Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.05. 16:42:02

Ezt sem vétóztam, de nem is kellett, megint hamar meglett a négy...
A mostaninak már muszáj átmennie. :)

Nem kezdődött amúgy rosszul a hét, Derrick megint 25-10, Gordon végre játszott, Faried szedett 13 lepattanót, úgyhogy elégedett vagyok egyelőre. Ma bízom a Jrue-Kobe párosban.

Simában is jók voltak az embereim Barea és Chandler kivételével:
Kemba Walker+Sessions+Derrick Williams+Gordon+Vasquez: öt játékos, 92 pont, 19 lepattanó, 28 assziszt. :)

Keeper: Cumbee, jelentkezz! :D

szerk.: Nálatok nem hülyült meg a Yahoo? Mert nem tudom cserélgetni az embereket a csapaton belül, rákattintok, és nem tudom behúzni őket az illető posztra... :shock: :?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.05. 16:00:05

Mindegy hagyjuk, tényleg elbeszélünk egymás mellett, de ezen nem nagyon tudunk változtatni :D
Cseretárgyalásokban is mindig ez van :D , főleg hogy sokszor többet akarsz mint a lehetőségek.
Átmegy a csere ebben biztos vagyok, s ez a lényeg, haladjunk tovább.

szerk: leírtad hogy nem tetszik az általános rendszer, én próbáltam az általános rendszert "megvédeni" s ehhez írtam a dolgokat, erre te az egyéni mostani dolgodat veszed bele, lőtéri kutyát nem érdekli hogy most ez meglett vétózva vagy sem, én a rendszert írtam hogy ami necces vagy szólni kell s eldönti a maradék 9 hogy mi legyen (2 cserél, 1 szól) vagy ha nem szól senki, akkor meg egyértelmű a dolog, ha vétó akkor meg pláne.Utána nem kell magyarázkodni, megvétózták változtatni kell.
Ti meg is tettétek nincs is semmi gond. :D Úgyhogy tényleg el is beszélünk egymás mellett, meg lényegtelen dologról folyik a diskurzus.

Mellesleg ha ellened szólnék akkor az elsőt nem vétóztam volna meg, ott is inkább Eazzy miatt tettem, mert úgy éreztem keveset kap, én az idei évet tekintve örülök ennek a cserének :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.05. 15:54:10

Értetlenkedés? Még mindig nem az. Ismét teljesen elbeszélünk egymás mellett.
De tényleg lépjünk tovább. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.05. 15:47:57

kanty írta:Bob!

Neked ez a sértődés a vesszőparipád? :lol:

1. Mondtam, hogy mindenki ellenem van? Nem. Az, hogy idén nekem jutott ki belőle az véletlen, jövőre talán más lesz hasonló helyzetben, talán senki.
2. A cserékhez mindig két ember kell, tehát rajtam kívül még valakinek (akit a leginkább érinti) megfelel a csere.

Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor én többször leírtam más cseréknél is, hogy én az adott vétót nem értem, olyanoknál, ahol én képbe sem voltam. Ebből azért kiderül, hogy az egész folyamattal van bajom. Normális, ha engem érint, akkor még inkább.
Ez a csere háromszor volt megvétózva, háromszor változtattunk rajta. S rajtam kívül még Eazzy is megemlítette, hogy nem érti miért nem mehet át. Ezt is csak azért írom le, mert úgy fested le a dolgokat, mintha én kivertem volna a hisztit. Volt arra is példa, de nem most. Aztán megkaptam, hogy vétót nem kell indokolni, aztán más is kérte, hogy indokolják a vétót.

