Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Accepted, elnézést a késésért.kanty írta:GT kolléga küldtem Neked egy ajánlatot, ami már kezd porosodni. Kérlek vess rá egy pillantást.
Admin-mágus Slither, ezen nem lehet valahogy segíteni?Tocy írta:Váltsatok, ha jól esik. Nem tudok belépni, ez van.
Váltsatok, ha jól esik. Nem tudok belépni, ez van.Slither írta:White Hot Heat tulajdonosa mutasson vmi életjelet, mert különben hétvégén leváltjuk.
Nem mernék megesküdni rá, de szerintem Tocy a tulaj.Slither írta:White Hot Heat tulajdonosa mutasson vmi életjelet, mert különben hétvégén leváltjuk.
Válasz ment.Game90 írta:GT, neked meg ment egy ajánlat keeper-ben.
Sztem meg nem tudnál adni annyi picket!MichaaBee írta:Szerintem tudnék annyi picket adni, amennyit már elfogadnál.![]()
Mindenesetre jöhet még ajánlat Smith-ért, de ne nagyon számíts rá, hogy elfogadom.Csak kíváncsi vagyok, mennyit ér meg Neked, illetve adott esetben még valami ki is alakulhat belőle.
Nem rajtam múlik.Game90 írta:
Amúgy annyira zavar, hogy még egy rohadt cserét nem tudtam összehozni idáigMiközben tavaly cseréltem vagy 5-öt.
Pedig írtam, de ezek szerint nem érkezett megkanty írta:Bob!
Elutasítottad az ajánlatomat. Én viszont erről email-t nem kapok, kérlek valahol írd el, hogy mi a szitu. Próbálkozzak még, vagy hagyjam az egészet.
Köszönöm.
Szerintem tudnék annyi picket adni, amennyit már elfogadnál.neobarca írta:Hát James áron nem kell. Ő nálam nem cserélhető, max 2 Melora...MichaaBee írta:Nem is vártam, hogy elfogadod.Direkt írtam, hogy alkudozhatunk, ebből indulj ki, ha kell Smith, akkor nekem kell James. Aztán ezt még cifrázhatjuk úgy, hogy neked is megérje, mert nyilván egy sima Smith for James csere az auto-reject...
![]()
![]()
Köszi, akkor van még időmGareth Tello írta: The January Wildcard can only be used after Gameweek 21 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 24 ends (2 Feb 11:30).
Köszi, azóta már megoldódott, gondolom Slither megvétóztaCumbee írta: Game - Nyomtam neked 1 vétót, remélem összejön a kellő számú. Velem is volt már ilyen, hogy csak érdeklődni szerettem volna, a másik fél meg félreértette és egyből el is fogadta, szal azóta én pl nagyon óvatosan kezelem ezeket a dolgokat.
Hát James áron nem kell. Ő nálam nem cserélhető, max 2 Melora...MichaaBee írta:Nem is vártam, hogy elfogadod.Direkt írtam, hogy alkudozhatunk, ebből indulj ki, ha kell Smith, akkor nekem kell James. Aztán ezt még cifrázhatjuk úgy, hogy neked is megérje, mert nyilván egy sima Smith for James csere az auto-reject...
Nem is vártam, hogy elfogadod.neobarca írta:Michabee! Ezen a James for Smith ajánlatodon jót nevettem.Reálisab trade-re gondoltam...
Ó, zsír!Slither írta:@fcb0827: add meg az -email címedet amit a yahooban használsz, sztem most már átveheted Killerzone csapatait.
Igen, azóta én is rájöttem, hogy így van, szóval érdemes megpróbálni olyat betenni, aki a wild card körből mehet a Super Bowlba, persze nem mindenáron. Nehéz döntések lesznek, kikészítőbb, mint amikor azt kell eldönteni, hogy ki játsszon a flex pozícióbanSlither írta:Megerősítem ezt, minden héten lehet csapatot állítani.Cumbee írta:Szerintem amúgy hetente kell majd új csapatot összerakni, de megesküdni én sem mernék rá.
De ha egy játékos az adott hét előtt is a csapatodban volt, akkor 2x-es szorzót kap az adott héten elért pontjaira. Ha 2 hete is ott volt akkor 3x-os szorzó, ha 3 hete is akkor meg 4x-es szorzót kap.
Bocsi, de nem nagyon.Gareth Tello írta:Amúgy neked nincs kedved a PL-fantasyhoz?
Megerősítem ezt, minden héten lehet csapatot állítani.Cumbee írta:Szerintem amúgy hetente kell majd új csapatot összerakni, de megesküdni én sem mernék rá.
Engem más játékosod érdekelne. Írtam is. Nézz körül nálam!MichaaBee írta:Keeperben nem érdekelne?Hátha tető alá hoznánk azt a régebbi üzletet is.
Nem, simában csak az a probléma, hogy Morris az egyetlen PF-m. Keeperben tömve vagyok velük.MichaaBee írta:Keeperben nem érdekelne?Hátha tető alá hoznánk azt a régebbi üzletet is.