kanty írta:
Ez a vétó dolog egyre inkább nem tetszik nekem. És ezt nem csak azért mondom, mert kb. 10 cserém lett megvétózva. Hanem azért mert így tulajdonképpen mások szabják meg, hogy kit cserélj.
A liga egyik fele (akinek van esélye a bajnoki címre) fél, hogy a vetélytársa túlságosan megerősödik, a másik fel pedig attól tart, hogy akinek nincs esélye a bajnoki címre, az tankol és jövőre lesz túl jó.
Akkor én is leírom, hogy nekem meg egyre inkább nem tetszik, hogy emberek értetlenkednek

Ha megvétózzák 4en, már pedig annyi kell hozzá, akkor változtatni kell rajta ilyen egyszerű s megy tovább az élet.
Ha nem azért írod mert megvétózták 10 cserédet akkor meg lényegtelen is megemlíteni, hozzáteszem miért vétózták meg 10 cserédet?
Ad1 vagy a rendszerrel van a hiba és tegyük fel kanty ellen van mindenki
Ad2 a cseréid nem jók
Ebbe nem megyek bele, szerintem utóbbi, szerinted meg a másik verzió.
Ami szerintem meg nem, mert ez lenne a játék lényege, hogy drafttal játszol stb.
Én részemről ha vétózok mindig azért vétózok, mert nem tartom egyenlőnek a draftcetlis "kisegítéseket" a csere átmeneteléhez.
kanty írta:
Akkor érthető a vétózás, ha valaki kilóg a bajnokságból. Értem ezalatt, hogy nem annyira követi az NBA-t, nincs annyira tisztában a játékosokkal. De ez itt nálunk, nem jellemző
kanty írta:
Én továbbra is azt vallom, hogy hagyjuk egymást játszani. Talán egyet vétóztam, a Bob-GT Varejao sztorinál.
Gay-t padra tettem, mert azt hittem nem játszik, játszott: 26/5/2/4
Részemről ez a csere átmegy, meg mások szerint se lesz vele gond szerintem.
Inkább azért írtam, mert nem "megsértődni" kell ha valami nem megy át, az valóban jogos hogy összetetten kell néázni a dolgokat és bele kell venni a draftlehetőséget is, azzal én sem értek egyet ha valaki amiatt vétózik mert jaj Istenem xy megerősödik most vagy jövőre.Emiatt is voltam "kiakadva" év elején mikor nem engedtétek át az Anthonys cseréimet, de erre offseasonben térjünk vissza, mert ez tényleg érdekes kérdés, s én pl abszolút korlátozásnak tartom, hogy ha pl nem lehet tankolni, főleg annak függvényében hogy állandóan azt hangoztatjátok hogy nem szabad lekorlátozni a lehetőségeket.
De ez majd ha vége a szezonnak.
Mondom még egyszer ez a csere OK.
Nálam előző héten Parsons megmentett Vasárnapra, ahogy végre volt egy olyan napom hogy feltudtam 10 embert küldeni, egyből jött egy jó kis nap

Így a sírból megint sikerült visszamászni legalább egy 6-6 erejéig.
Most meg mire Mo Williams már játszik Szerdán, lesérül Anthony

Hát rohadna meg a dagadt

, pedig Nelson admirális is visszatért, s egész jót hozott, végre úgy tűnt Szerdán mind a 15 emberem egészséges erre megint nem, de remélem majd év végére mindenki 100%os aztán majd ott.
Most a héten végre az én embereim játszanak több meccset, főleg ha csak 1 sérültem lesz (bár Meloé talán nem komoly) jó lenne nyerni és még inkább besűríteni a dolgokat.