Gay, amúgy sérült listán volt azért nem tettem be. :wink:
Akkor rossz szót használtam, úgy fogalmazok hogy "értetlenkedés"
Volt egy első eset, megvétózták, változtattak, de sikeresen elcsesztétek :D Erre itt a 3ik verzió és nem is lesz vele semmi gond.
Mindegy lépjünk túl rajta, én azért írtam, mert már annyiszor előjött, hogy ez most miért vétó?Nem azért mert xy ellen szól, ilyen a liga ezek szerint, hogy szűk kersztmetszet van hogy milyen különbségek lehetnek, adott 2-2es cserékben, ezzel nincs is semmi gond véleményem szerint.
Ezért írtam hogy ha valami nem megy át, akkor változtatni kell rajta, mintsem folyton "magyarázkodni"

Ez most en bloc szól, meg előzőt is így szerettem volna írni, pl neo is beírta miért vétó, részemről pl egyértelmű vétó volt, s már fárasztó leírni mindig az okokat :D Erre értettem az előző terjedelmet, hogy valaki mindig "értetlenkedik"
Szerintem 2 féle lehetőség van, 1 valakinek valami nem tetszik felhívja a figyelmet, hogy ez így neki nem tetszik mások eldöntik, hogy mi van, aztán átmegy vagy nem
Második lehetőségnél nem is szól senki és vétó, az szerintem elég egyértelmű dolog. :D
Nem vétóról szól a történet, ezer csere átment így is, s rengeteg vajtisztán, senki egy büdös szót sem szólt, akkor szól valaki ha valóban nem érti ez mi :D Úgyhogy egyáltalán nem hiszem hogy baj lenne a rendszerrel, meg a cserékkel egyszerűen valahogy te mindig benne vagy :P Nálad ezek szerint tág a határ mi megengedett mi nem, nálam pl szűk.

Az meg butaság hogy ha 2 félnek megfelelő akkor nem lehet gond, Game-el cserélek 5ször úgy hogy mindkettőnknek megfelel, aztán 100%ra ő nyeri a bajnokságot :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.03.05. 15:57:33-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.05. 15:24:25

Bob!

Neked ez a sértődés a vesszőparipád? :lol:
1. Mondtam, hogy mindenki ellenem van? Nem. Az, hogy idén nekem jutott ki belőle az véletlen, jövőre talán más lesz hasonló helyzetben, talán senki.
2. A cserékhez mindig két ember kell, tehát rajtam kívül még valakinek (akit a leginkább érinti) megfelel a csere.

Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor én többször leírtam más cseréknél is, hogy én az adott vétót nem értem, olyanoknál, ahol én képbe sem voltam. Ebből azért kiderül, hogy az egész folyamattal van bajom. Normális, ha engem érint, akkor még inkább.
Ez a csere háromszor volt megvétózva, háromszor változtattunk rajta. S rajtam kívül még Eazzy is megemlítette, hogy nem érti miért nem mehet át. Ezt is csak azért írom le, mert úgy fested le a dolgokat, mintha én kivertem volna a hisztit. Volt arra is példa, de nem most. Aztán megkaptam, hogy vétót nem kell indokolni, aztán más is kérte, hogy indokolják a vétót.

Gay, amúgy sérült listán volt azért nem tettem be. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.05. 14:41:07

kanty írta:
Ez a vétó dolog egyre inkább nem tetszik nekem. És ezt nem csak azért mondom, mert kb. 10 cserém lett megvétózva. Hanem azért mert így tulajdonképpen mások szabják meg, hogy kit cserélj.
A liga egyik fele (akinek van esélye a bajnoki címre) fél, hogy a vetélytársa túlságosan megerősödik, a másik fel pedig attól tart, hogy akinek nincs esélye a bajnoki címre, az tankol és jövőre lesz túl jó.
Akkor én is leírom, hogy nekem meg egyre inkább nem tetszik, hogy emberek értetlenkednek :D
Ha megvétózzák 4en, már pedig annyi kell hozzá, akkor változtatni kell rajta ilyen egyszerű s megy tovább az élet.
Ha nem azért írod mert megvétózták 10 cserédet akkor meg lényegtelen is megemlíteni, hozzáteszem miért vétózták meg 10 cserédet?
Ad1 vagy a rendszerrel van a hiba és tegyük fel kanty ellen van mindenki
Ad2 a cseréid nem jók
Ebbe nem megyek bele, szerintem utóbbi, szerinted meg a másik verzió.
Ami szerintem meg nem, mert ez lenne a játék lényege, hogy drafttal játszol stb.
Én részemről ha vétózok mindig azért vétózok, mert nem tartom egyenlőnek a draftcetlis "kisegítéseket" a csere átmeneteléhez.

kanty írta: Akkor érthető a vétózás, ha valaki kilóg a bajnokságból. Értem ezalatt, hogy nem annyira követi az NBA-t, nincs annyira tisztában a játékosokkal. De ez itt nálunk, nem jellemző
:arrow:
kanty írta: Én továbbra is azt vallom, hogy hagyjuk egymást játszani. Talán egyet vétóztam, a Bob-GT Varejao sztorinál.
Gay-t padra tettem, mert azt hittem nem játszik, játszott: 26/5/2/4

:mrgreen:

Részemről ez a csere átmegy, meg mások szerint se lesz vele gond szerintem.

