2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ha te is WoW-oznál akkor te is megtudnád de soha ne tudd meg.Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
Én ezen nem gondolkodnék.Neki tényleg szakemberre van szüksége.Victor_Valdes írta:Hát így lehet viccesnek tűnik, de már gondolkodtak rajta, hogy pszihologushoz kellene küldeni....
Ezt teszid veled a sok WoWVictor_Valdes írta:Fúúú, gyerekek...
Van egy barátom, aki nagyon rákattant a WoW-ra, szegénynek minden baja van hanem WoW-ozhat, iskolába is azt fújja állandóan, ilyeneket mond:
- Az élet csak a WoW hiányában érzett szimuláció.
-Az élet nem a való élet, a WoW az az élet!!
Rettentő, hogy milyen függő lett, tavaly még 4-es átlaga volt, eddig a 3-as sincs meg neki.
Nah, meg ilyeneket szaval:
Wowoddal rendületlenül játszál ó magyar,ez életed s ha nemjátszol hordája elkapar,
más szerveren-e kivűl nincs számodra hely, ADD vagy bannol GM keze itt élned,játszanod kell!!!
Ez a szeró mellyen annyiszor hordások vére folyt,
ezmelyhez minden játékost sok küzdelem csatol
Itt küzdenek T6-ér Guildek Tagjai
itt törtek összeT5-ök darabjai
Szabadság!kiáltja sok allis egymás után,
S elesnek legjobbjaink e hosszú insta során
s annyi T6 vállas egymás után hever.
Dávid jóvoltából mindig megy a szerver
Eszméletlen egy játék....
MSN-en: Norbi üzenete:
Te beteg vagy.
Ádám üzenete:
tom
ajanlom figyelmedbe az isohunt.com -ot. en innen toltok es altalaban 300 felett jon.socio66 írta:mininováról.milyen oldalak azok amelyekhez meghívó kell?vlxe írta: honnan töltesz? publikus oldalak vagy olyan amelyhez meghívó kell.
írd meg a címed és felveszlek!vlxe írta:pl olyan mint ncore. Ha van msn-d akkor dumálhatnánk ott ne offoljuk szét a topicot
mininováról.milyen oldalak azok amelyekhez meghívó kell?vlxe írta: honnan töltesz? publikus oldalak vagy olyan amelyhez meghívó kell.
honnan töltesz? publikus oldalak vagy olyan amelyhez meghívó kell.socio66 írta:értem.vlxe írta:.
Ebből következik, hogy egy torrentre (örök mondás) minnél több seeder van annál jobb és annál gyorsabban megy az eloszlás. De megeshet az is, hogy már az alap egy feltöltő is egy baromi gyors elérést tudhat magának így kitudja szolgálni a letöltőket (persze ez azért ritka).
egyébként gyakran töltesz le játékokat,vagy más programokat?
csak mert én most töltöm az új Stalkert,de a leggyorsabb link is,amit találtam borzasztó lassú..
értem.vlxe írta:.
Ebből következik, hogy egy torrentre (örök mondás) minnél több seeder van annál jobb és annál gyorsabban megy az eloszlás. De megeshet az is, hogy már az alap egy feltöltő is egy baromi gyors elérést tudhat magának így kitudja szolgálni a letöltőket (persze ez azért ritka).
Igazából a te neted is egy lényeges dologsocio66 írta:Köszönöm szépen vlxe!
még annyi kérdésem lenne hogy az,hogy milyen a netem letöltési sebessége, mennyiben számít?mert ugye akkora sebességgel úgysem tölti,amennyit tudna a netem.Ja,és akkor mennyi az a seeder számú torrent,amit már érdemes letölteni?
Hello!socio66 írta:Valaki elmagyarázhatná nekem ezeket a letöltéses dolgokat.
Tehát.
-Tulajdonképp mitől függ,hogy milyen gyors a letöltés? Attól hogy hányan töltik le éppen?
-Miért van az,hogy amikor elkezdem még nagyon gyors,később pedig lelassul.
-Amikor keresek egy torrent-et letöltésre,a seedek(vagy seederek vagy mi..) számát nézzem?
Ezeket azért kérdezem meg,mert nagyjából tudom a dolgokat,de pontosan nem,és szeretném ha valaki elmagyarázná részletesen.
igen,gyakorlatilag attol függ hogy hányan seedelik és az eggyes seedereknek milyen gyors a feltöltési sebességük.socio66 írta:Valaki elmagyarázhatná nekem ezeket a letöltéses dolgokat.
Tehát.
-Tulajdonképp mitől függ,hogy milyen gyors a letöltés? Attól hogy hányan töltik le éppen?
-Miért van az,hogy amikor elkezdem még nagyon gyors,később pedig lelassul.
-Amikor keresek egy torrent-et letöltésre,a seedek(vagy seederek vagy mi..) számát nézzem?
Ezeket azért kérdezem meg,mert nagyjából tudom a dolgokat,de pontosan nem,és szeretném ha valaki elmagyarázná részletesen.