Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.16. 01:06:04

Game90 írta:nincs olyan sok esélyem a bajnoki címre (grat kanty), ilyen 4-5-6. hely meg nem igazán vonz.
Ki is volt az aki felajánlotta akármelyik játékosát a két keeperén kívül, amivel simán bajnokesélyes lehettél volna?
Ja tudom, én.
(akkor azt mondtad, hogy hamarabb kérte Jrue-t GT, most meg már biznisz az biznisz a szöveg :D )
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.15. 23:42:00

Game90 írta:MichaaBee, Cumbee, fcb0827! Itt válaszolok, így azért könnyebb :) Titeket érdekelt George, ha végül úgy döntök, hogy tényleg tankolok, akkor az viheti őt, aki a legelőnyösebb ajánlatot küldi pickekkel. Bocs ezért a "piaci" megoldásért, de a biznisz az biznisz :)
De még alszok egyet a dologra, még számolgatnom kell meg minden :P
Akkor holnapig kiderül? :) Mert megmondom őszintén, nekem a pickes dolog nem nagy buli, ellenben pick-nélküli ajánlatból úgy érzem, az enyém volt a legerősebb. :)

Love meg pont akkorra fog visszatérni, amikor az a kicsi lusz a legjobban kelleni fog. Eddig is aláztál szinte egész szezonban nélküle. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.15. 20:13:09

Xanthor írta:Hétvégén indul az F1 idény, tudom, hogy sok rajongó van itt, szóval remélem összejövünk páran. Én se csináltam eddig, de szerintem jó módja, hogy feldobjuk az unalmasabb versenyeket is: F1 FANTASY
Itt csináltam ligát: http://f1dreamteam.sportal.com.au
Invite code: 848811
4 versenyzőt és 4 konstruktőrt kell kiválasztani az adott pénzkeretből. A pontozás szabályait megtaláljátok az oldalon, van "csapatkapitány" választás is kétszeres pontért, ami mindig fokozza a fejfájást
Csatlakozzatok, remélem minél többen leszünk

Szerk.: Néztem más oldalt is ( http://f1dreamteam.sportal.com.au ), ez jobbnak néz ki, de más a pontozás és a csapatösszetétel, amiben nekem meg a másik tetszik jobban, hiába néz az ki gagyibban. Ha érdeklődik valaki, szerinte melyik lenne a jobb?

Szerk 2.: Kicsit jobban átnéztem ezt a másikat és jó az is, szóval legyünk inkább ott szerintem.
Én jönnék.
PCsabi
aka Game90

2013.03.15. 19:41:47

neobarca írta:Közel Holiday szint ha az éves statokat nézed.
Ez azért tetszett :mrgreen:
MichaaBee írta:Game, mi van veled újabban, hogy ilyen fázislemaradásban nézed a trade ajánlatokat? :)
Mostanában sok dolgom van, nem igazán érek rá ezekkel foglalkozni meg cseréken agyalni... :oops:

De így, hogy Love még 2-3 hét, elég erősen elgondolkodtam azon, hogy inkább tankolok. Nélküle azért nincs olyan sok esélyem a bajnoki címre (grat kanty), ilyen 4-5-6. hely meg nem igazán vonz.

MichaaBee, Cumbee, fcb0827! Itt válaszolok, így azért könnyebb :) Titeket érdekelt George, ha végül úgy döntök, hogy tényleg tankolok, akkor az viheti őt, aki a legelőnyösebb ajánlatot küldi pickekkel. Bocs ezért a "piaci" megoldásért, de a biznisz az biznisz :)

De még alszok egyet a dologra, még számolgatnom kell meg minden :P

(Bob, te meg válaszolhatnál... :twisted: )
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.14. 21:36:34

Game, mi van veled újabban, hogy ilyen fázislemaradásban nézed a trade ajánlatokat? :)
H a t t r i c k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.14. 02:17:59

Egyet értek Slitherrel.
Én sem látom a 4-5 pickcsere jogosságát, én is nyomtam egy vétót.Továbbra is nálam a pickcserék még fokozottabb figyelemmel vannak.
Abban is igaza van, hogy 2 lehetőség van ad1 meg van vétózva valami s akkor jön az illető, hogy ki vétózott :D ad2 leírja valaki hogy szerinte ez nem korrekt majd megvétózzák, s megy az "ellenségeskedés"
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.13. 16:29:42

Slither írta:Varejao helyett, akiert picket adott fel, es oldalakon keresztul mondta hogy neki akkor is o kell)
Változhatnak a dolgok az idő múlásával. Megjegyezném, én sosem értettem Varejao mitől keeper. Egy sérülékeny, bizonytalan pali. Még csak azt sem lehet mondani, h kiemelkedő. Idén volt pár jó meccse, aztán ennyi. Megint többet volt otthon, mint a parketton.
Am visszanézve alig 1-2 helyet adott fel érte, nem számottevő sztem.
Slither írta:Ha ram celoztal a hisztivel akkor minek mondod a te reakcioidat?

