Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.29. 14:24:43

Volt egy idő amikor játszottam, de nekem nem jött be, maradok az FM-nél, meg a jó kis GTa-nál.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.29. 14:22:54

Victor_Valdes írta:Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
Szerintem ha te is WoW-oznál akkor te is megtudnád de soha ne tudd meg.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.29. 14:19:48

Napi 16 órába nyomja majdnem, azért ez durva, nem tdom, hogy lehet valaminek ennyire rabjává válni.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.29. 14:18:30

Victor_Valdes írta:Hát így lehet viccesnek tűnik, de már gondolkodtak rajta, hogy pszihologushoz kellene küldeni....
Én ezen nem gondolkodnék.Neki tényleg szakemberre van szüksége.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.29. 14:17:44

Hát így lehet viccesnek tűnik, de már gondolkodtak rajta, hogy pszihologushoz kellene küldeni....
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.29. 14:14:55

Victor_Valdes írta:Fúúú, gyerekek...
Van egy barátom, aki nagyon rákattant a WoW-ra, szegénynek minden baja van hanem WoW-ozhat, iskolába is azt fújja állandóan, ilyeneket mond:
- Az élet csak a WoW hiányában érzett szimuláció.
-Az élet nem a való élet, a WoW az az élet!!

Rettentő, hogy milyen függő lett, tavaly még 4-es átlaga volt, eddig a 3-as sincs meg neki :(.
Nah, meg ilyeneket szaval:

Wowoddal rendületlenül játszál ó magyar,ez életed s ha nemjátszol hordája elkapar,
más szerveren-e kivűl nincs számodra hely, ADD vagy bannol GM keze itt élned,játszanod kell!!!

Ez a szeró mellyen annyiszor hordások vére folyt,
ezmelyhez minden játékost sok küzdelem csatol

Itt küzdenek T6-ér Guildek Tagjai
itt törtek összeT5-ök darabjai

Szabadság!kiáltja sok allis egymás után,
S elesnek legjobbjaink e hosszú insta során
s annyi T6 vállas egymás után hever.
Dávid jóvoltából mindig megy a szerver

Eszméletlen egy játék :roll: ....

MSN-en: Norbi üzenete:
Te beteg vagy.

Ádám üzenete:
tom
Ezt teszid veled a sok WoW :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.29. 13:56:26

Fúúú, gyerekek...
Van egy barátom, aki nagyon rákattant a WoW-ra, szegénynek minden baja van hanem WoW-ozhat, iskolába is azt fújja állandóan, ilyeneket mond:
- Az élet csak a WoW hiányában érzett szimuláció.
-Az élet nem a való élet, a WoW az az élet!!

Rettentő, hogy milyen függő lett, tavaly még 4-es átlaga volt, eddig a 3-as sincs meg neki :(.
Nah, meg ilyeneket szaval:

Wowoddal rendületlenül játszál ó magyar,ez életed s ha nemjátszol hordája elkapar,
más szerveren-e kivűl nincs számodra hely, ADD vagy bannol GM keze itt élned,játszanod kell!!!

Ez a szeró mellyen annyiszor hordások vére folyt,
ezmelyhez minden játékost sok küzdelem csatol

Itt küzdenek T6-ér Guildek Tagjai
itt törtek összeT5-ök darabjai

Szabadság!kiáltja sok allis egymás után,
S elesnek legjobbjaink e hosszú insta során
s annyi T6 vállas egymás után hever.
Dávid jóvoltából mindig megy a szerver

Eszméletlen egy játék :roll: ....

MSN-en: Norbi üzenete:
Te beteg vagy.

Ádám üzenete:
tom
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.09.28. 20:05:12

Attól függ am h mit szeretnél tölteni de ha gamet akkor ajánlom a www.torrentscan.com oldalt itt van vagy 10 oldal ahol keresgélhetsz h hol van a legtöbb seeder.

