb és gyorsabb lesz a kinevelés. A két játékos árát az árbecslésben szoktam nagyjából belőni, a nagyobb TSI-s már elég idős és csak a jsz jó nála, így örülök ha ennyiért el is kel. A másiknál is a 250.000 körül volt a realitás, de ha kicsit alacsonyabbra teszem akár 2-3 ember is ráharaphat, és akkor licitháború is kialakulhat, azzal meg semmit nem érek ha magasabb áron kirakom és senkinek sem kell. Annyit még tudni kell a két játékosról, hogy az egyik, mint látható is ifista volt, a másikat meg annó nem kinevelésre vettem, mert akkor csatár edzésem volt.
Nem arra gondoltam, hogy alacsony áron tetted ki őket, hanem a nagy időbefektetés mellett azt hittem, hogy sokat kapsz értük. Ennyit 1-2 szezonig edzett 17-18 éves játékosokért lehet kapni, te meg jóval többet tréningezted őket. Az ár meg úgyis alakul magától.
streho87
Jugador del Barça

2013.12.03. 09:33:23

Barcaman1993 írta:streho, benéztem a csapatodhoz és ezt marha rosszul csináltad. Látom már kitetted azt a 2 játékost, akiket szóvá ejtettem pár napja. Ez elképesztően alacsony ár értük. Rengeteget edzetted őket és alig fogsz pénzt kapni értük, miközben a fizetésükre egy vagyont kidobtál.

Figyelj oda a későbbiekben a fiatalok kiválasztásánál. Legyenek multiskillesek ez a legfontosabb, a spec sem árt, de előbbi fontosabb. Ezzel vmivel drágábbak, de sokkal jobb áron tudod majd őket eladni. Ráadásul a meccs statisztikáját is meg tudja nyomni. Én úgy szoktam számolni, hogy egy játékos 1 szezon alatt, ha folyamatos edzést kap, akkor az értékének kb. 100 ezerrel kell nőnie.

Egyébként a tapasztalt rókáktól azt hallottam, hogy titáni szintig érdemes edzeni (legalábbis alsóbb osztályokban), ugyanis nagyon megnő azután a fizetésük és az edzési idejük.
most lett edző cserélve, mert gyenge edzőm volt eddig. mostantól másabb és gyorsabb lesz a kinevelés. A két játékos árát az árbecslésben szoktam nagyjából belőni, a nagyobb TSI-s már elég idős és csak a jsz jó nála, így örülök ha ennyiért el is kel. A másiknál is a 250.000 körül volt a realitás, de ha kicsit alacsonyabbra teszem akár 2-3 ember is ráharaphat, és akkor licitháború is kialakulhat, azzal meg semmit nem érek ha magasabb áron kirakom és senkinek sem kell. Annyit még tudni kell a két játékosról, hogy az egyik, mint látható is ifista volt, a másikat meg annó nem kinevelésre vettem, mert akkor csatár edzésem volt.
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.03. 09:15:10

streho, benéztem a csapatodhoz és ezt marha rosszul csináltad. Látom már kitetted azt a 2 játékost, akiket szóvá ejtettem pár napja. Ez elképesztően alacsony ár értük. Rengeteget edzetted őket és alig fogsz pénzt kapni értük, miközben a fizetésükre egy vagyont kidobtál.

Figyelj oda a későbbiekben a fiatalok kiválasztásánál. Legyenek multiskillesek ez a legfontosabb, a spec sem árt, de előbbi fontosabb. Ezzel vmivel drágábbak, de sokkal jobb áron tudod majd őket eladni. Ráadásul a meccs statisztikáját is meg tudja nyomni. Én úgy szoktam számolni, hogy egy játékos 1 szezon alatt, ha folyamatos edzést kap, akkor az értékének kb. 100 ezerrel kell nőnie.

Egyébként a tapasztalt rókáktól azt hallottam, hogy titáni szintig érdemes edzeni (legalábbis alsóbb osztályokban), ugyanis nagyon megnő azután a fizetésük és az edzési idejük.
streho87
Jugador del Barça

2013.12.03. 09:00:15

Barcaman1993 írta:
streho87 írta:első vétel:
30 éves 89 napos
Védekezés: világklasszis
Játékszervezés: remek
Szélsőjáték: kiemelkedő

ÁR: 159.000 eFt
:D :D
Akkor meg lehet oldani 150-200 ezer között. =D>

138-ról indult mondjuk, de ez sem sokkal magasabb :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.03. 08:44:02

streho87 írta:első vétel:
30 éves 89 napos

Akkor meg lehet oldani 150-200 ezer között. =D>
streho87
Jugador del Barça

2013.12.02. 19:58:26

Barcaman1993 írta:
Attól függ, hogy mit keresel. Szélső hátvédet? Én mindig azt szoktam javasolni, hogy az ember edzett játékosai fiatalok legyenek, a többiek pedig idősek. Én a 30-32 éves korosztályt ajánlanám, amiben egy 3 szezonos ciklus benne van. Az a Te döntésed, hogy melyiket választod.

