Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebbe a bajnokságba lehet még jelentkezni?aki talán már nem játszik annak a helyére szívesen beugranék.ozsimiki írta:nekem legnagyobb ONLINE győzelmem 11-0, 6 perces félidők.
offline egy idő után (szerintem mindenkinek aki foglalkozik vele, viszonylag hamar) nagyon könnyű tud lenni, kis csapattal is, nem kihívás, ONLINE már más szitu.
jut eszembe, a bajnokság tagjai jelezzék itt egy lista formájában,amit folytasson aki épp írni akar, hogy mikortól lesz BIZTOS huzamosabb ideig elérhető neten, azaz mikortól tudja teljesíteni a heti 1.5meccsét a bajnokságban. Még érthetőbben, mikor fejezitek be a nyaralásokat!?
szeptember közepén már mindenképp illene folytatni.
én ismerek olyan gyereket aki 19:0ra nyert...ennyikrisz22 írta:Nekem pc-n a fifa 09-en a rekordom világklasszis a kapus és világklasszis a játék így győztem 12:0-ra Barca-Sevilla!!:D![]()
![]()
![]()
![]()
Lehet nem hiszitek el de így van!!!!
Olyan szeptember 30ra saccolják h megjelenik Magyarországon de nem tudtam kideríteni h hány giga lesz így nem tom meg mondani h mennyi idő lenne letöltenidanikaa10 írta:Valaki megtudja mondani, hogy pontosan mikor jelenik meg a FIFA 10, és, hogy kb. mennyi idő, még a netről le-lehet majd szedni?
wow!martin120 írta:Unatkoztam:
http://www.kepfeltolto.net/viewer.php?f ... yts75q.jpg
Levettem amatőrre plusz nem tom hány percre a játék időt. Kicsit kinyírtam őket.
jövőre leszbarca99 írta: Ami viszont egyáltalán nem tetszik, az a gyakorlás mód hiánya (vagy én nem találom?) Oké, arénában lehet bohóckodni, de szögletet, szabadrúgás variációkat, vagy úgy magát a játékot hol tudom gyakorolni?
Nekem PCn fejlődött... még a 2007ben elkezdtem egy 3osztáyu angol csapattal és fejlesztettem 7esig aszem. Sokat változott, jól megvan az csinálva csak figyelj oda:)mr. írta:Valamit nem értek. Miért nem lehet végre megcsinálni hogy manager módban fejleszd a stadionod? Az addig rendben hogy bővítem, de akkor miért nem úgy néz ki? Olyan nehéz ezt megcsinálni? Elég nevetséges hogy ott focizik nálam a világválogatott de csak ilyen tanyasi stadionom van. Lassan arra vetemedek hogy írjak nekik, csak azt nem tudom hogy hol.
Nekem megvolt. Sok pénzt ne adjál érte mert nagyon gyorsan meg lehet unni. Gyakorlatilag mindenkit meg lehet verni csukott szemmel...(apró túlzás)maxilopez írta: Valakinek megvan a virtual tenis 09?
Köszi szépen!palesz77 írta:egyszerű. a lövés előtt(vagy rögtön, miközben megy fel a csík) a mozgást irányító analógot(bal) ha Xavival lősz, akkor balra fordítod, és úgy hagyod addig, amíg el nem lövi(amerre csavarni akarod). kicsit gyakorold aréna módban. szögletnél is ugyangy van. ha nem tkre balra tolod, hanem kicsit fel, kicsit balra, akkor asszem gyorsabb, és lecsapódó lövés lesz, ha kicsit le, kicsit balra, akkor lassabb, de jobban megtekert lövés.szajko írta:Hát analóggal se megy sehogyse...![]()
Próbáltam már mindent, de sehogyse jön össze...
szóval mégegyszer: lövés erősségét lenyomod, közben balratolod az analógot, és addig úgytartod, amíg el nem lővi. kicsit gyakorolj, aztán menni fog