Mint írtam, akinek nem inge, ne vegye magára. Vissza lehet olvasni, idén csöndben követtem az eseményeket. Nem hisztiztem, nem dumáltam, nem vétóztam. Hagytam mindenkit játszani. De kérem. Érthető h ideges vagyok. Pár nap van hátra és vége az átigazolási időnek. Mind idénre, mind jövőre nézve kihatással van.
Slither írta:Amikor nekem nem ment at a cserem, megkerdeztem hogy mi volt a gond vele, kertem tanacsot hogy mit javitsak rajta, es annak megfeleloen sikerult is egy sikeres trade-t vegrehajtanom. Te vagy az aki ki van akadva a veton, es ahelyett hogy probalnal a veto okanak megfeleloen atalakitani a cseret, csak visszatamadsz...

Én is eféle képpen cselekedtem. Olvastam, a reakciókat és az ötleteket. Ezért raktam de Thompsont, aki lényegesen nagyobb értéket képvisel mint a sérült Gortat. Megjegyezném, amikor még egyeztettem GT-vel, nem volt az. Én sem láttam, mert ez a "vacak" yahoo nem jelölte nekem egészen a vétó napjáig. :(
Egyébként meg nem támadok, sajnálom ha annak vetted. Csak kérem, olyan cserék mentek már végbe, amik mellet ez abszolúte nem kirívó...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.13. 16:15:05

neobarca írta: Hát pedig ez totál korrekt ajánlat. DE ugyan magyarázd már el nekem, hogy Wall mitől nem keeper játékos? Sztem van 1-2 user akinél simán elférne...
Wall borderline keeper, es lehet hogy van akinel elferne, de GT-nel nem latom ezt, de ezt mar tobben is irtuk. Mindig megvan kerdezve hogy ki miert vetozott, en csak beirom, hogy ne kelljen utolag feleslegesen rakerdezni. Ha GT beirja hogy Wall lesz mindenkeppen a 3. keeperje (aheleyett a Varejao helyett, akiert picket adott fel, es oldalakon keresztul mondta hogy neki akkor is o kell), akkor tolem mehet a csere.
neobarca írta: Thompson meg kategóriákkal jobb mint a Sunsos. Nehogymár ez ne érné meg?
Es mire megy azzal hogy jobb Thompson? Nem keepeli, iden meg mar nem tudja mire hasznalni... :roll:
neobarca írta: Hihetetlen azért, hogy mindenki mennyire okos tud lenni, amikor ne ő cserélne, de amikor neki vétóznak egyből hisztizik.
GT nem véletlenül fogadja el. Tiszteletben lehetne tartani. :wink:
Ha ram celoztal a hisztivel akkor minek mondod a te reakcioidat? Amikor nekem nem ment at a cserem, megkerdeztem hogy mi volt a gond vele, kertem tanacsot hogy mit javitsak rajta, es annak megfeleloen sikerult is egy sikeres trade-t vegrehajtanom. Te vagy az aki ki van akadva a veton, es ahelyett hogy probalnal a veto okanak megfeleloen atalakitani a cseret, csak visszatamadsz... pedig meg meg se lett vetozva, es csak leirtam hogy en hogy latom (ha nem irnam be akkor meg utolag lenne kovetelve hogy miert...)
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.13. 14:34:31