Inkább azért írtam, mert nem "megsértődni" kell ha valami nem megy át, az valóban jogos hogy összetetten kell néázni a dolgokat és bele kell venni a draftlehetőséget is, azzal én sem értek egyet ha valaki amiatt vétózik mert jaj Istenem xy megerősödik most vagy jövőre.Emiatt is voltam "kiakadva" év elején mikor nem engedtétek át az Anthonys cseréimet, de erre offseasonben térjünk vissza, mert ez tényleg érdekes kérdés, s én pl abszolút korlátozásnak tartom, hogy ha pl nem lehet tankolni, főleg annak függvényében hogy állandóan azt hangoztatjátok hogy nem szabad lekorlátozni a lehetőségeket.
De ez majd ha vége a szezonnak.

Mondom még egyszer ez a csere OK.

Nálam előző héten Parsons megmentett Vasárnapra, ahogy végre volt egy olyan napom hogy feltudtam 10 embert küldeni, egyből jött egy jó kis nap :D Így a sírból megint sikerült visszamászni legalább egy 6-6 erejéig.

Most meg mire Mo Williams már játszik Szerdán, lesérül Anthony :lol: Hát rohadna meg a dagadt :P , pedig Nelson admirális is visszatért, s egész jót hozott, végre úgy tűnt Szerdán mind a 15 emberem egészséges erre megint nem, de remélem majd év végére mindenki 100%os aztán majd ott. :D

Most a héten végre az én embereim játszanak több meccset, főleg ha csak 1 sérültem lesz (bár Meloé talán nem komoly) jó lenne nyerni és még inkább besűríteni a dolgokat. :P
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.05. 14:14:07

kanty írta:Alattad ketten is leírták, hogy nekik ez így sem oké.
De a 2 ember nem elég. Ha jól tudom min. 6 kell. Sztem ezzel most nem lesz para. Viszonylag "kiegyenlített" a csere. :wink:

Am egy kis érdekesség: rápillantottam a draftomra. Konkrétan az akkori csapatomból a 15 főből összesen 4 emberem van a jelenlegi csapatban. Vicces, pedig meg voltam elégedve az akkori csapattal is. :lol:

[auto_cenzúra] azt is látni, hogy mekkora baki pickek is voltak, illetve milyen értékeket lehetett volna helyettük felhúzni. Pl: Curry 9/3, Holiday 6/5, Lillard 7/7, B. LOPEZ! 12/7, J Cawford 9/12 stb stb... 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.03.05. 14:42:06-kor.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.05. 13:27:00

Alattad ketten is leírták, hogy nekik ez így sem oké. Mindegy, most újra elfogadta Eazzy, remélem átmegy.

Mondom nem csak magam miatt írtam azt amit. Más esetben is volt olyan vétó, ami szerintem teljesen felesleges volt.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.05. 12:10:16

kanty írta:Ez a vétó dolog egyre inkább nem tetszik nekem. És ezt nem csak azért mondom, mert kb. 10 cserém lett megvétózva. Hanem azért mert így tulajdonképpen mások szabják meg, hogy kit cserélj.
Sztem csak a 13. draftpick miatt lett vétózva. Ezzel a cserével sztem nem volt semmi különösebb gond. Nyomjátok újra, sztem át fog menni. (mondjuk én nem vétóztam, szal csak gondolom, h ez lehetett a baj...)
:wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.05. 09:55:14

Újra küldöm még egyszer.

