Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki is volt az aki felajánlotta akármelyik játékosát a két keeperén kívül, amivel simán bajnokesélyes lehettél volna?Game90 írta:nincs olyan sok esélyem a bajnoki címre (grat kanty), ilyen 4-5-6. hely meg nem igazán vonz.
Akkor holnapig kiderül?Game90 írta:MichaaBee, Cumbee, fcb0827! Itt válaszolok, így azért könnyebbTiteket érdekelt George, ha végül úgy döntök, hogy tényleg tankolok, akkor az viheti őt, aki a legelőnyösebb ajánlatot küldi pickekkel. Bocs ezért a "piaci" megoldásért, de a biznisz az biznisz
![]()
De még alszok egyet a dologra, még számolgatnom kell meg minden![]()
Én jönnék.Xanthor írta:Hétvégén indul az F1 idény, tudom, hogy sok rajongó van itt, szóval remélem összejövünk páran. Én se csináltam eddig, de szerintem jó módja, hogy feldobjuk az unalmasabb versenyeket is: F1 FANTASY
Itt csináltam ligát: http://f1dreamteam.sportal.com.au
Invite code: 848811
4 versenyzőt és 4 konstruktőrt kell kiválasztani az adott pénzkeretből. A pontozás szabályait megtaláljátok az oldalon, van "csapatkapitány" választás is kétszeres pontért, ami mindig fokozza a fejfájást
Csatlakozzatok, remélem minél többen leszünk
Szerk.: Néztem más oldalt is ( http://f1dreamteam.sportal.com.au ), ez jobbnak néz ki, de más a pontozás és a csapatösszetétel, amiben nekem meg a másik tetszik jobban, hiába néz az ki gagyibban. Ha érdeklődik valaki, szerinte melyik lenne a jobb?
Szerk 2.: Kicsit jobban átnéztem ezt a másikat és jó az is, szóval legyünk inkább ott szerintem.
Ez azért tetszettneobarca írta:Közel Holiday szint ha az éves statokat nézed.
Mostanában sok dolgom van, nem igazán érek rá ezekkel foglalkozni meg cseréken agyalni...MichaaBee írta:Game, mi van veled újabban, hogy ilyen fázislemaradásban nézed a trade ajánlatokat?
Változhatnak a dolgok az idő múlásával. Megjegyezném, én sosem értettem Varejao mitől keeper. Egy sérülékeny, bizonytalan pali. Még csak azt sem lehet mondani, h kiemelkedő. Idén volt pár jó meccse, aztán ennyi. Megint többet volt otthon, mint a parketton.Slither írta:Varejao helyett, akiert picket adott fel, es oldalakon keresztul mondta hogy neki akkor is o kell)
Slither írta:Ha ram celoztal a hisztivel akkor minek mondod a te reakcioidat?
Slither írta:Amikor nekem nem ment at a cserem, megkerdeztem hogy mi volt a gond vele, kertem tanacsot hogy mit javitsak rajta, es annak megfeleloen sikerult is egy sikeres trade-t vegrehajtanom. Te vagy az aki ki van akadva a veton, es ahelyett hogy probalnal a veto okanak megfeleloen atalakitani a cseret, csak visszatamadsz...
Wall borderline keeper, es lehet hogy van akinel elferne, de GT-nel nem latom ezt, de ezt mar tobben is irtuk. Mindig megvan kerdezve hogy ki miert vetozott, en csak beirom, hogy ne kelljen utolag feleslegesen rakerdezni. Ha GT beirja hogy Wall lesz mindenkeppen a 3. keeperje (aheleyett a Varejao helyett, akiert picket adott fel, es oldalakon keresztul mondta hogy neki akkor is o kell), akkor tolem mehet a csere.neobarca írta: Hát pedig ez totál korrekt ajánlat. DE ugyan magyarázd már el nekem, hogy Wall mitől nem keeper játékos? Sztem van 1-2 user akinél simán elférne...
Es mire megy azzal hogy jobb Thompson? Nem keepeli, iden meg mar nem tudja mire hasznalni...neobarca írta: Thompson meg kategóriákkal jobb mint a Sunsos. Nehogymár ez ne érné meg?