Slither írta:Ismet ment a veto a neo-GT cserere, es minden tovabbira menni fog ahol GT ugy add fel picket, hogy nem kap erte keepert. Jobb jatekosokkal nem megy semmire, mivel nincs mar tetje az idei szezonjanak, szoval ha nem kap keepert akkor gyakorlatilag a semmiert add fel picket.
Hát pedig ez totál korrekt ajánlat. DE ugyan magyarázd már el nekem, hogy Wall mitől nem keeper játékos? Sztem van 1-2 user akinél simán elférne... Az egy dolog, hogy a Wizi első számú embere, de ha hallgatsz podcast-et, ott is volt szó ról, h a következő év az ő éve lesz. Már csak azért is, mert lejárós és max szerződésű lesz.
3 pontost leszámítva teljesen összetett gyerek. Minden statban hoz. Közel Holiday szint ha az éves statokat nézed. Mondjuk nem ez a sérülésből visszatért éve lesz a mérvadó.
Thompson meg kategóriákkal jobb mint a Sunsos. Nehogymár ez ne érné meg?
Mellesleg meg szerintem nem neked kellene eldönteni, hogy ki kit akar keepelni. Tudom, én se keepeljem Jamest, mert nem az a szint. Hihetetlen azért, hogy mindenki mennyire okos tud lenni, amikor ne ő cserélne, de amikor neki vétóznak egyből hisztizik.
GT nem véletlenül fogadja el. Tiszteletben lehetne tartani. :wink:

Am Wall tegnap: 27-7-14-1-1

Akkor is ment ahiszti, amikor Knightot-Collisonra akartam cserélni. Nyomtátok, hogy egy szint egy szint. Aztán nézzük már mi van?Colli szinte nem is játszik, Knight meg ontja a kosarakat. Persze mindenki okos, amikor nem a saját cseréjéről van szó.

AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.13. 14:12:45

Ismet ment a veto a neo-GT cserere, es minden tovabbira menni fog ahol GT ugy add fel picket, hogy nem kap erte keepert. Jobb jatekosokkal nem megy semmire, mivel nincs mar tetje az idei szezonjanak, szoval ha nem kap keepert akkor gyakorlatilag a semmiert add fel picket.
Xanthor
Capitá del Barça

2013.03.13. 01:03:29

Hétvégén indul az F1 idény, tudom, hogy sok rajongó van itt, szóval remélem összejövünk páran. Én se csináltam eddig, de szerintem jó módja, hogy feldobjuk az unalmasabb versenyeket is: F1 FANTASY
Itt csináltam ligát: http://f1dreamteam.sportal.com.au
Invite code: 848811
4 versenyzőt és 4 konstruktőrt kell kiválasztani az adott pénzkeretből. A pontozás szabályait megtaláljátok az oldalon, van "csapatkapitány" választás is kétszeres pontért, ami mindig fokozza a fejfájást
Csatlakozzatok, remélem minél többen leszünk

Szerk.: Néztem más oldalt is ( http://f1dreamteam.sportal.com.au ), ez jobbnak néz ki, de más a pontozás és a csapatösszetétel, amiben nekem meg a másik tetszik jobban, hiába néz az ki gagyibban. Ha érdeklődik valaki, szerinte melyik lenne a jobb?

Szerk 2.: Kicsit jobban átnéztem ezt a másikat és jó az is, szóval legyünk inkább ott szerintem.
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.12. 19:09:57

Így a hajrára kiküldtem néhány ajánlatot, kérlek nézzétek meg, hátha még összetudunk hozni egy cserét.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2013.03.12. 18:59:52

neobarca írta:
Game90 írta:GT - neo cserére ment egy vétó.
Igazából nem értem a vétót.
Slither és Bob már leírta a lényeget, egyértelmű, hogy miért ment a vétó.

Ha Gortat keeper, akkor Splitter vagy Hawes is. És én ezt a két embert FA-ról szedtem fel. Azt meg annyiszor írtad már, hogy Wall keeper szintű. Miért? Csak mert szerintem egyáltalán nem az, ha végignézem a 12 játékos keretét, akkor kb. csak 1 embernél lenne keeper.

GT, téged meg nem értelek...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.12. 11:46:53

Gortat nem keeper emberke, s pont hogy még ha egészséges volt, akkor is jobban nyomta sokszor JO (statokra gondolok)
Idén jött ki, hogy Nash nélkül azért más a leányzó fekvése a lengyelnél.
Egyáltalán nem látom hogy ebben mit kell "ragozni", totál egyértelmű vétónak tűnik nekem, a mostani formák alapján meg pláne.
Adod Vucevicet s nem Gortatot akkor a 4-5 csere lehetséges lenne.
Nálam még pick nélkül is necces a csere, mert Gortat tudomásom szerint továbbra is out of season lesz.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.12. 11:38:45

