Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor rossz szót használtam, úgy fogalmazok hogy "értetlenkedés"kanty írta:Bob!
Neked ez a sértődés a vesszőparipád?
1. Mondtam, hogy mindenki ellenem van? Nem. Az, hogy idén nekem jutott ki belőle az véletlen, jövőre talán más lesz hasonló helyzetben, talán senki.
2. A cserékhez mindig két ember kell, tehát rajtam kívül még valakinek (akit a leginkább érinti) megfelel a csere.
Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor én többször leírtam más cseréknél is, hogy én az adott vétót nem értem, olyanoknál, ahol én képbe sem voltam. Ebből azért kiderül, hogy az egész folyamattal van bajom. Normális, ha engem érint, akkor még inkább.
Ez a csere háromszor volt megvétózva, háromszor változtattunk rajta. S rajtam kívül még Eazzy is megemlítette, hogy nem érti miért nem mehet át. Ezt is csak azért írom le, mert úgy fested le a dolgokat, mintha én kivertem volna a hisztit. Volt arra is példa, de nem most. Aztán megkaptam, hogy vétót nem kell indokolni, aztán más is kérte, hogy indokolják a vétót.
Gay, amúgy sérült listán volt azért nem tettem be.
Akkor én is leírom, hogy nekem meg egyre inkább nem tetszik, hogy emberek értetlenkednekkanty írta:
Ez a vétó dolog egyre inkább nem tetszik nekem. És ezt nem csak azért mondom, mert kb. 10 cserém lett megvétózva. Hanem azért mert így tulajdonképpen mások szabják meg, hogy kit cserélj.
A liga egyik fele (akinek van esélye a bajnoki címre) fél, hogy a vetélytársa túlságosan megerősödik, a másik fel pedig attól tart, hogy akinek nincs esélye a bajnoki címre, az tankol és jövőre lesz túl jó.
kanty írta: Akkor érthető a vétózás, ha valaki kilóg a bajnokságból. Értem ezalatt, hogy nem annyira követi az NBA-t, nincs annyira tisztában a játékosokkal. De ez itt nálunk, nem jellemző
kanty írta: Én továbbra is azt vallom, hogy hagyjuk egymást játszani. Talán egyet vétóztam, a Bob-GT Varejao sztorinál.
Gay-t padra tettem, mert azt hittem nem játszik, játszott: 26/5/2/4
De a 2 ember nem elég. Ha jól tudom min. 6 kell. Sztem ezzel most nem lesz para. Viszonylag "kiegyenlített" a csere.kanty írta:Alattad ketten is leírták, hogy nekik ez így sem oké.
Sztem csak a 13. draftpick miatt lett vétózva. Ezzel a cserével sztem nem volt semmi különösebb gond. Nyomjátok újra, sztem át fog menni. (mondjuk én nem vétóztam, szal csak gondolom, h ez lehetett a baj...)kanty írta:Ez a vétó dolog egyre inkább nem tetszik nekem. És ezt nem csak azért mondom, mert kb. 10 cserém lett megvétózva. Hanem azért mert így tulajdonképpen mások szabják meg, hogy kit cserélj.
Bazeg, mea culpa, én eddig azt hittem, hogy ez így is vanSlither írta:Én azért vétóztam, mert kanty a sokkal jobb játékosok mellett még egy 8. körös picket is kapott egy 9.-ért. Ha fordítva lenne a pick csere, akkor simán mehet, de talán még az is belefér ha az nincsen, de semmiképpen ne javítson semmilyen draft pozícióban ha már annyival jobb játékosokat kap.
Nem vót itt hiszti, normálisan írtam.neobarca írta:Az volt a baja sztem sokaknak, hogy aránytalan volt a csere. Az az 1-2 között nincs akkora különbség. Nincs azzal sztem semmi gond ha valaki most jár jobban, a másik fél meg a jövőben. Nem hiszem, h az lenne a baja valakinek is, h Kanty megerősödik. De azért ezt lehet normálisan is leírni. Nem kell hisztizni.![]()
Nekem más a véleményem róla, konkrétan jobb statokat hozott a héten mint Paul, de megértem, ha neked nem kell.Eazzy írta:Neo komolyan gondoltad, hogy feladok akárcsak egy picket is, amikor pont hogy gyűjtenem kell?Semmi szükségem Wallra,
Az volt a baja sztem sokaknak, hogy aránytalan volt a csere. Az az 1-2 között nincs akkora különbség. Nincs azzal sztem semmi gond ha valaki most jár jobban, a másik fél meg a jövőben. Nem hiszem, h az lenne a baja valakinek is, h Kanty megerősödik. De azért ezt lehet normálisan is leírni. Nem kell hisztizni.Eazzy írta:Én próbálok ésszerű keretek között, ésszerűen szerezni jobb helyeket. Indokoljatok plíz, mi böki a csőrötöket ennyire?
Amilyen mákom van ellened, most is tuti összehozok egy ikszet.kanty írta:Következő két hetet jó lenne behúzni, s valahogy az első kettő között maradni. GT kollégának úgyis van mit törlesszek.![]()
Üdv, sorstársam...neobarca írta:Jah és mivel bejelentették, hogy Bynum ebben az idényben nem lép már pályára, kihajítottam. Megérte eddig tartogatnom. És ha eszembe jut, hogy ő volt az 1-es pickem a drafton... Ááááá, sírni tudnék...
Keeperről van szó? Mert ott nekem közöm nem volt a drafthoz.kanty írta:Bynumot meg GT behúzta, pedig nekem is kellett volna.
Lányok verekednek baseballütővel.Gareth Tello írta: Necces. Majd jelentkezem, ha készítheted a baseballütőt.
Necces. Majd jelentkezem, ha készítheted a baseballütőt.kanty írta:Aki vétózik azt megverem.
khmm, nálam sanszoskanty írta:Aki vétózik azt megverem.