Ha szélső hátvédet keresel, akkor azt nehéz megmondani. Nem mindegy, hogy mi a taktika. Tök más 2-5-3-ban, mint 4-5-1-ben. Én úgy gondolom, hogy 150-200 ezernél többet nincs értelme kiadni érte. A minimum védekezése világklasszis, a minimum szélsőjátéka kiemelkedő lenne. És a játékszervezés képesség fölött se menj el, azt is egy kicsit meg tudja dobni.
első vétel:
30 éves 89 napos

Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.02. 09:38:55

Rinku írta:Amilyet te írsz, annak az ára legalább a kétszerese egy ilyen. A legritkább "áru" a piacon, nagyon megkérik az árát. Ha nem edzet az ember szélsőhátvédet és nincs pénze, rá kell tudni, hogy ott bizony nem lesz értelmes játékos.
Megnéztem az átigazolási történetemet. Egy ilyen játékost anno 186 ezerért vettem meg.
streho87
Jugador del Barça

2013.12.01. 18:35:20

Barcaman1993 írta:
streho87 írta:mekkora szintet érdemes beállítani a kereséskor? :) meg a 22-28 év között gondolom a legjobb keresgélni
Attól függ, hogy mit keresel. Szélső hátvédet? Én mindig azt szoktam javasolni, hogy az ember edzett játékosai fiatalok legyenek, a többiek pedig idősek. Én a 30-32 éves korosztályt ajánlanám, amiben egy 3 szezonos ciklus benne van. Az a Te döntésed, hogy melyiket választod.

Ha szélső hátvédet keresel, akkor azt nehéz megmondani. Nem mindegy, hogy mi a taktika. Tök más 2-5-3-ban, mint 4-5-1-ben. Én úgy gondolom, hogy 150-200 ezernél többet nincs értelme kiadni érte. A minimum védekezése világklasszis, a minimum szélsőjátéka kiemelkedő lenne. És a játékszervezés képesség fölött se menj el, azt is egy kicsit meg tudja dobni.
nem feltétlenül szélsőhátvédet csak bedobtam egy posztot. attól függ mennyiért kelnek majd el a középpályások és ezáltal mennyi lesz a keret. 142-ért volt egy 28 éves hátvéd kiem. szélsővel és ragyogó védekezéssel csak hát lemaradtam :D de előbb tudni akartam milyen szinten keresgéljek :D köszi a segítséget ;)
Rinku
Director del Fútbol

2013.12.01. 18:23:01

Barcaman1993 írta:Ha szélső hátvédet keresel, akkor azt nehéz megmondani. Nem mindegy, hogy mi a taktika. Tök más 2-5-3-ban, mint 4-5-1-ben. Én úgy gondolom, hogy 150-200 ezernél többet nincs értelme kiadni érte. A minimum védekezése világklasszis, a minimum szélsőjátéka kiemelkedő lenne. És a játékszervezés képesség fölött se menj el, azt is egy kicsit meg tudja dobni.
Amilyet te írsz, annak az ára legalább a kétszerese egy ilyen. A legritkább "áru" a piacon, nagyon megkérik az árát. Ha nem edzet az ember szélsőhátvédet és nincs pénze, rá kell tudni, hogy ott bizony nem lesz értelmes játékos.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.12.01. 18:01:15

streho87 írta:mekkora szintet érdemes beállítani a kereséskor? :) meg a 22-28 év között gondolom a legjobb keresgélni

streho87
Jugador del Barça

2013.12.01. 15:54:15

Barcaman1993 írta:
Igen érdemes. :D Egyre felértékelődnek a def csatik, támadó szélsőhátvédek, vagy éppen az univerzális középpályások. A magas pontrúgás pedig továbbra is aranyat ér.
mekkora szintet érdemes beállítani a kereséskor? :) meg a 22-28 év között gondolom a legjobb keresgélni
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.30. 19:51:57

streho87 írta:óvintézkedésből van 2 csapatra való emberem, a barikra a teljes csapatot lecserélem, hogy egyik alapemberem se sérüljön meg ott, ha bajnokin megsérülnek akkor ez van, de barikon nem szeretném. Az játékos kereséskor célszerűbb ha mondjuk szélső védőt veszek akkor elég jó szélsőjátéka is legyen (és így tovább)...?
Nem kell óvintézkedni. :wink: Ugyanezt csináltam, aztán csomó pénzt kidobtam a tök felesleges játékosokra. Néha tényleg lesérül 1-1 játékos, de ezért egy komplett 2. sort tartani fölösleges. Mostanában elég sok féle taktikában szoktam játszani, de a leggyakoribb a 4-5-1 és az utóbbi időben a 3-5-2 volt. Az előbbihez van 5 kezdő szintű védőm, 2 kezdő szintű szélsőm (és 2 saját nevelés, akik vmivel gyengébbek, de 1 meccsre beugorni tökéletesek), 4 kezdő szintű középpályásom és 1 kezdő szintű csatárom. Őket bátran nevezem bármelyik meccsre. Ez 14 ember, ami kapussal együtt 15. Aztán hiába sérül le mondjuk egy barátságos meccsen 1 emberem, akkor is tudok váltani. Van még 1 cserekapusom, meg 3 töltelék emberem és az edzőm. Bőven elég a keret. Drasztikus sérüléshullámra meg nem lehet felkészülni.