Ha viszont filmeket szeretnél arra csak az úgy mondd meghívós oldalak a legjobbak vagy esetleg az ftp oldalak.Pl:ncore,bithumen,kreditweb, stb...
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.28. 20:00:40

socio66 írta:
vlxe írta: honnan töltesz? publikus oldalak vagy olyan amelyhez meghívó kell.
mininováról.milyen oldalak azok amelyekhez meghívó kell?
ajanlom figyelmedbe az isohunt.com -ot. en innen toltok es altalaban 300 felett jon. :roll: legalabbis nekem
socio66

2008.09.28. 19:24:57

vlxe írta:pl olyan mint ncore. Ha van msn-d akkor dumálhatnánk ott ne offoljuk szét a topicot :)
írd meg a címed és felveszlek! :wink:
vlxe
Capitá del Barça

2008.09.28. 19:23:56

pl olyan mint ncore. Ha van msn-d akkor dumálhatnánk ott ne offoljuk szét a topicot :)
socio66

2008.09.28. 19:16:42

vlxe írta: honnan töltesz? publikus oldalak vagy olyan amelyhez meghívó kell.
mininováról.milyen oldalak azok amelyekhez meghívó kell?
vlxe
Capitá del Barça

2008.09.28. 19:15:31

socio66 írta:
vlxe írta:.

Ebből következik, hogy egy torrentre (örök mondás) minnél több seeder van annál jobb és annál gyorsabban megy az eloszlás. De megeshet az is, hogy már az alap egy feltöltő is egy baromi gyors elérést tudhat magának így kitudja szolgálni a letöltőket (persze ez azért ritka).
értem.
egyébként gyakran töltesz le játékokat,vagy más programokat?
csak mert én most töltöm az új Stalkert,de a leggyorsabb link is,amit találtam borzasztó lassú.. :?
honnan töltesz? publikus oldalak vagy olyan amelyhez meghívó kell.
kudu
Entrenador del Barça

2008.09.28. 19:12:02

Van itt olyan, aki klánháborúzik, és esetleg a Mortal klánban van? 8)
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
socio66

2008.09.28. 18:46:16

vlxe írta:.

Ebből következik, hogy egy torrentre (örök mondás) minnél több seeder van annál jobb és annál gyorsabban megy az eloszlás. De megeshet az is, hogy már az alap egy feltöltő is egy baromi gyors elérést tudhat magának így kitudja szolgálni a letöltőket (persze ez azért ritka).
értem.
egyébként gyakran töltesz le játékokat,vagy más programokat?
csak mert én most töltöm az új Stalkert,de a leggyorsabb link is,amit találtam borzasztó lassú.. :?
vlxe
Capitá del Barça

2008.09.28. 18:42:50

socio66 írta:Köszönöm szépen vlxe!
még annyi kérdésem lenne hogy az,hogy milyen a netem letöltési sebessége, mennyiben számít?mert ugye akkora sebességgel úgysem tölti,amennyit tudna a netem.Ja,és akkor mennyi az a seeder számú torrent,amit már érdemes letölteni?
Igazából a te neted is egy lényeges dolog :) mondok egyszerű példát.

ha neked van egy 2MB-s neted (mondtam csak egy példát) akkor te pontosan kb 275 kbyte-al tudsz letölteni maximálisan. Na most ha a Seederek akikre csatlakozol együttesen képesek neked ennyivel adni akkor te teljes sebességel tudsz tölteni. Ha viszont azok a Seederek akikre kapcsolódsz együttesen nem tudják ezt elérni akkor annak megfelelő sebességel tudsz tölteni mint amennyire ők maguk képesek.

socio66

2008.09.28. 18:36:05

Köszönöm szépen vlxe!
még annyi kérdésem lenne hogy az,hogy milyen a netem letöltési sebessége, mennyiben számít?mert ugye akkora sebességgel úgysem tölti,amennyit tudna a netem.Ja,és akkor mennyi az a seeder számú torrent,amit már érdemes letölteni?
vlxe
Capitá del Barça

2008.09.28. 18:28:13

socio66 írta:Valaki elmagyarázhatná nekem ezeket a letöltéses dolgokat.
Tehát.
-Tulajdonképp mitől függ,hogy milyen gyors a letöltés? Attól hogy hányan töltik le éppen?
-Miért van az,hogy amikor elkezdem még nagyon gyors,később pedig lelassul.
-Amikor keresek egy torrent-et letöltésre,a seedek(vagy seederek vagy mi..) számát nézzem?