neobarca írta:Adok egy mostmár egész összeszedett (minden statot hozó) Wallt akit GT keepelni akar, egy keepernek semmiképp sem mondható hullámzó Evansért.
Valamint egy valóban sérült Gortatot aki mellesleg akár még keeper szinten is állhat olyanoknak, akik nincsenek eleresztve egy szintén 4 meccs óta és még ki tudja mennyi időt még nem játszó kölökért.
Lol, Evans a hullamzo Wall meg nem? Semmivel nem jobb keeper...
Gortat meg senkinel sem keeper szint, GT-nel boztosan nem. Raadasul o meg picket is adott egy Varejaoert, akit mindenkeppen keepelni akart, szoval se Gortat, se Wall nem keeper nala (meg egy serulekeny Gordon/Bynum is inkabb keeper), igy semmikeppen sem jo neki ha picket add fol a semmiert.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.12. 10:49:16

Game90 írta:GT - neo cserére ment egy vétó.
Igazából nem értem a vétót. Adok egy mostmár egész összeszedett (minden statot hozó) Wallt akit GT keepelni akar, egy keepernek semmiképp sem mondható hullámzó Evansért.
Valamint egy valóban sérült Gortatot aki mellesleg akár még keeper szinten is állhat olyanoknak, akik nincsenek eleresztve egy szintén 4 meccs óta és még ki tudja mennyi időt még nem játszó kölökért. Ilyen O'neal féléket FA-ről is össze lehet kukázni.

Cetli, meg nem akkora különbség, ha kiszámoljuk alig pár hely van közöttük. Ez nekem azért kell, mert le vagyok rabolva és dolgozunk egy mega traden amit még a zárás elött le akarunk rendezni. De kell hozzá egy pick.
Nem hiszem, hogy ez a trade ennyire kiemelkedő. Mentek át ennél húzósabbak is... Pl a legutóbbi is. Én nem szoktam vétózni (csak brulál esetekben) örülnék ha másnak is meglenne az esélye a cserére.

PCsabi
aka Game90

2013.03.12. 01:06:40

Slither írta: Eheti celom hogy lecsuszak a 4. helyre es elened keruljek ossze PO elso korben. :D (Persze csak akkor ha nem lesz mar eselyem a 2. helyre)
2. helyed az én 4. helyemért? Deal?
:P
Bob_Marley írta: De majd igyekszem, szólok a tanáromnak ('alias Game) hogy jövőre jobban készítsen fel.Idén is azért áhítatos munkát végzett, s már a PO-ba jutást sikerült elérnem. :D
Pár év és jó lesz ez. :P
Egy 4-est azért megérdemelsz erre a szezonra :P :D

Sima: ezen mindig elcsodálkozok :D Ilyen szedett-vedett csapattal, Rondo nélkül meg van a PO. És amilyen rosszul kezdtem a szezont, olyan jól alakultak most a dolgok, utóbbi 8 hetet veretlenül zártam, 5W, 3D. Mondjuk a PO 1. körében Ördi szépen meg fog alázni.

Keeper: na, ez meg pont a sima ellentettje. Elején simán ment minden Love nélkül is, most meg oboa van, sorozatban 4L, oda az 1. helyem is. Remélem ezen a héten megszakad ez a rossz szériám, sorozatban 5 vereséggel nem lenne a legkellemesebb beesni a PO-ba :D Mondjuk össze is jött minden, Glen Davis, Drummond, jelenleg sérült Beal és Kirilenko, Sessions meg volt nálam kb. 1 hetet, aztán lesérült 2-4 hétre. Na, panaszkodásnak vége :D

GT - neo cserére ment egy vétó.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.11. 22:25:47

Slither írta:
Amúgy jövőre kicsit javulnod kéne, mert idén mind az 5 ligában mögöttem vagy. :P :D
Hahahaha :D
Én abszolút nem vagyok valami fantasy mester, számomra kusza az egész, meg hát tudod hogy mi az én nagy bajom :P
De majd igyekszem, szólok a tanáromnak ('alias Game) hogy jövőre jobban készítsen fel.Idén is azért áhítatos munkát végzett, s már a PO-ba jutást sikerült elérnem. :D
Pár év és jó lesz ez. :P
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.11. 22:20:06