Igen érdemes. :D Egyre felértékelődnek a def csatik, támadó szélsőhátvédek, vagy éppen az univerzális középpályások. A magas pontrúgás pedig továbbra is aranyat ér.

Más: Azért az nem gyenge, hogy idén 4 féle felállásban játszottam. :D
streho87
Jugador del Barça

2013.11.30. 19:38:57

Barcaman1993 írta:
streho87 írta: hát jó lenne, de úgy vagyok vele, ha ki is esek akkor értékes tapasztalatokkal esek ki, megtudom milyen erősségű csapatra lenne szükségem és akkor arra készítem fel a csapatot az újabb VI. osztályú bajnokságban :)
Nincs pénzed venni magasabb szintű játékosokat?

Mondjuk, ha feljutok, akkor én most nem fogok venni, mert a legutóbbi igazolósdi időszakom óta még normális szinten játszanak a játékosaim, de ilyenkor 1-2 igazolás bele szokott férni. Persze ez attól is függ, hogy milyen csoportba kerülsz.

Szerk: ÚÚÚ. Most nézem a csapatodat. 25 játékosod van, minek? Nekem 20 van, abból az egyik egész szezonban sérült (edzőm), jó páran meg csak a barátságos meccsen játszanak. Túl sok pénzt dobsz ki a fizetésekre. 10 ezerrel többet, mint én pedig 1 osztállyal feljebb vagyok. Ja, most nézem. 2 játékosod viszi el a fizetések felét...
őket most el fogom adni, az értük kapott pénzből akarok venni párat, óvintézkedésből van 2 csapatra való emberem, a barikra a teljes csapatot lecserélem, hogy egyik alapemberem se sérüljön meg ott, ha bajnokin megsérülnek akkor ez van, de barikon nem szeretném. Az játékos kereséskor célszerűbb ha mondjuk szélső védőt veszek akkor elég jó szélsőjátéka is legyen (és így tovább)...?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.30. 19:27:37

streho87 írta: hát jó lenne, de úgy vagyok vele, ha ki is esek akkor értékes tapasztalatokkal esek ki, megtudom milyen erősségű csapatra lenne szükségem és akkor arra készítem fel a csapatot az újabb VI. osztályú bajnokságban :)
Nincs pénzed venni magasabb szintű játékosokat?

Mondjuk, ha feljutok, akkor én most nem fogok venni, mert a legutóbbi igazolósdi időszakom óta még normális szinten játszanak a játékosaim, de ilyenkor 1-2 igazolás bele szokott férni. Persze ez attól is függ, hogy milyen csoportba kerülsz.

Szerk: ÚÚÚ. Most nézem a csapatodat. 25 játékosod van, minek? Nekem 20 van, abból az egyik egész szezonban sérült (edzőm), jó páran meg csak a barátságos meccsen játszanak. Túl sok pénzt dobsz ki a fizetésekre. 12 ezerrel többet, mint én pedig 1 osztállyal feljebb vagyok. Ja, most nézem. 2 játékosod viszi el a fizetések felét...
streho87
Jugador del Barça

2013.11.30. 19:19:36

Barcaman1993 írta:
streho87 írta:Na akkor elkezdhetünk készülődni az V. osztályra :P :D
Nekem még van 1 kulcsfontosságú bajnokim az utolsó fordulóban. Sikerült laza játékkal nyernem, ezért remélem, akkor MOTS-al sikerül a 2. helyezettet idegenben verni. A bajnoki elsőség már meg van, ha sikerül nyernem, akkor irány a IV. liga. :D
hát nekem múlthét óta megvan az elsőség, 9 ponttal vezettem akkor is és a 2. helyezettet oda-vissza elvertem, így meg nem előzhetett volna, de a sors úgy hozta, hogy esélye sem lenne, mert az utolsó fordulóban BOT ellen játszok így egy szépséges 13-1-0-lal kilépek a csoportból :D :D

@Gareth Tello
hát jó lenne, de úgy vagyok vele, ha ki is esek akkor értékes tapasztalatokkal esek ki, megtudom milyen erősségű csapatra lenne szükségem és akkor arra készítem fel a csapatot az újabb VI. osztályú bajnokságban :)
Válasz küldése