Ezeket azért kérdezem meg,mert nagyjából tudom a dolgokat,de pontosan nem,és szeretném ha valaki elmagyarázná részletesen.
Hello!

Gondoltam leírom az én tudásomat hátha valamit sikerül kiszedni belőle.

Nos lássuk mint előttem már említették, hogy a letöltés a Seederek és Leecherek együtteséből adódik mivel ha valaki tölt egy bizonyos tételezzük fel zenét akkor azt csomagokra osztja a torrentfájl, így amikor töltesz ilyen csomagokat töltesz és ha ezt mind befejezi akkor van 100 %. Igen ám de a torrent úgy működik, hogy nem célszerűen sorrendben halad a csomagokba hanem éppen amihez tud csatlakozni. Tehát ha te töltesz egy zenét akkor az első pillanattól kezdve te le és feltöltőnek is minősülsz (persze csak akkor ha rád is csatlakoznak a csomagokért). A letöltés sebessége pedig leginkább attól függ, hogy akiktől ezt a csomagot zenét töltöd azok milyen sávszélességgel rendelkeznek és persze mennyivel engedélyezik a feltöltést :) esetedben így annyi lesz a letöltési sebességed amennyivel éppen adni tudják.

-A letöltés alapvetően attól lehet lassabb idő elteltével, hogy
1. Kilép a seeder akitől éppen töltesz vagy neki éppen még az a csomag nem áll rendelkezésére ami neked kéne ezért lelassul az átvitel.
2. Vagy egész egyszerűen a torrent még csak bizonyos %éig ért el. Ez akkor fordulhat elő ha pl. Valaki felrak egy adatot és azt csak mondjuk 40%éig seedelte így mindenki ottragadt 40%nál és ebből következik, hogy csak 40 %ig tudsz úgy tölteni hogy full speed (de ez már a bent lévő Leecherektől is függ).

-Ha keresel egy torrentet letöltésre mindenképp a Seederek számát nézd. Mível ők azok akik adják neked teljes 100%(egészében) az általad keresett fájlt.

Seeder=100%os forrás az adathoz.
Leecher=Éppen az adatot töltő egyén akinek egy bizonyos % áll rendelkezésére az adatból.
Peer=Seeder+Leecher

Egyébként itt lényegében rengeteg dolog le van írva róla :) szóval ha jobban beleakarsz mélyedni akkor itt megteheted

http://hu.wikipedia.org/wiki/Torrent

üdv
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.28. 18:08:53

Aki profi a GTA San Andreasba, vegyen fel msn-en!

Szerk.: Megoldva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.09.28. 18:32:11-kor.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.09.27. 09:19:36

socio66 írta:Valaki elmagyarázhatná nekem ezeket a letöltéses dolgokat.
Tehát.
-Tulajdonképp mitől függ,hogy milyen gyors a letöltés? Attól hogy hányan töltik le éppen?
-Amikor keresek egy torrent-et letöltésre,a seedek(vagy seederek vagy mi..) számát nézzem?

Ezeket azért kérdezem meg,mert nagyjából tudom a dolgokat,de pontosan nem,és szeretném ha valaki elmagyarázná részletesen.
igen,gyakorlatilag attol függ hogy hányan seedelik és az eggyes seedereknek milyen gyors a feltöltési sebességük.
m a d r i d i s t a .
socio66

2008.09.27. 09:11:49

Valaki elmagyarázhatná nekem ezeket a letöltéses dolgokat.
Tehát.

nemtom99
Jugador d'estrella

2008.09.27. 08:29:27

sziasztok.valaki tudnanekem küldeni counter strike:source tört server IP-t?
előre is köszi
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.27. 08:13:12

Nekem egy Flight Simulator torrent kellene :? Egy régebbi is megtenné, csak repülhessek :lol: :lol: (gépen)
Előre is köszi.
Kép
lopakodo
Capitá del Barça

2008.09.26. 20:36:37

vki megdobna egy olyan linkkel ,ahonnan letölthetem a lineage 2-őt.már próbálkoztam ,csak lassan jön ,nagyon...
socio66

2008.09.26. 19:06:49

socio66 írta: mindegy lényeg a lényeg.ez a link jó?
http://www.mininova.org/tor/1817747
:?:
:?: :?:
Válasz küldése