Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Neked is köszi!ZBarca írta:Ha jól tudom, szeptember 26.-kán fog kijönni.
Köszönöm!MessiFan írta:Ha minden igaz, Szeptember 26.-kán jön ki az új FIFA.
Legalábbis a fifahungary ezt íjra, de én hallottam tizenötödikéről is.
Nem hinném, hogy ez lenne az utolsó PC-re, nézzük csak meg a GTA V esetét: először kijött XBox 360-ra és PS3-ra is, majd kiderült, hogy nemsokára PC, ONE-os és PS4-es változat is lesz grafikai változtatásokkal (értsd: fák mozgása reálisabb, szebb textúra).Initom írta:Ésssssss az igaz ,hogy ez lesz az uccsó PC re?
Ebben sajnos nem tudok segíteni, én XBox 360-on nyomom, ezekhez sajna nem értek.palesz77 írta:Gépigényről nincs még hír? Nagyon félek, hogy ez már nem fog elfutni..Vagy szerinted ha a 14 elfut egész perfektül - igaz, hogy low deatails meg ilyesmik, de a felbontásom magas!
-, akkor ez is el fog? Csak mert elég jól néz ki eddig, szívesen kipróbálnám majd..
Azt meg nagyon remélem a 14-nél "gyorsabbak" lesznek ebben a játékosok, azt a döntési sebességet sehogy se tudtam megszokni..
linkpalesz77 írta:Gépigényről nincs még hír? Nagyon félek, hogy ez már nem fog elfutni..ZBarca írta:Megjöttem a Fifás hírekkel!![]()
Vagy szerinted ha a 14 elfut egész perfektül - igaz, hogy low deatails meg ilyesmik, de a felbontásom magas!
-, akkor ez is el fog? Csak mert elég jól néz ki eddig, szívesen kipróbálnám majd..
Azt meg nagyon remélem a 14-nél "gyorsabbak" lesznek ebben a játékosok, azt a döntési sebességet sehogy se tudtam megszokni..
Az nem zavar, azt már megszoktam..Alfa írta: Hidd el elfog futni a gépeden emiatt ne aggódj maximum nem a legmagasabb grafikán
Hidd el elfog futni a gépeden emiatt ne aggódj maximum nem a legmagasabb grafikánpalesz77 írta:Gépigényről nincs még hír? Nagyon félek, hogy ez már nem fog elfutni..ZBarca írta:Megjöttem a Fifás hírekkel!![]()
Vagy szerinted ha a 14 elfut egész perfektül - igaz, hogy low deatails meg ilyesmik, de a felbontásom magas!
Gépigényről nincs még hír? Nagyon félek, hogy ez már nem fog elfutni..ZBarca írta:Megjöttem a Fifás hírekkel!![]()
ZBarca írta:Viszlát, brazil liga!
A Fifa 15-ben sajnos nem lesz benne a brazil bajnokság licensz problémák miatt, jelentette be az EA. A selecao-ban és más ligákban játszó játékosok viszont szerepelni fognak a játékban!
Tudomásom szerint 26.Messithebest írta:Szeptember 27 ha jól emlékszem.AndrisBarca írta:Mikor jön ki a FIFA 15?![]()
![]()
Szeptember 27 ha jól emlékszem.AndrisBarca írta:Mikor jön ki a FIFA 15?![]()
![]()
A Ps4es verzión biztos azért van más mezben ,mert nem akartak olyat ,hogy Xboxos mezben legyen.
ferninho írta:nézzétek meg ott ahol a nekünk bal (Messinek a jobb) szemöldöke kezdődik (Messi arcának a közepétől nézve a kezdődiket)... ott vmi nagyon fura...
jó bonyolultan írtam le, de remélem érthetőott vmit nagyon elcsesztek sztem.