Slither írta:Varejao helyett, akiert picket adott fel, es oldalakon keresztul mondta hogy neki akkor is o kell)
Változhatnak a dolgok az idő múlásával. Megjegyezném, én sosem értettem Varejao mitől keeper. Egy sérülékeny, bizonytalan pali. Még csak azt sem lehet mondani, h kiemelkedő. Idén volt pár jó meccse, aztán ennyi. Megint többet volt otthon, mint a parketton.
Am visszanézve alig 1-2 helyet adott fel érte, nem számottevő sztem.
Slither írta:Ha ram celoztal a hisztivel akkor minek mondod a te reakcioidat?
Mint írtam, akinek nem inge, ne vegye magára. Vissza lehet olvasni, idén csöndben követtem az eseményeket. Nem hisztiztem, nem dumáltam, nem vétóztam. Hagytam mindenkit játszani. De kérem. Érthető h ideges vagyok. Pár nap van hátra és vége az átigazolási időnek. Mind idénre, mind jövőre nézve kihatással van.
Slither írta:Amikor nekem nem ment at a cserem, megkerdeztem hogy mi volt a gond vele, kertem tanacsot hogy mit javitsak rajta, es annak megfeleloen sikerult is egy sikeres trade-t vegrehajtanom. Te vagy az aki ki van akadva a veton, es ahelyett hogy probalnal a veto okanak megfeleloen atalakitani a cseret, csak visszatamadsz...
Én is eféle képpen cselekedtem. Olvastam, a reakciókat és az ötleteket. Ezért raktam de Thompsont, aki lényegesen nagyobb értéket képvisel mint a sérült Gortat. Megjegyezném, amikor még egyeztettem GT-vel, nem volt az. Én sem láttam, mert ez a "vacak" yahoo nem jelölte nekem egészen a vétó napjáig.
Egyébként meg nem támadok, sajnálom ha annak vetted. Csak kérem, olyan cserék mentek már végbe, amik mellet ez abszolúte nem kirívó...