Ez a vétó dolog egyre inkább nem tetszik nekem. És ezt nem csak azért mondom, mert kb. 10 cserém lett megvétózva. Hanem azért mert így tulajdonképpen mások szabják meg, hogy kit cserélj.
A liga egyik fele (akinek van esélye a bajnoki címre) fél, hogy a vetélytársa túlságosan megerősödik, a másik fel pedig attól tart, hogy akinek nincs esélye a bajnoki címre, az tankol és jövőre lesz túl jó.

Akkor érthető a vétózás, ha valaki kilóg a bajnokságból. Értem ezalatt, hogy nem annyira követi az NBA-t, nincs annyira tisztában a játékosokkal. De ez itt nálunk, nem jellemző, jövőre pedig, ha marad a társaság, akkor főleg nem lesz jellemző.

Én továbbra is azt vallom, hogy hagyjuk egymást játszani. Talán egyet vétóztam, a Bob-GT Varejao sztorinál.

A tegnap a játékosaim nem kicsit tették oda magukat. Wade remek volt, ahogy mostanában általában, Bargnani is hozott egy extrát, Sanders szintén. Gay-t padra tettem, mert azt hittem nem játszik, játszott: 26/5/2/4
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.05. 00:03:29

Eazzy pont hogy én pl neked szerettem volna jobbat :D
Túl jókat adtál volna és alig nyersz picket. :D

Ez már szerintem szimpatikusabb, bár még mindig személy szerint a sima 1-2 pickcsere karcos, meg ugye van fordított 8-9 :D
Tőlem most tényleg csak azért kaptok vétót mert a 13 benne van, előzőre pl nem is nyomtam, csak felhívtam a figyelmet, mire akartam már le lett szavazva :D

Abszolút nincs azzal baj ha valaki tankolni akar, év eleje óta ezt szerettem volna "kiharcolni" csak állandóan leszavazták a dolgot, amit azóta se értek mondjuk de más tészta.
Itt is tök logikus mindkét oldalról a dolog nincs ezzel gond, bár mondom szerintem a KG+PP páros annyival jobb mint a Thompson+Bargnani (oké vannak most mások is, Millsap>Nene, Landry>Hamilton) hogy az 1-2 csere véleményem szerint kevés.
Pl én is Howardot úgy szereztem meg hogy 3 draftkört "adtam érte", (1-4 volt) valahol itt látom ennek is a realitását, hogy 1-3 körcsere lenne szerintem jogosabb, főleg a 8-9 vissza csere miatt is.
De ez csak részemről ilyen ezek szerint.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.04. 22:09:41

Slither írta:Én azért vétóztam, mert kanty a sokkal jobb játékosok mellett még egy 8. körös picket is kapott egy 9.-ért. Ha fordítva lenne a pick csere, akkor simán mehet, de talán még az is belefér ha az nincsen, de semmiképpen ne javítson semmilyen draft pozícióban ha már annyival jobb játékosokat kap.
Bazeg, mea culpa, én eddig azt hittem, hogy ez így is van :D Nyáh, szép munka. Nem tudom, fel sem merült bennem, hogy nem így van a dolog :D
Na hát benéztem rendesen...
Pff. CP3-Rondo saga után egy újabb hibát vétek. ÁJLÁVDISZGÉM
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.03.04. 21:37:50

Én azért vétóztam, mert kanty a sokkal jobb játékosok mellett még egy 8. körös picket is kapott egy 9.-ért. Ha fordítva lenne a pick csere, akkor simán mehet, de talán még az is belefér ha az nincsen, de semmiképpen ne javítson semmilyen draft pozícióban ha már annyival jobb játékosokat kap.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.03.04. 18:50:26

Game, egy ideje bent van nálad a legfrissebb ajánlatom. Bízom benne, azért, mert ennyire tetszik és nagyon megfontolod. :) Ha így van, akkor fontolgasd, csak szólj róla, ha pedig csak elkerülte a figyelmedet, akkor vedd úgy, hogy szóltam. :mrgreen:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.04. 18:27:57

Picket természetesen visszacseréljük Eazzy.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.04. 18:22:07

neobarca írta:Az volt a baja sztem sokaknak, hogy aránytalan volt a csere. Az az 1-2 között nincs akkora különbség. Nincs azzal sztem semmi gond ha valaki most jár jobban, a másik fél meg a jövőben. Nem hiszem, h az lenne a baja valakinek is, h Kanty megerősödik. De azért ezt lehet normálisan is leírni. Nem kell hisztizni. :lol:
Nem vót itt hiszti, normálisan írtam.