Bob_Marley írta:
Slither írta:Neo-GT cserére ment egyből a vétó. Gortat 3 hétre kidőlt, meg amúgy sem használ semmit GT-nek. Wall kb. = Evans (sőt Tyreke 8 kategóriában jobb), így nem hogy Neonak kellene picket kapnia, hanem GT-nek.
Pont írni akartam én is.Ráadásul ezek szerint neked jobb infoid vannak, én azt hittem ouzt of season játékos Gortat :D
De tőlem is ment a vétó, 4-5 csere teljesen értelmetlen.
Legjobb esetet írtam (Gortat ezt nyilatkozta), de nem oszt nem szoroz, mert úgyse keeper játékos, GT meg már több hete tankol. :)

Amúgy jövőre kicsit javulnod kéne, mert idén mind az 5 ligában mögöttem vagy. :P :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.11. 22:12:51

Slither írta:Neo-GT cserére ment egyből a vétó. Gortat 3 hétre kidőlt, meg amúgy sem használ semmit GT-nek. Wall kb. = Evans (sőt Tyreke 8 kategóriában jobb), így nem hogy Neonak kellene picket kapnia, hanem GT-nek.
Pont írni akartam én is.Ráadásul ezek szerint neked jobb infoid vannak, én azt hittem ouzt of season játékos Gortat :D
De tőlem is ment a vétó, 4-5 csere teljesen értelmetlen.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.11. 22:11:32

Neo-GT cserére ment egyből a vétó. Gortat 3 hétre kidőlt, meg amúgy sem használ semmit GT-nek. Wall kb. = Evans (sőt Tyreke 8 kategóriában jobb), így nem hogy Neonak kellene picket kapnia, hanem GT-nek.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.11. 20:37:18

Bob_Marley írta:a héten Eazzy ellen 11-1től 8-4ig bármi benne van a %-tól függően, nem lenézve Eazzyt, de ahogy nézegetni szoktam ő a csapatot is gyakran nem állítja be.
Igyekszem azért, de néha benéznek olyan dolgok, ami miatt nem tudok állítani, meg igazán sokat nem is számít, mert a legtöbb kategóriát eleve bukom :D De nem akarok senkivel kiszabni, így igyekszem.
Viszont a hétvégén megint nem leszek net közelben, Leónba megyünk megnézni ahogy hazánk fiai (álá Veszprém) elagyabugyálják a spanyolokat.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.11. 18:02:08

Game, mostmár lassan egy hete lesz nálad az ajánlat, kérlek valamit reagálj, hogy mi a helyzet, mert a deadline vészesen közeleg és muszáj még valamit húznom.
H a t t r i c k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.11. 15:25:40

Gondoltam, hogy népszerű leszek a PO első körében, így nekem játszik a legkevesebb emberem :D
Mindegy ez van, én nem taktikázom, a héten Eazzy ellen 11-1től 8-4ig bármi benne van a %-tól függően, nem lenézve Eazzyt, de ahogy nézegetni szoktam ő a csapatot is gyakran nem állítja be.
Így ahova beérünk oda beérünk, aztán lesz ami lesz :D
Fa felvételeimben még bízok, meg talán még egy cserét meghúzok.
Én ha lehetne ilyet kívánni, akkor kamajjal kerülnék össze :P Azért nála legalább van 1-2 ember aki sérült :D

Viszont a mi hét legalább egy kis gyógyír, azért így másképp festett a hét, hogy nem -4 emberről kezdtem, hanem pont hogy az ellenfélnél volt kevesebb ember, neot helyre is raktuk rendesen :mrgreen:
Monta Ellis meg remélem kitartja ezt a formáját, Anthony nélkül is sikerült simán nyerni.
A héten talán talán meglesz az első hét, hogy mindenki egészséges, hihetetlen hogy nem volt még ilyen hetem de még napom se, hogy mindenki egészséges legyen :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.11. 14:14:59

Egész jó hetem volt. Remélem most már maradok az első két hely valamelyikén. Most jön GT, múltkor asszem egy döntetlen hoztunk össze, jó lenne elkenni most a száját. :P
Cserélni még szeretnék, de nem hiszem, hogy fog sikerülni. Most már mindenki túl óvatos. Vagy picket, vagy embert nem mer adni.

Simában ismét nyertem és továbbra is tartom a 13. helyemet, amivel meglehetek elégedve, ha figyelembe veszem a szezont.

ESPN-en is elég szépen alakulnak a dolgok. PO úgy néz ki, hogy meglesz, már 4. vagyok. Bár ez egy nagyon sima ligának tűnik. Max. a 2. helyre van reális esély.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése