Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom miért, de nekem nm szedi le a rapidshare...Taibi írta:Pontosan nem tudom. Azt írták még 1-2 hónapja, hogy majd csak télen...Kitfisto írta:Nem tudod mikor lesz meg rendes játékban?Taibi írta:Van FM2006 demo...
http://rapidshare.de/files/5034604/FM_2 ... p.exe.html
Pontosan nem tudom. Azt írták még 1-2 hónapja, hogy majd csak télen...Kitfisto írta:Nem tudod mikor lesz meg rendes játékban?Taibi írta:Van FM2006 demo...
http://rapidshare.de/files/5034604/FM_2 ... p.exe.html
...Bejelentésre került a nagysikerű Call of Duty folytatásának megjelenési dátuma. Az információ alapján - amelyet az Infinity Ward Studios hozott nyilvánosságra - 2005 november 4-én kerül a kereskedőkhöz...Morminho írta:Tud valaki megjelenést a...Call Of Duty 2 -re?
Már réges rég megjelent mind a kettő...Morminho írta:Tud valaki megjelenést a...
...Call Of Duty 2
Far Cry 2
játékokra ?? semmi játékom nincs![]()
vagy esetleg tudna valaki ajánlani hasonló stílusú játékokat?
Nem tudom miért van ez, néhány új regnél nem lehet küldeni. De megcsináltam, szal most már küldhetsz.Drigo írta:Hi Enrique ez nem ide tartozik de kérdezném h mér nem tok privár üzenetet küldeni? Azér mer még kevés a hozzászólásom?
Elvileg akkor nem kéne.....Morminho írta:Nekem az ajánlott vanAkkor elvileg nem kéne szakadoznia
P2-es!De ilyen halálra van turbózva ugyanis szgép szerelő tesóm úgy hogy csak jónak kell lennie,én annyira nem értek hozzá!Morminho írta:Milyen gépe van a tesódnakHa ott megy rendesen
Minimum:Morminho írta:És mennyi a gépigényMaxi írta:Valaki látta már a Battlefield 2??
nayon eleresztették grafikailag ezt a játékot...meg sztem nagyon jó játszani is vele!Egy csomó helyen olvastam h szakadozik mint állat
Azt nem tudom mert tesóm szerezte meg..!Morminho írta:És mennyi a gépigényMaxi írta:Valaki látta már a Battlefield 2??
nayon eleresztették grafikailag ezt a játékot...meg sztem nagyon jó játszani is vele!Egy csomó helyen olvastam h szakadozik mint állat
És mennyi a gépigényMaxi írta:Valaki látta már a Battlefield 2??
nayon eleresztették grafikailag ezt a játékot...meg sztem nagyon jó játszani is vele!