1-2 között van azért különbség, ha serpentin húzás lesz, erre a GM nem reagált, de gondolom ha idén az volt, akkor jövőre is az lesz. Magyarul az utolsó helyen húzok a második körben, onnan jövök fel az első körbe. Az már azért számít.

A 13. pick-el igazad van, erre nem figyeltem, de ezt könnyen tudjuk utólag orvosolni egy visszacserével, a hátsó körös pickekkel szerintem annyira nem fogunk összeveszni kantyval, megoldjuk.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.04. 18:10:43

Eazzy írta:Neo komolyan gondoltad, hogy feladok akárcsak egy picket is, amikor pont hogy gyűjtenem kell? :D Semmi szükségem Wallra,
Nekem más a véleményem róla, konkrétan jobb statokat hozott a héten mint Paul, de megértem, ha neked nem kell. ;)
Eazzy írta:Én próbálok ésszerű keretek között, ésszerűen szerezni jobb helyeket. Indokoljatok plíz, mi böki a csőrötöket ennyire?
Az volt a baja sztem sokaknak, hogy aránytalan volt a csere. Az az 1-2 között nincs akkora különbség. Nincs azzal sztem semmi gond ha valaki most jár jobban, a másik fél meg a jövőben. Nem hiszem, h az lenne a baja valakinek is, h Kanty megerősödik. De azért ezt lehet normálisan is leírni. Nem kell hisztizni. :lol:

Mellesleg szerintem a mostani cserétek korrekt. Én nem fogok vétózni. De remélem azzal tisztában vagytok, hogy a 13. pick már a keepelt játékosotok egyike lesz. Korábban volt szó róla, hogy a 13-14-15. pickeket senki se cserélje, mert ott fogjuk felhúzni a keeper játékosokat. De ha nektek így is megéri, áldásom rátok! :lol: :lol: :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2013.03.04. 17:49:06

Neo komolyan gondoltad, hogy feladok akárcsak egy picket is, amikor pont hogy gyűjtenem kell? :D Semmi szükségem Wallra, egy középszerű, nagyon nagy need esetén keeper járékos csak. Engem az idei szezon meg aztán totál nem érdekel.

Kanty ismét elfogadtam, de én úgy érzem lassan már egyértelmű miért megy a vétó. Nem azért mert egyoldalú a csere vagy akármi, hanem azért mert félnek a te idei megerősödésedtől, vagy az én jövőévi pickjeimtől. Amennyiben valóban így van, akkor én léptem a ligából. (hogy nézne az ki, hogy a fél liga mondjuk megvétózza a Lebron tradet anno, mert a Miami majd nagyon megerősödik, vagy a Howard trade-et a Lakers miatt?)

Semmi értelme így, mert ha akarok sem tudok pickeket szerezni, mert nem hagyjátok, tehát ott vagyunk, hogy aki hátul van, annak korlátozva vannak a lehetőségei...
Az meg hogy előkelő picket szerezzen az ember, vagy több picket, ahhoz az idei jó játékosait nyilván fel kell adni egy adag lótúróért is, ez a rebuild lényege.

Én próbálok ésszerű keretek között, ésszerűen szerezni jobb helyeket. Indokoljatok plíz, mi böki a csőrötöket ennyire?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.04. 16:22:44

Na, nem is kellett vétóznom, összejött nélkülem is... :lol:

Keeperben így elmozdultam az utolsó helyről, nem mintha olyan sokat számítana. Harris jó pick volt FA-ról.
Jön kamaj, 1-11 lesz kb, aztán kanty.
kanty írta:Következő két hetet jó lenne behúzni, s valahogy az első kettő között maradni. GT kollégának úgyis van mit törlesszek. :P
Amilyen mákom van ellened, most is tuti összehozok egy ikszet. :twisted: :lol:

