Gamez - Kedvencek játékok
-
- Entrenador del Barça
Kicsit beújítottam a játékok terén: S.T.A.L.K.E.R., iszonyat durván jó játék...
. Aztán Soldier of Fortune Payback: átlagos, de el lehet vele játszani. Na és a top gamma, Sherlcok Holmes: nagyon állat, de elég sok gondolkodást igényel, hogy megold a rejtélyt.

- miihii
- KHAL
Rákukkantottam én is erre a videojáték vb-re,naon komolyan tolják a gyerekek a spílent!!!És mindezt 1 mila dolcsiért...
Csípem az eurosport 2-t,érdekes sportokat találnak meg,de ütőseket.Én naon kamázom az aréna focit is,NFL kicsibe

Csípem az eurosport 2-t,érdekes sportokat találnak meg,de ütőseket.Én naon kamázom az aréna focit is,NFL kicsibe

Hajrá Fifásoklacisac írta:este fél 10től az Eurosport 2-n videójáték VB döntő lesz.Mindig 2 csapat játszik egymás ellen.
5 játékból áll egy meccs 2 DoA 4ből( egyszer egy férfi, egyszer egy lány játszik a csapatból), 1 Fifából, 1 PGR3ból és 1 CSből; és amelyik csapat több pontot szerez az nyeri a meccset. igazán érdekes meccsek voltak eddig is úgyhogy érdemes megnézni a döntőt

vagy torrents.to és ott egy csomó oldal között lépegethetsz!davi10 írta:Sziasztok!
Honnan lehetne letölteni Ingyen (új) játékokat?
Előre is kösz
-
- Jugador del Barça
este fél 10től az Eurosport 2-n videójáték VB döntő lesz.Mindig 2 csapat játszik egymás ellen.
5 játékból áll egy meccs 2 DoA 4ből( egyszer egy férfi, egyszer egy lány játszik a csapatból), 1 Fifából, 1 PGR3ból és 1 CSből; és amelyik csapat több pontot szerez az nyeri a meccset. igazán érdekes meccsek voltak eddig is úgyhogy érdemes megnézni a döntőt

Visça el Barça! Visça el Catalunya!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
torrentz.comdavi10 írta:Sziasztok!
Honnan lehetne letölteni Ingyen (új) játékokat?
Előre is kösz
isohunt.com
Lehet hogy a buherától vált "könnyedebbé", nem tudom 
Am. szívesen, 2-ben majd én kérek segítséget, ha elakadok
A hőtérképet nagyon komoly módon oldották meg, egyszerűen tökéletes játékélmény és játékelem.

Am. szívesen, 2-ben majd én kérek segítséget, ha elakadok

A hőtérképet nagyon komoly módon oldották meg, egyszerűen tökéletes játékélmény és játékelem.
Megy 1 giga rammal?
milyen a procid és a karid?
Érdekelne, mert nekem a vistás gépen eddig még alig futkorászott valami, pedig sapphire hd 2600 mocorog benne. Igaz a proci 3100+-os sempron csak.
ui.: hol jött szembe a terrorista??? odaérsz a placcra, balra van egy létra, felmész azok meg mennek utánad
megmondod hogy tartsák a pozísönt, lemész és rámutatsz a gépre. Akkor már csak az egyik, de az le fog jönni 
milyen a procid és a karid?

Érdekelne, mert nekem a vistás gépen eddig még alig futkorászott valami, pedig sapphire hd 2600 mocorog benne. Igaz a proci 3100+-os sempron csak.
ui.: hol jött szembe a terrorista??? odaérsz a placcra, balra van egy létra, felmész azok meg mennek utánad

Én az egyik embert felküldtem a rendezői(?) vagy karbantartói(?)
szintre a létrán, beállt középre, én meg beguggoltam egy doboz mögé lent.
Azt tudom, hogy egy sniper fegyó volt nálam meg egy golyószóró. Nehezen, de sikerült
Akinek bejött a vegas, annak ajánlom a vegas 2-t is. Ütős a cucc

Azt tudom, hogy egy sniper fegyó volt nálam meg egy golyószóró. Nehezen, de sikerült

Akinek bejött a vegas, annak ajánlom a vegas 2-t is. Ütős a cucc

Dehogy. Viszont ezt igen.
Mint írtam, nekem egyáltalán nem a warezzal van bajom, hanem azzal, hogy aki nem fizet, az már egy héttel hamarabb játszhat, mint aki kicsengeti (Mo.-n aránytalanul drága) pénzt. Ha egy napon jelenne meg a kettő, egyáltalán nem érdekelne.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Csak 1 kérdés: te eredetiben veszed meg a játékokat?barca99 írta:A warez megint előnyben, ma kijött a GTA IV.Persze, mire valaki megveszi az eredetit, más már végignyomta a storyt.
Nem baj, de az online móka legalább megmarad...
![]()
Amúgy nincs komolyabb bajom a warezzal, de úgy "fairebb" lenne, ha a megjelenés után jönne csak ki. Elég abszurdum, hogy az kapja meg hamarabb, aki nem fizet érte. De sebaj, jövőhét keddtől...

Amúgy csak konzolra jön most. Pcre majd 2009 eleje.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Nem lehet,a Microsoft nyomban letilt a Live-ról,csakúgy mint a Halo 3 esetében.Danka00792 írta:barca99 írta:Nem baj, de az online móka legalább megmarad...![]()
Miért törtel nem lehet majd netre menni?
- Danka00792
- Director del Fútbol
barca99 írta:Nem baj, de az online móka legalább megmarad...![]()
Miért törtel nem lehet majd netre menni?

A warez megint előnyben, ma kijött a GTA IV.
Persze, mire valaki megveszi az eredetit, más már végignyomta a storyt.
Nem baj, de az online móka legalább megmarad...
Amúgy nincs komolyabb bajom a warezzal, de úgy "fairebb" lenne, ha a megjelenés után jönne csak ki. Elég abszurdum, hogy az kapja meg hamarabb, aki nem fizet érte. De sebaj, jövőhét keddtől...