Ez a CloneDVD-s verzió,igaz?robertfcb írta:Ncore-n fent van a fifa10 teljes verziója, aki tudja szedje, meg persze, akit érdekel
és elvileg angol.
Ez a CloneDVD-s verzió,igaz?robertfcb írta:Ncore-n fent van a fifa10 teljes verziója, aki tudja szedje, meg persze, akit érdekel
ZFZ9-Y3HU-EGYM-TEGV-TRLDDave87 írta:Jó estét!
Valaki tudna nekem adni a Fifa '09-hez regisztrációs kódot, mert nem találtam sehol.
Köszönöm!
A külső tetszik nekem, de a foci része nagyon hasonlít a PES-re, a fizika sem tetszik. Vannak bugok is, a kapus bugok is megmaradtak, szóval van ezen még mit javítani.Carles Puyol Saforcada írta:na hogy tetszik a 2010 demó?kinek mi a véleménye?
Nem láttam,hogy rám írtál,nem jött üzenet.gekkodan írta: Rád írtam ma msn-en, 2x is, nem válaszoltál. AHogy a PÜ-t elküldted, mentem MSN-re és írtam rád.
Azt mondtam, hogy szinte lehetetlen, nem az, hogy egyáltalán nem lehet.maister6000cm3 írta:Pontosan:Ddanikaa10 írta:Lenne egy kérdésem, mért van az, hogy, ha beállítom a kapus nehézségi szintjét világklasszisra, az én kapusom szinte mindent beenged, míg az ellenfél kapusának szinte lehetetlen gólt lőni?![]()
Vagy a világklasszis szint csak az ellenfél kapusára vonatkozik?
A te kapusod attól nem lesz jobb hogy feljebbnyomod a szintet... Én már egy éve legendáson nyomom és a kapus meg világklasszis mer ott az a max és 2 csillagos csapatokkal verem az 5 csillagosokal szl nem lehetetlen gólt rugni...
Pontosan:Ddanikaa10 írta:Lenne egy kérdésem, mért van az, hogy, ha beállítom a kapus nehézségi szintjét világklasszisra, az én kapusom szinte mindent beenged, míg az ellenfél kapusának szinte lehetetlen gólt lőni?![]()
Vagy a világklasszis szint csak az ellenfél kapusára vonatkozik?
Rád írtam ma msn-en, 2x is, nem válaszoltál. AHogy a PÜ-t elküldted, mentem MSN-re és írtam rád.socio66 írta:Dani,látom,hogy olvastad a pü-met,nyilatkozhatnál valamit a meccsünkkel kapcsolatban!
Nekem a holnap nem jó-ahogy írtam is-úgyhogy vasárnap kellene összehozni.
Reagálj valamit.
Élőben is megfoghatja a kapus, ugyanis az nem szándékos "hátrapassz", csupán úgy sikerült szerelnie. Hazaadás az, amikor a kapusnak PASSZolsz. Minden más esetben (fejes, megpattanó, eltört labda--> pl. ki akarod vágni a labdát, de rosszul találod el, és felpörög, még ezt is megfoghatja a kapus, szerelés után) megfoghatja kézben. Én is kapuskodtam sokáig, eleinte nekem is problémát okozott az ilyesmi.danikaa10 írta:Amúgy lehet csak én vettem észre és csak engem zavar nagyon, hogyha mondjuk az ellenfél védője lábbal szerel a 11-esen belül a kapus mindig megfoghatja a labdát meg hasonló helyzeteknél ami élőbe szerintem egyértelmű hazaadás jelentene.