Ha ram celoztal a hisztivel akkor minek mondod a te reakcioidat? Amikor nekem nem ment at a cserem, megkerdeztem hogy mi volt a gond vele, kertem tanacsot hogy mit javitsak rajta, es annak megfeleloen sikerult is egy sikeres trade-t vegrehajtanom. Te vagy az aki ki van akadva a veton, es ahelyett hogy probalnal a veto okanak megfeleloen atalakitani a cseret, csak visszatamadsz... pedig meg meg se lett vetozva, es csak leirtam hogy en hogy latom (ha nem irnam be akkor meg utolag lenne kovetelve hogy miert...)neobarca írta: Hihetetlen azért, hogy mindenki mennyire okos tud lenni, amikor ne ő cserélne, de amikor neki vétóznak egyből hisztizik.
GT nem véletlenül fogadja el. Tiszteletben lehetne tartani.![]()
Hát pedig ez totál korrekt ajánlat. DE ugyan magyarázd már el nekem, hogy Wall mitől nem keeper játékos? Sztem van 1-2 user akinél simán elférne... Az egy dolog, hogy a Wizi első számú embere, de ha hallgatsz podcast-et, ott is volt szó ról, h a következő év az ő éve lesz. Már csak azért is, mert lejárós és max szerződésű lesz.Slither írta:Ismet ment a veto a neo-GT cserere, es minden tovabbira menni fog ahol GT ugy add fel picket, hogy nem kap erte keepert. Jobb jatekosokkal nem megy semmire, mivel nincs mar tetje az idei szezonjanak, szoval ha nem kap keepert akkor gyakorlatilag a semmiert add fel picket.
Slither és Bob már leírta a lényeget, egyértelmű, hogy miért ment a vétó.neobarca írta:Igazából nem értem a vétót.Game90 írta:GT - neo cserére ment egy vétó.
Lol, Evans a hullamzo Wall meg nem? Semmivel nem jobb keeper...neobarca írta:Adok egy mostmár egész összeszedett (minden statot hozó) Wallt akit GT keepelni akar, egy keepernek semmiképp sem mondható hullámzó Evansért.
Valamint egy valóban sérült Gortatot aki mellesleg akár még keeper szinten is állhat olyanoknak, akik nincsenek eleresztve egy szintén 4 meccs óta és még ki tudja mennyi időt még nem játszó kölökért.
Igazából nem értem a vétót. Adok egy mostmár egész összeszedett (minden statot hozó) Wallt akit GT keepelni akar, egy keepernek semmiképp sem mondható hullámzó Evansért.Game90 írta:GT - neo cserére ment egy vétó.
2. helyed az én 4. helyemért? Deal?Slither írta: Eheti celom hogy lecsuszak a 4. helyre es elened keruljek ossze PO elso korben.(Persze csak akkor ha nem lesz mar eselyem a 2. helyre)
Egy 4-est azért megérdemelsz erre a szezonraBob_Marley írta: De majd igyekszem, szólok a tanáromnak ('alias Game) hogy jövőre jobban készítsen fel.Idén is azért áhítatos munkát végzett, s már a PO-ba jutást sikerült elérnem.
Pár év és jó lesz ez.
HahahahaSlither írta:
Amúgy jövőre kicsit javulnod kéne, mert idén mind az 5 ligában mögöttem vagy.![]()
Legjobb esetet írtam (Gortat ezt nyilatkozta), de nem oszt nem szoroz, mert úgyse keeper játékos, GT meg már több hete tankol.Bob_Marley írta:Pont írni akartam én is.Ráadásul ezek szerint neked jobb infoid vannak, én azt hittem ouzt of season játékos GortatSlither írta:Neo-GT cserére ment egyből a vétó. Gortat 3 hétre kidőlt, meg amúgy sem használ semmit GT-nek. Wall kb. = Evans (sőt Tyreke 8 kategóriában jobb), így nem hogy Neonak kellene picket kapnia, hanem GT-nek.
De tőlem is ment a vétó, 4-5 csere teljesen értelmetlen.
Pont írni akartam én is.Ráadásul ezek szerint neked jobb infoid vannak, én azt hittem ouzt of season játékos GortatSlither írta:Neo-GT cserére ment egyből a vétó. Gortat 3 hétre kidőlt, meg amúgy sem használ semmit GT-nek. Wall kb. = Evans (sőt Tyreke 8 kategóriában jobb), így nem hogy Neonak kellene picket kapnia, hanem GT-nek.
Igyekszem azért, de néha benéznek olyan dolgok, ami miatt nem tudok állítani, meg igazán sokat nem is számít, mert a legtöbb kategóriát eleve bukomBob_Marley írta:a héten Eazzy ellen 11-1től 8-4ig bármi benne van a %-tól függően, nem lenézve Eazzyt, de ahogy nézegetni szoktam ő a csapatot is gyakran nem állítja be.