Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Muniesa 57palesz77 írta:valaki leírná a Barca keretét? kíváncsi vagyok melyik ifik kerültek be...(ha azt is leírjátok, hogy hanyasok, az a hab a tortán, de az tényleg nem fontos
)
előre is ksözi.
amúgy én msot próbálkozok xboxra demót szedni. már megvan, csak beröffenteni nem tudomvalami mixed media discet ír ki... valaki tud segíteni?
Itt van: http://i25.tinypic.com/2luvs6g.jpgpalesz77 írta:valaki leírná a Barca keretét? kíváncsi vagyok melyik ifik kerültek be...(ha azt is leírjátok, hogy hanyasok, az a hab a tortán, de az tényleg nem fontos
)
előre is ksözi.
amúgy én msot próbálkozok xboxra demót szedni. már megvan, csak beröffenteni nem tudomvalami mixed media discet ír ki... valaki tud segíteni?
Ez csak demo.... De a játékmenet a nagyba is ugyanaz lesz mint ebbe.Quaresma77 írta:Hát nem sok minden.socio66 írta:Közben töltöm én is a demót.
Eddig,aki véleményezte,nem volt valami meggyőző,egyedül a nehézséget említettétek a játékkal kapcsolatban.
Egyéb észrevételek? Vagy ennyire nem változott semmit..?
Bejött az a menüpont h csapatstílusok testreszabása:
ami annyit tesz h be lehet állítani h pl alves menjen fel a támadással az ék jöjön vissza labdáért meg stb
a szöglet változott még
de ki kell hangsúlyozni hogy ez csak egy demo!!
Hát pc-n szerintem a legnagyobb ujitás hogy nem nagyon tudsz Messi-vel az egész pályán szlalomozva végigmenni.socio66 írta:Közben töltöm én is a demót.
Eddig,aki véleményezte,nem volt valami meggyőző,egyedül a nehézséget említettétek a játékkal kapcsolatban.
Nem sok változás látszott a demóban szerintem.(A fűt még nem említem az valszeg a teljesben nem ilyen lesz,).. a nehézség az valamivel nehezebb úgy veszem észre, van egy ilyen újdonság ,hogy 360°-os irányíthatóság bár ez igazából csak gamepadosoknak jó ,billentyűzeten nem tudom ,hogy hogyan lehet előhozni, a játékvezető aktív ,nem csak egy bábú a pályán mint korábban ezen kívül a játékosok mozgása kicsit változott szerintem.socio66 írta:Közben töltöm én is a demót.
Hát nem sok minden.socio66 írta:Közben töltöm én is a demót.
Egy csónakban evezünkMessiFan írta:Pont ezek miatt veri de nagyon a fifa a pest konzolon. PC-n a pes a nyerő de xboxon vagy ps3-on a fifa a jobb. Tervezem is hogy beszerzek 1 xboxot és megveszem a fifa10-etQuaresma77 írta:Lehet h ez sok embert nem érdekel vagy mér előttem valaki belinkelte de azért megmutatom
http://www.youtube.com/watch?v=_sfRAyNoCJM
FIFA 2010 új cselek xbox
Pont ezek miatt veri de nagyon a fifa a pest konzolon. PC-n a pes a nyerő de xboxon vagy ps3-on a fifa a jobb. Tervezem is hogy beszerzek 1 xboxot és megveszem a fifa10-etQuaresma77 írta:Lehet h ez sok embert nem érdekel vagy mér előttem valaki belinkelte de azért megmutatom
http://www.youtube.com/watch?v=_sfRAyNoCJM
FIFA 2010 új cselek xbox
Van szöktetés csak egy "kicsit" fura néven szerepel benne:átlövésozsimiki írta:Fifa 10 demo:
kipróbáltam én is, azért végigviszek majd pár szezont,de maradok inkább az online részénélelső meccsemen világklasszison sima győzelem a chelsea ellen, szóval kihívások elé ez a fifa se fog állítani offline.
am gondolom nálatok sem volt vezérlésnél szöktetés bill, 09ben volt, kicsit fura volt,de megoldható. szerintetek a kész fifa10ben sem lesz?
Egy embertől idézel, a másikét bemásolod a hsz-ba, két Quote közé teszed, aztán az első Quote-nál az egyenlőség jel után odaírod a nevet!FCBMessi19 írta: Bocs a 2 hsz-ért de nem tom hogy kell egyszerre 2 más embertől idézetet írni!
Elhamarkodott mondani igen de pc-re megint alig csináltak valamitVaratrix írta:Magam is letöltöm.FCBMessi19 írta:Letöltöttem müködik is de nekem nem nagyon jön beMessivel alig tudok elmenni 1 chicago fire-s ember mellett
.... Nah,megszokom
Amúgy szerintem elhamarkodott azt mondani, hogy nem jön be, mert csak demo.
Amit pedig eddig olvastam róla az nagyon ígéretes.
Ami a nehézséget illeti, nem is baj ha meg kell szenvedni a győzelemért.
Izgalmasabb a játék, ha világklasszis szinten, nem lehet félpályás szlalomokat levágni.
Bízom a játékban, hisz a tíz szép kerek szám.
Remélem finomítottak is a már meglévő dolgokon.