Simában nagyon bele kéne húzni, a PO még elérhető, de necces lesz, most jön egy bukta Slither ellen, aztán nagyon nyerni kéne 0827 ellen.
Itt editoltam a tréding blokkot, akit érdekel valaki, küldjön egy ajánlatot. :)
neobarca írta:Jah és mivel bejelentették, hogy Bynum ebben az idényben nem lép már pályára, kihajítottam. Megérte eddig tartogatnom. És ha eszembe jut, hogy ő volt az 1-es pickem a drafton... Ááááá, sírni tudnék... :lol:
Üdv, sorstársam...
:oops: :lol:

szerk.:
kanty írta:Bynumot meg GT behúzta, pedig nekem is kellett volna. :)
Keeperről van szó? Mert ott nekem közöm nem volt a drafthoz. :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.04. 16:18:45

Persze vétóztak. Most küldtem egy újat, hátha az.

Bynumot meg GT behúzta, pedig nekem is kellett volna. :)
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.04. 15:56:30

Nah keeperben a végére csak sikerült behúznom a 3-pontos statot is(1kosáron múlt). Jó megérzés volt Salmons felvétele, szórt is 4-et. :P

Így Kantyval iszonyatosan közel kerültünk Game papához. Más kérdés, hogy nekem most jön a neheze. Se Bob se Slither nem lesz sétagalopp. Ha a sorsolást nézem, és Game hanyatló tendenciája nem változik, akkor biza Kanthy a dobogó legfelső fokának várományosa... Ki gondolta volna ezt pár héttel korábban? :lol:

Amúgy kiküldtem egy tonna ajánlatot. Nézzétek meg, rágjátok át. Már csak 2 hét van cserélgetni, aztán a kocka el lesz vetve... Hajrá-Hajrá!

Kamaj. Megkaptam a válaszodat. Sajna a kis macis nélkül nem menne a csere. Bár ő sem hoz fényes statokat, mégis enyhítene a veszteségeimen. Néztem, néztem a lehetőségeket, de nem találtam mást... :(

Simában sikerült egy nagy győzelmet aratnom és ismételten PO helyre bekerülni. Persze nem sokáig. :lol:
Jah és mivel bejelentették, hogy Bynum ebben az idényben nem lép már pályára, kihajítottam. Megérte eddig tartogatnom. És ha eszembe jut, hogy ő volt az 1-es pickem a drafton... Ááááá, sírni tudnék... :lol:

kanty
Llegenda del Barça

2013.03.04. 12:55:36

Gareth Tello írta: Necces. Majd jelentkezem, ha készítheted a baseballütőt.
Lányok verekednek baseballütővel.

Amúgy keeper finoman szólva is besűrűsödött. Azért két hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy az utolsó PO helyen lévő csapat hátránya is csak 7.5 játék lesz. De közvetlenül az eleje is nagyon szoros. Kamaj múlthéten még második volt, most pedig ötödik. Azért a rájátszásban végén ez nem lesz mindegy.
Következő két hetet jó lenne behúzni, s valahogy az első kettő között maradni. GT kollégának úgyis van mit törlesszek. :P

Simában nyertem és már nem vagyok utolsó, kb. 10 hét után mozdultan el a tökutolsó helyről. Most jön Bob, őt szokásom elverni. 8)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.04. 08:32:46

kanty írta:Aki vétózik azt megverem.
Necces. Majd jelentkezem, ha készítheted a baseballütőt.

Cumbee, kamaj! Ajánlatokra lessetek rá, bitte sehr. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.03. 23:04:34

kanty írta:Aki vétózik azt megverem.
khmm, nálam sanszos :D
De nem nyomok rá még :P
KG+PP annyival jobb mint Thompson és Bargnani hogy nem tudom hogy egy első körös ugrást ér-e csak meg.
Mondom én még nem vétózok, meg meggyőzni sem kell (nem mintha lehetne) de nálam itt pici a különbség.
(utáljatok, yeahh :D )
Nálam eléggé karcos ez a csere.Mindenben jobb a KG+PP páros, a mostani formákat direkt nem is néztem, mert az Bargnani miatt még szignifikánsabb :D

Slither elfogadtam, írtam is egy kis szösszenetet, sok sikert Korverhez :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.03.03. 22:34:40

Aki vétózik azt megverem.
Válasz küldése